Με κοροιδεψε κανονικοτατα - Page 29
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 29 of 30 FirstFirst ... 1927282930 LastLast
Results 421 to 435 of 440
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δλδ ενας διανοουμενος, δεν τρωει ωστε να τον γνωρισεις σε εστιατοριο η σε σουπερ μαρκετ; πρεπει να πας σε βραδιες ποιησης;
    Αν το εστιατόριο είναι χόμπυ, αυτό δεν μπορεί να είναι καλό! Υπάρχουν και οι χώροι που λες, αλλά εκεί είναι ανάμικτοι οι άνθρωποι, και ίσως μειώνονται οι πιθανότητες να βρεις τους ανθρώπους του δικού σου target group.

Τι να πω. Μπορεί να πάει και σε μπουρδέλο όπως είπες! Να λέει "Τι κάνουν τα ναυτάκια τα ζουμπουρλούδικα!"

Senior Member
    Quote Originally Posted by aggelosstr View Post
    Αν το εστιατόριο είναι χόμπυ, αυτό δεν μπορεί να είναι καλό! Υπάρχουν και οι χώροι που λες, αλλά εκεί είναι ανάμικτοι οι άνθρωποι, και ίσως μειώνονται οι πιθανότητες να βρεις τους ανθρώπους του δικού σου target group.

Τι να πω. Μπορεί να πάει και σε μπουρδέλο όπως είπες! Να λέει "Τι κάνουν τα ναυτάκια τα ζουμπουρλούδικα!"
    χομπι, δεν ειναι, αλλα θελω να πω, οτι περισσοτερο η κοινωνικοποιηση ειναι αυτο που βγαζει γνωριμιες, παρα οι συγκεκριμενοι χωροι με συγκεκριμενους τυπους.

Senior Member
    Οι περισσότερες γνωριμίες γίνονται μέσω παρέας, γνωστών κτλ Όσο πιο περιορισμένος είναι αυτός ο κύκλος, τόσο λιγότερες πιθανότητες έχεις να γνωρίσεις κάποιον. Γιαυτό επιμένω να λέω στην μιλιβα οτι κακώς επικεντρώνεται στο θέμα άντρες όταν το βασικό πρόβλημα της θα έπρεπε να είναι η ελλιπής κοινωνικοποίηση.

Αυτό δεν σημαίνει πως αποκλείεται να γνωρίσεις κάποιον με έναν κουλό τρόπο - προσωπικά μου χει τύχει αρκετές φορές- αλλά ο κανόνας νομίζω ότι είναι : μεγάλος κοινωνικός κύκλος=> μεγάλες πιθανότητες να βρεις αυτόν που θες

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    1. για ποιο πραγμα να εισαι ετοιμη; αφου οπως τον περιγραφεις, ο τυπος ηταν αδιαφορος για σενα και ο'τι ναναι σε συμπεριφορα. επομενως, καλως εξαφανιστηκε.
    2. καθολου περιεργο να μην του εβγαλες κατι παραπανω, χωρις να φταις σε κατι φγι αυτο. εσενα, σου εβγαλε κατι παραπανω;;
    3. δεν εχουμε ιδεα γιατι εξαφανσιτηκε ο τριτος και δεν μπορουμε να βγαλουμε συμπερασματα. μπορει να ηταν δεσμευμενος και να εψαχνε ξεπετες, μπορει να ηθελε ενα πηδημα μονο, ειδε οτι δεν βγαινει με 2 συναντησεις και την εκανε. εφοσον δεν ηθελες το αντιστοιχο, καλα εκανε και την εκανε.
    4. οι υπολοιποι 10 (το πολυ), ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΣΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ;;;; οτι ναναι ανδρες, υπαρχουν 100 και 200 στην ζωη καθε γυναικας. δεν θεωρουνται υποψηφιοι εφοσον δεν τους γουσταρει... γιατι επιβαρυνεις την "στατιστικη" σου με οτι ναναι τυπους που ειναι εκτος συζητησης;

επομενως, μενουμε με τους 3 βρε μιλεβα.
    και νομιζεις εσυ, οτι 3 γνωριμιες στα 4 χρονια, ειναι καλο δειγμα για να αποφασισεις αν υπαρχει ανδρας εκει εξω, για σενα;
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
    Έχεις δίκιο πρέπει να μετρήσω αυτούς που άρεσαν σε μένα και όχι όλους όσους έτυχε να βγω.....

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Οι περισσότερες γνωριμίες γίνονται μέσω παρέας, γνωστών κτλ Όσο πιο περιορισμένος είναι αυτός ο κύκλος, τόσο λιγότερες πιθανότητες έχεις να γνωρίσεις κάποιον. Γιαυτό επιμένω να λέω στην μιλιβα οτι κακώς επικεντρώνεται στο θέμα άντρες όταν το βασικό πρόβλημα της θα έπρεπε να είναι η ελλιπής κοινωνικοποίηση.

Αυτό δεν σημαίνει πως αποκλείεται να γνωρίσεις κάποιον με έναν κουλό τρόπο - προσωπικά μου χει τύχει αρκετές φορές- αλλά ο κανόνας νομίζω ότι είναι : μεγάλος κοινωνικός κύκλος=> μεγάλες πιθανότητες να βρεις αυτόν που θες
    Έχεις δίκιο εγώ δεν είχα ποτέ τις παρέες ούτε την ζωηρή κοινωνική ζωη.......εχω κλειστεί και εγώ στον εαυτό μου έχω κόψει και από παλιές φίλες (υπήρχαν λόγοι) τώρα έχω 3 ατομα που βγαίνουμε τακτικά Αλλά δν γνωρίζω άτομα μέσα από αυτούς και τρεις κόπελες από τη σχολή που τις γνώρισα τους τελευταίους μήνες στα μαθήματα που παρακολουθώ Αλλά δεν έχει τύχαινε να βγούμε συχνά .........γενικα πάντως αυτά τα χρόνια με γνωστους που έχω κάνει παρέα και σε γενέθλια έχω πάει....Και σε κλαμπ έχω βρεθεί με φίλους γνωστών (ότι τακτικά όμως ....Αλλά έχει τύχει να κάνω έτσι για λίγο διάστημα παρεα) και ταξιδάκια έχω κάνει 2 -3 με φίλες καλοκαίρι Αλλά τίποτα......δεν είχα κανένα ενδιαφέρον από κάποιους ούτε κ μένα με ενδιέφεραν......(να ξανά πω εδώ ότι δεν έχω προβλήματα εμφάνισης Για όσους δεν ξέρουν )

Και εγώ ξέρω πολλές κοπέλες που έκαναν σχέση από φλου γνωριμίες Ελισάβετ.......Από φβ.....Από κάποιον που έτυχε να γνωρίσουν σε έναν χώρο που βρέθηκαν.......Από ένα ταξίδι που πήγαν.....Και ξέρω και κοπέλες που τα αγόρια τους....Τους είπαν να κάνουν εξαρχής σχέση και βγαίνανε και μετά ήρθε και σεξ.....δλδ αυτό που εσύ και η ρεμεντυ λέτε ότι σπανίζει εγώ το έχω ακούσει η σχέση να γίνεται πριν το σεξ....Δεν ξέρω......

Και γ αυτό λέω κλεισμένη εντελώς στη σπηλιά μου δεν είμαι .....γενικά Ναι δυσκολεύομαι να κάνω νέες παρέες Που να βγαίνω μαζί τους......συνήθως διαλέγω να μιλήσω η συμπαθώ κοπέλες που έχουν καλό χαρακτήρα Αλλά πχ ...μπορει να είναι ολίγον τι μονοχνωτες.....όχι όλες γτ έχω κάνει είπα κ με γνωστές παρέα λίγο κατά καιρούς που βγαίναμε.....

Απλά αυτό.....Γενικά και εγώ δεν το ψάχνω....Δεν πάω γυρεύοντας είμαι χαλαρή και εγώ πει όταν είναι ν έρθει θ ρθει......Αλλά δεν τυχαίνει και αυτοί π με βλέπουν η θέλουν να βγούμε είναι οι ότι να ναι......

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Οι περισσότερες γνωριμίες γίνονται μέσω γνωστών κτλ
    Αυτός σε μένα έχει αποδειχθεί ο χειρότερος τρόπος. Έχω γνωρίσει μόνο ότι υπάρχει στα αζήτητα. Παχύσαρκα, αντιαισθητικά άτομα, ή και παλαβομάρα.
    Μια φορά μου είχαν γνωρίσει μία που ήταν χοντρή και κουτσή!
    Έχω ακούσει διάφορα από "φίλους", ακόμα και "Αν ήταν ωραία θα τη βαστούσα για τον εαυτό μου!", (άνθρωπος με δεσμό υποτίθεται).
    Τώρα πια όποιος μου μιλά για γνωριμία, τρώει πόρτα.
    Αν το δείτε και λογικά, ένα άτομο που επιζητεί γνωριμία μέσω τρίτου έχει πρόβλημα. Ή είναι πολύ φοβισμένο και ψάχνει Pedigree πριν τη γνωριμία, ή η ελκυστικότητά του είναι ανύπαρκτη.

Miliva21
    Guest
    Αυτός σε μένα έχει αποδειχθεί ο χειρότερος τρόπος. Έχω γνωρίσει μόνο ότι υπάρχει στα αζήτητα. Παχύσαρκα, αντιαισθητικά άτομα, ή και παλαβομάρα.
    Έχω ακούσει διάφορα από "φίλους", ακόμα και "Αν ήταν ωραία θα τη βαστούσα για τον εαυτό μου!", (άνθρωπος με δεσμό υποτίθεται).
    Αν το δείτε και λογικά, ένα άτομο που επιζητεί γνωριμία μέσω τρίτου έχει πρόβλημα. Ή είναι πολύ φοβισμένο και ψάχνει Pedigree πριν τη γνωριμία, ή η ελκυστικότητά του είναι ανύπαρκτη.
    Και εγώ έκανα δύο γνωριμίες μέσω γνωστών......Ο ένας ήταν ο πρώτος που μ άρεσε άλλα ήταν φλου και εξαφανιζόταν.....
    Και έχω γνωρίσει και έναν μικρότερο μου παλιότερα....22 εγώ 19 αυτός....; δεν υπήρξε και φοβερή χημεία

Miliva21
    Guest
    Καλά λίγη πλακίτσα κάναμε, μη το παίρνετε και τις μετρητοίς!

Γυναικεία χόμπυ; Αν γράφτηκες σε σύλλογο πλεξίματος, δεν πιστεύω να περίμενες να έρθει άνδρας για να μάθει στρίφωμα και πανωκαβαλήκι;
    Για τι χόμπυ μιλάμε;
    Θα πρέπει να είναι ανάλογα με το είδος άνδρα που ξάχνεις.
    Αν θέλεις γυμνασμένο φέτες, θα πας γυμναστήριο.
    Αν θέλεις περιπετειώδη θα γραφτείς σε σχολή ελεύθερης πτώσης.
    Αν σου αρέσει ο χορός θα πας σε χοροδιδασκαλείο.
    Αν θες διανοούμενο θα μας σε παρουσιάσεις βιβλίων, ή βραδιές ποίησης.

Εσύ τι χόμπυ διάλεξες;
    Ε τώρα να μη πω τι χόμπυ διαλεξα....και περιγραφω τοσο πολυ τον εαυτο μοτ....Αλλά ήμασταν μόνο γυναίκες και δεν ήταν πλέξιμο........Και το διάλεξα με βάση το τι μου αρέσει γτ ήθελα να δώσω στη ζωή μου νόημα....Όχι να βρω γαμπρό....

Πάντως θεωρώ μεγάλο αβανταζ το να είσαι σε ανάμεικτη και όχι γυναικοκρατουμενη σχολή.......τεράστιο

Όπως επίσης και να έχεις...να διατηρείς φιλίες η παρεες από το σχολείο

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    ...ήθελα να δώσω στη ζωή μου νόημα....Όχι να βρω γαμπρό....
    Το κάνεις να ακούγετε άσχημο.
    Γιατί θα πρέπει να ενοχοποιείται η ανθρώπινη ανάγκη για τρυφερότητα;

Miliva21
    Guest
    Το κάνεις να ακούγετε άσχημο.
    Γιατί θα πρέπει να ενοχοποιείται η ανθρώπινη ανάγκη για τρυφερότητα;
    Γιατί με τόσα θέματα που έχω ανοίξει για το ίδιο θέμα και με τόσες αναλύσεις επί αναλύσεων εύκολα μπορεί να πει κάποιος ότι δεν βρίσκω κάτι επειδή είμαι απελπισμενη......
    Και πίστεψε με αυτό το κρύβω καλά έξω....Ίσως το παρακρυβω και θα ήταν καλύτερο μάλλον μα δείχνω περισσότερο τι θέλω

Senior Member
    Πολύ σωστά! Ακριβώς

Senior Member
    Έχεις δίκιο εγώ δεν είχα ποτέ τις παρέες ούτε την ζωηρή κοινωνική ζωη.......εχω κλειστεί και εγώ στον εαυτό μου έχω κόψει και από παλιές φίλες (υπήρχαν λόγοι) τώρα έχω 3 ατομα που βγαίνουμε τακτικά Αλλά δν γνωρίζω άτομα μέσα από αυτούς και τρεις κόπελες από τη σχολή που τις γνώρισα τους τελευταίους μήνες στα μαθήματα που παρακολουθώ Αλλά δεν έχει τύχαινε να βγούμε συχνά .........γενικα πάντως αυτά τα χρόνια με γνωστους που έχω κάνει παρέα και σε γενέθλια έχω πάει....Και σε κλαμπ έχω βρεθεί με φίλους γνωστών (ότι τακτικά όμως ....Αλλά έχει τύχει να κάνω έτσι για λίγο διάστημα παρεα) και ταξιδάκια έχω κάνει 2 -3 με φίλες καλοκαίρι Αλλά τίποτα......δεν είχα κανένα ενδιαφέρον από κάποιους ούτε κ μένα με ενδιέφεραν......(να ξανά πω εδώ ότι δεν έχω προβλήματα εμφάνισης Για όσους δεν ξέρουν )

Και εγώ ξέρω πολλές κοπέλες που έκαναν σχέση από φλου γνωριμίες Ελισάβετ.......Από φβ.....Από κάποιον που έτυχε να γνωρίσουν σε έναν χώρο που βρέθηκαν.......Από ένα ταξίδι που πήγαν.....Και ξέρω και κοπέλες που τα αγόρια τους....Τους είπαν να κάνουν εξαρχής σχέση και βγαίνανε και μετά ήρθε και σεξ.....δλδ αυτό που εσύ και η ρεμεντυ λέτε ότι σπανίζει εγώ το έχω ακούσει η σχέση να γίνεται πριν το σεξ....Δεν ξέρω......

Και γ αυτό λέω κλεισμένη εντελώς στη σπηλιά μου δεν είμαι .....γενικά Ναι δυσκολεύομαι να κάνω νέες παρέες Που να βγαίνω μαζί τους......συνήθως διαλέγω να μιλήσω η συμπαθώ κοπέλες που έχουν καλό χαρακτήρα Αλλά πχ ...μπορει να είναι ολίγον τι μονοχνωτες.....όχι όλες γτ έχω κάνει είπα κ με γνωστές παρέα λίγο κατά καιρούς που βγαίναμε.....

Απλά αυτό.....Γενικά και εγώ δεν το ψάχνω....Δεν πάω γυρεύοντας είμαι χαλαρή και εγώ πει όταν είναι ν έρθει θ ρθει......Αλλά δεν τυχαίνει και αυτοί π με βλέπουν η θέλουν να βγούμε είναι οι ότι να ναι......
    Δεν είναι να μετράς πόσες φορές βγήκες βρε Μιλιβα αυτά τα χρόνια, ούτε εννοώ να σου κάνουν "προξενιό " οι φίλες σου διάφορους...εννοώ να ανοίξεις τον κοινωνικό σου κύκλο γενικώς. Φίλες φίλες φυσικά δεν μπορείς να έχεις 100, θα έχεις μετρημένες αυτές που επιλέγεις εσύ, αλλά στην ηλικία που είσαι κια δεν εργάζεσαι ακόμα για να χεις άλλες υποχρεώσεις, θα μπορούσες να είσαι κάθε μέρα με άλλη παρέα που λέει ο λόγος. Η συναναστροφή και το "ψήσιμο" με τους ανθρώπους γύρω σου είναι που θα σου δώσουν και τον αέρα ωστε να μην νιώθεις απελπισμένη (άσχετα αν το δείχνεις ή όχι, αν νιώθεις έτσι, πάλι ίδιο είναι το αποτέλεσμα) και την εμπειρία να μπορείς να επιλέξεις αυτούς που σου ταιριάζουν πραγματικά.

Αυτό για την σχέση πριν απ το σεξ, δεν είπα ότι δεν συμβαίνει. Είπα ότι όσες φορές έτυχε σε μένα ήταν όλες εμφανώς προβληματικές καταστάσεις. Γενικά εγώ δεν μπορώ να φανταστώ άνθρωπο να έρχεται και να μου λέει "ξέρεις θέλω να κάνω σχέση μαζί σου" επειδή έτυχε και γνωριστήκαμε κάπως ή βγήκαμε κάποιες φορές και να μην σκεφτώ ότι κάτι δεν πάει καλά με αυτόν τον άνθρωπο βρε Μιλιβα. Δεν ξέρω πώς αλλιώς να στο εξηγήσω. Ή θα σκεφτώ πως είναι εντελώς άπειρος ή και παρθένος και δεν έχει ιδέα (ή με κα΄ποιο σεξουαλικό πρόβλημα) , ή θα σκεφτώ πως είναι τρομερά απελπισμένος για γυναίκα. Ε τώρα τι να σου πω αν είσαι 20 ίσως και να μην σε πειράζει να είναι κάποιος άπειρος εντελώς στα 30 φευγα που είμαι εγώ , δεν το συζητώ καν. Για το απελπισμένος...ούτε συζήτηση.
    Κάποιος που δεν ανήκει στις δυο παραπάνω κατηγορίες , κατα την γνώμη μου, αποκλείεται να ζητήσει σχέση χωρίς πρώτα να έχει κάνει σεξ με κάποια. Μπορεί στην παρέα να ταιριάζεις μια χαρά με τον άλλο και να περνάτε τέλεια και να κάνετε σεξ και να ξενερώσεις την ζωή σου. Πώς θα το ξέρεις από πριν;;;;

Senior Member
    Μέσω γνωστών δεν εννοώ να σου προξενέψουν κάποια. Εννοώ μέσω παρέας που μπορεί να βγείτε, να πάτε κάπου κι απο κει να γνωρίσεις κάποιους άλλους κοκ
    Τα προξενιά δεν αρέσουν ούτε σε μένα.

Senior Member
    Γιατί με τόσα θέματα που έχω ανοίξει για το ίδιο θέμα και με τόσες αναλύσεις επί αναλύσεων εύκολα μπορεί να πει κάποιος ότι δεν βρίσκω κάτι επειδή είμαι απελπισμενη......
    Και πίστεψε με αυτό το κρύβω καλά έξω....Ίσως το παρακρυβω και θα ήταν καλύτερο μάλλον μα δείχνω περισσότερο τι θέλω
    Απελπισμένη ... Έχει πάρει περίεργη έννοια η λέξη, όλοι ήμαστε για κάποια θέματα μερικές φορές απελπισμένοι δηλαδή χάνουμε λίγο την ελπίδα μας.

Φυσικά όταν βγαίνεις με κάποιον και έχεις ελπίδα κάτι καλό να βγει και τελικά δε βγαίνει, κλονίζεται λίγο η ελπίδα μας, λογικό είναι. Όσοι δεν έχουν ταίρι έχουν ένα άγχος ένα κλονισμό ελπίδας για το αν θα βρουν κάτι καλό στη ζωή τους και πότε.

Αυτό ενέχει τον κίνδυνο να εξιδανικευσεις κάποιον που δεν ταιριάζετε, αυτό πιστεύω πρέπει πρώτα να προσέχεις. Υπομονή καλύτερα παρά γρήγορα και ατσαλα. Πάντως αν δεις κάτι αξιόλογο μπορείς να κάνεις κι εσύ μια κίνηση. Πχ στο σούπερ μάρκετ, μια ερώτηση σε κάποιον, ή πιο επίμονο βλέμμα σε κάποιον σε ένα μπαρ, κτλ αυτό δεν είναι κακό αν γίνει με τρόπο. Μη νομίζεις ότι οι άντρες με ένα κοίταγμα που θα κάνεις, θα καταλάβουν γρήγορα ότι ψήνεσαι. Εγώ με πρώην, της την έπεσα έτσι χωρίς να κοιτάει και όταν τα φτιάξαμε λέω, γιατί δε με κοιτούσες καθολου; Λέει , πλάκα κάνεις? Όλη την ώρα σε κοιτούσα. :)

Μη βγαίνεις με μια φίλη και κάθεσαι να κοιτάς μόνο αυτήν και να μιλάτε περί ανέμων, θέλει και ο άλλος ένα πράσινο φως ;) Τώρα το αν θα βγει μάπα το καρπούζι, δε το ξέρεις, με τον καιρό θα αποκτάς εμπειρία από συζητήσεις και ραντεβού.

Έχω γνωρίσει και μέσω γνωστών και στο άκυρο πχ μπαρ κλαμπ κτλ. Δεν έχει διαφορά :) είναι θέμα τύχης τι θα βγει, απλά μέσω γνωστού έχεις 1-2 πληροφορίες εκ των προτέρων

Senior Member
    Mιλιβα μου καλησπέρα.επειδή εκλεισα τα προσωπικα μηνύματα, οτιδήποτε θες το γραφουμε εδώ
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Page 29 of 30 FirstFirst ... 1927282930 LastLast