Results 16 to 21 of 21
Thread: Εχει τελειωσει η σχεση η οχι;
-
03-07-2019, 02:23 #16
Αρα αυτομάτως πρεπει να ειναι αναισθητος κανεις για να περναει καλα
..ναι αυτο το εχω καταλαβει για τα καλα απλα με βαση το πως λειτουργω εγω δε θα τον εφερνα σε δυσκολη θεση με κολλητους και φιλαρακια αντρες τοσο γιατι η ζηλεια του ειναι ανυποφορη οσο και γιατι ξερω οτι τα αισθηματα καποιου που θα μπυ το παιξει φιλος και μαλιστα πολυ καλος στους 5 μηνες κατι αλλο θελει πιθανοτατα..αλλα δυστυχως δεν μπορω να κανω κατι μονο τον σταυρο μου και ισως να μη συμβει και κατι..
- 03-07-2019, 02:49 #17
οταν θες κατι θα ιδρωσεις για να ειναι κοντα σου
03-07-2019, 04:42 #18
Έλενα μου καλησπέρα μιας που εισαι καινούρια να σου πω οτι καλύτερα να ανοίγεις το δικο σου θέμα για να μη μπλέκονται τα θέματα μεταξύ τους. Προσωπικά δε πιστεύω σε φιλιες αντρα γυναίκα. Οτι στρειτ φιλο ειχα μου την είχε πέσει και οι μόνοι σταθεροί μου φίλοι ειναι ομοφυλόφιλοι. Μπορεί η άποψη μου να θεωρηθεί λάθος απο πολλους αλλα δεν υπήρχε αρσενικό στα 30 μου χρονια που να ήταν φιλος και να μην μου την επεσε. Και δε μιλαω για τύπους που ηθελαν απλα να πηδηξουν τρώγανε ασχημα σκαλωματα γι αυτό δε ξέρω κατά ποσο φιλικά τη βλέπει ο δικός σου και μάλιστα σε τοσο σύντομο διάστημα.
Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..
03-07-2019, 09:22 #19
η ερωτηση ποια ακριβως ειναι; τι ειδους σχεσεις μπορει να εχουν με αυτην την κοπελα;
για εμενα η απομακρυνση του μου δειχνει οτι ψαχνοταν.
τωρα τι βρηκε στο ψαξιμο, μονο αυτος το ξερει.
μπορει οντως να μην εχουν προχωρημενες σχεσεις με την κοπελα και την φωτο να την ανεβασαν για να δημιουργησουν εντυπωσεις στον πρωην της. αλλα αν ειναι ετσι, γιατι δεν σου ειχε πει γι αυτην την γνωριμια και για την φιλια αυτη που ειχαν;
το θεμα ειναι ΑΥΤΟΣ τι ηθελε απ την κοπελα. εκεινη, αν ηταν τοσο πληγωμενη, μπορει πραγματικα να τον ειχε σαν φιλο, εκεινος ομως μπορει παριστανοντας τον φιλο να προσπαθησε να της χωθει...
παντως φωτος στα σοσιαλ μαζι, ΔΕΝ ανεβαζουν ζευγαρια που ειναι οντως μαζι, αν δεν ειναι επισημο. επομενως μαλλον για να δημιουργησουν εντυπωσεις ηταν η φωτο.
03-07-2019, 12:21 #20
Έλενα Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το γιατί επικεντρώνεις στο τι κάνει ο άλλος κι όχι στο τι αισθάνεσαι εσύ. Λες ότι είχατε χωρίσει, είχες παγώσει και σε έκανε με τα χίλια παρακάλια να γυρίσεις. Αφού ήδη είχες ξενερώσει κι από τότε είσαι παγωμένη, όλα τα άλλα είναι να 'χαμε να λέγαμε. Το θέμα σου είναι να βγεις από πάνω για το ποιός θα κάνει το πρώτο λάθος και στο μεταξύ να κάθεσαι σε μία κατάσταση που έχει τελειώσει, ή να το τελειώσεις όσο το δυνατόν πιο σύντομα και να πας παρακάτω στη ζωή σου;
03-07-2019, 14:01 #21
Καταρχην ευχαριστω ολους για τις απαντησεις μετρανε πολυ για μενα ..δεν ξερω ακριβως γιατι το κανει εκεινος ειπε πως την κοπελα αυτη γουσταρε ενα παιδι και διαφορα σεναρια για να δικαιολογησει κατ εμε οτι ανεβηκε αυτη η φωτο και γραφτηκε το σχολιο περι τρανης φιλιας απο μεριας του τουλαχιστον.. το θεμα ειναι οτι δε μπορω ευκολα να διαπιστωσω τις ειδους φιλικη σχεση εχουν γιατι σπουδαζουν στην ιδια επαρχιακη πολη ενω εγω ειμαι αθηνα καθοτι σπουδαζω εδω ..αυτο που με τρωει ειναι οτι δε σεβεται κατα καποιο τροπο τις αποψεις μου ..ενω με ξερει πολυ καλα και ξερει οτι ποτε δε θα εκανα αντρες φιλους καθως και εκεινος υποστηριζει οτι δεν ισχυουν γιατι εχουμε δει και φιλους μας κοντινους να λενε οτι ειναι δηθεν κολλητοι και μια χαρα το πνιγανε το κουνελι ..εκεινος παει και κολλαει σε τετοιες ακριβως καταστασεις με τη δικαιολογια οτι αυτη την παρεα βρηκε και δε μπορει να μεινει μονος του δηλαδη αλλο αγορι η παρεα δεν ειχε? Τυχαια κολλησε με τον δικο μου που χωρις να το παινευτω ειναι πολυ εμφανισημος και η κοπελα ομορφη δε το συζητω αλλα αυτο ειναι και που με ανυσηχει ..δεν ξερω πως να το διαχειριστω βρε παιδια εκανα ενα ξεσπασμα εχθες που το ειδα ..εκεινος ωστοσο αμετακλητος να αλλαξει οτιδηποτε να ζητησει συγνωμη ή εστω να με παρηγορησει το μονο που ελεγε οτι δεν εχει γινει τιποτα και που ειναι το κακο
..αισθανομαι δεμενη χειροποδαρα στο πως να φερθω γιατι αν πεσει κατι στην αντιληψη μου αντιθετο με το οπως τα παρουσιαζει γιατι το περιμενω δεν ξερω τι θα του κανω..