Results 361 to 375 of 440
Thread: Με κοροιδεψε κανονικοτατα
-
29-06-2019, 10:03 #361
Αυτό με το αν ταιριάζουμε στο σεξ ποτέ δε το κατάλαβα. Εκτός αν σκάσει η γυναίκα με κάνα παλαμάρι/παλούκι και μου στήσου τότε ναι δε ταιριάζουμε [emoji50]
Υπό νορμάλ συνθήκες νταξ όσο και να διαφέρεις, θα το δουλέψετε και θα τα βρείτε, αν γουστάρει ο ένας τον άλλο και σαν χαρακτήρες, περνάτε καλά, τι να πω, δε ξέρω τη σημαίνει δε ταιριάζουμε στο σεξ. Έχουμε συμβατά όργανα πάντως :)
Τα υπόλοιπα θα τα βρούμε ;)
Δε μου έχει τύχει κάτι περίεργο :/
- 29-06-2019, 10:06 #362
29-06-2019, 10:09 #363
Έχω γράψει τόσα ποστ, στα 2-3 που κάναμε λίγο χαβαλε κολησες? Πίστεψέ με με τόσο χρόνο και μπλα μπλα που αφιέρωσα στο φόρουμ , θα είχα ρίξει 2-3 σε social media με σκοπό καμάκι χαχα μην αγχώνεσαι τα κορίτσια καταλαβαίνουν. Αλλά δε θα γίνουμε και ασεξουαλ ακόμα στο γραπτό λόγο υπάρχουν αυτά.
Χαλάρωσε δεν είμαστε βιαστές. Πολύ άμυνα γενικά στην Ελλάδα οι γυναίκες λες και είμαστε βιαστές. Σιγά ντε.
Όχι σε άλλη πόλη δε γίνεται γιατί ΔΕΝ ενδιαφέρομαι. Αν ήταν θα εμπλεκα με Αθηναία πριν φύγω από Αθήνα που είχε πιο πολύ κόσμο. Αλλά ήθελα από την πόλη μου, μη βρεθώ παντρεμένος και με φαν τα χιλιόμετρα χαχα
29-06-2019, 10:14 #364
Οκ εγώ δε ξέρω τίποτα, εσύ ξέρεις τα πάντα. Κανένα πρόβλημα. Δεν έχω πηδήξει, κάνω έρωτα ή σεξ πες το όπως θες με κοπέλες που θέλουν εμένα κι εγώ αυτές. Συνήθως σε σχέση μέσα.
Δε πειράζει αν σε ξενέρωσα. Με τις κοπέλες που πήγα πάντως δεν είχαν θέμα ούτε αυτές ούτε εγώ :)
Μπορεί να ήμουν τυχερός, δε ξέρω. Αλλά δε μας είπες τι σημαίνει ΔΕΝ ταιριάζουμε στο σεξ και δεν μπορεί να αλλάξει αυτό. Για να ξέρουν και τα άλλα κορίτσια όχι μόνο εγώ. Είναι σχετικό θέμα με το φόρουμ.
29-06-2019, 10:39 #365
καλε δεν το ειπα για σενα το "με ξενερωνεις". για το σεξ μιλουσα. εμεις δεν γνωριζομαστε. ελεος...
με εχουν ξενερωσει παντως 2-3 στο σεξ και σταματησα επι τοπου την γνωριμια μας, ενω τα πηγαιναμε ΜΙΑ ΧΑΡΑ στην παρεα που καναμε κατα τα αλλα. δλδ, ξαφνικος θανατος. εξαφανιστηκα.
δεν αγχωνομαι καθολου που κανεις καμακι εδω μεσα.
δεν μου αρεσει που κανεις παρασιτα σε ενα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ θεμα. καντο πριβε. καντο στο τι σκεφτεστε.
"δεν ταιριαζουμε στο σεξ", σημαινει οτι καναμε σεξ, αλλα δεν μου αρεσει το πως λειτουργεις στο σεξ...δλδ πως να το πω... δεν εχει να κανει ουτε με στασεις ουτε με οργανα. εχει να κανει με το αν σε βρισκω αισθησιακο στο σεξ η ξενερωτικο.
το σεξ δεν ειναι κρεας_μπαινει_κρεας_βγαινε� � . πρεπει να υπαρχει συμβατοτητα στον αισθησιασμο.
αν θες, το θεμα του που κανεις καμακι να μην το συνεχισουμε. να μιλαμε επι του θεματος μονο, γιατι οσο το συνεχιζουμε κι εμεις ενοχλουμε το θεμα της κοπελας. οτι ειχα να πω το ειπα και καταλαβαμε ολοι τι λεω.
υ.γ. και μονο που λες οτι ολες οι κοπελες που εχεις κανει σεξ, δεν ειχαν κανενα προβλημα, δειχνει ποσο μακρια εισαι νυχτωμενος.
ΜΟΝΟ για σενα μπορεις να ξερεις οτι σου αρεσε. η αλλη σιγα να μην στο πει, και σιγα να μην το καταλαβεις αν δεν στο πει...
29-06-2019, 11:18 #366
το σταματησες επι τοπου, οκ δικο σου τροπος αντιμετωπησης προβληματων.. εγω ειμαι του σχολειου ... να δουμε τι πηγε λαθος να το διωρθωσουμε και οχι να το διαλυσουμε και να βρουμε αλλους για ενα συνεφακι, τουλαχιστον πριν προσπαθησουμε να λυσουμε το όποιο προβλημα.
αν σου μοιαζει να κανω καμακι εδω μεσα οκ αποψη σου, εγω εχω αλλη αποψη. Το να κανεις ενα κομπλιμεντο ή να πεις σε μια κοπελα οτι ωραια τα σκεφτεσαι (μιας και ΔΕΝ εχω δει καμια απο εδω μεσα αρα δε ξερω καν πως μοιαζουν) δε το θεωρω καμακι, τουλαχιστον δεν κανω ετσι καμακι στη ζωη μου, τωρα αν εννοεις καμακι που ειπα να της γνωρισω ενα παιδι καλο, ... εγω για καλο το εκανα ... δεν κοιταω βλεπεις μονο την παρτυ μου.
Το οτι κανω παρασιτα, επισης αποψη σου, μια χαρα κουβεντα νομιζω καναμε μεχρι πριν ερθεις με επιθετικο τονο για καποιο λογο που δεν νομιζω οτι χρειαζεται, αλλωστε μεγαλα κοριτσια ειναι... μπορουν να υπερασπιστουν τον εαυτο τους αν θελουν. Για ενα τετοιο θεμα ομως το θεωρω λιγο αστοχο να μιλανε μονο κοριτσια.. νομιζω μια εμπειρη αντρικη αποψη (ημουν μονος καποια στιγμη) μπορει να συνεισφέρει.
Τωρα για το υ.γ. και το νυχτωμενος, νομιζω αν δε της αρεσει .. φευγει οπως εκανες κι εσυ.. δε καθετε 2 χρονια να "υποφερει" το κακο σεξ.
Λυπαμαι παντως οταν βλεπω εχθρική/υπερβολικα αμυντικη αντιμετώπιση απο γυναικα, δηλαδη κανεις ενα σχολιο ενα καλο λογο για μια κοπελα... "α ο πεφτουλας βιαστης κτλ κανει καμακι" , αν δε πεις τιποτα... "αα πανε οι αντρες .. κανεις δε φλερταρει... φλωροι" ... να γιατι οι ψυχο κανουν καλες δουλειες χαχα
Τι να κανουμε με καποιους διαφωνουμε και με καποιους συμφωνουμε, απλα ειναι... συμφωνησα με @φαντασια και @μιλιβα και διαφωνησα με σενα και την @ελισαβετ. Δεν ειναι κακο.
29-06-2019, 11:27 #367
εγω δεν υπερασπιζομαι τα "κοριτσια". μπορει να τους αρεσε κιολας!
φυσικα και μπορουσαν να το κοψουν αν δεν τους αρεσε. υπερασπιζομαι το θεμα.
δεν ηταν ενα κοπλιμεντο κι αν επιμεινεις θα σου δειξω σχεδον ολα τα μηνυματα σου σε αυτο το θεμα, που περα απο την αποψη σου, ειναι πεσιμο ειτε στην φαντασια ειτε στην μιλιβα...
δεν ειναι αυτος ο σκοπος του φορουμ στο ξαναλεω, ωστοσο προκυπτουν προσωπικες σχεσεις ακομα και φιλικες και εισαι ελευθερος να επικοινωνεις στα προσωπικα μηνυματα.
αλλα αυτο το σαλιαρισμα ΜΕΣΑ στα θεματα, εμενα με ενοχλει και χαλαει τα θεματα.
θα ακολουθησει παραθεση μηνυματων σου αν επανελθεις, γιατι βαρεθηκα να το συζηταω θεωρητικα.
29-06-2019, 11:44 #368
σκοπος του φορουμ ειναι η συζητηση σε ενα θεμα το οποιο μπορει και να πλατειάσει μετα απο 400 ποστ (λογικο ειναι) και αν θελεις (επειδη κι εμενα δε μαρεσει η λασπη στον ανεμιστήρα δηλαδη το θεωρητικα που λες κι εσυ) μπορεις να παραθεσεις τα μνμ (σου ειπα εκτος απο 2-3 που τα σταματησαμε με την φαντασια) που θεωρεις οτι ειναι εκτος θεματος (αν και μπορεις να το κανεις pm γιατι ΤΩΡΑ γινεται παρασιτικο ολο αυτο) και θα σου εξηγήσω πως σχετιζονται μια χαρα με το θεμα, τα οποια ισως να μην καταλαβες, αλλα δε πειραζει.
και φρασεις του τυπου "σαλιαρισμα " που λες ... ρίχνουν το επιπεδο και με κανεις να πιστευω οτι ζηλευεις. Οπως και το να αποκαλεις τον κοσμο παρασιτα. Όλοι ημασταν ευγενικοι νομιζω εδω μεσα.
Σε παρακαλω ομως οταν κανεις καποια κατηγορια να ειναι σαφης... να παραθετεις αυτο για το οποιο κατηγορεις τον αλλο και οχι στον αερα λογια.
Παντως καλυτερα να επικεντρωθεις στο θεμα και οχι σε μενα. (Το σεξ που συζητησαμε πριν ναι ειναι εντος θεματος θεωρω γιατι εχει να κανεις με σεξ πριν την σχεση ή μετα κτλ.)
29-06-2019, 11:51 #369Miliva21GuestΕγώ πάντως να ξεκαθαρίσω ότι δεν φλέρταρα με κανέναν......απλά ρώτησα κάποια πράγματα τον Georgewww Που ξέφυγαν από τη συζήτηση αλλά δεν ήταν στη σφαίρα του φλερτ.....
Με τη φαντασία αμ υπάρχει καμακι δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει
Το θεμα όταν φτάνει στις τοσες σελίδες εχει καταστραφεί οπότε.....
29-06-2019, 11:53 #370Miliva21Guest
29-06-2019, 12:01 #371
Δεν υπαρχει κανενα καμακι και κανενα φλερτ επι της ουσια... ο λογος φυσικα μπορει να ειναι πιο παιχνιδιαρικος καμια φορα, καποιο κομπλιμέντο με καποια/καποιον που συμφωνουμε κτλ ... και με αντρα συμφωνησα καποια στιγμη και ειπα καλα τα λεει κτλ.. και με αυτον καμακι του κανω? χαχαα
Τεσπα, εγω εξίσταμαι μονο για την επιθεση τυπου "σαλιαρης, πεφτουλας και παρασιτο.." ενω ειχαμε μια ωραια συζητηση.
Δεν εχει καταστραφει καθολου, το επαναφερουμε αμεσα στην ταξη :) με ευγενεια και σεβασμο στην αποψη του αλλου παντα.
29-06-2019, 12:13 #372
αυτα τα μηνυματα τα θεωρω εντελως ατοπα και γενικως, σαλιαρισμα που χαλαει το θεμα... και πραγματικα, για σβησιμο.
αντε, σε καλη μερια τζορτζιουυυυ
σε 2-3 θεματα εχεις πει την αποψη σου την οποια απλα επαναλαμβανες για να βρεις αφορμη να σαλιαρισεις και σε ολα τα υπολοιπα μας λες οτι ψαχνεις γυναικα.
ελεος. υπαρχουν αλλα σαιτ για καμακι, αν εισαι τοσο απελπισμενος.
η πηγαινε πριβε.
ενας ανδρας συμμετεχει ολος κι ολος στο θεμα, κι αυτος για να βρει γυναικα..
29-06-2019, 12:25 #373
δεν σε ειπα παρασιτο.
ειπα οτι κανεις παρασιτα στο θεμα, οταν σαλιαριζεις (ταχαμ δηθεν χιουμοριστικα).
ελληνικα μιλαμε..
αφηνοντας στην ακρη τα "σαλιαρισματα", να σου πω αν θελεις γιατι διαφωνω καθετα (σχεδον) σε οτι εχεις πει μεχρι τωρα.
επειδη αγαπητε θεωρεις το σεξ βρωμικο...
το ειπες ξεκαθαρα.
στην μια φαση, ενω δεν ησουν πλεον παρθενος (για να πω οτι ησουν ατολμος) μας ειπες οτι τα ειχες με την κοπελα των ονειρων σου επι εναν χρονο!!!! σου ζητουσε να κανετε σεξ κι εσυ αρνιοσουν επειδη ενοιωθες οτι θα την "λερωσεις"...
σε αλλο σχολιο παρακατω, απαντας σε μια ερωτηση οτι μετα εκανες σεξ αβερτα με διαφορες γιατι ειχες πλεον "βρωμισει"...
ναι, με τετοιες αποψεις για το σεξ και τον εαυτο σου "οτι εισαι ενας βρωμιαρης που θα βρωμισεις μια γυναικα αν ειναι ομορφη και αξιοθαυμαστη",
κι επιπλεον μου λες οτι δεν καταλαβαινεις ΚΑΝ τι εννοουμε οταν λεμε οτι μπορει να μην ταιριαζουμε με καποιον στο σεξ!!!
ασε, δεν χρειαζεται να μας μιλας για σεξ.
ας πιασουμε το ποδοσφαιρο καλυτερα, κι ας μην ξερω τπτ...
29-06-2019, 12:29 #374
"ψαχνεις γυναικα" όλοι ψαχνουν το αλλο τους μισο.. οταν ειναι ελευθεροι, οχι οτι εκανα τιποτα παραπανω γιαυτο εγω αλλα τεσπα.
α καλα εχεις ξεφυγει, ελεγα κι εγω τι λεει ... αν αυτα ειναι καμακι αστο... χαχαχα ακομα παρθενος θα ημουν αν αυτο ηταν το καμακι μου. Σε λυπαμαι ... οχι τοσο για το οτι θεωρεις καμακι τα παραπανω .. οσο για το ποσο χαμηλα πεφτεις οταν αποκαλεις τον αλλο σαλιαρη (για πολλοστη φορα) απελπισμενο και υποθετω και τις κοπελες που δεν εχουν σχεση επισης? Ντροπη σου!!
Ασε να κρινουν την συνεισφορά μου οι υπολοιποι που εχουν ευγενεια. Τωρα καταλαβαινω γιατι επεμενες στο πως κανεις σχεσεις.. ειναι θεμα ηθους... ετσι εξηγουνται.
Ελπιζω να σε φωτησει ο Θεος, δεν εχω να πω κατι αλλο σε σενα. Λυπαμαι.
29-06-2019, 12:32 #375
επειδη δεν καταλαβαινεις και τι λεμε οταν σου μιλαμε, ισως δεν ξερεις καλα ελληνικα; δεν μπορω να καταλαβω γιατι να το κανεις.
ΕΓΩ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΣΑΛΙΑΡΙΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΟΣΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΘΕΛΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΣΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΣΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ, Η ΠΡΙΒΕ.
τωρα, καταλαβες;
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή