Ladose 40 mg
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 50

Thread: Ladose 40 mg

Senior Member

Ladose 40 mg

Γεια σας φίλοι μου τι εμπειρίες έχετε με αυτό το αντικαταθλιπτικό; Είναι καλό κάνει για άτομα με λίγη βραδυκαρδια έχετε χάσει βάρος και πόσα κιλά;;
    τροω με το ζόρι αλλά το ήθελα γιατί παθαίνω υπερφαγια και μου κάνει καλό αλλά έχω πόλες ημικρανιες τα πίνω 10 μέρες περίπου σταδιακά τα θα τα κανω μέχρι 40 μικιγκραμ.
    Όσοι τα παίρνετε έχετε χάσει βάρος βασικά έχω θέμα χοληστερίνης και επειδή ξέρω ότι γενικά με τέτοια φάρμακα παίρνουμε βάρος δεν το θέλω αυτό.
    Και σε ποσό καιρό σας έπιασαν ;
    Εγώ έχω ηρεμήσει κάπως αλλά μου έχει καρφωθεί στο μυαλό ότι θα πάθω ανακοπη γιατί όταν μου βάλε χολντερ ο καρδιολόγος δεν έτυχε να εδώ βραδυκαρδια ενώ έχω μετρήσει χαλαρή να έχω και μέχρι 48 αν θυμάμαι καλά η 53 η 58 σίγουρα ένα από τα 3 θεωρείται βραδυκαρδια .

Senior Member
    Καταρχας σε τι κατάσταση μέτρησες 48,53,58;;;Το 53-58 σε κατάσταση ηρεμίας το βράδυ σίγουρα δεν είναι βραδυκαρδια.
    Τώρα που παίρνεις το χάπι έχεις μετρήσει σφυγμούς και είδες ότι έχουν πέσει κι άλλο ή απλά το λες με το μυαλό σου;;;;
    Πάντως το ladose είναι από τα καλύτερα αντικαταθλιπτικά και από τα πλέον αποτελεσματικά.
    Δώσε του λίγο χρόνο για να δράσει.Στις 3-4 εβδομάδες θα είσαι καλά.

Senior Member
    Έχω πάρει όλες τις δόσεις του ladose και αυτή την στιγμή έφτασα τα 80mg.στο θέμα βουλιμίας προσωπικά εμένα δεν με έχει βοηθήσει,ίσα ίσα ξυπνάω τα βράδια και ψάχνω φαγητό η γλυκό.οσο αφορά τα 40 mg δεν είναι δόση για βουλιμία,60 mg και πάνω πιάνει βουλιμία.αυτο που έχω διαβασει από άλλα παιδιά είναι ότι είναι αργό φάρμακο και ίσως γι'αυτό δεν με έχει πιάσει και εμένα καλά ακόμα.

Senior Member
    Δεν έχω βουλιμία να κάνω εμετό η έντονη γυμναστική μετά η καθαρτικά εγώ έχω ψυχαναγκαστική υπερφαγια και είναι 82 κιλά με 1.70 ύψος .

Τους παλμούς τους μετρούσα ότι ώρα να ναι σε ηρεμία και βαθιά χαλάρωση και βράδυ και μεσημέρι έτυχε και θυμάμαι επεφταν αρκετά αλλά ένιωθα όμορφα δεν είχα δυσφορία.

Απλά φοβάμαι μην πάθω κάτι αν έχω πραγματικά βραδυκαρδια μέχρι 53 θυμάμαι σίγουρα ότι έπεσαν ενα μεσημέρι. Για τώρα δεν έχω μετρήσει να δω .

Senior Member
    Μολις μέτρησα τώρα ξαπλωμένη 61 παλμοί

Senior Member
    Quote Originally Posted by Katerina2015 View Post
    Μολις μέτρησα τώρα ξαπλωμένη 61 παλμοί
    Μια χαρα είναι οι παλμοί σου.

Senior Member
    Πευτουν κιαλλο κάποιες φορές συνήθως έχω τόσο όμως 60-67 αλλά έτυχε και έχουν πέσει αν θυμάμαι καλά μια φορά 48 και μερικές φορές 53 και 58.

Senior Member
    Τώρα έχω 58

Senior Member
    Τώρα 54 όσο πάνε πευτουν

Senior Member
    Τώρα 51 νυστάζω κιολαςα γιατί τόσο χαμηλούς παλμούς;

Senior Member
    Δεν ξέρω αν έχει σιμασια που δύο χρόνια γυμνάζομαι 3-4 φορές την βδομάδα αλλά και πριν είχα προσέξει ότι σε απόλυτη ηρεμία οι παλμοι μου πευτουν αρκετα

MikeStam 3
    Guest
    Quote Originally Posted by Katerina2015 View Post
    Γεια σας φίλοι μου τι εμπειρίες έχετε με αυτό το αντικαταθλιπτικό; Είναι καλό κάνει για άτομα με λίγη βραδυκαρδια έχετε χάσει βάρος και πόσα κιλά;;
    τροω με το ζόρι αλλά το ήθελα γιατί παθαίνω υπερφαγια και μου κάνει καλό αλλά έχω πόλες ημικρανιες τα πίνω 10 μέρες περίπου σταδιακά τα θα τα κανω μέχρι 40 μικιγκραμ.
    Όσοι τα παίρνετε έχετε χάσει βάρος βασικά έχω θέμα χοληστερίνης και επειδή ξέρω ότι γενικά με τέτοια φάρμακα παίρνουμε βάρος δεν το θέλω αυτό.
    Και σε ποσό καιρό σας έπιασαν ;
    Εγώ έχω ηρεμήσει κάπως αλλά μου έχει καρφωθεί στο μυαλό ότι θα πάθω ανακοπη γιατί όταν μου βάλε χολντερ ο καρδιολόγος δεν έτυχε να εδώ βραδυκαρδια ενώ έχω μετρήσει χαλαρή να έχω και μέχρι 48 αν θυμάμαι καλά η 53 η 58 σίγουρα ένα από τα 3 θεωρείται βραδυκαρδια .
    Για ποιον λογο παιρνεις ladose??

MikeStam 3
    Guest
    Παιδια ξερει κανεις το λαντοζ κανει για κοινωνική φοβια;;

Senior Member
    Το ladose είναι αντικαταθλιπτικο
    Quote Originally Posted by MikeStam 3 View Post
    Παιδια ξερει κανεις το λαντοζ κανει για κοινωνική φοβια;;
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

MikeStam 3
    Guest
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post