Results 31 to 45 of 79
-
29-06-2019, 09:58 #31
οι προηγουμενες σχεσεις της ειχαν να κανουν με λεβεντες του κωλου και την κακομεταχειρίζονταν κιολας.. το μεγαλη ειναι 8 χρονια διαφορα το λες ειρωνικα ή οχι? παιδια δεν εχει εως τώρα. το χουμε στο προγραμμα εν καιρω ειρηνης. τ' αγαπαει πολυ και θα γίνει τελεια μανα. να μας βοηθαει ο θεος να χουμε υγεια κ αγαπη.
- 29-06-2019, 10:44 #32
κοστη ειναι λιγο μεγαλη, δεν το λεω ειρωνικα αλλα πραγματιστικα, η μανα σου το βλεπει ρεαλιστικα ειναι μεγαλη, αλλα δεν καταλαβαινουν μεχρι που μπορουν να εκφερουν αποψη...... τη διαφορα ηλικιας θα τη δειται μπρωστα μακροχρονια.. τωρα αν αγαπιεσται σε κανεναν δεν πεφτει λογος.....
29-06-2019, 11:57 #33
ακριβως φιλε μου δε καταλαβαινουν.. καλα η μανα μου ειναι μυαλο προπολεμικο ξαναλεω παω πασο.. η αδελφη μου που ναι νεο μυαλο.. τα ίδια και χειρότερα. δε πα να το βλεπει οπως θελει.. δε μεγαλωσα για να μαι ρεαλιστής, μεγαλωσα για να παλευω για οσα αγαπω.
29-06-2019, 12:19 #34
Κώστα, μήπως η μητέρα σου αλλά και η αδερφή σου βασιζονταν παραπάνω από όσο έπρεπε σε εσένα; να τις βοηθάς να λυνεις προβλήματα κτλ; Η μάνα ειναι μια στην ζωή και πάντα δυσκολεύεται να αποχωριστεί τον γιο της. Δικαιολογησε την και προχώρα φυσικά με την κοπέλα σου που είναι αξιολογη από όσα διάβασα. Πονάς την αδελφή σου και αυτό δείχνει πόσο καλοπροαιρετος είσαι. Υποθέτω πως και η αδελφή σου νιώθει υποσυνειδητα ότι θα σε χάσει. Δώσε της χρόνο και κάποια στιγμή θα καταλάβει όταν βρει και εκείνη κάποιον.
"Make sure your worst enemy isn't you"
29-06-2019, 12:36 #35
δε το γνωριζω αυτο φιλε/η μου. ο πατερας μου εχει αρκετα χρονια πεθαμενος. πηγαινα μαζι του στις οικοδομες, μετα μοναχος μου στο μεροκαματο μεχρι σημερα απ τα 18 μου. η αδελφη μου ειναι 24 χρονω... δε συγκινιέται να βγει στο μεροκαματο, κα δε ξερω και το λογο. ντρεπεται το κοσμο? δε γνωριζω.. μονάχη της θα το ξεπερασει. με τη ντροπη δε πας πουθενα σημερα εαν ισχυει αυτο και της το χω πει, η μανα μας λαμβανει τη ψωροσυνταξη του πατερα μας που δινε το κρατος και κανει μεροκαματα. οτι τη ποναω τη ποναω, γιατι με 2 πορτοφολια δε βγαινει ουτε μ ενα τη σημερον ημερα. αλλα εφοσον δεν ακουει επαψα να ασχολουμαι για το τι θα κανει στα εργασιακά της και στα προσωπικά της.. μια κουβεντα της εχω πει, να βρει ενα καλο παιδι να την αγαπαει στ αληθεια, γω αυτο θελω. οπως εμενα η δικια μου, παραπερα παραμετρους της νοοτροπιας της π....ς δε κοιταζω. καλος ανθρωπος ναναι και να τα βρισκουν και να προκοψουν στη ζωη, αυτο με νοιαζει εμενα. η μανα μας δε θα ζει αιωνια... για δικο της λογαριασμο το λεω. γω τραβαω το δρομο μου.
29-06-2019, 12:39 #36
και κατι ακομα. ψαρεψα τη μητερα μου και η απαντηση ηταν πως θελει να με κουμαντάρει, επαληθευτηκα δε θελω κατ αλλο, κι αυτο με πεισμωσε ακομα περισσοτερο να κανω το δικο μου, μπορει να με αγαπαει και να μη με θελει να με αποχωριστεί, αλλα να φτάσω 30 χρονώ και να ζω στο παιδικό δωμάτο δε το χω σκοπό. και ενα τελευταιο.. στη ζωη δε μπορουμε να τα χουμε ολα δυστυχώς ή ευτυχώς.
29-06-2019, 12:45 #37
ειναι αξολογη ταιριαξαμε σε ολα, ιδια θελω ιδια πιστευω, ιδιους στοχους, ιδιες σκεψεις οσο κι αν ακουγεται απιστευτο ειναι ομως αληθινο, νοιωθει ο ενας τον αλλον ποτε ειναι καλα ποτε οχι.. δεν ειναι τυχαια αυτα ολα. και το βασικοτερο ειναι να ταιριαξεις με καποιον στο μυαλο.
29-06-2019, 12:45 #38
Εντάξει αφού δεν έχει παιδιά κλπ πες στις αδερφές σου και στη μάνα σου ότι έκανες λάθος ότι σε περνάει δύο χρόνια έπρεπε να πεις και εσύ ακριβώς πόσα σε περνάει ;χαχαχα
29-06-2019, 12:48 #39
κατερινα ακομα μουτζωνω τον εαυτο μου για τη μεγκα μαλακια που κανα,.. το σκεφτηκα αυτο που λες αλλα ηταν αργα. αλλα αργα η γρηγορα η αληθεια θα μαθαινοταν, και προτιμω να μαι ντομπρος και ξηγημενος στη ζωη και στους αλλους.
29-06-2019, 13:02 #40
Παλιά μου συμμαθήτρια είναι παντρεμένη με ένα παιδί 9 χρόνια μικρότερο, έχουν και παιδάκι και είναι μια χαρά. Τον πρώτο καιρό μπορεί η μάνα του αγοριού να έκανε τις γκρίνιες της, αυτός απλά την γείωνε χωρίς πολλές πολλές συζητήσεις και τελείωσε η υπόθεση. Αφού έχει ξεκινήσει δική του οικογένεια και στηρίζεται στα πόδια του κι έχει βάλει όρια και την κοπέλα έχουν αποδεχτεί οι γονείς του -και να μην την έχουν αποδεχτεί δεν το λένε- και σε ένα βαθμό τους βοηθάνε με το εγγόνι και με την δουλειά του αν χρειαστεί κι όλα καλά.
Το θέμα είναι ότι η κοπέλα έχει τη δουλειά της, το αγόρι από μικρό δούλευε και μετά άνοιξε μία μικρή επιχείρηση και παρ΄όλο που σαν κλασσικοί Έλληνες πριν γνωρίσει την κοπέλα έμενε με τους γονείς του και τον αδερφό του κι αυτή με τους δικούς της, οι γονείς του έχουν το δικό τους εισόδημα και ήταν σχετικά εύκολο να ξεκινήσει να μείνει και να το σοβαρέψει με την κοπέλα του.
ΝΑ συμπληρώσω ότι τα πράγματα δεν γίναν από τη μία μέρα στην άλλη βέβαια, τους πήρε 3 χρόνια μέχρι να συζήσουν κι άλλον ένα για να παντρευτούν και μετά να έρθει και το παιδάκι, που σημαίνει ότι είχαν φροντίσει και για τις υλικές προϋποθέσεις και το κυριότερο, είχαν γνωριστεί καλά και ήταν σίγουροι για την επιλογή τους.
Θέλω να πω, κακώς η μάνα σου και η αδερφή σου αντιδρούν, από την άλλη, πολύ ρομαντικά μου ακούγονται αυτά που λες. Είστε λίγο χρόνο μαζί για να είσαι τόσο σίγουρος ότι είναι η γυναίκα της ζωής σου και δεν βλέπω και να υπάρχουν και τα φράγκα για να συζήσεις άμεσα. Θα σου πρότεινα να βάλεις ένα πλάνο στα οικονομικά σιγά-σιγά για να δεις πώς θα μπορούσε να έρθει η συγκατοίκηση χωρίς να χρειαστεί αύριο να ζητήσετε λεφτά από τα σόγια. Να είστε πραγματικά ανεξάρτητοι, διότι αν δεν είστε οικονομικά, δεν μπορείτε να είστε σε οποιοδήποτε άλλο επίπεδο. Επίσης μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και μεγάλες δηλώσεις. Μπορεί να την εξιδανικεύεις κάπου την κοπέλα ακριβώς επειδή η μάνα σου κι η αδερφή σου σου πάνε κόντρα. Λες δε θες να είσαι 30 και να είσαι ακόμα στο παιδικό δωμάτιο, αλλά είσαι 27 κι είσαι ακόμα στο παιδικό δωμάτιο. Αυτό δεν είναι κάτι που θα έπρεπε να έχεις ήδη σκεφτείς ασχέτως της σχέσης σου;
29-06-2019, 13:07 #41
Εμένα η πρωιν πεθερά μου έχουν 4 παιδιά και δέκα εγγόνια τον περνούσε 9 χρόνια και τον έθαψε κιόλας. Και η θεία μου τον άντρα της τον περνάει δέκα χρόνια της μάνα μου η αδερφή επίσης το. Έθαψε χαχ
29-06-2019, 13:21 #42
συμφωνω, με ολα. ολα γινονται αρκει να υπαρχει θεληση. το πλανο π αναφέρεις ειναι ο πρώτος στοχος. τα χουμε συζητησει μαζι με το κοριτσι αυτα και εχουμε βγαλει την ιδια αποφαση, συνεισφορα μαζι εκαστος οπως ειναι και το λογικο. επρεπε να χα φυγει ήδη απ το παιδικο δωμάτιο αλλα μπετερ λειτ δαν νεβερ, καλλιο αργα παρα ποτέ ισως οχι και τοσο αργα.
στο θεμα εργασια πρεπει να βοηθαει και λιγο η τυχη, εμενα με βοηθαει μετρια αλλα ελπιζω στα καλυτερα. ενα ευαγγελιο βιογραφικα εχω στειλει. και χωνομαι με τη πρωτη ευκαιρια οπου βρω εστω και της μιας βδομαδας η γενικοτερα οσο κρατήσει.
φαινεται λιγος ο καιρος αλλα για μας φαινεται σαν χρονια... ειναι πολλά που εχουμε περασει και ως τώρα βασταμε ακμαιοι δυνατοι. και εχουμε περάσει και βέρες λογοδωσιμο κλπ.
29-06-2019, 13:24 #43
Μήπως όμως εναντιώνονται επειδή φοβούνται πως θα σε χάσουν;;;; από στήριγμα;
"Make sure your worst enemy isn't you"
29-06-2019, 13:26 #44
κι αν ολα πανε καλα στο μελλον και ειμαστε οπως τωρα ή καλυτερα ακομα απο καθε αποψη, προβλέπεται κουλούρα συντομα.
το γοργον και χάρην έχειν.
29-06-2019, 13:30 #45
φοβουνται δε φοβουνται προτιμω την αληθεια παρα τις γνωστες μπαρουφες για εναν αριθμο... λες και τις δεκαετίες 50'60 και μετεπειτα δεν υπήρχαν τετοιες περιπτωσεις με διαφορες πολυ μεγαλυτερες και πετυχημένες... ο ανθρωπος και η ψυχη του και τα αισθηματα του δε πανε με την ημερομηνία γεννησεως του, έτσι το βλεπω γω το πραγμα. το στήριγμα δε γίνεται να μείνει δέσμιο με τις ανάγκες μονάχα των αλλωνών ακόμα και αν είναι η ίδια του η οικογένεια, οταν με το καλό φτιάξουμε το δικό μας σπίτι με τη κοπέλα μου, θα κάνω επισκέψεις στο πατρικό, δε θα τις γράψω κι όλας.