Με κοροιδεψε κανονικοτατα - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 30 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 440
    Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    Επειδη εχουν γινει 70 ποστ και βαριεμαι να ψαχνω (τα εχω διαβασει) πες μας παλι ηλικια αν μπορεις, επισης πες μας κιλα, εμφανιση (πως θεωρεις τον εαυτο σου) και εισαι επαρχια ή μεγαλη πολη? γιατι παιζουν ρολο και αυτα. Τι κοιτας/ψαχνεις σε εναν αντρα?

Αντε θα σου πω και κατι ακραιο που εχω κανει, για να μη νομιζεις οτι ολοι λιγουρια ημαστε. (μιας και ημαστε σε psy forum ταιριαζει)

Η τελευταια μου σχεση 22 αυτη 31 εγω, ηταν οχι απλα παρθενα ... αλλα δεν την ειχε αγγιξει ουτε στο χερι αρρεν. Απο σχολείο θυλεων (δεν ηξερα καν οτι υπαρχουν ακομα). Δεν εκανα σεξ μαζί της ουτε μια φορά μέχρι που χωρίσαμε (με χώρισε), τα είχαμε τελικα 1+ χρόνο. Οπότε κι εσεις αν δε σας κατσουμε ... μας χωριζετε .. δεν ειναι μονο δικο μας "προνομιο" [emoji14]
    (και ναι ηταν παρα πολυ ωραια, κουκλιτσα, μικροεδειχνε πολύ, ηθελε να κανουμε σεξ, μου το ζητουσε μετα απο 5-6 μηνες, ... κολησα στο ποσο καλη κοπελα ηταν αγνη και αισθανομουν παιδεραστης και βρωμιαρης μπροστα της, μπροστα στην αγνότητα της, ισως βγηκε πατρικο φιλτρο, τι να πω, τη λατρευα, καλυτερα ετσι όμως, να βρει καποιον άξιό της)

Δε μπορω να καταλαβω επικεντρώνεστε τοσο στα νυχια μαλια κτλ ... και τοσο απλα με την απλότητά της, το οτι ζητουσε απλα να της φέρω παγωτο (αντι για να κλαμπ και ξεφρενα παρτυ), το οτι ηθελε απλα βολτα στη θαλασσα χερακι, αντι για χλιδατα εστιατορια, κανει εναν αντρα να γινει κομματια και να σου κανει ολα τα χατιρια ... γιατι σε σκλαβώνει η μη αχαριστία κτλ.

Μήπως περιποιησε υπερβολικά? να ξερεις και αυτο τραβαει παλι λαθος αντρες... οπως ενας αντρας που λαδωνεται στην παραλια μετα απο γυμναστηριο χαχαα ... βγαζουν και οι 2 ναρκισσισμό. Κατι δε μαρεσει με τα φιλτρα σου.. καπου μπαζει, οπως λενε και οι απο πανω, κανε λιγο περιγραφες των φιλτρων σου.
    Α μάλιστα να περιγράψω και πως είμαι με όλα αυτά που έχω πει ........
    Τώρα και εσύ ένα χρόνο και δεν έκανες σεξ με την κοπέλα σου....νορμάλ δεν το λες.....

Δεν ξέρω τι πάει λάθος με τα φίλτρα μου.....Είμαι εμφανισημη κοπέλα πάντως .......

Senior Member
    Να περιγράψω εγω τον εαυτό μου που δεν εχω θεμα;, [emoji12][emoji12]
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Να περιγράψω εγω τον εαυτό μου που δεν εχω θεμα;, [emoji12][emoji12]
    Περιέγραψε τον.....ας περιγράψω και γω...
    Είμαι 1.72 με 62 κιλά ανοικτή με ανοικτά κάστανα μαλλιά και κάστανα σκούρα μάτια

Senior Member
    Κανε την αρχη βρε φαντασια χαχα :)
    "Α μάλιστα να περιγράψω και πως είμαι με όλα αυτά που έχω πει" ναι αλλο αυτα που εχεις πει , αλλο η απλή καθαρη περιγραφη. Τουλ. ετσι νομιζω. Ε ναι γιατι αν μετα απο 80 ποστ μας πεις οτι είσαι οπως λες "εμφανισημη" μας πεταξεις και κανα οτι βγαινεις με 12ποντες γοβες στυλετο ή γενικα εχεις ψιλα τη μυτη... ε λυνεται το μυστηριο.. αυτο φταιει.. αλλα τωρα εμεις να κανουμε ετσι εικασιες .. δε θα βοηθησει... πρεπει πρωτα να εχουμε μια εικονα.. ουτως η αλλως ανωνυμα ειναι τα πραματα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Είμαι 1.72 με 62 κιλά ανοικτή με ανοικτά κάστανα μαλλιά και κάστανα σκούρα μάτια
    1. 62 50 κιλα καστανα μαλλια καστανα ματια.. Με λενε σταλιτσα κάποιοι

Senior Member
    Σε καπαρώνω εγώ!
    Μην διαλέξεις τον άλλον γιατί έχει Νοσηρή φαντασία (αν και αυτό μπορεί να θεωρηθεί και πλεονέκτημα!)

Senior Member
    Quote Originally Posted by aggelosstr View Post
    Σε καπαρώνω εγώ!
    Μην διαλέξεις τον άλλον γιατί έχει Νοσηρή φαντασία (αν και αυτό μπορεί να θεωρηθεί και πλεονέκτημα!)
    Μη μου αλλάζεις το γένος κοπελα ειμαι.. Χαχα δεν την δίνουμε όπου και όπου.. Εχεις σοβαρούς σκοπούς;;; ααα και εγω κουμπάρα.

Senior Member
    Αχ πολυ μαρεσουν τα σκουρα ματια, ιδικα κατι κοπελες που εχουμε καταμαυρα... ιριδα σαν την κορη :) .. μηπως εχεις και κοντα μαλια που το λατρευω? :)

Εγω 1.75 67 κιλά athletic σωματοτυπο, μαυρα/γκρι μαλια :ο

αλλα οταν λεω περιγραφη δεν εννοω αυτα, λεω τι ψαχνεις, πως κινησε βρε παιδακι μου, βγαινει πχ μεσημερια χαλαρή ή 00:00 στα κλαμπ ... εχει αλλο κοσμο στο ενα αλλο στο αλλο. Το προφιλ σου να καταλαβουμε.. αλλιως.. μιλαμε στα τυφλα.

Senior Member
    Μη μου αλλάζεις το γένος κοπελα ειμαι.. Χαχα δεν την δίνουμε όπου και όπου.. Εχεις σοβαρούς σκοπούς;;; ααα και εγω κουμπάρα.
    Μη νομίζεις, δεν έπεσα μακριά. Με τη νοσηρή φαντασία που έχεις....

Senior Member
    Quote Originally Posted by aggelosstr View Post
    Μη νομίζεις, δεν έπεσα μακριά. Με τη νοσηρή φαντασία που έχεις....
    Όταν κάνω την εγχείρηση θα σε ειδοποιήσω να με βαφτίσεις με αντρικο ονομα [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Senior Member
    Τοτε η φαντασια δικια μου, μαρεσουν πιο πολυ τα χαρακτηριστικα χαχαα
    αλλα με βαζεις σε υποψιες... σε αυτα τα χαρακτηριστικα ήταν η μεγαλη μου σχεση/αγαπη και μαλιστα την ελεγα και σταλιτσα ... παντα ετσι την αποκαλουσα... βρε μηπως μενεις και σαλονικη? και τα ειχες με κανεναν 6 χρονια σχέση? :ο ονοματα δε λεω.

Senior Member
    Τοτε η φαντασια δικια μου, μαρεσουν πιο πολυ τα χαρακτηριστικα χαχαα
    αλλα με βαζεις σε υποψιες... σε αυτα τα χαρακτηριστικα ήταν η μεγαλη μου σχεση/αγαπη και μαλιστα την ελεγα και σταλιτσα ... παντα ετσι την αποκαλουσα... βρε μηπως μενεις και σαλονικη? και τα ειχες με κανεναν 6 χρονια σχέση? :ο ονοματα δε λεω.
    Οχι Αθήνα μενω [emoji12] το σταλιτσα μου το κολλησαν λογω μεγέθους. Επίσης η μεγαλύτερη μου σχέση ήταν 3 χρονια.. Αθλος τα 6.ελπιζω εκει να έκανες σεξ [emoji28][emoji16][emoji12]

Senior Member
    Όταν κάνω την εγχείρηση θα σε ειδοποιήσω να με βαφτίσεις με αντρικο ονομα [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
    Άμα κάνεις την εγχείρηση, μετά δεν χρειάζεσαι τη Νοσηρή Φαντασία.
    Εσύ η Miliva και η νοσηρή φαντασία σε ένα δωμάτιο είσαστε αρκετές!

Miliva21
    Guest
    Αχ πολυ μαρεσουν τα σκουρα ματια, ιδικα κατι κοπελες που εχουμε καταμαυρα... ιριδα σαν την κορη :) .. μηπως εχεις και κοντα μαλια που το λατρευω? :)

Εγω 1.75 67 κιλά athletic σωματοτυπο, μαυρα/γκρι μαλια :ο

αλλα οταν λεω περιγραφη δεν εννοω αυτα, λεω τι ψαχνεις, πως κινησε βρε παιδακι μου, βγαινει πχ μεσημερια χαλαρή ή 00:00 στα κλαμπ ... εχει αλλο κοσμο στο ενα αλλο στο αλλο. Το προφιλ σου να καταλαβουμε.. αλλιως.. μιλαμε στα τυφλα.
    Σε κλαμπ έχω καιρό να πάω....γυμναστήριο παω.....σε καφετέριες βγαίνω ......Αυτά.....κυρίως άντε και σε κάνα ρακαδικο

Ψάχνω ένα άτομο να ταιριάζουμε να είναι ένα παιδί μεγαλύτερο από μένα οχι πάνω από 30 ή 31......να είναι σχετικά εμφανισημος να είναι ομιλητικος με ενδιαφέροντα

Θέλω έναν τύπο σαν αυτόν που μου έταξε σχέση......μου άρεσε...Αλλά την έκανε...κλαψ κλαψ

Senior Member
    Σε κλαμπ έχω καιρό να πάω....γυμναστήριο παω.....σε καφετέριες βγαίνω ......Αυτά.....κυρίως άντε και σε κάνα ρακαδικο

Ψάχνω ένα άτομο να ταιριάζουμε να είναι ένα παιδί μεγαλύτερο από μένα οχι πάνω από 30 ή 31......να είναι σχετικά εμφανισημος να είναι ομιλητικος με ενδιαφέροντα

Θέλω έναν τύπο σαν αυτόν που μου έταξε σχέση......μου άρεσε...Αλλά την έκανε...κλαψ κλαψ
    Ποσο εισαι εσυ;

Page 6 of 30 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast