η μανα μου εναντια στα θελω μου... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 79
    εγώ σα Κωστής μια κουβέντα καλή περίμενα ν ακούσω. Μπράβο παιδί μου χαίρομαι που σαι καλα και ευτυχισμένος. Ανταυτού ουδεμία στήριξη από καμμιά τους, μόνον ξυνίλα κι έχθρα ως προς τον άνθρωπο που στέκεται δίπλα μου παρ' ολες αυτές τις συνέπειες. Και μετά θέλουν να 'μαι ήρεμος και καλά και να μην νευριάζω... δε ξέρουν όμως οτί αυτές ευθύνονται γι' αυτό. Και πολύ φοβάμαι ότι όταν πώ το 'σας αφήνω γεια' θα τα σκεφτούνε όλα. Ο χρόνος και το πλήρωμά του τα επιστρέφει όλα, δεν θέλω να θεωρηθώ κακός επειδή λέω την αλήθεια ωμή. Εάν ήταν νορμάλ δε θα χα λόγους να ξεσπιτωθώ... αλλά όλα έχουν κι ένα όριο, και η χύτρα κοντεύει να σκάσει. Είπαμε μάνα, μάνα με όρια, την αγαπάμε την εκτιμάμε την ευχαριστούμε για όλα κι ως εκεί. Άλλο η αγάπη της μάνας η αθώα κι άλλο της συντρόφου.

και αλλο ενα ππου μετανιωνω ειναι οτι ενω ακουγα κραξιμο δε σηκωνομουνα να φυγω να παω να μεινω σ ενα φιλο στο παγκακι στο αμαξι ή εστω μια βολτα μεγαλη κι άστη να με ψάχνει στο τηλέφωνο.. καθομουν κι ακουγα σα μαλακας....

Κώστα σωστά τα λες! Καμιά φορά και οι πιο κοντινοί μας άνθρωποι πρέπει να μας "χάσουν" για να εκτιμήσουν. Δεν έχεις κανέναν λόγο να νιώθεις άσχημα. Εσύ τη ζωή σου εξελισεις και μάλιστα με τις δικές σου δυνάμεις. Υπάρχουν παλικάρια που διαλέγουν στη τύχη μια κοπέλα και αναγκάζουν με τον τρόπο τους τους γονεις να πληρώνουν τα πάντα όλα. Κρίμα να στεναχωριέται η γυναίκα σου επειδή κολλάνε στην ηλικία. Κράτα ηθικό εσύ και ελπίζω να καταλάβουν πως αγαπάς. Αγαπάς και τιμάς την επιλογή σου. Οφείλουν να την γνωρίσουν πρώτα με καλή διάθεση και μετά αν δεν θέλουν πολλά πολλά πάλι δεν ευθύνεσαι εσύ. Σας εύχομαι τα καλύτερα
    "Make sure your worst enemy isn't you"

στεναχωριεται η αληθεια είναι αλλα υπομένει. λέει πως ειναι σιγουρη πια για τη συνεχεια της ζωής μας. οτι της εχω κανει μεγαλο καλο στον αγώνα που δίνει, γενικώς δεν έχει παράπονο μεχρι τώρα απο μένα κανένα, όσο μπορώ περπατώ, όταν δε μπορώ κάθομαι και περιμένω υπομονετικά. όσο γι αυτό που λες να καταλάβουν πως αγαπάω, έπρεπε να το χαν καταλάβει ήδη. απο τον οκτώβρη του 18 είμαστε μαζί, τι νομίζανε ότι κάνουμε, παίζουμε τις κουμπάρες? την τιμάω και θα την τιμάω. δεν θα τη γνωρίσουν το χου δηλώσει, δε την πάνε κάστανο. το ξέρω οτι δεν ευθύνομαι γω... δε βλέπουν παραπέρα απ τον αριθμό... νασαι καλά φίλε μου.

Κώστα πιστεύω πως χάνουν. Είσαι αξιόλογο παλικάρι. Είμαι κοπέλα. Φτιάξε τη ζωή σου με την γυναίκα σου. Μην νιώθεις άσχημα που αρνούνται την χαρά σου. Έχουν κολλήσει σε ένα σημείο και δεν βλέπουν ότι είσαι ευτυχισμένος. Εύχομαι να αλλάξουν γιατί εσύ έχεις λογική.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

ενοιωθα στις αρχες άσχημα, έγινα γάιδαρος για το καλό μου. δε πειράζει, όταν θα χαιρετήσω και απο πίσω θα κλαίνε θα το δουν, είπα μιλάω σκληρά αλλά είναι η αλήθεια. η μάνα μου οπως ξανάπα δικαιολογείται να γκρινιάζει, η αδελφή μου που ναι και μικρότερη συνεπώς νεότερη, αδικαιολόγητη. αλλά οταν κι άμα βγει στο μεροκάματο θα κόψει αυτά που ξέρει. δεν υπολογίζω την οικογενειά μου λένε και υπολογίζω αυτή.. αν πάθω κάτι δε θα τρέξει η οικογενειά μου και θα τρέξει η δικιά μου.. να χαρώ κουβέντες οικογενείας

Senior Member
    Η μαμά σου πόσο χρονών είναι; Εγώ είναι 39 και έχω γιο 16 και οι φίλοι του με ψιλοφλερταρουν έλεος.

Quote Originally Posted by Katerina2015 View Post
    Η μαμά σου πόσο χρονών είναι; Εγώ είναι 39 και έχω γιο 16 και οι φίλοι του με ψιλοφλερταρουν έλεος.
    η μανα μου πατάει τα 62.. ειναι της γενιας του '50. να χαίρεσαι το γιο σου κατερίνα, οσο για τους φίλους του λογικό είναι οι άντρες ειμαστε κυνηγοι. οι μεγαλυτερες γυναίκες ξέρουν τι θέλουν απ τη ζωή, αυτό είναι νομος, δεν αναφέρομαι για σένα, γενικα μιλάω και απ τη δικιά μου σχέση. σταθερή και καθε μέρα με ευγνωμονει και με λατρευει, κι εγώ ακόμα περισσότερο απο όσο νομιζει. ο άντας προτιμάει απο ένα χρόνο μικρότερη ή 2 και απο 2 χρόνια μεγαλύτερη έως 8. το μαθα κι αυτό και δικαιώθηκα μέσα μου :P. αλλα όπως είπα δε παιζει ρόλο η ημερομηνία γεννησης για τα αισθήματα.. αγάπη, εμπιστοσύνη, πίστη αφοσίωση και στις δυσκολίες παρέα.

και κάτι άσχετο απ το θέμα, η γενιά του '80 έχει τα καλύτερα κι ώριμα παιδιά. εγώ είμαι στις αρχές της αμέσως επόμενης δεκαετίας. οι φίλοι μου μεγαλυτεροί μου έως και 40 χρονώ ορισμένοι, και με τους μεγάλους οριμάζεις πολύ πολύ γρηγορότερα. η κοπέλα μου επίσης γεννημένη δεκαετία '80, το αμάξι μου επίσης κατασκευασμένο δεκαετία '80 την ίδια ακριβώς χρονολογία που γεννήθηκε και η δικιά μου.

Senior Member
    Εμένα ο άντρας μου με περνάει 8 χρόνια και ταιριάζουμε απόλυτα είναι το άλλο μου μισό ο έρωτας της ζωής μου έχουμε και μωράκι μαζί ξανά παντρευτικα μέτα από 11 χρόνια μοναξιάς είχα τον γιο μου αλλά ήθελα και έναν ενήλικα δίπλα μου

σιγουρα πολυ καλα εκανες, ο ανθρωπος μοναχός του ουτε στο παράδεισο λένε . να σας ζήσει το μωράκι γερο κι ευτυχισμένο.

Senior Member
    Ευχαριστούμε πολύ επίσης να έχετε ευτυχία στην ζωής σας ευχομαι καινή Κάκια πεθερά να γίνει καλή χαχα

Quote Originally Posted by Katerina2015 View Post
    Ευχαριστούμε πολύ επίσης να έχετε ευτυχία στην ζωής σας ευχομαι καινή Κάκια πεθερά να γίνει καλή χαχα
    αμην να σαι παντα καλά Κατερίνα. οσο για τη πεθερά.... είπαμε οταν κάνω τα μεγαλα βήματα πρωτα ο Θεος, θα σκέφτεται.. τι του λεγα τότε και πως γίναμε τώρα.. η ωμή αλήθεια. Γώ τις αποφάσεις μου τις έχω πάρει, ο χρόνος μετράει αντίστροφα για μένα.

Senior Member
    Το 93 το σημαίνει ημερομηνίες γέννησης ; Άρα είσαι 25 η κάνω. Λάθος; Εύχομαι όλα να σας πάνε καλά παρόλα αυτά

25 ποια 25.. θενκς κι εγω αυτο ευχομαι και για αυτο μαχομαι

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast