Με κοροιδεψε κανονικοτατα - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 30 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast
Results 136 to 150 of 440
    Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μα εσυ βαζεις ταμπελες οταν αποκαλεις τις γυναικες που ζουν οπως επιθυμουν, ευκολες κι απελπισμενες!!!
    κι αυτο γιατι;
    επειδη θεωρεις οτι χανεις υποψηφιους απο εκεινες...
    ξερεις ποσοι αγωνες εγιναν για την αυτοδιαθεση των γυναικων;

οντως ειμαι μεγαλυτερη σου, πολυ κιολας, αλλα τις ιδιες αποψεις ειχα απο 20 χρονων..
    απο τα 18 την ζω την ζωη μου και την ζω και τωρα δεν εχω σταματησει να ζω λογω γηρατος. χαχαχα!!
    σε πληροφορω οτι ζω την πιο ικανοποιητικη σεξουαλικα και συντροφικα φαση της ζωης μου στην τωρινη μου σχεση, και ξεκινησε σαν μια αναλαφρη γνωριμια με γελια, ταξιδια και σεξ.... πολυ σεξ....
    κανεις μας δεν ειχε σκοπο να την συνεχισει.
    τα καλυτερα ερχονται οταν δεν τα προγραμματιζεις και ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ.
    Είσαι από τα μέλη του φόρουμ που εκτιμώ την άποψη τους και που συνήθως η γνώμη μου σε άλλα θέματα αρκετές φορές συμπίπτει με τη δική σου.....
    Θες να βοηθήσεις και το έχεις καταφέρει πολλές φορές σε πολλά θέματα τόσο δικά μου οσο και άλλων....

Νόμιζα ότι ήσουν 50+ να σου πω την αλήθεια........Είμαι σίγουρη ότι τώρα ζεις κάτι πιο ολοκληρωμένο από ποτέ.....Γιατί είσαι στην πιο κατασταλαγμενη φάση της ζωής σου....Εξάλλου έχω διαβάσει ότι η γυναικεία σεξουαλικοτητα είναι καλύτερη μετά τα 40......Είναι πιο άνετη η γυναίκα με το σώμα της....θα πρέπει να ισχύει...

Χαίρομαι που ζω σε αυτή την εποχή ...πιστεψε με δεν θα ήθελα να με έδιναν σε έναν που μπορεί να μην τον ήθελα και να έπρεπε να μείνω μαζί του όλη μου τη ζωή επδ πήγα μαζί του

Καλά έκανες και το έζησες.....τουλάχιστον όμως σου βγήκε αυθόρμητα; ένιωσες να είπε κάτι ο άλλος που σε έκανε να νιώθεις άβολα; η να έκανε κάτι που πιεστηκες;

Μακάρι και εγώ να είχα πάρει μπρος πιο μικρή....Όσο μεγαλώνεις τόσο πιο επιφυλακτικός και διστακτικός γίνεσαι....Δεν έγινε....Δεν θέλω να το σκέφτομαι άλλο.....Θέλω να κοιτάω τι θα συμβεί από δω και πέρα.....Και ανησυχώ πολύ όταν δεν έρχονται τα πράγματα όπως θα ήθελα μετά από τόσο καιρό.....Έχω και εγώ άγχος και ανησυχία για το πώς θα εξελιχθεί σεξουαλικά.....

Βασικά μόνο εγώ το έχω το άγχος γιατί δικό μου είναι το θέμα......

Πάντως πρόσεξες ότι έχουν εξαφανιστεί οι άντρες;;; μάλλον τάσσονται υπέρ σου και με θεωρούν μάλλον παρανοϊκή που έχω την απαίτηση να βγω μαζι τους πάνω κάτω ένα μήνα για να προχωρήσω....

Τεσπα δεν πειράζει .......

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Καταρχάς εκφράζεις όλο σου τον θυμό μέσα στα ποστ. Έχεις εκνευριστεί με την ρεμεντυ η οποία τόνισε πως το συναινετικο σεξ έχει σημασία όχι το αντίθετο. Βάζεις ταμπέλες που μας βάζει η κοινωνία για να βολευόμαστε μόνον στους ρόλους που θέλουν . Γράφεις ότι "με πέρασε και με δοκίμασε ". Αυτός είναι ένας τρόπος αντίληψης μη φυσιολογικός για εμένα. Όταν έχω αισθανθεί ότι θέλω να συμβεί δεν σκέφτηκα ότι με δούλεψε ή ήθελε μόνο σάρκα. Στη τελική ένα νοήμων ον αναλαμβανει και την ευθύνη αν φαίνεται πως δεν θα προχωρήσει σε σχέση. Εμένα όταν με γούσταρε αρσενικό με κυνηγούσε. Εξίσου όταν γούσταρα κάποιον του έδειχνα πως τον ήθελα στην ζωή μου. Εξίσου έχω φάει και δούλεμα. Λογικά έχω φάει και κέρατο. Τονίζεις επίσης το ζήτημα της ηλικιας. Ποιος μίλησε για ηλικία; ποιος σου έγραψε εδώ μέσα πως πρέπει να είσαι εμπειρη ή άπειρη; υποθέτω πως νιώθεις κάπως με τις κοπέλες τις ηλικίας σου που κάνουν σεξ και γουστάρουν και εναντιώνεσαι άδικα. Σου απάντησα καλοπροαίρετα και το ύφος σου ενεχει θράσος. Στην αρένα των σχέσεων κάποιος πληγώνεται. Κάποιες φορές υπάρχει η καλή σχέση που κυλάει χωρίς υπονοούμενα και ανασφάλειες. Θες να επιβεβαιώσεις πως οταν μια κοπέλα δεν δίνεται γίνεται απορριπτεα;;; αν ναι τοτε την απορρίπτουν όσοι δεν της αξίζουν όχι επειδή εκείνη πρέπει να αλλάξει.
    Κανείς λάθος δεν έχω καθόλου θράσος....γράφω με ειλικρίνεια Αλλά σεβασμό αυτό που νιώθω και σκέφτομαι......

Δεν είχε κανένα θράσος η απάντηση μου...Είναι λογικό να το παρεξηγήσεις επδ είναι γραπτός ο λόγος....

Θυμό έχω.....Ναι...Για το ότι δεν έχει πάει καλά ερωτικά σε μένα τπτ τη γνωριζω τον έναν άσχετο μετά το άλλο από αυτό που θέλω....Δεν θύμωσα ακριβώς με τη ρεμεντυ απλά έκανα ένα διάλογο στον οποίο διαφώνησα σε κάποια πράγματα

Σε ευχαριστώ ωστόσο για την απάντηση σου

Senior Member
    Αυτό το θέμα έχει όλες τις προϋποθέσεις για να φτάσει τις 100 σελίδες και προβλέπω ότι θα τις φτάσει! Παρεπιπτόντως εγώ είμαι άντρας και θεωρώ φυσιολογικό ότι θέλεις χρόνο για να προχωρήσεις στο σεξουαλικό.

Senior Member
    Εγω θα συμφωνήσω με την φίλη που άνοιξε το θέμα. Το σεξ είναι βασικό αλλα δεν ειναι το παν. Δε χρειάζεται να καθεσαι στον καθενα και αν προχωρήσει προχώρησε. Ο καθενας μας και η καθε μια εχει κάποια στανταρ για τις σχεσεις που θελει να κανει. Εκει είναι το βασικό να ταιριαζεις. Δε μου έχει τύχει ποτε να βρω σύντροφο που δε ταιριαζω σεξουαλικα.
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Οπότε Miliva ποιά είναι τα πλάνα σου τώρα:

A) Θα γίνω καλόγρια
    Β) Θα μείνω μόνη μου
    Γ) Θα πάρω γάτα
    Δ) Θα αποσυρθώ μέχρι να γιάνει
    Ε) Άμα μου τύχει κάτι, δεν θα πω όχι
    ΣΤ') Ο επόμενος που θα βρω θα είναι 100 φορές καλύτερος
    Η) Ο επόμενος που θα βρω θα είναι τα άλλο μου μισό
    Θ) Όχι μόνο θα είναι τα άλλο μου μισό, αλλά ο άλλος θα το μετανιώσει πικρά που με αγνόησε!

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Eagle guy View Post
    Αυτό το θέμα έχει όλες τις προϋποθέσεις για να φτάσει τις 100 σελίδες και προβλέπω ότι θα τις φτάσει! Παρεπιπτόντως εγώ είμαι άντρας και θεωρώ φυσιολογικό ότι θέλεις χρόνο για να προχωρήσεις στο σεξουαλικό.
    Αυτό το θέμα έχει ήδη φτάσει στις 100 σελίδες....Και από τη στιγμή που είναι δικό μου άνετα το φτάνω και στις 200...χαχαχαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Είσαι από τα μέλη του φόρουμ που εκτιμώ την άποψη τους και που συνήθως η γνώμη μου σε άλλα θέματα αρκετές φορές συμπίπτει με τη δική σου.....
    Θες να βοηθήσεις και το έχεις καταφέρει πολλές φορές σε πολλά θέματα τόσο δικά μου οσο και άλλων....

Νόμιζα ότι ήσουν 50+ να σου πω την αλήθεια........Είμαι σίγουρη ότι τώρα ζεις κάτι πιο ολοκληρωμένο από ποτέ.....Γιατί είσαι στην πιο κατασταλαγμενη φάση της ζωής σου....Εξάλλου έχω διαβάσει ότι η γυναικεία σεξουαλικοτητα είναι καλύτερη μετά τα 40......Είναι πιο άνετη η γυναίκα με το σώμα της....θα πρέπει να ισχύει...

Χαίρομαι που ζω σε αυτή την εποχή ...πιστεψε με δεν θα ήθελα να με έδιναν σε έναν που μπορεί να μην τον ήθελα και να έπρεπε να μείνω μαζί του όλη μου τη ζωή επδ πήγα μαζί του

Καλά έκανες και το έζησες.....τουλάχιστον όμως σου βγήκε αυθόρμητα; ένιωσες να είπε κάτι ο άλλος που σε έκανε να νιώθεις άβολα; η να έκανε κάτι που πιεστηκες;

Μακάρι και εγώ να είχα πάρει μπρος πιο μικρή....Όσο μεγαλώνεις τόσο πιο επιφυλακτικός και διστακτικός γίνεσαι....Δεν έγινε....Δεν θέλω να το σκέφτομαι άλλο.....Θέλω να κοιτάω τι θα συμβεί από δω και πέρα.....Και ανησυχώ πολύ όταν δεν έρχονται τα πράγματα όπως θα ήθελα μετά από τόσο καιρό.....Έχω και εγώ άγχος και ανησυχία για το πώς θα εξελιχθεί σεξουαλικά.....

Βασικά μόνο εγώ το έχω το άγχος γιατί δικό μου είναι το θέμα......

Πάντως πρόσεξες ότι έχουν εξαφανιστεί οι άντρες;;; μάλλον τάσσονται υπέρ σου και με θεωρούν μάλλον παρανοϊκή που έχω την απαίτηση να βγω μαζι τους πάνω κάτω ένα μήνα για να προχωρήσω....

Τεσπα δεν πειράζει .......
    Αυτά που λες δεν ισχύουν για τους άντρες, ισχύουν για τους λίγους που ασχολήθηκες εσύ. Το ίδιο θα σου πουν κατηγορίες και οι άντρες για τις γυναίκες. Όσοι είμαστε μόνοι προφανώς κάπου στραβωσε.

Θα πω κάτι που είπε και ένας φίλος πιο πάνω, ακουγεσαι λίγο επιθετική στο λόγο σου, το παρατήρησα και πιο πριν αλλά είπα η ιδέα μου θα είναι. Μήπως γενικά είσαι "εχθρική" στο λόγο σου? Τα παίρνεις εύκολα στο κρανίο ? Δηλαδή αν κάποιος διαφωνεί μαζί σου στο ραντεβού, είσαι χαλαρή ? Πώς αντιδράσεις, βλέπω αρκετά παράδειγματα πιο πάνω όχι κάτι κακό ή υπερβολικό αλλά ικανό για να παρεξηγηθεί κάποιος.

Και μην αγχώνεσαι, σε πολλούς από εμάς δε πάνε καλά τα ερωτικά - συναισθηματικα , δεν είσαι η μόνη.

"Για πες μας και εσύ που είσαι έμπειρη και έκανες κάποιες σχέσεις πως ξεκίνησαν...;
    Βγήκατε κάνατε σεξ στο πρώτο η δεύτερο ραντεβού.....σε δοκίμασε και αφού σε πέρασε από το τσεκαρισμα της κρεβατοκάμαρας σου ζήτησε να βγείτε και άλλο ραντεβού να μάθει κάποια στοιχειώδη πράγματα για σένα;;" Αν θεωρείς ότι είναι σωστό να λες σε μια γυναίκα " σε πέρασε, σε δοκιμασε" λες και δεν έχει νοημοσύνη να ξέρει τι κάνει συγνώμη αλλά για εμένα είναι θράσος. Απάντησα στο θέμα που άνοιξες για να σου πω να μην αλλάξεις στάση και πάνω από όλα να σέβεσαι τα δικά σου όρια και γούστα. Αν κάποιος άλλος διαβάσει ότι σου έχω γράψει το αντίθετο να μου το παραθέσει. Δεν μπορείς ποτέ να ξέρεις κάθε μέλος τι ιστορία έχει και τι βίο. Άλλο η ειλικρίνεια άλλο η προσβολή.
    *** όταν έγραψα εννοείται ότι οι σχέσεις είναι στα μπαμ εννοούσα : οι περισσότεροι τύποι που νιώθουν αυτοπεποίθηση και έχω συναντήσει δεν είχαν κανέναν ενδοιασμό να πουν χύμα ενδιαφέρομαι μόνο για να περάσω καλά, γουστάρεις; Αυτοί οι τύποι όμως είναι περισσότερο ειλικρινείς από εκείνους που θα πουν " σε βλέπω σοβαρά μου αρέσεις " και μετά εξαφανιζονται. Βίωσα άνδρες να θεωρούν απόλυτα φυσιολογικό να ξεκαθαρίζουν άμεσα αν θα μαμησουν ή όχι. Στην αρχή απόρησα. Μετά κατέληξα στο ότι ζω στην εποχή του -ψεκαστε σκουπιστε τελειώσατε- Δεν κατεκρινα. Έλεγα Όχι αν δεν γούσταρα. Δεν εννοούσα ότι πρέπει εσύ να αποδεχτεις "σχέση στα μπαμ".
    Last edited by Constantly curious; 28-06-2019 at 02:46.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Miliva21
    Guest
    "Για πες μας και εσύ που είσαι έμπειρη και έκανες κάποιες σχέσεις πως ξεκίνησαν...;
    Βγήκατε κάνατε σεξ στο πρώτο η δεύτερο ραντεβού.....σε δοκίμασε και αφού σε πέρασε από το τσεκαρισμα της κρεβατοκάμαρας σου ζήτησε να βγείτε και άλλο ραντεβού να μάθει κάποια στοιχειώδη πράγματα για σένα;;" Αν θεωρείς ότι είναι σωστό να λες σε μια γυναίκα " σε πέρασε, σε δοκιμασε" λες και δεν έχει νοημοσύνη να ξέρει τι κάνει συγνώμη αλλά για εμένα είναι θράσος. Απάντησα στο θέμα που άνοιξες για να σου πω να μην αλλάξεις στάση και πάνω από όλα να σέβεσαι τα δικά σου όρια και γούστα. Αν κάποιος άλλος διαβάσει ότι σου έχω γράψει το αντίθετο να μου το παραθέσει. Δεν μπορείς ποτέ να ξέρεις κάθε μέλος τι ιστορία έχει και τι βίο. Άλλο η ειλικρίνεια άλλο η προσβολή.
    Τώρα ειλικρινά σου μιλάω......το "Για πες μας και εσύ που είσαι έμπειρη και έκανες σχέσεις " το έγραψα Όχι 100% .....Αλλά 100000000% καλοπροαιρετα............και αν θες πίστεψέ με ...αν όχι δεν θα σκάσω...

Επδ οπως εγώ ζήτησα απο τη ρεμεντυ επδ είναι έμπειρη και μετράει Η γνώμη της να μου γράψει....το ίδιο ζήτησα και από σένα και σε ευχαρίστησα......

Ναι παρεξηγήθηκα μέσα από αυτά που γράφω εξέφρασα το θύμο μου για τους άντρες.....Και για όσους άντρες είναι βιαστικοί και βρίσκονται στο δρόμο μου γτ εγώ δεν το θέλω αυτό και πέφτω σε αυτούς....
    Και συγνωμη δες το λίγο ανάποδα....αν το πάρουμε έτσι και εγώ θα μπορούσα να πω ότι η ρεμεντυ με προςβαλε....μου είπε ότι έχω συνδέσει το σεξ με την αμαρτια...ότι θεωρώ προνόμιο την απειρία.....Εγώ δεν είπα τπτ τέτοιο...υποννοεισαι ότι είμαι ξενέρωτη.....μπορεί να έχει κ δίκιο μπορεί όμως και όχι....Μπορεί αυτός που θα του αρέσω αν είναι σωστός μαζί μου να με κάνει χίλιες φορές πιο φωτιά από κάθε άλλη γυναίκα κανένας δεν το ξέρει αυτό..
    .
    Και επδ γράφουν και άντρες εδώ μέσα και διαβάζουν και άντρες αυτό που θέλω να περάσω είναι ότι ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΔ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΟΓΕΣ ΕΜΠΕΙΡΊΕΣ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΘΈΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΈΡΩΤΗ....Και δεν αναφέρομαι μόνο σε μένα αλλά σε όλες τις γυναίκες που ταυτίζονται με αυτό.....

Κουβέντα γίνεται...άραξε.....κάπου θα συμφωνήσουμε και κάπου θα διαφωνήσουμε......παρακάτω της έγραψα ότι είναι ένα μέλος που εκτιμώ τη γνώμη της ούτως ή άλλως....αν ήμουν προσβλητική δεν θα της το έγραφα.....

Senior Member
    Εγώ πάντως είχα 4 παρθένες, 0 πείρα , ήταν φοβερές 10/10 το μόνο κακό με τις άπειρες είναι ότι δεν εκτιμούν μερικές φορές κάποια πράγματα, γιατί δεν έχουν μέτρο σύγκρισης, ενώ μια πονεμένη που έχει καεί, ξέρει πότε να εκτιμήσει μια κίνηση, δε το παίρνει δεδομένο , η άπειρη μπορεί να ζητάει σαν πλουσιόπαιδο, που τα θέλει όλα όλο και πιο πολλά.

Αν φας αναποδιες τότε εκτιμας διαφορετικά, ισχύει για γυναίκες και άνδρες και για μένα :)

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    Αυτά που λες δεν ισχύουν για τους άντρες, ισχύουν για τους λίγους που ασχολήθηκες εσύ. Το ίδιο θα σου πουν κατηγορίες και οι άντρες για τις γυναίκες. Όσοι είμαστε μόνοι προφανώς κάπου στραβωσε.

Θα πω κάτι που είπε και ένας φίλος πιο πάνω, ακουγεσαι λίγο επιθετική στο λόγο σου, το παρατήρησα και πιο πριν αλλά είπα η ιδέα μου θα είναι. Μήπως γενικά είσαι "εχθρική" στο λόγο σου? Τα παίρνεις εύκολα στο κρανίο ? Δηλαδή αν κάποιος διαφωνεί μαζί σου στο ραντεβού, είσαι χαλαρή ? Πώς αντιδράσεις, βλέπω αρκετά παράδειγματα πιο πάνω όχι κάτι κακό ή υπερβολικό αλλά ικανό για να παρεξηγηθεί κάποιος.

Και μην αγχώνεσαι, σε πολλούς από εμάς δε πάνε καλά τα ερωτικά - συναισθηματικα , δεν είσαι η μόνη.
    Ναι ακούστηκα επιθετική γιατί έχω θυμο μέσα μου όντως όταν αναφέρομαι με βάσει τις εμπειρίες μου στο ερωτικό θέμα ......

Έχω θυμο και με μένα και με τους άντρες που γνωρίζω και με το σύμπαν και με όλα.....

Όχι όταν βγαίνω ειμαι αισιόδοξη και είναι γλυκιά ....Πολύ γλυκιά και καλή και έχω ακούσει πολλές μαλακιες που θα έπρεπε να είχα βρίσει πολύ άσχημα άντρες Αλλά δεν το έκανα.....

Και θυμώνω όταν πχ ακούω ότι εσύ φταις κουκλίτσα μου που δεν τους κάθεσαι γρήγορα σιγά μην κάτσει κανένας να σε περιμένει.......Μην είσαι πουριτανη......Μην εισαι δήθεν ......μαγκια τους αντρες και γυναίκες αν είναι πιο γρήγοροι.....το θέμα είναι ότι αυτό το έχουμε κάνει κανόνα και το θεωρούμε και απολύτως φυσιολογικό χωρίς να είναι απαραίτητα ( ουδέτερο ειναι) και κάθε άλλο το θεωρούμε απόκλιση ......

Miliva21
    Guest
    *** όταν έγραψα εννοείται ότι οι σχέσεις είναι στα μπαμ εννοούσα : οι περισσότεροι τύποι που νιώθουν αυτοπεποίθηση και έχω συναντήσει δεν είχαν κανέναν ενδοιασμό να πουν χύμα ενδιαφέρομαι μόνο για να περάσω καλά, γουστάρεις; Αυτοί οι τύποι όμως είναι περισσότερο ειλικρινείς από εκείνους που θα πουν " σε βλέπω σοβαρά μου αρέσεις " και μετά εξαφανιζονται. Βίωσα άνδρες να θεωρούν απόλυτα φυσιολογικό να ξεκαθαρίζουν άμεσα αν θα μαμησουν ή όχι. Στην αρχή απόρησα. Μετά κατέληξα στο ότι ζω στην εποχή του -ψεκαστε σκουπιστε τελειώσατε- Δεν κατεκρινα. Έλεγα Όχι αν δεν γούσταρα. Δεν εννοούσα ότι πρέπει εσύ να αποδεχτεις "σχέση στα μπαμ".
    Συμφωνώ μαζί σου ότι πιο σωστός είναι αυτός που λέει ξεκάθαρα τι θέλει .....
    Χίλιες φορές καλύτερα αυτός που μου είπε εγώ δεν θέλω καμία πάνω απο το κεφάλι μου παρά ο άλλος που το παίξε γλυκούλης της σχέσης και εξαφανίστηκε

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    Εγώ πάντως είχα 4 παρθένες, 0 πείρα , ήταν φοβερές 10/10 το μόνο κακό με τις άπειρες είναι ότι δεν εκτιμούν μερικές φορές κάποια πράγματα, γιατί δεν έχουν μέτρο σύγκρισης, ενώ μια πονεμένη που έχει καεί, ξέρει πότε να εκτιμήσει μια κίνηση, δε το παίρνει δεδομένο , η άπειρη μπορεί να ζητάει σαν πλουσιόπαιδο, που τα θέλει όλα όλο και πιο πολλά.

Αν φας αναποδιες τότε εκτιμας διαφορετικά, ισχύει για γυναίκες και άνδρες και για μένα :)
    Σωστο και αυτό ......Έτσι είναι.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Ναι ακούστηκα επιθετική γιατί έχω θυμο μέσα μου όντως όταν αναφέρομαι με βάσει τις εμπειρίες μου στο ερωτικό θέμα ......

Έχω θυμο και με μένα και με τους άντρες που γνωρίζω και με το σύμπαν και με όλα.....

Όχι όταν βγαίνω ειμαι αισιόδοξη και είναι γλυκιά ....Πολύ γλυκιά και καλή και έχω ακούσει πολλές μαλακιες που θα έπρεπε να είχα βρίσει πολύ άσχημα άντρες Αλλά δεν το έκανα.....

Και θυμώνω όταν πχ ακούω ότι εσύ φταις κουκλίτσα μου που δεν τους κάθεσαι γρήγορα σιγά μην κάτσει κανένας να σε περιμένει.......Μην είσαι πουριτανη......Μην εισαι δήθεν ......μαγκια τους αντρες και γυναίκες αν είναι πιο γρήγοροι.....το θέμα είναι ότι αυτό το έχουμε κάνει κανόνα και το θεωρούμε και απολύτως φυσιολογικό χωρίς να είναι απαραίτητα ( ουδέτερο ειναι) και κάθε άλλο το θεωρούμε απόκλιση ......
    Όχι να μη τους ακούς αυτούς , είναι ότι ναναι. Θες να ακούσεις κάτι χειρότερο?
    Εσυ μπορείς να κατηγορήσεις τους άλλους γιατί αν είναι έτσι όπως τα λες , απλά δεν άξιζαν. Σκέψου ότι είναι χειρότερο (επειδή το έζησα πολλές φορές) να έχεις χωρίσει με τον άλλο αλλά να ξέρεις ότι είναι καλός άνθρωπος και έτσι επειδή τον αγαπάς να κατηγορείς τον εαυτό σου.

Καλύτερα λοιπόν που κατηγορείς τον άλλο που όντως φταινε ( ή είχαν άλλους στόχους) αν είναι όπως τα λες παρά τον εαυτό σου , εκεί να δεις θυμό, από τους άλλους λες ένα γεια και γλυτώνεις , θα βρεις άλλον, (κι εμείς μόνοι ήμαστε και κάνουμε υπομονή, δε θέλουμε νομίζεις ένα καλό ταίρι? ) από τον εαυτό σου όμως δε γλυτώνεις :(

Εγώ μια χαρά σε βρήσκω, νέα ωραία , θέμα χρόνου είναι να γνωρίσεις και ένα καλό παιδί που ΘΕΛΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ!! θα περιμένει όσο θέλεις , στο υπογράφω. Αλλιώς δεν αξίζει να είναι μαζί σου. Μην ασχολείσαι με τους άλλους γιατί θα χάσεις χρόνο και γιατί θα περάσει από μπροστά σου αυτός που θέλεις πραγματικά κι εσύ θα είσαι απασχολημένη με το υποκατάστατο και θα τον χάσεις.

Senior Member
    Και τώρα τσατιζομαι και με τον εαυτό μου γιατί γράψαμε τόσα ποστ για ένα θέμα που έχει ο κόσμος πλανήτης ( δε μου κάνει αυτός που βρήκα) όταν στο υπόλοιπο φόρουμ κραυγές αγωνίες ακούγονται από ανθρώπους που είτε έχουν ψυχο είτε θέλουν να αυτοκτονήσουν είτε πάσχουν από ασθενειες , είμαστε κακομαθημένοι, ας ξεκινήσουμε από εκεί :) φιλικά πάντα :ο

Όχι δεν είναι μεγάλο το πρόβλημα σου, κι εγώ δε βρήσκω μια ελεύθερη κοπέλα όπως τι θέλω, λίγα πράγματα, απλά και όμορφα, κι εγώ εκνευρίζομαι που τα σπάσαμε για αστεία πράγματα με τις πρώην, ε θα ζήσουμε όμως εμείς , υγεία ναχουμε.

Α ναι, οι νέες και άπειρες επίσης σε χωρίζουν με το 1ο συνεφακη , αυτό είναι το πιο κακο, αντί να το παλέψουμε, λένε άντε γεια πάω να βρω άλλον. Αν βρεις κάποιον εν τέλη και είστε οκ όχι 1-2-χ χρόνια ΜΗ τον χωρίσεις εύκολα σε οποιοδήποτε συνεφακι.

Page 10 of 30 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast