Results 106 to 120 of 154
-
24-08-2019, 21:27 #106
- 24-08-2019, 21:30 #107
βρε συ... εγώ από τα 20 μου ξεκίνησα να περνώ αντικαταθλιπτικά και πραγματικά ένιωσα ξανά άνθρωπος δεν την παλευα με της κρισης πανικου.......! εσύ το πρόβλημα σου είναι το άγχος η κατάθλιψη? γιατί το ladose δεν είναι και τόσο αγχολυτικό αλλα ανεβάζει την διάθεση λένε.... σε εμενα απλά έτυχε να λειτουργήσει ανάποδα... δηλαδή όλη μέρα βαριόμουν και δεν έκανα τίποτα... αλλα θα διξει με τον καιρο πως θα παει....
απλά προσπάθησε λίγο να μην αγχώνεσαι..... και εγώ τώρα τριήμερα είμαι με το brintellix και έχω περίεργα συμτώματα..... αυτό που έκανα σήμερα για να σταματήσω να δίνω σημασία σε ότι νιώθω είναι να βγω μια βόλτα και μπορώ να πω ότι ξεχάστηκα λίγο.....
το cbd είναι η νόμιμη φαρμακευτική κάνναβη.... βοηθάει πολύ... και έχει άμεση επίδραση αρκεί να βρείς την δοσολογία που κάνει σε εσένα.... υπάρχουν γιατροί και στην Ελλάδα που γνωρίζουν..... όμως αρκετοί ψυχίατροι είναι κατα ή δεν γνωριζουν την φαρμακευτική της χρήση.... ίσως στο μέλλον και με της μελέτες που θα γίνουν να βοηθάνε ασθενής με άγχος και κατάθλιψη με χρήση φαρμακευτικής κάνναβης..... κάποια στιγμή θα γίνει πιστεύω.... στο εξωτερικό που είναι νόμιμη και η ψυχαγωγική χρήση της όλοι η γιατροί σχεδόν γνωρίζουν για τα οφέλη που έχει... επισης εχει και κλινικες για θεραπεια με την χρηση της κανναβης...
24-08-2019, 21:34 #108
24-08-2019, 21:41 #109
24-08-2019, 21:54 #110
Μήπως γνωρίζεις κάποιο site Ελλάδα ή σε Ευρώπη που έχει καλές τιμές για το cbd (σε e-liquid μορφή)? γιατί με ενδιαφέρει να το δοκιμάσω από παλιά που έκανα που και που κανονική κάνναβη..Δεν με βοηθούσε στα ψυχολογικά η κάνναβη αυτό είναι το μόνο σίγουρο και επίσης δεν ενδεικνύεται σε ανθρώπους με ψυχολογικά γιατί όχι μόνο τους κάνει χειρότερα με εξαιρέσεις αλλά μπορεί να αποκτήσουν και καινούρια ψυχική πάθηση όπως στις περισσότερες περιπτώσεις η ψύχωση..
24-08-2019, 22:13 #111
κοίτα αν κάποιο άτομο έχει κάποια ψυχική πάθηση... όπως για παράδειγμα άγχος που συνοδεύεται με κρίσης πανικού,κατάθλιψη η αν έχει προδιάθεση να κάνει ψύχωση μπορεί το thc να σε κάνει χειρότερα.... αντίθετα όμως... το cbd είναι αντιψυχωσικό... είναι το αντίθετο δηλαδή της ψυχαγωγικής κάνναβης thc... εγω για παραδειγμα στον καναδα εκανα συνδιασμο 1:1 cbd/thc και μου εφυγαν η κρισης πανικου.... αλλα και σκετο cbd με βοηθαει στην ψυχικη μου διαθεση.... απλα το thc φερνει και λιγο ανεβασμα της διαθεσης... ομως δεν ειναι για ολους το ιδιο...
γενικά για φτηνά eliquid δεν έχω ιδέα... στην ελλάδα σε όλα τα καταστήματα παίζουν ίδιες τιμές... για μένα τα top cbd eliquid είναι της harmony
24-08-2019, 22:16 #112
24-08-2019, 22:30 #113
24-08-2019, 23:03 #114
Αγαπητέ φίλε μου nickirkas αν διαβάσεις λίγο αυτά που έγραψα σε 6 μήνες πήγα αρχικά σε 5 ψυχίατρος, άρα δεν βρήκα ένα και τν θεώρησα θεότητα όπως είπες,,, γι αυτό και πήγα σε 5 ψυχίατρους και πηγαίνω κάθε μ βδομάδα για ψυχοθεραπεία αυτό δείχνει ότι ψάχνομαι και δν υπολογίζω τπτ για να γίνω καλά,,, όσον αφορά αυτό που είπες ότι υπάρχουν και άνθρωποι οι οποίοι έχουν μια σοβαρή γνώση για το θέμα δν θα διαφωνήσω αλλά σίγουρα δεν θα έχει την καλητερη γνώση από τν ψυχίατρο της κοπέλας,,,,, πως να το κάνουμε δλδ,, όσο πχ να έχω ασχοληθεί και εγώ με το θέμα ψυχίατρος δεν είμαι,,, άρα για την περίπτωση της Maria 10 και της κάθε Μαρίας δν μιλάω προσωπικά το γνωρίζει μόνο ο ειδικός ο οποίος πηγαίνει,,,,, άρα δν στέκει και αυτό,,, όπως επίσης επειδή πχ σε σένα το ladoze μπορεί να μν σε βοήθησε δεν σημαίνει ότι δν θα βοηθήσει κάποιον άλλο,και κλείνω λέγοντας ξανά ότι ούτε εσύ είσαι ειδικός ούτε εγώ ούτε κανένας εδώ μέσα,, εδώ απλώς λεμες τις εμπειρίες μας δεν είμαστε ειδικοί,,, πολύ φιλικά...
25-08-2019, 10:48 #115
25-08-2019, 12:42 #116
Η δική μου εμπειρία!
Πριν 30 χρόνια ο ψυχίατρος με έσωσε με το ssri citalopram, όταν βρισκόμουν σε αδιέξοδο μετά από ένα εργασιακό burn out, και μεγάλη ταλαιπωρία σε γιατρούς πολλών άλλων ειδικοτήτων.
Μπόρεσα να ξανασταθω στα πόδια μου μέσα σε 3 μήνες, μετά από 3 χρόνια ταλαιπωρίας.
Όμως τα γεγονότα δεν ήταν τόσο καθησυχαστικα, όσο μου τα είχε περιγράψει.
Δηλ να τα πάρω για 6 ακόμη μήνες αφού έχω αισθανθεί καλά, και μετά να τα διακόψω μέσα σε ένα μήνα.
Οπότε τα διεκοπτα, μέσα σε 3-6 μήνες ψυχοσωματικα συμπτώματα προέκυπταν, διαφορετικα από εκείνα που είχα πριν τα αρχίσω.
Έτσι πιστεύοντας ότι, όπως με διαβεβαίωνε, το αρχικό μου πρόβλημα επανέρχεται, τα ξανάρχιζα και ξανά γινόμουν καλά.
Αυτό έγινε 3-4 φορείς μέσα σε 10 χρονια, που τα διεκοπτα και τα ξανάρχιζα, μέχρι που μελετώντας το θέμα και έχοντας και τις σχετικές γνώσεις, κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με αυτή την διαδικασία, και έπρεπε κάτι να κάνω, ανεξάρτητα από την συμβουλή του να συνεχίσω να τα παίρνω εφ ορου ζωής!
Συγχρόνως στα ετήσια check up μου, οι τιμές των δεικτών στο αιματολογικο και ηπατικο πεδίο επιδεινωνονταν από την μακροχρόνια χρήση.
Τελικά μπόρεσα να σπάσω αυτό τον φαύλο κύκλο, μειώνοντας πολύ πολύ πολύ σταδιακά τα 20 mg που έπαιρνα μέσα σε 5 ακόμη χρονιά.!
Τελικά τώρα είμαι απολύτως καλά και λειτουργικός για 2 χρόνια, ενώ οι τιμές στις εξετασεις μου έχουν επανέλθει, ελπίζοντας να έχει λήξει οριστικά αυτός ο εφιαλτης!
Για αυτό, πολύ προσοχή, κυρίως στα νεαρά μέλη που ξεκινούν.
Αυτα τα φάρμακα μπορεί να είναι σωτηρία (μιλω μόνο για τα ssris), αλλά δεν είναι ασπιρίνες.
25-08-2019, 12:50 #117
Σίγουρα επηρεάζουν κ καλό είναι να μη βρεθεί κάνεις στη θέση να τα πάρει ποτέ, γιατί λογικά κ δύσκολα κόβονται.. Εμένα μ είπε θα τα πάρω για λίγο καιρό κ αυτό σκοπεύω να κάνω, να ανακτήσω δυνάμεις κ να τα κόψω σταδιακά. Δε θέλω να μπω σ αυτή τη διαδικασία, γιατί μόνο προβλήματα θα επιφέρει
25-08-2019, 12:50 #118
Kostas62 εσύ τι ακριβώς είχες? Γαδ και αρρωστοφοβια και τι ψυχοσωματικα ακριβως
25-08-2019, 13:00 #119
Αυτό που είπες ήταν να ακούει τον ψυχίατρο της με κλειστά τα μάτια ενώ εσύ έχεις αλλάξει 5
Όπως μας λες..Λίγο οξύμωρο δεν είναι ; (Ρητορική ερώτηση και δεν θα επιμείνω) παρόλαυτά έχω σταθεί σε αυτό και μόνο σε αυτό το παραπανω σχόλιο και ουδέποτε είπα κάτι για τον ψυχίατρο της ούτε για το φάρμακο ladose αν καταλαβαίνεις τι γράφω θα το διαπιστώσεις πως εγώ προσέφερα σε μια κοπέλα καινούρια με όλα αυτά συγκεκριμένη συμβουλή πως να μην βασίζεται μόνο στο συγκεκριμένο χάπι αλλά υπάρχουν και εναλλακτικές για το μετέπειτα,το λέω απτην αρχή αυτό και απλά έβαλα και την εμπειρία μου ως ένα παράδειγμα.Το κείμενο σου είναι θεωρώ άκυρο γιατί δεν έχω πει κάτι στο οποίο έχω κάνει εγώ τον ειδικό και να δώσω κατευθύνσεις στην κοπέλα για το τι θα κάνει..Last edited by nickirkas; 25-08-2019 at 13:18.
25-08-2019, 13:04 #120
Αντιθέτως τα χάπια την πρώτη φορά και αν αισθανθεί ο ασθενής πολύ καλύτερα τα κόβει εσφαλμένα από μόνος του πριν να περάσει ο χρόνος που πρέπει ..Άρα δεν θα έχεις ευελπιστώ θέματα εκτός αν το πρόβλημα σου ήταν πιο περίπλοκο που δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε . Οπότε μην ανησυχείς επίσης η fluoxetine ή Prozac η ladose έχει πολύ μεγάλη σχετικά half life δηλαδή τα επίπεδα στο αίμα αργούν περισσότερο να ελαχιστοποιηθούν.Αυτο σημαίνει πως οι παρενέργειες που αν έχεις ακούσει μετά τα αντικαταθλιπτικά στην περίπτωση σου είναι αρκετά μικρότερες!
Να σημειώσω πως ο χρόνος αυτός παγκοσμίως συμφωνα με τη ψυχιατρική είναι 9 με 12 μήνες από την πρώτη επιτυχημένη λήψη των συγκεκριμένων σκευασμάτων.