φετίχ με εσώρουχα - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 92
    Senior Member
    Πάνος19 σου επηρεάζει σε κάτι το ότι κοιτας οπισθια και εσωρουχα?

golden πολυ αγαπημενε δεν χρειαζεται να τα ψυχιατρικοποιουμε όλα , ο καθενας εχει τα γουστα του σε καποια πραγματα ότι παρεκλίνει δηλαδή απο το προτυπο το δικο σου χριζει ψυχιατρικης/ψυχολογικης παρακολουθησης?

νοσηρη φαντασία δεν βρίσκεις λιγάκι αντιφατικό να λες τον νικο μισογυνη ενω εσυ η ιδια εχεις εσωτερικευμενο μισογυνισμο?
    Το οτι θα φοραει η καθεμια ειναι προσωπικη υποθεση . Καθολου καταντια δεν ειναι να φοραει καποιος οτι θελει και να προβαλλει επισης οτι θελει . Επίσης ειναι αυτονοητο οτι εχει το δικαιωμα να θιγεται μια γυναικα οταν της γινονται προσβλητικα σχολια. Η ουσια της προσωπικοτητας του ατομου δεν κρινεται απο το μηκος της φουστας και με απολυτα καλη διαθεση σου προτινω να αναπροσδιορισεις το τι ειναι καταντια και τι οχι. Καταντια δεν ειναι η κοντη φουστα ή το μπραζιλ στο φβ καταντια ειναι να μην σεβομαστε τον αλλον ανεξαρτητα απο τα δικα μας προτυπα.

Senior Member
    Ε οχι ειναι καταντια να ποσταρει τον κωλο της καθε μερα επί δεκα φορες αλλα αν παρει σχόλιο για κωλο να το παιζει θιγμενη. Επισης αλλο μινι και αλλο φοραω επίτηδες κολλητα ρούχα για να φαίνεται το στρινγκ. Δεν ειναι θεμα μισογυνισμου αλλα αξιοπρεπειας που δυστυχώς λειπει απο πολλες.
    Quote Originally Posted by Shakti View Post
    Πάνος19 σου επηρεάζει σε κάτι το ότι κοιτας οπισθια και εσωρουχα?

golden πολυ αγαπημενε δεν χρειαζεται να τα ψυχιατρικοποιουμε όλα , ο καθενας εχει τα γουστα του σε καποια πραγματα ότι παρεκλίνει δηλαδή απο το προτυπο το δικο σου χριζει ψυχιατρικης/ψυχολογικης παρακολουθησης?

νοσηρη φαντασία δεν βρίσκεις λιγάκι αντιφατικό να λες τον νικο μισογυνη ενω εσυ η ιδια εχεις εσωτερικευμενο μισογυνισμο?
    Το οτι θα φοραει η καθεμια ειναι προσωπικη υποθεση . Καθολου καταντια δεν ειναι να φοραει καποιος οτι θελει και να προβαλλει επισης οτι θελει . Επίσης ειναι αυτονοητο οτι εχει το δικαιωμα να θιγεται μια γυναικα οταν της γινονται προσβλητικα σχολια. Η ουσια της προσωπικοτητας του ατομου δεν κρινεται απο το μηκος της φουστας και με απολυτα καλη διαθεση σου προτινω να αναπροσδιορισεις το τι ειναι καταντια και τι οχι. Καταντια δεν ειναι η κοντη φουστα ή το μπραζιλ στο φβ καταντια ειναι να μην σεβομαστε τον αλλον ανεξαρτητα απο τα δικα μας προτυπα.
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Η αξιοπρεπια κρινεται στον ανθρωπο απο το στρινγκ? σορρυ που ρωταω αλλα δεν εχω δει καμια παρομοια ερευνα περι τουτου
    διαφωτισε με λιγακι

Senior Member
    Η αξιοπρεπια κρινεται στον ανθρωπο απο το στρινγκ? σορρυ που ρωταω αλλα δεν εχω δει καμια παρομοια ερευνα περι τουτου
    διαφωτισε με λιγακι
    Δεν ειπα πουθενα οτι ειναι συμπερασμα ερευνας. Ειναι η προσωπική μου αποψη. Ο καθενας μπορεί να εχει την άποψη του και να ειναι σεβαστή. Κανω λαθος;Θεωρω προκλητικο το να αφήνεις να φαίνονται τα εσωρουχα σου. Δε το εχω κανει ποτε ούτε θα το εκανα. Θεωρω οτι ειναι διαφορετικό το να βάλεις ενα μίνι και διαφορετικό το να φοράς επιτηδςς κατι κολλητο για να διαγραφεί το εσωρουχο. Ας βγουν και τελειως γυμνές. Εχω άτομο στο φβ το οποίο προκαλεί μονιμα με φωτο που δείχνει μόνο μπούστο ή μονο μπουτια και βγαζει φανελα ολα τα προσωπικά μηνύματα φλερτ που λαμβανει. Αν αυτο δεν ειναι ψυχοπαθεια τι ειναι;

Senior Member
    και τελειως γυμνες θα βγουμε οτι χρειαζεται για να σου ταραξει λιγο τον συντηριτισμο σου !
    αν ειναι ψυχοπαθεια οπως λες δεν θα επρεπε να το βλεπεις με καποια συμπαθεια και κατανοηση απο την στιγμη που πάσχει η κοπελα? εσυ αντιθετα την κρινεις αρνητικα και εχεις τονισει τοσες φορες οτι δεν εισαι σαν και αυτες . Σορρυ αλλα το πολυ πολυ να παρεις κανενα βραβειο απο κανεναν μισογυνη, αλλα και αυτο δεν θα κρατησει πολυ η πατριαρχία εχει πολλα προσωπα

Senior Member
    και τελειως γυμνες θα βγουμε οτι χρειαζεται για να σου ταραξει λιγο τον συντηριτισμο σου !
    αν ειναι ψυχοπαθεια οπως λες δεν θα επρεπε να το βλεπεις με καποια συμπαθεια και κατανοηση απο την στιγμη που πάσχει η κοπελα? εσυ αντιθετα την κρινεις αρνητικα και εχεις τονισει τοσες φορες οτι δεν εισαι σαν και αυτες . Σορρυ αλλα το πολυ πολυ να παρεις κανεναν βραβεια απο κανεναν μισογυνη, αλλα και αυτο δεν θα κρατησει πολυ η πατριαρχεία εχει πολλα προσωπα
    Εμενα θα ταραξεις αν βγεις γυμνή;Εγω σέβομαι τον εαυτό μου και ποτε δε θα το εκανα. Μη γίνεσαι επιθετική χωρίς λόγο. Οχι δε θεωρώ οτι εχει προβλημα. Θεωρω οτι ειναι πολυ δηθεν. Αν δε το καταλαβες μπορώ να στο ζωγραφίσω

Senior Member
    πιο πανω ειπες οτι ειναι ψυχοπαθεια ( με ρητορικο ερωτημα) δεν χρειαζεται να ζωγραφισεις ειμαι καλη στην αναγνωση.

Αντιλαμβάνεσαι οτι οι αντιληψεις που παραθέτεις δαιωνιζουν μισογυνικές αντιληψεις?Σεξυ και ομορφες γυναικες για τις οποιες ο καθε λογης μισογυνης φωναζει ακριβως γιατι δεν εχει προσβαση σε αυτες και δεν μπορει να ελεγξει την σεξουαλικοτητα τους συνεπως προκειμενου να κατευνασει λιγο τα κομπλεξ του και την οργη του βρισκουν πατημα θεωροντας οτι αμα γινουμε εμεις οι γυναικες ταπεινες θα μπορουν να εχω ελεγχο και να επιβεβαιωνουν τον αντρισμο τους.

Γιατι η προβολη του σωματος ειναι ηθικά κακή?. Αν είναι ναρκισσιστικό να δειχνεις το σώμα σου, γιατί δεν είναι το ιδιο ναρκισσιστικό να δειχνεις τις φωτογραφίες απο τις διακοπές , το γαμο του συγγενη σου ,τα συνεδρια που παρακολουθεις κ.ο.κ ??

Senior Member
    πιο πανω ειπες οτι ειναι ψυχοπαθεια ( με ρητορικο ερωτημα) δεν χρειαζεται να ζωγραφισεις ειμαι καλη στην αναγνωση.

Αντιλαμβάνεσαι οτι οι αντιληψεις που παραθέτεις δαιωνιζουν μισογυνικές αντιληψεις?Σεξυ και ομορφες γυναικες για τις οποιες ο καθε λογης μισογυνης φωναζει ακριβως γιατι δεν εχει προσβαση σε αυτες και δεν μπορει να ελεγξει την σεξουαλικοτητα τους συνεπως προκειμενου να κατευνασει λιγο τα κομπλεξ του και την οργη του βρισκουν πατημα θεωροντας οτι αμα γινουμε εμεις οι γυναικες ταπεινες θα μπορουν να εχω ελεγχο και να επιβεβαιωνουν τον αντρισμο τους.

Γιατι η προβολη του σωματος ειναι ηθικά κακή?. Αν είναι ναρκισσιστικό να δειχνεις το σώμα σου, γιατί δεν είναι το ιδιο ναρκισσιστικό να δειχνεις τις φωτογραφίες απο τις διακοπές , το γαμο του συγγενη σου ,τα συνεδρια που παρακολουθεις κ.ο.κ ??
    Καταρχάς επειδή μαλλον μπερδευεσαι δε μίλησα τοσο για το προκλητικο ντυσιμο οσο για το οτι υπαρχουν τυπισσες που γουσταρουν να φαινονται μεχρι και τα εσωρουχα. Εμένα αυτο σαν εικονα δε μου αρέσει. Δεν εχω δικαιωμα να το λεω; το θεωρώ προσβλητικό για την ιδια να βγαίνει με το κολλητο που φαινεται σαν ακτινογραφια το εσωρουχο άκρη προς άκρη. Επίσης και φανταζομαι το ξέρεις και η ιδια οι περισσότερες που ντύνονται προκλητικα το κάνουν για να τραβήξουν τα βλεμματα. Εμένα αυτό μου βγαζει ανασφάλεια. Δεν υπάρχει σωστό και λαθος σε μια άποψη. Ολες πρεπει να ειναι σεβαστές... Εγω τον νικο τον ειπα μισογυνη επειδή τσουβαλιασε. Κατα τα αλλα μπορεί να εχει κ εκεινος την άποψη του...

Senior Member
    Καθολου δεν μπερδευτηκα σου ξαναλεω καλα κανουν και φαινονται τα εσωρουχα.
    Ξαναδιαβασε ολα σου τα Post στο thread και θα καταλαβεις οτι δεν μπερδευτηκα απανταω σε αυτα π εχεις γραψει εσυ
    το να αστυνομευεις τα σωματα των αλλων γυναικων πιστεψε με δεν θα σε προστατεψει απο τον μισογυνισμο

Senior Member
    Καθολου δεν μπερδευτηκα σου ξαναλεω καλα κανουν και φαινονται τα εσωρουχα.
    Ξαναδιαβασε ολα σου τα Post στο thread και θα καταλαβεις οτι δεν μπερδευτηκα απανταω σε αυτα π εχεις γραψει εσυ
    το να αστυνομευεις τα σωματα των αλλων γυναικων πιστεψε με δεν θα σε προστατεψει απο τον μισογυνισμο
    Άποψη σου και άποψή μου. Εμενα σαν εικονα δε μου αρέσει και μου βγάζει κατι τριτοτεταρτο. Κατα τα αλλα επιλογή του καθενα πως θα ντυθεί επιλογή και δική μου τι θα σκεφτώ όταν το δω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Εγω τον νικο τον ειπα μισογυνη επειδή τσουβαλιασε. Κατα τα αλλα μπορεί να εχει κ εκεινος την άποψη του...

Ο νικος τσουβαλιασε η ταλιμπανιασε; Τελος παντων συμφωνω κι εγω οτι ολοι εχουν δικαιωμα στην αποψη τους για την επιβολη απολυταρχικου θεοκρατικου καθεστωτος.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post

Ο νικος τσουβαλιασε η ταλιμπανιασε; Τελος παντων συμφωνω κι εγω οτι ολοι εχουν δικαιωμα στην αποψη τους για την επιβολη απολυταρχικου θεοκρατικου καθεστωτος.
    Λέγοντας οτι ολες οι γυναίκες ειναι ετσι κ αλλιως τσουβαλιασε. Τώρα αν θελει να τις βλέπει με φερετζε ειναι επιλογή και γούστο του. Εμενα με πειραξε ολη η γενίκευση που έκανε.

Senior Member
    Ενταξει ο καθενας εχει τις προτεραιοτητες του.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Επειδη το θεμα ειναι μεγαλο, ας πουμε για αρχη οτι ναι μεν το ρασο δεν κανει τον παπα (αρα και η κοντη φουστα και το προκλ ντυσιμο δε λεει υποχρεωτικά κατι) ΑΛΛΑ αν δεις εναν ανθρωπο με ρασο ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ παπας θα ειναι :) οπότε βγαλτε συμπερασμα και για την κοπελα.

Σχετικα με το "κοιτατε αλλα κραζετε" και οι κοπελες αμα δειτε ενα καραψωνισμενο δηθεν αντρα που ποζαρει γελοιωδώς τα εχει βγαλει ολα εξω και το παιζει γκομενος... θα κραξετε, δεν θα σχοληθειτε μαζι του γιατι δεν ειναι σοβαρος, δεν εμπνεει τιποτα... αλλα θα κοιταξετε γιατι εχει πχ πολυ ωραιο σωμα. Οπότε αλλο το ενα, αλλο το αλλο.

Εμενα μου αρεσουν οι αβαφες και με πολλα ρουχα, γιαυτο και μαρεσει το ντυσιμο του χειμωνα, ωστόσο ναι δε θα εκρινα αρνητικα ούτε θα απεκλεια μια κοπελα που θα ηταν αλλιως ντυμενη αλλα αν εβλεπα κινησεις ψωνισμου (που συνηθως κανουν αυτες οι ελαφρα ντυμενες) ε τοτε .. ξερω οτι δεν αξιζει τον κοπο... ειμαι 35 .. κατι ξερω πλέον. Θα προσθεσω ομως κατι ακομα γενικό ... Ο,ΤΙ και να κανεις κοπελα μου, αμα εχεις πολλα κιλα ή χαλια συμπεριφορα κανενα ρουχο δε σε σώνει, αντε κανα μακιγιαζ κανα ρουχο κανα κολπο να μπερδεψεις καναν 20χρονο ... εναν λιγο πιο εμπειρο ανθρωπο δεν τον ξεγελας τοσο ευκολα :)

Οσο για την αλλη με το φβ και τις φωτο... αστους, αφου τα βρησκουν μεταξυ τους .. οι ψωνισμενες επιδειξίες και τα σκυλακια που κανουν like. Καλα να ειναι, καλα να περνανε... μακρια απο μας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Απο που να το πρωτο πιασουμε το θεμα.Πανο τι ερωτησεις είναι αυτές? Πως προσεγγιζουμε γυναικες που φορανε string?με τον ίδιο τρόπο που προσεγγίζει καποιος και αλλες κοπελες.το string ειναι το θεμα η αν θα σου αρεσει η κοπέλα και χωρις αυτό? Δεν μπορώ να καταλαβω γιατί βαζετε μερικοι τις γυναικες σε κατηγοριες.αλλωστε τα ράσα δεν κάνουν τον παπά.
    Δηλαδή άλλες γυναικες είναι αυτες που φορανε εσωρουχα κανονικά και άλλες αυτές που φοράνε string? Και γιατι πρέπει να προκαλουν με αυτό?
    Ούτε ειναι ωραίο να είσαι νεα κοπέλα και να μη φοράς μίνι η να βαφεσαι γιατί θεωρείς ότι με αυτό προκαλεις.
    Καλός η κακως ζούμε στην εποχή της εικόνας.ενω σας αρεσει να τα βλεπετε όλα αυτά μετά τα κραζετε.
    λαθος το ερμηνευσα,αν πχ κοιταμε καποια και μας καταλαβει οτι κοιταμε τα οπισθια τις,πως αντιδραμε
    οσο να ειναι το string αναδικνευει τις καμπυλες

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast