Πως παμε με την φαρμ. θεραπεια? - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 80
    Senior Member
    παιδια ηρεμηστε λιγο.Ακου εφορου ζωης????Εφορου ζωης θα παιρνεις το ναρκωτικο?Σε μια βδομαδα κοβω το ταβορ και φοβαμαι.Ο γιατρος μου εδωσε tranxene .Για να δω θα τα καταφερω??Μακαρι Θεε μου.Και μετα ?Με το αγχος τι θα φινει?Ελα ντε.Παντως βενζοδιαζεπινες απαγορευονται μετα απο 6 μηνες.Τελος.

Senior Member
    Originally posted by gp.line
    Originally posted by kyknos25
    παιδια εγω με το ζαναξ δεν ειδα ωφελεια.να φανυαστητε ουτε με το λεξοτανιλ ηρεμουσα
    κ τωρα το ιδιο συμβαινει
    να ρωτησω ποσα mg xanax επερνες και δεν σε καλυπτανε ?επισεις το lexotanil εινα αστειο φαρμακο,δοκιμασε tavor και θα καταλαβεις διαφορα.επισεις αν δεν σε καλυψει το xanax δοκιμασε προζακ ή ξεκινα cybalta τα οποια θα σε βοηθεισουν να κοψεις τα αγχολητικα.
    λεξοτανιλ παιρνω μισο το βραδυ αλλα οχι παντα σε περιοδο εντονου αγχους

Banned
    εγω παλι ειμαι 3-4 μερες αποβλακωμενη.ακομα να συνελθω εντελως//φταιαι το κριομα δεν ξερω μιαςκ μου περασε η γρυπη.νιωθω πολυ αδυναμη.πραγματικακαι εχω και ναυτιες.

Member
    Εγω μολις ξεκινησα το cipralex και εχω παρενεργειες (εντονοτατο αγχος, ζαλαδα, τρεμουλο, κλειστο στομαχι) αλλα τι να κανουμε ετσι πρεπει... Υπομονη σε ολους...

Banned
    Originally posted by BrainTrance
    Εγω μολις ξεκινησα το cipralex και εχω παρενεργειες (εντονοτατο αγχος, ζαλαδα, τρεμουλο, κλειστο στομαχι) αλλα τι να κανουμε ετσι πρεπει... Υπομονη σε ολους...

Αυτα τα πηρα και εγω τπτ δεν μ εκανα προσωπικα.κουραγιο ομως καθε οργανισμος διαφερει

Junior Member
    Νομίζω ότι στο παρόν topic έχουν γραφεί \"φρικιαστικά\" πράγματα και ίσως θα έπρεπε οι admin να το διαγράψουν εντελώς.
    Χρειάζεται να καταλάβουν ορισμένοι ότι
    α) δεν είναι γιατροί ώστε να συνταγογραφούν \"πάρε αυτό κι αν δε σε πιάσει πάρε το άλλο\" ή \"κόψε τα φάρμακα\"
    και
    β) αναφορές στις παρενέργειες που δημιουργούν τα φάρμακα (και οι οποίες αποδεδειγμένα δεν οφείλονται τόσο στα ψυχότροπα φάρμακα όσο στις δικές τους αγχώδεις διαταραχές) δεν βοηθούν αυτούς που τα διαβάζουν στο ελάχιστο παρά τους αγχώνουν ακόμα περισσότερο.

Junior Member
    to cipralex to exw parei ki egw.omws to seroxat mou fanhke poly kalytero.

Senior Member
    Γεια σας.

Πιστεύω ότι κάθε φάρμακο έχει διαφορετική επίδραση, παρενέργειες στον καθένα.
    Εγώ έπαιρνα βαλεριάνα σε χαπάκια, (έχω πολύ άγχος για το παραμικρό, και κοινωνικό
    άγχος), τώρα μόνη μου πήγα στο φαρμακείο χτες και πείρα τα Bespar είναι σχετικά ήπια
    από ότι διάβασα. Δεν θα ήθελα να πάρω κάτι πιο δυνατό, δεν έχω πάω όμως και σε κάποιον
    ειδικό ακόμα.
    Ο foinikas έχει εν μέρη δίκιο δεν μπορούμε να λέμε προτείνουμε στους άλλους τι να παίρνουν,
    αυτό είναι επικίνδυνο
    Και εγώ κάπως φοβάμαι \"αγχώνομαι\" για τα χάπια που αγόρασα μόνη χωρίς ιατρική συμβου
    λή.
    Θέλω να δω αν θα με βοηθήσουν έστω λίγο.

Senior Member
    Εχω ακουσει απο πρωην τοξικομανη οτι οταν επαιρνε κοκα δεν φοβοταν τιποτα. Εχει κανεις παρομοια εμπειρια ή εχει ακουσει κατι παρομοιο??

Banned
    προτεινουμε συμφωνα με συνβουλητ ου γιατρου παντα.τις μας περασε ο φινικας?ελεος

Senior Member
    Απο 30 mg Abilify 15-25 περιπου και ασθανομαι πολυ περιεργα,ειμαι και μια δεκαετια με αντιψυχωτικα,.δεν ξερω αν ειμαι καλα ή οχι,αλλα φοβαμαι.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Θα κρατησω τον εαυτο μου απασχολημενο αυτη την περιοδο οσο μπορω...
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    ναι μην σκευτεσαι οτι μειωσες τα φαρμακα σκεψου κατι αλλλο.εγω δεν ξερω με τον ερχομο της ανοιξης νιωθω υπεροχα.εγω 9 μηνες περνω φαρμακα κ απο τι μ ειπε ο γιατρος θα τα περνω αλλο ενα χρονο.

Senior Member
    Τελικά σε παθολόγο που είχα ραντεβού για κάτι άλλο, είπα για το έντονο άγχος που έχω
    και μου έγραψε και αυτός τα Bespar, τα οποία από μόνη τα έπαιρνα. Μου ε\'ιπε ο γιατρός οτί θέλουν
    20 μερες για να δεις διαφορά, αλλιώς να ξαναπάω να το δούμε πάλι το θέμα με το άγχος.

Τώρα τα παίρνω 17 μέρες, δεν έχω καταλάβει τίποτα, μάλλον δεν θα με βοηθήσουν...
    Αυτά είναι όως για το γενικευμένο άγχος, έχω άχγος πολύ, αλλά και κοινωνικό άγχος,
    οπότε μάλλον τίποτα δεν θα καταλάβω, γνωρίζει κανείς?

Banned
    τι φαρμακα εινε αυτα π τα γραφει παθοογος?σε μενα απο χθες με πονανε τα ματια μου...ολο καπου ποναω.

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast