Ladose 40 mg - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 50

Thread: Ladose 40 mg

Senior Member
    Μακάρι να ήξερα γιατί είχα τόσα νεύρα και με πειραζανε εδώ μέσα και λυσαγα. Γενικά θυγωμαι πολύ εύκολα γιατί έχω πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση νιώθω πολύ άσχημη και παχιά.
    Μόνο με τα παιδιά μου τον άντρα μου και τους γονείς μου τα έχω καλά και τον αδερφό μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Katerina2015 View Post
    Μακάρι να ήξερα γιατί είχα τόσα νεύρα και με πειραζανε εδώ μέσα και λυσαγα. Γενικά θυγωμαι πολύ εύκολα γιατί έχω πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση νιώθω πολύ άσχημη και παχιά.
    Μόνο με τα παιδιά μου τον άντρα μου και τους γονείς μου τα έχω καλά και τον αδερφό μου.
    Εγω παρότι ειμαι πολυ νευρικό άτομο τα εχω καλα με όλους... Αλλα φημίζομαι για τα νεύρα μου
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Και εγώ δεν έχω εχθρούς αλλά είναι με μερικά άτομα που αν βρεθούμε μπορεί να παίξουμε μπουνιες χαχχαχαχχα. Γενικά υσηχα κυλάει η ζωή μας ο γιος μου είναι πολύ οξύθυμος είναι στην εφηβεία αλλά εγώ προσπαθώ να είμαι ήρεμη για να τον φροντίζω σωστά απλά τον ξεκοψα από παρέες κακές με τον τρόπο μου και τώρα κάθεται όλη μέρα στο πλειστεισον και φωνάζει. Οι παρέες του είναι κάτι παιδιά που κάνανε ναργιλέ ηλεκτρονικό τσιγάρο και δεν ήθελα με τίποτα καλύτερα μαζί μου να τον προσέχω γιατί είναι επιρρεπείς σε τέτοια

Senior Member
    Και εγώ δεν έχω εχθρούς αλλά είναι με μερικά άτομα που αν βρεθούμε μπορεί να παίξουμε μπουνιες χαχχαχαχχα. Γενικά υσηχα κυλάει η ζωή μας ο γιος μου είναι πολύ οξύθυμος είναι στην εφηβεία αλλά εγώ προσπαθώ να είμαι ήρεμη για να τον φροντίζω σωστά απλά τον ξεκοψα από παρέες κακές με τον τρόπο μου και τώρα κάθεται όλη μέρα στο πλειστεισον και φωνάζει. Οι παρέες του είναι κάτι παιδιά που κάνανε ναργιλέ ηλεκτρονικό τσιγάρο και δεν ήθελα με τίποτα καλύτερα μαζί μου να τον προσέχω γιατί είναι επιρρεπείς σε τέτοια
    Τι ηλικια εχει ο γιος σου;

Senior Member
    Στα 16 πάει φοβάμαι πολύ γιαυτον συνέχεια παίρνω το μωρό και τον κινηγαω να δω τι κάνει. Δεν έβγαινε ποτέ μέχρι φέτος και φοβάμαι μην μπλέξει. Μια μέρα ήρθε με σπασμένο κεφάλι οπότε κάνει παρέα με αυτά τα άτομα η χτυπημένος μου έρχεται η μεθυσμένος μια φορά και ένα βράδυ έβλεπε εφιάλτες και νόμιζα μήπως του δώσανε τίποτα. Ένα μήνα τώρα δεν τον κάνουν παρέα εξαιτίας μου επειδή τον ακολουθουσα κλπ και ηρεμήσαμε.

Senior Member
    Στα 16 πάει φοβάμαι πολύ γιαυτον συνέχεια παίρνω το μωρό και τον κινηγαω να δω τι κάνει. Δεν έβγαινε ποτέ μέχρι φέτος και φοβάμαι μην μπλέξει. Μια μέρα ήρθε με σπασμένο κεφάλι οπότε κάνει παρέα με αυτά τα άτομα η χτυπημένος μου έρχεται η μεθυσμένος μια φορά και ένα βράδυ έβλεπε εφιάλτες και νόμιζα μήπως του δώσανε τίποτα. Ένα μήνα τώρα δεν τον κάνουν παρέα εξαιτίας μου επειδή τον ακολουθουσα κλπ και ηρεμήσαμε.
    Θα σου ελεγα οτι εισαι υπερβολική μέχρι να διαβάσω αυτό το μήνυμα γιατί οκ το ηλεκτρονικό δεν ειναι τοσο βαρύ αλλα να ερχεται με ανοιχτό κεφαλι και μεθυσμένος είναι λίγο τραγικό και ας ειναι στην εφηβεία.. Απλα προσεξε μην τον πνίξεις.

Senior Member
    Προσπαθώ να μην είμαι υπερβολικια δεν θέλω να τον χάσω. Είναι πολύ δύσκολο παιδί με διάσπαση προσοχής και στο γυμνάσιο ενοχλούσε όλο τον κόσμο καθηγητές παιδιά κλπ.

Senior Member
    Προσπαθώ να μην είμαι υπερβολικια δεν θέλω να τον χάσω. Είναι πολύ δύσκολο παιδί με διάσπαση προσοχής και στο γυμνάσιο ενοχλούσε όλο τον κόσμο καθηγητές παιδιά κλπ.
    Τι εννοείς να τον χάσεις; να κανει παρεες το παιδί... Δεν εχει σωστή κρίση να επιλέξει τις παρέες του; εγώ αρχισα το τσιγάρο 12 ετών αλλα ποτε δεν ειχα άσχημες παρέες ουτε μπλεξίματα

Senior Member
    Εννοώ μην μπλέξει με ναρκωτικά

Senior Member
    katerina2015 γειά σου,,, τι εννοείς είχες αγχωδης διαταραχη και νόσο φοβία, σε ρωτάω γιατί συμβαίνει και σε μένα τους τελευταίους 4 μήνες περίπου και πάω να τρελαθώ και προσπαθώ να καταλάβω ότι δεν έχει τύχει μόνο σε μενα

Senior Member
    Αν μπεις στο φειςμπουκ έχει πολλές ομάδες με άτομα σαν εμάς οι περισσότεροι τα έχουμε η όλα η μερικά από αυταμ εγώ ας πούμε νομίζω ότι έχω θέμα στη καρδιά και δεν τον βρίσκουν οι καρδιολόγοι φοβάμαι να φάω κάτι μήπως έχει λήξει γενικά φοβάμαι μην πεθάνω εγώ τα παιδιά μου και οι γονείς μου όλους σε γιατρούς τους τρέχω και εμένα μαζί. Κανείς δεν πέθανε από αυτά χαλάρωσε τίποτα δεν έχεις

Senior Member
    Μην εμπιστευεστε ομάδες στο φβ για θέματα ψυχικής υγείας. Δε ξέρεις ποιος μπορεί να τα διαβάζει αν γράφεις μεσα προσωπικά σου πραγματα

Senior Member
    Είμαι με ψεύτικο προφίλ έχει πολύ κόσμο εκεί που μπαίνει για πλάκα η παλιοψυχους. Και δεν γράφω πολλά πολλά για μένα.

Senior Member
    Κατερινα εσύ που νομίζεις ότι έχεις θέμα στη καρδιά το πιστεύεις χρόνια δλδ; σαν εμμονή ιδέα... Γιατί εγώ το τελευταίο καιρό έτσι είμαι.. Όπως λογικά και εσύ θα έχεις κάποια ψυχοσωματικα για να το πιστεύεις αυτο

Senior Member
    Quote Originally Posted by Giannisk91 View Post
    Κατερινα εσύ που νομίζεις ότι έχεις θέμα στη καρδιά το πιστεύεις χρόνια δλδ; σαν εμμονή ιδέα... Γιατί εγώ το τελευταίο καιρό έτσι είμαι.. Όπως λογικά και εσύ θα έχεις κάποια ψυχοσωματικα για να το πιστεύεις αυτο
    Ναι πάρα πολλά χρόνια από το 2007 έχω θέμα νομίζω ότι έχω θέμα στη καρδιά και καρκίνο στον οισοφάγο.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast