η μανα μου εναντια στα θελω μου... - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 79 of 79
    Quote Originally Posted by Αργύρης85 View Post
    Κατάλαβα. Μπράβο σας που είστε τόσο καλά και που την στηρίζεις και αυτή εσένα. Αυτό δεν αξίζει να χαλάσει για όλες αυτές τις βλακείες. Μονο αυτό να έχεις στο μυαλό σου. Να είστε καλά. Αυτό που λες θα τους δείξει πως δεν περνάνε αυτά τα κόλπα. Και ίσως αρχίσουν να αλλάζουν συμπεριφορά. Αυτό εννοούσα να βάλεις κάποια όρια με τις πράξεις σου πλέον. Σίγουρα είναι οικογένεια σου και τις αγαπάς αλλά δεν θα χαλάσεις την ζωή σου για μια χαζομάρα, γιατί έτσι το θέλουν. Και αν γίνεται να μην την ταράζουν με τηλεφωνήματα αφού έχει και κατάθλιψη. Να ξέρεις πως είσαι τυχερός που βρήκες μια κοπέλα που σε καταλαβαίνει και εσύ εκείνη. Δεν συμβαίνει συχνά.
    δε το χω αναφερει οτι η μικρη αντιμετωπιζει αυτο το διαολο οπως και πολλοι αλλοι για τους ευνοητους λογους, οπως ευνοητο για εμας ειναι οτι μαζι μεχρι το τελος, μεγαλη κουβεντα αλλα το χουμε βαλει στοχο, οπως ολος ο κοσμος. σημερα στη δουλεια εμαθα για ενα ζευγαρι ιδια περιπτωση με μας. ιδια διαφορα ηλικιας γκρινια ο αλλος απ το περιβαλλον του κι ομως παντρεμενοι με παιδια, κι ειπα κοιτα να δεις ρε φιλε..

Banned
    Quote Originally Posted by kostis93 View Post
    δε το χω αναφερει οτι η μικρη αντιμετωπιζει αυτο το διαολο οπως και πολλοι αλλοι για τους ευνοητους λογους, οπως ευνοητο για εμας ειναι οτι μαζι μεχρι το τελος, μεγαλη κουβεντα αλλα το χουμε βαλει στοχο, οπως ολος ο κοσμος. σημερα στη δουλεια εμαθα για ενα ζευγαρι ιδια περιπτωση με μας. ιδια διαφορα ηλικιας γκρινια ο αλλος απ το περιβαλλον του κι ομως παντρεμενοι με παιδια, κι ειπα κοιτα να δεις ρε φιλε..
    Εννοείτε δεν θα το αναφέρεις. Θα αρχίσουν να της το χτυπάνε. Σε καμιά περίπτωση.

Ε τι θα κάνανε οι άνθρωποι. Θα χωρίζανε; Αυτά ξεπερνιούνται. Το θέμα είναι ότι σας στεναχωρούν με αυτήν την συμπεριφορά.

Senior Member
    Γεια σου !εγω χωρισα στα 16 για τον ιδιο λογο 10 χρονια διαφορα ...τον πιασανε οι γονεις και του λεγαν να με αφησει καθε μετα ημασταν κ οικ.γνωστοι..αππ τοτε 《ζω》με καταθλιψη και κρισεις πανικου ...δεν μπορεσα να κανω φυσιολογικη σχεση ποτε μου και τον βλεπω ακομη στον υπνο μου ...το μισος που εχω γ αυτους δεν λεγετε ..ξερεις τι ειναι ν εισαι ευτυχισμενος και μετα να ζεις μονο στο μαυρο?εισαι ενηλικος εσυ μην αφησεις να σε καταστρεψουν εσενα και την γυναικα που διαλεξες ..φανταζομαι ποσο δυσκολο ειναι με αυτον τον
    πολεμο που σας γινετε ..

Quote Originally Posted by Αργύρης85 View Post
    Εννοείτε δεν θα το αναφέρεις. Θα αρχίσουν να της το χτυπάνε. Σε καμιά περίπτωση.

Ε τι θα κάνανε οι άνθρωποι. Θα χωρίζανε; Αυτά ξεπερνιούνται. Το θέμα είναι ότι σας στεναχωρούν με αυτήν την συμπεριφορά.
    η λεξη χωρισμος δεν υπαρχει στο λεξιλογιο μας. οσο λενε τοσο πεισμωνουμε. οτι ειναι σπασιμο νευρων ειναι

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456