Με κοροιδεψε κανονικοτατα - Page 19
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 19 of 30 FirstFirst ... 9171819202129 ... LastLast
Results 271 to 285 of 440
    [QUOTE=Eagle guy;1051432]Ποστ για αρρώστιες-ενοχλήσεις-πόνους 1-5 σελίδες. Ποστ για σχέσεις-σεξ-μπακουριά κλπ ήδη 18 σελίδες και αυξάνεται συνεχώς

Κοιτα καλύτερα να γεμιζε η σελίδα με θέματα σχεσεων πάρα με τα υπολοιπα.το γεγονος ότι αυτά τα θέματα εχουν 1εως5 σελίδες είναι καλό γιατί σημαινει ότι λιγοι έχουν παρόμοια θέματα να αντιμετωπισουν.τώρα αν με ρωτήσει ο άλλος τι ειναι σχιζιφρενεια δεν μπορώ να απαντήσω ενώ εδώ κουτσα στραβά κάτι θα πούμε είναι δεν είναι μαλακια.
    Να έυχεσαι μόνο τέτοια θέματα να συζηταμε από εδώ και πέρα κι ας τα θεωρείς ανοητα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Εγω ξεκαθαριζα πάντα ότι δεν ενδιαφερομουν για κατι ελεύθερο οποτε ο αλλος μπορεί να περίμενε και ενα μηνα. Μέσα σε αυτόν τον μηνα οταν τον αλλον τον βλέπεις κάθε μέρα καλο ειναι να βάλεις τη ταμπέλα της σχέσης για να ξέρεις οτι ανήκεις καπου και δεν εισαι πλέον ελεύθερος να κανεις ότι θες
    Βρες μήπως είσαι εγώ σε θηλυκό; Χαχα
    Πολύ συμφωνώ μαζί σου θα σεχω υπόψιν για κουμπάρα αφού είσαι δεσμευμένη.

Είναι όντως τόσο απλό όπως το γράφει η φαντασία, φίλτρο είναι. Ο θέλω να περάσω απλά καλά θα βαρεθεί και θα φύγει, άσε που θα τον καταλάβεις μετά από τόσα ραντεβού. Οπότε θα μένουν αυτά που σε ενδιαφέρουν, φίλτρο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    Βρες μήπως είσαι εγώ σε θηλυκό; Χαχα
    Πολύ συμφωνώ μαζί σου θα σεχω υπόψιν για κουμπάρα αφού είσαι δεσμευμένη.

Είναι όντως τόσο απλό όπως το γράφει η φαντασία, φίλτρο είναι. Ο θέλω να περάσω απλά καλά θα βαρεθεί και θα φύγει, άσε που θα τον καταλάβεις μετά από τόσα ραντεβού. Οπότε θα μένουν αυτά που σε ενδιαφέρουν, φίλτρο.
    Μπορεί να είμαστε αδέρφια.. Ο πατηρ ηταν ναυτικος μια περίοδο [emoji23][emoji23]
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Εγω ξεκαθαριζα πάντα ότι δεν ενδιαφερομουν για κατι ελεύθερο οποτε ο αλλος μπορεί να περίμενε και ενα μηνα. Μέσα σε αυτόν τον μηνα οταν τον αλλον τον βλέπεις κάθε μέρα καλο ειναι να βάλεις τη ταμπέλα της σχέσης για να ξέρεις οτι ανήκεις καπου και δεν εισαι πλέον ελεύθερος να κανεις ότι θες
    Να περίμενε έναν μήνα χωρίς να έχετε κάνει σεξ εννοείς; Και η σχέση σας μέχρι τότε πώς ήταν; Σε καθαρά φιλικό/αναγνωριστικό επίπεδο ή υπήρχε ερωτισμός που απλά δεν προχωρούσε; Εννοώ...σε αυτό τον μήνα υπάρχει έλξη, αγγίγματα, αγκαλιές φιλιά αλλά για δικούς σου λόγους δεν θες να προχωρήσεις πριν να σιγουρευτείς πχ; ρωτώ για να καταλάβω τι εννοείς γιατί εγώ δεν λειτουργώ καθόλου έτσι.

Εμένα οι ταμπέλες με φρικάρουν γενικά. Αμα γουστάρω κάποιον δεν χρειάζομαι καμιά ταμπέλα ότι "έχω σχέση" για να νιώθω οτι ανήκω κάπου και οτι δεν θα κάνω κάτι άλλο. Αμα τον γουστάρω δεν κάνω κάτι άλλο απλά γιατί δεν θέλω.

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Τι να πω...ίσως. 'Εγώ βασικά για να είμαι ειλικρινής μετά το δημοτικό δεν μου έχει τύχει γενικά να μου ζητήσουν πολλοί σχέση. Απλά πρόεκυπτε όταν ήταν να προκύψει. Δεν θυμάμαι να κάναμε κι ολόκληρη συζήτηση γιαυτό το θέμα δηλαδή ή να υπέγραφε αίτηση ο άλλος.
    Εγώ αυτό που θέλω είναι να υπάρχει μια επικοινωνία....να βλέπω ένα ενδιαφέρον να βγαίνουμε κάμποσο διάστημα.....Και να υπάρχει και μια στοιχειώδης επικοινωνία ανάμεσα στα ραντεβού...... δεν εχω πεεει σε κατι τέτοιο.....Και ότι είναι να γίνει να θα γίνει.....Πολύ το παιδεψαμε.......

Και επδ μου είπες πριν ότι ζηλεύω ναι και το έχω ξαναγράψει σε αλλο θρεντ άλλες φορές ζηλεύω και άλλες το ξεχνάω γιατί δεν είμαι άνθρωπος που τα βάζει μέσα του......θα ήμουν ουφο αν δεν ζήλευα που θέλω σχέση και δεν έχω τόσο καιρό ενώ βλέπω κοπέλες με τα αγόρια τους......σκέφτομαι....τι κάνω λάθος....που φταίω......αν ηταν σωστοι ολοι αυτοι που βγηκα και εγω ημουν η λαθος ....όσο για τους ανθρώπους δεν τους κακολογω......αν έχουν παραπανω φίλους η οχι από μένα......Δεν είμαι κακός άνθρωπος ούτε μισώ τους αλλους ανθρώπους ούτε θα κάνω κακό για να καταφέρω αυτά που θέλω....

Επειδή με ρώτησες πριν αν σε ρωτησα εσύ προσωπικά ποτέ προχωράς σε μια γνωριμία.....Όχι δεν σε ρώτησα....Αλλά αν θες να μας πεις....πες μας

Εγώ τη σχέση που έκανα μου ζήτησε να είμαστε μαζί.....Από την αρχή
    Δεν έχω κάνει άλλη σχέση για να ξέρω πως δημιουργούνται οι σχέσεις

Μπορεί αν έβλεπες όσους έχω γνωρίσει να μου έλεγες εσύ φταις μπορεί και να μου έλεγες ρε κοπέλια δεν νομίζω ότι έχασες και κελεπούρια.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Να περίμενε έναν μήνα χωρίς να έχετε κάνει σεξ εννοείς; Και η σχέση σας μέχρι τότε πώς ήταν; Σε καθαρά φιλικό/αναγνωριστικό επίπεδο ή υπήρχε ερωτισμός που απλά δεν προχωρούσε; Εννοώ...σε αυτό τον μήνα υπάρχει έλξη, αγγίγματα, αγκαλιές φιλιά αλλά για δικούς σου λόγους δεν θες να προχωρήσεις πριν να σιγουρευτείς πχ; ρωτώ για να καταλάβω τι εννοείς γιατί εγώ δεν λειτουργώ καθόλου έτσι.

Εμένα οι ταμπέλες με φρικάρουν γενικά. Αμα γουστάρω κάποιον δεν χρειάζομαι καμιά ταμπέλα ότι "έχω σχέση" για να νιώθω οτι ανήκω κάπου και οτι δεν θα κάνω κάτι άλλο. Αμα τον γουστάρω δεν κάνω κάτι άλλο απλά γιατί δεν θέλω.
    Ναι υπήρχαν τα πάντα εκτος απο το σεξ.Εγώ δυστυχώς δεν λειτουργώ αλλιώς. Αν δε νιωσω ασφαλεια δε μπορώ να χαρω ερωτα.

Miliva21
    Guest
    Είπαμε εσύ το έχεις πάει σε αλλο λέβελ......να βρίσκεσαι για κάποιον κάθε μέρα;;; για ένα μήνα;;;

Αυτο για μένα είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας ......!!!

Ούτε για μια βδομάδα δεν έχω βγει καθημερινά με κάποιον.....από αυτούς.........

Δεν συμβαίνουν αυτά ρε......στη δική μου ζωή καθημερινότητα είναι εκτός της πραγματικότητας μου..........χαχαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Είπαμε εσύ το έχεις πάει σε αλλο λέβελ......να βρίσκεσαι για κάποιον κάθε μέρα;;; για ένα μήνα;;;

Αυτο για μένα είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας ......!!!

Ούτε για μια βδομάδα δεν έχω βγει καθημερινά με κάποιον.....από αυτούς.........

Δεν συμβαίνουν αυτά ρε......στη δική μου ζωή καθημερινότητα είναι εκτός της πραγματικότητας μου..........χαχαχα
    Με τη τωρινή μου σχέση βγαίνουμε καθε μερα για 2 μηνες και.. Οσο καιρό δλδ είμαστε μαζι... Τωρα τον περιμένω να περάσει μετά τη δουλειά απο το σπιτι να αράξουμε. [emoji3590][emoji3590][emoji3590]

Senior Member
    Ναι υπήρχαν τα πάντα εκτος απο το σεξ.Εγώ δυστυχώς δεν λειτουργώ αλλιώς. Αν δε νιωσω ασφαλεια δε μπορώ να χαρω ερωτα.
    Έτσι υποψιάζομαι ότι είναι και η μιλεβα και ΧΑΙΡΟΜΑΙ :)

Ναι βγαίνεις ένα μήνα μιλάτε στο τηλέφωνο ανταλλάσεται μνμ εκεί βλέπεις πόσο ενδιαφέρεται. Εξοικείωση λέγεται. Μετά βγαίνει από φυσικού το σεξ. Με κάποιον που γνωρίζεις πλέον , αυτό είναι το ωραίο.

Senior Member
    αα...καταλαβα. Μου φανηκε παραξενο το πρωτο σεναριο έτσι όπως το είπες, σαν προξενειο ξερω γω καπως.
    ενταξει αυτο που λες τωρα δνε μου φαινεται παραξενο, το να θες να νιωσεις ασφάλεια ή οικεία.

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    Έτσι υποψιάζομαι ότι είναι και η μιλεβα και ΧΑΙΡΟΜΑΙ :)

Ναι βγαίνεις ένα μήνα μιλάτε στο τηλέφωνο ανταλλάσεται μνμ εκεί βλέπεις πόσο ενδιαφέρεται. Εξοικείωση λέγεται. Μετά βγαίνει από φυσικού το σεξ. Με κάποιον που γνωρίζεις πλέον , αυτό είναι το ωραίο.
    Αυτό προσπαθώ να εξηγήσω ότι θέλω στο 260 ποστ αυτού του θρεντ.....Και γι αυτό προσπαθω να καταλάβω τι κάνω λάθος και δεν μπορώ να βγω για κανέναν ούτε καν τρεις μέρες συνεχόμενα...Πόσο μάλλον ένα μήνα....

Αυτό ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει η αν εγώ είμαι παράλογη.......Γιατί με έχουν αποσυντονισει οι γνωριμίες μου και απορώ τι ισχύει τέλος πάντων

Senior Member
    Αυτό προσπαθώ να εξηγήσω ότι θέλω στο 260 ποστ αυτού του θρεντ.....Και γι αυτό προσπαθω να καταλάβω τι κάνω λάθος και δεν μπορώ να βγω για κανέναν ούτε καν τρεις μέρες συνεχόμενα...Πόσο μάλλον ένα μήνα....

Αυτό ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει η αν εγώ είμαι παράλογη.......Γιατί με έχουν αποσυντονισει οι γνωριμίες μου και απορώ τι ισχύει τέλος πάντων
    Κοιτα και μενα τόσο έντονο δε μου έχει ξανατυχει. Μου λεει οτι δε μπορεί μέρα χωρίς εμενα. Και να σημειώσω οτι κανει και δυο δουλειές.. Δεν ειναι δηλαδή να πεις οτι κάθεται. Σου εύχομαι ολοψυχα να βρεις κάτι αναλογο

Senior Member

Α και μια συμβουλή ως 35χρονος ΜΗΝ ακούς συμβουλές από μικρούς/μικρές. Καλύτερα ρωτά μια θεία σου που είναι 40 παρά μια φίλη σου στα 25.

Εσύ θα έμπαινες σε χειρουργείο με χειρουργό 25 χρόνων? 50+ θα έλεγες :)

Και να θυμάσαι ρωτάμε αυτούς που θέλουμε να μοιάσουμε. Αν δεις μια φίλη που τη θαυμάζεις με ένα καλό παιδί που έχει για γκόμενο, ρωτατην γιατί εκεί θέλεις να πας ως προορισμό, ...

Miliva21
    Guest
    Κοιτα και μενα τόσο έντονο δε μου έχει ξανατυχει. Μου λεει οτι δε μπορεί μέρα χωρίς εμενα. Και να σημειώσω οτι κανει και δυο δουλειές.. Δεν ειναι δηλαδή να πεις οτι κάθεται. Σου εύχομαι ολοψυχα να βρεις κάτι αναλογο
    Καλα και να είσαι συνέχεια και για πάντα κάθε μέρα μαζί με τον αλλο απο κάποια στιγμή και μετά δεν είναι νορμάλ για μένα....βουλιάζει η σχέση.....αν είναι στις αρχές οκει....

Σε ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά και σε σένα εύχομαι ότι καλύτερο

Senior Member
    Καλα και να είσαι συνέχεια και για πάντα κάθε μέρα μαζί με τον αλλο απο κάποια στιγμή και μετά δεν είναι νορμάλ για μένα....βουλιάζει η σχέση.....αν είναι στις αρχές οκει....

Σε ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά και σε σένα εύχομαι ότι καλύτερο
    Εγω μπορώ να σου πω οτι δεν εχω βαρεθεί στο ελάχιστο. Ίσα ισα μου ειπε να μείνουμε και μαζί. Αυτό με το να βουλιάξει η σχέση ειναι μύθος. Στο χερι συ ειναι. Ξερω παντρεμενα ζευγάρια πολυ ερωτευμενα μετα απο χρονια.

Page 19 of 30 FirstFirst ... 9171819202129 ... LastLast