Άλλη μία μπερδεμένη κοπέλα..Σας έχει συμβεί?? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 95
  1. #16
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2019
    Posts
    170
    Η αληθεια είναι οτι απο τη στιγμη που εγραψα στο forum,μοιράστηκα την ανησυχία μου και έλαβα μηνύματα από ανθρώπους που είχαν το ενδιαφέρον να βοηθήσουν(πράγμα για το οποίο σας υπερευχαριστω όλους!), αισθανομαι αρκετα καλυτερα.Εχω επανέλθει στην καθημερινότητα μου,κάνω περισσότερα πράγματα για τον εαυτό μου και καταπολεμάω τις εμμονές μου με περισσότερη δύναμη.Αλλοτε με περισσότερη άλλοτε με λιγότερη επιτυχία.
    Οποιαδήποτε ακόμα απάντηση στο θέμα που με απασχολεί θα ήταν ευπρόσδεκτη!!

  2. #17
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2019
    Posts
    379
    Κατα τη γνωμη μου, ολο αυτο το αγχος που σε εχει καταβαλλει εχει ως πυρηνα το φοβο του θανατου που ειχες και παλιοτερα. Ο φοβος του συμβολικου θανατου εφοσον και ο χωρισμος ειναι ενας θανατος. Μεταμφιεζεται λοιπον ο φοβος σου σε μια αμφισβητηση ταυτοτητας αλλα θα μπορουσε να παρει και οποοαδηποτε αλλη μορφη. Ειναι οι εμμονες εκεινες που τρυπωνουν σαν ιδεες και εμεις τις πλαθουμε και τις καλλιεργουργουμε. Καποιοι ανθρωποι ειναι πιο επιρρεπεις σε αυτες ειδικα οταν βρισκονται σε περιεργες ψυχικες φασεις.
    Παντως η σεξουαλικη ταυτοτητα δεν μπορει
    Α διερευνηθει με το μικροσκοπιο ειναι μια γενικη αισθηση. Ειναι το τι προτιμας γενικα, τι σου βγαινει φυσικα και που αισθανεσαι οτι ανηκεις. Θεωρω πως αν ησουν λεσβια δεν θα μπορουσες να ερωτευτεις εναν αντρα γιατι δεν θα σε ελκυε το αντρικο σωμα ερωτικα. Αν οχι απεχθες ερωτικα θα σου ηταν αδιαφορο. Δηλαδη εστιαζεις σε λεπτομερειες, αν σου αρεσε μια κοπελα αν εκανες κτ παλια και οχι στην ουσια οτι γενικα στις περισσοτερες περιπτωσεις αν οχι ολες σε εξιταρουν οι αντρες και σε ελκυουν

  3. #18
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Planet Love
    Posts
    24,135
    Quote Originally Posted by Sunny View Post
    elisabet,
    Να και ένα στοιχειο που δεν είχα αναφέρει.
    Το μόνο καλο μέσα από τις ιδεοληψίες που τον προηγούμενο καιρό με έχουν απασχολήσει(ασθένειες,θανα τος)ήταν ότι δεν επηρέαζαν τη σχέση μου.Ειχα και έχω το αγόρι μου υποστηρικτή σε κάθε δυσκολία και είναι το άτομο που εμπιστεύομαι περισσότερο απ'τον καθένα για να μιλήσω μέχρι και για τους πιο τρελούς μου φόβους.Οι φοβίες μου λοιπόν αφορούσαν αυτό καθαυτό εμένα χωρίς να επηρεάζουν άμεσα κάποιον άλλο.
    Έως ότου έβαλα με το μυαλο μου την εξης σκεψη: "Τι κι αν παρουσιαστει τωρα μια ιδεα που θα επηρεάσει τη σχέση σου,το άτομο που αγαπάς και καταστρέψει ο,τι όμορφο ζεις μαζί του?".Και ετσι λοιπον προέκυψε η ομοφυλοφιλική σκέψη.
    Βέβαια, καθώς η σεξουαλική μου ζωή είχε καθυστερήσει κάπως να ξεκινησει(οπως και το να μπω σε σχεση)σκεφτομουν ανά διαστηματα τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό,χωρίς όμως φόβο και ντροπή για οποιοδήποτε ενδεχόμενο.Ηξερα από μικρή τι είναι η ομοφυλοφιλία, γι'αυτό και δεν είναι ότι μεγαλωσα με την ιδεα οτι ΠΡΕΠΕΙ να εισαι straight(γιατι αυτο ειναι το "φυσιολογικο")και με το να μου αρέσουν τα αγόρια ειτε από άγνοια προς το ότι υπάρχει και κάτι άλλο ειτε από κοινωνική πίεση.Επισης, δεν εχω και ομοφοβικους γονεις για να φοβομουν κατι.Ηξερα ότι θα έρθει η στιγμή να κάνω σχέση και ήμουν υπομονετική με το πότε θα έρθει η στιγμή που θα είμαι έτοιμη.
    Όταν γνώρισα αυτόν τον άνθρωπο,πέρα απ'το ότι απ'την πρώτη στιγμή που τον είδα ήξερα ότι κάτι όμορφο θα γινόταν μ'εμας,και χωρίς να σχεδιάζω απ'την πρώτη στιγμή να κάνω σχέση μαζί του γιατί αυτά προκύπτουν στην πορεία και όχι προσχεδιασμενα,καθως προχωρουσα μαζι του ξεπέρασα οποιοδηποτε αγχος ειτε για το γεγονος οτι καποια στιγμη θα ολοκληρωνομουν ως γυναικα(που με αγχωνε η σεξουαλικη πραξη)ειτε το πως θα ηταν να εισαι σε σχεση που πρωτύτερα μου φαινόταν άκρως πιεστική κατάσταση.Και προπαντός ήξερα ότι δεν ήμουν ομοφυλοφιλη και δεν το ξανασκεφτηκα από όταν γίναμε ζευγάρι.
    Σε κάποια φάση και στο πλαίσιο του πανικού μου σκέφτηκα το ενδεχόμενο να χωρίσω για να καταλάβω τι ακριβώς μου συμβαίνει.Αλλα αμέσως σκέφτηκα ότι θα ήταν παράτολμη απόφαση,δε βασιζόταν σε κάποια πραγματική αναγκη και θα οδηγουσε στο να χαθει κατι τοσο ομορφο χωρις να υπαρχει ουσιαστικος λογος.Επισης, εκρινα ότι αν ποτέ προέκυπτε κάτι αληθινα ουσιαστικό τοτε θα επρεπε να προβω σε μια τετοια ενεργεια και οχι απο έναν περισσότερο υποθετικό φόβο.
    Καλημερα.
    νομιζω οτι και στο αρχικο σου μνμ και σε αυτο, ειναι φανερο οτι εχεις συνειδητοποιησει πληρως τον μηχανισμο που δημιουργησε αυτον τον φοβο.
    το λες ξεκαθαρα.
    ο φιλος σου ηταν το μοναδικο σου αξιοπιστο στηριγμα σε οσα αντιμετωπισες και καποια στιγμη δημιουργησες μια σκεψη που θα μπορουσε να γκρεμισει αυτο το στηριγμα, ακριβως επειδη χανοντας ενα τοσο στερεο στηριγμα οπως ο γονιος, κλονιστηκε μεσα σου καθε αισθηση πληρους ασφαλειας.
    ετσι, μιας και ο φιλος σου φαινομενικα (και ουσιαστικα) εδειχνε στερεος, βρηκες εναν μηχανισμο να τον γκρεμισεις μονη σου, για να δεις αν αντεχεις μονη σου.
    και οι δυο σκεψεις, και το "μηπως αν ειμαι ομοφυλοφιλη με χωρισει" και το"ας χωρισω απο μια τελεια σχεση , για να δω μηπως συμβαινει κατι αλλο (γενικα)" ειναι ο ιδιος μηχανισμος. προσπαθεις να τεσταρεις το στηριγμα σου και να το αποδομησεις μονη σου ΜΗΠΩΣ σε αφησει εκεινο πρωτο, οπως σ "αφησε" κι ο γονιος σου...

    εχω δυο ερωτηματα για σενα:

    1.εαν ο φιλος σου σε αγαπαει και σε εμπιστευεται τοσο οσο δειχνουν τα λογια σου, για ποιον λογο να σε χωρισει αν συμβαινει κατι τετοιο, χωρις να του το εχεις κρυψει (δεν το ηξερες για να του το κρυψεις) και χωρις να εχει συμβει απολυτως τπτ ως πραξη (πχ απιστια), μονο και μονο επειδη σε προβληματιζει σαν σκεψη;;; εχει νοημα να εισαι με εναν συντροφο που θα σε χωριζε για μια τετοια σκεψη; γιατι περι σκεψης προκειται. δεν εχει γινει τπτ! ε, αν φυγει μονο για την σκεψη σου, ας φυγει.θα εχει αποδειχθει, λιγος. εξαπατηση παντως δεν υπηρξε ποτε.

    2. εαν εχεις τοση αγαπη και τοση εμπιστοσυνη προς τον συντροφο σου οση λες, γιατι δεν τον εμπιστευεσαι τοσο οσο χρειαζεται για να τα συζητησεις μαζι του ολα αυτα και να ακουσεις την γνωμη του;;; μονη σου λες οτι του λες τους πιο τρελους σου φοβους..
    στο κατω κατω, ο πιο σιγουρος τροπος για να τελειωνεις με εναν φοβο, ειναι το να σταθεις στο υψος σου και να τον αντιμετωπισεις.

  4. #19
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2019
    Posts
    170
    Αγαπητέ/-ή Art_Phil,
    Σ'ευχαριστώ πραγματικά που έδωσες στο ζήτημά μου μια απάντηση που δεν είχα υπολογίσει.Και που φυσικά έκανες τον κόπο να διαβάσεις όσα με απασχολούν.
    Όπως έχω ξαναγράψει η μόνη εντύπωση που μου προξενεί το γυναικείο σώμα είναι βλέποντας κάποια αισθησιακή σκηνή ή κίνηση στην τηλεόραση.Ποτε όμως συνοδευμενο το αισθημα αυτο απο επιθυμια επαφης.Και όσο κι αν έχω προσπαθήσει εντελώς απενοχοποιημενα να φανταστω τον εαυτό μου σε ερωτική επαφή ή σε σχέση με γυναίκα,δε μπορώ, και πιεζομαι να αισθανθώ μέχρι και το παραμικρό για να αποδείξω στον εαυτο μου ή οτι ειμαι straight ή οτι ειμαι λεσβια.Απ'τη στιγμή μάλιστα που είχα κι αυτήν την ομοφυλοφιλική εμπειρια(με τον τρόπο που περιέγραψα πως έγινε και όχι από έλξη απ'το γυναικείο σωμα)δε μου έχει γεννηθεί ποτέ κάποια επιθυμία προς γυναίκα, και αυτο οχι απο κοινωνικη καταπιεση.Οποτε, πιστεύω πως το να δω ένα γυναικείο σωμα στην τηλεόραση και να μου δημιουργήσει αναστατωση(και όχι με την έννοια της ερωτικής διάθεσης εκείνης που θα νοιώσω βλέποντας ένα αντρικό σωμα)δεν είναι ασφαλής ένδειξη αμφιφυλοφιλιας ή ομοφυλοφιλίας.Απλως σε κάποια φάση μπήκα στη διαδικασία να σκεφτώ ότι βλέποντας κάτι εκτός πραγματικής ζωης(τηλεοραση)μπορεί να έβρισκα τρόπο να εκφράσω μια καταπιεσμένη ορμή μου.Εξου και η αναστάτωση και αμηχανία.Ομως,αν ίσχυε αυτό,θα ένοιωθα έστω και υποσυνειδητα ελξη σε αντιστοιχες καταστάσεις της καθημερινής ζωής οπου και γυναίκες γυμνές έχω δει,και με σέξυ εμφάνιση και έχω αγγίξει γυναικεία μέλη(καταλαθος ή για πλακα)και δεν έχω αισθανθεί ποτέ τίποτα.Οποτε, πιστεύω πως ίσως το θέμα μου είναι περισσότερο ψυχολογικό και του δίνω συνεχώς τροφή για αρνητικη σκέψη κατασκευαζοντας ολο και περισσοτερα σεναρια που δεν μου ειχαν περασει ποτε απ'το μυαλό μου πριν βρεθώ σ'αυτήν την αγχωτικη κατάσταση.
    Άλλωστε, πιστεύω ότι το να παρατηρείς και να αναγνωρίζεις ότι ένα σωμα(ανδρικό ή γυναικειο)είναι ελκυστικό δε σου δίνει δεσμευτικά κάποιον σεξουαλικό προσανατολισμό.Παρατηρω και τις γυναίκες χωρίς όμως κάποια επιθυμία.Περισσοτερο τους άνδρες, με τους οποίους μου προκαλείται κι ένα συναίσθημα εντελώς διαφορετικό και βαθύ.Και μάλιστα πριν μπει αυτή η εμμονή στο κεφάλι μου,οι γυναίκες μου περνούσαν σχεδόν απαρατήρητες.Θα αναγνώριζα βέβαια ότι μια κοπέλα είναι όμορφη αλλά μέχρι εκεί.Μαλλον λοιπόν δε γίνεται ξαφνικα και απ'τη στιγμή που μου μπήκε η ιδεα να παρατηρώ εξαναγκασμενα συνεχώς τις γυναίκες τεσταροντας διαρκώς τον εαυτό μου.Θα υπήρχε αυτό από πολλά χρόνια πριν.
    Όπως και να'χει σ'ευχαριστώ πολύ για τη χρησιμη βοηθεια!

  5. #20
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2019
    Posts
    170
    Αγαπητέ/-ή Remedy,
    Πολύ ενδιαφέρον και σωστος ο συλλογισμός σου.Σ'ευχαριστω και σένα!Λοιπόν.Για να απαντήσω στα ερωτήματα σου:
    1.Εχεις απόλυτο δίκιο στον τρόπο με τον οποιο το σκέφτεσαι.Η αγχωτική κατάσταση που περνάει ο σύντροφός σου δεν πρέπει να γίνεται αφορμή χωρισμού.Ειδικα μαλιστα απ'τη στιγμη που ξερεις οτι ειναι επιρρεπης σε ιδεοληψιες.Αν αγαπάς κάποιον πραγματικά,τον στηρίζεις και τον βοηθάς να ανακαλύψει ή να ξαναβρεί τον εαυτό του.
    2.Εχω μοιραστει την ανησυχία μου μαζί του.Μου είπε να μην ανησυχώ και ότι πιθανότατα πρόκειται για άλλη μια εμμονη.Επισης,μου είπε ότι ακόμα και bisexual να ήμουν δε θα άλλαζε τίποτα για εκείνον.Αν και δεν το πιστεύει πως είμαι.Αν όμως ήμουν λεσβια είπε ότι θα νευριαζε(όχι ότι θα με χωριζε, αν και μάλλον φυσικό επακόλουθο θα ήταν αυτο)γιατί θα αιαθανοταν οτι τον εχω κοροιδεψει.Εχεις δίκιο που λες ότι μπορεί κάποιος να μην το ήξερε ότι είναι ομοφυλοφιλος οπότε και δεν πρέπει ο σύντροφός του να αισθάνεται εξαπατημενος απ'τη στιγμή μάλιστα που δεν έχει γίνει και τίποτα με κάποιο άλλο άτομο.Δεν είμαι σίγουρη ότι ισχύει στην περίπτωση μου να ανακάλυπτα ότι είμαι λεσβια τώρα ξαφνικα καθώς από ο,τι έχω γράψει μέχρι στιγμής(δες αν θες και την απάντηση μου στον/ην Art_Phil παραπανω)δεν υπάρχει καποια σίγουρη ένδειξη.Και η ερωτική ζωή μαζί του μου αρέσει πολύ.Οποτε,αν ήμουν λεσβια,δε νομίζω ότι θα έμπαινα στη διαδικασία να ερωτευτώ άνδρα και να εχω επανειλημμένα σεξουαλικες σχεσεις μαζι του.Θα γινόταν μία,θα γινόταν δύο,θα γινόταν 30 φορές αλλά θα καταλάβαινα ότι κάτι δε με γεμίζει.Εδω μιλάμε ότι οι συνευρεσεις μας φτανουν σε 3ψηφια νουμερα(χαχα! μετα συγχωρησεως κιολας).Ποσο μάλλον απ'τη στιγμή που έχω μια κάποια εμπειρία και με τα 2 φύλα.Και απ'τη στιγμή που αυτή με το δικό μου φύλο(αν και μη ολοκληρωμενη)δε μου είχε προσφέρει κάτι ουσιαστικό ούτε(ακόμα κι αν φανταστούμε ότι δεν ήταν το καταλληλο ατομο)μου γέννησε την επιθυμία να ξαναδοκιμασω.Και ισως το οτι δεν ηταν ολοκληρωμενη θα με ωθουσε να θελω να δοκιμασω.Και δεν είχα αισθανθεί κάποια ενοχή για να το αποφεύγω μελλοντικά.
    Σ'ευχαριστώ που ασχολείσαι τόσο.Ολους σας,γιατί με βοηθάτε πραγματικά.
    Περιμένω απάντησή σου, αν έχεις κάτι άλλο να πεις και διάθεση να ξαναγραψεις.

  6. #21
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Planet Love
    Posts
    24,135
    Quote Originally Posted by Sunny View Post
    Αγαπητέ/-ή Remedy,
    Πολύ ενδιαφέρον και σωστος ο συλλογισμός σου.Σ'ευχαριστω και σένα!Λοιπόν.Για να απαντήσω στα ερωτήματα σου:
    1.Εχεις απόλυτο δίκιο στον τρόπο με τον οποιο το σκέφτεσαι.Η αγχωτική κατάσταση που περνάει ο σύντροφός σου δεν πρέπει να γίνεται αφορμή χωρισμού.Ειδικα μαλιστα απ'τη στιγμη που ξερεις οτι ειναι επιρρεπης σε ιδεοληψιες.Αν αγαπάς κάποιον πραγματικά,τον στηρίζεις και τον βοηθάς να ανακαλύψει ή να ξαναβρεί τον εαυτό του.
    2.Εχω μοιραστει την ανησυχία μου μαζί του.Μου είπε να μην ανησυχώ και ότι πιθανότατα πρόκειται για άλλη μια εμμονη.Επισης,μου είπε ότι ακόμα και bisexual να ήμουν δε θα άλλαζε τίποτα για εκείνον.Αν και δεν το πιστεύει πως είμαι.Αν όμως ήμουν λεσβια είπε ότι θα νευριαζε(όχι ότι θα με χωριζε, αν και μάλλον φυσικό επακόλουθο θα ήταν αυτο)γιατί θα αιαθανοταν οτι τον εχω κοροιδεψει.Εχεις δίκιο που λες ότι μπορεί κάποιος να μην το ήξερε ότι είναι ομοφυλοφιλος οπότε και δεν πρέπει ο σύντροφός του να αισθάνεται εξαπατημενος απ'τη στιγμή μάλιστα που δεν έχει γίνει και τίποτα με κάποιο άλλο άτομο.Δεν είμαι σίγουρη ότι ισχύει στην περίπτωση μου να ανακάλυπτα ότι είμαι λεσβια τώρα ξαφνικα καθώς από ο,τι έχω γράψει μέχρι στιγμής(δες αν θες και την απάντηση μου στον/ην Art_Phil παραπανω)δεν υπάρχει καποια σίγουρη ένδειξη.Και η ερωτική ζωή μαζί του μου αρέσει πολύ.Οποτε,αν ήμουν λεσβια,δε νομίζω ότι θα έμπαινα στη διαδικασία να ερωτευτώ άνδρα και να εχω επανειλημμένα σεξουαλικες σχεσεις μαζι του.Θα γινόταν μία,θα γινόταν δύο,θα γινόταν 30 φορές αλλά θα καταλάβαινα ότι κάτι δε με γεμίζει.Εδω μιλάμε ότι οι συνευρεσεις μας φτανουν σε 3ψηφια νουμερα(χαχα! μετα συγχωρησεως κιολας).Ποσο μάλλον απ'τη στιγμή που έχω μια κάποια εμπειρία και με τα 2 φύλα.Και απ'τη στιγμή που αυτή με το δικό μου φύλο(αν και μη ολοκληρωμενη)δε μου είχε προσφέρει κάτι ουσιαστικό ούτε(ακόμα κι αν φανταστούμε ότι δεν ήταν το καταλληλο ατομο)μου γέννησε την επιθυμία να ξαναδοκιμασω.Και ισως το οτι δεν ηταν ολοκληρωμενη θα με ωθουσε να θελω να δοκιμασω.Και δεν είχα αισθανθεί κάποια ενοχή για να το αποφεύγω μελλοντικά.
    Σ'ευχαριστώ που ασχολείσαι τόσο.Ολους σας,γιατί με βοηθάτε πραγματικά.
    Περιμένω απάντησή σου, αν έχεις κάτι άλλο να πεις και διάθεση να ξαναγραψεις.
    αποκλειστικα λεσβια, αποκλειεται να εισαι, εφοσον ερωτευθηκες ανδρα κι εχεις τοσο ικανοποιητικες σχεσεις με ανδρα, χωρις να σου λειπει κατι.
    αυταποδεικτο αυτο.
    επομενως, ακομα και στην περιπτωση που δεν ειναι μονο εμμονη, το πολυ- πολυ να εισαι αμφι, πραγμα που σου δηλωσε οτι δεν θα τον επηρεαζε.

  7. #22
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2019
    Posts
    208
    εισαι στρειτ 100%. μην σκεφτεσαι κατι παραπανω και ασχολησου με την σχεση σου. θελω να πω προσπαθησε να βγαλεις απο το μυαλο σου αν αυτο αν το αλλο. ζησε το ομορφο που εχεις τωρα. απο εμπειρια και μονο εχω καταλαβει οτι οι bi κοπελες ειναι τελικα στρειτ τιποτα παραπανω. τωρα αν θεωρησουμε μια γυναικα λεσβια οπως χαρακτηριζεται θεωρω πως αυτη θελει μονο γυναικες και ποτε αντρες και το σεξ με αντρα ειναι κατι βιαιο. για παραδειγμα εγω μετα απο τρεις προσπαθειες που εκανα πολυ μικρη να κανω σχεση με αντρα δεν μου αρεσε καθολου. ναι ειχα ερωτευτει καθηγητες αλλα και συμμαθητριες μου. μετα το πανεπιστημιο ουσιαστικα καταλαβα οτι μου αρεσουν μονο γυναικες δηλαδη δεν θα μπορεσω να κανω ερωτα με αντρα γιατι δεν μου αρεσει καν να το σκεφτω πια και θα το θεωρουσα τουλαχιστον βιασμο. δεν ξερω αν μπορεσα να το εξηγησω καλα.

  8. #23
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2019
    Posts
    990
    Quote Originally Posted by thlimenamatia View Post
    εισαι στρειτ 100%. μην σκεφτεσαι κατι παραπανω και ασχολησου με την σχεση σου. θελω να πω προσπαθησε να βγαλεις απο το μυαλο σου αν αυτο αν το αλλο. ζησε το ομορφο που εχεις τωρα. απο εμπειρια και μονο εχω καταλαβει οτι οι bi κοπελες ειναι τελικα στρειτ τιποτα παραπανω. τωρα αν θεωρησουμε μια γυναικα λεσβια οπως χαρακτηριζεται θεωρω πως αυτη θελει μονο γυναικες και ποτε αντρες και το σεξ με αντρα ειναι κατι βιαιο. για παραδειγμα εγω μετα απο τρεις προσπαθειες που εκανα πολυ μικρη να κανω σχεση με αντρα δεν μου αρεσε καθολου. ναι ειχα ερωτευτει καθηγητες αλλα και συμμαθητριες μου. μετα το πανεπιστημιο ουσιαστικα καταλαβα οτι μου αρεσουν μονο γυναικες δηλαδη δεν θα μπορεσω να κανω ερωτα με αντρα γιατι δεν μου αρεσει καν να το σκεφτω πια και θα το θεωρουσα τουλαχιστον βιασμο. δεν ξερω αν μπορεσα να το εξηγησω καλα.
    Συμφωνώ , μη χάνεις χρόνο με τέτοιες σκέψεις.

    @thlimenamatia πόσο χρονών είσαι? Είσαι λεσβία γιατί αισθάνεσαι το σεξ με άντρα ως βία και βιασμό ή το αντίστροφο? Δηλαδή επειδή αισθανθηκες (για άλλους λογους) το σεξ σα βιασμό , σου βγήκε έλξη για γυναίκες?

  9. #24
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2019
    Posts
    208
    ειμαι 33 πια. οχι απλα πια το σκεφτομαι ετσι. δηλδαδη λεω δεν θα μπορουσα να ξανα κανω ερωτα με αντρα θα ενιωθα οτι βιαζομαι. και παλια μικρη οταν το προσπαθησα παντα καθε φορα πονουσα.

  10. #25
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2019
    Posts
    990
    Quote Originally Posted by thlimenamatia View Post
    ειμαι 33 πια. οχι απλα πια το σκεφτομαι ετσι. δηλδαδη λεω δεν θα μπορουσα να ξανα κανω ερωτα με αντρα θα ενιωθα οτι βιαζομαι. και παλια μικρη οταν το προσπαθησα παντα καθε φορα πονουσα.
    Πόσο μικρή (αν επιτρέπεται) δηλαδή δε προσπάθησες ποτέ χωρίς να πονάς? Ε δε θέλω να βγάλω συμπέρασμα αλλά καταλαβαίνεις η πρόταση πολύ μικρή και πονούσα βάζει υποψίες μήπως ήταν αιτία της εναλλακτικής, έλξη ενοιωθες ? Σου συμπεριφέρονταν καλά?

    Πλατιαζουμε λίγο το θέμα , αλλά είναι σχετικό, δηλαδή ότι πάντα παίζει να πας σε έναν άλλο δρόμο που δεν τον ήθελες αλλά "κανονικός" δρόμος είχε θέματα κλαδια και πέτρες.

  11. #26
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Terabithia Nova
    Posts
    3,299
    Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    Πόσο μικρή (αν επιτρέπεται) δηλαδή δε προσπάθησες ποτέ χωρίς να πονάς? Ε δε θέλω να βγάλω συμπέρασμα αλλά καταλαβαίνεις η πρόταση πολύ μικρή και πονούσα βάζει υποψίες μήπως ήταν αιτία της εναλλακτικής, έλξη ενοιωθες ? Σου συμπεριφέρονταν καλά?

    Πλατιαζουμε λίγο το θέμα , αλλά είναι σχετικό, δηλαδή ότι πάντα παίζει να πας σε έναν άλλο δρόμο που δεν τον ήθελες αλλά "κανονικός" δρόμος είχε θέματα κλαδια και πέτρες.
    Μια χαρα κανονικος δρομος ειναι η ελξη για το ιδιο φυλο και δε χρειαζεται αιτιολογηση η ψευδοψυχολογηση απο κανεναν, τζωρτζ ωωω.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

    When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

  12. #27
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2017
    Location
    Αθήνα
    Posts
    3,898
    Θα συμφωνήσω με ομπορο. Μια χαρά φυσιολογικό είναι να έλκεται από ατομα του ίδιου φύλου
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

  13. #28
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2019
    Posts
    208
    απο μεσα λυκειου και αρχες στο πανεπιστημιο. ολοι μου φερθηκαν πολυ καλα. δεν ενιωσα οτι επαθα ερωτα μαζι τους και ναι δεν ενιωσα ελξη για τους συγκεκριμενους αλλα ηθελα να δοκιμασω να προσπαθησω να κανω σχεση ως φυσιολογικο ας το πω ετσι. και παντα πονουσα οσο ερεθισμενη που ημουν. τελος παντων αυτο ηθελα να πω γενικα. οτι καποια στιγμη φτανουμε και ωριμαζουμε ας το πουμε ετσι σε μια ηλικια η κατανοουμε τι ειμαστε τι θελουμε και πορευομαστε αναλογα με οτι εχουμε βγαλει για συμπερασμα. αλλα και θεωρω οτι οι bi κοπελες αδικα βασανιζουν το μυαλο τους αν ειναι λεσβιες αν θελουν σχεση με γυναικα και τετοια θεματα γιατι ειναι στρειτ και μονο.

  14. #29
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2019
    Posts
    990
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Μια χαρα κανονικος δρομος ειναι η ελξη για το ιδιο φυλο και δε χρειαζεται αιτιολογηση η ψευδοψυχολογηση απο κανεναν, τζωρτζ ωωω.
    Το "κανονικός" το έβαλα σε εισαγωγικά αν το είδε κανείς αυτό , όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Λίγο σκέψη θέλει μόνο. ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ χωρίς εισαγωγικά, δηλαδή κυριολεκτικά. Όποιος δε κατάλαβε... , βαριέμαι

  15. #30
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Terabithia Nova
    Posts
    3,299
    Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    Το "κανονικός" το έβαλα σε εισαγωγικά αν το είδε κανείς αυτό , όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Λίγο σκέψη θέλει μόνο. ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ χωρίς εισαγωγικά, δηλαδή κυριολεκτικά. Όποιος δε κατάλαβε... , βαριέμαι
    Καλα κι εγω ας πουμε δε σε ειπα πουθενα πχ "ομοφοβικο", με εισαγωγικα η χωρις ακομα.


    Υ.γ οποιον με καταλαβε δεν τον βαριεμαι καθολου :D
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

    When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast

Similar Threads

  1. Σας έχει συμβεί;
    By Astronomy lover in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή
    Replies: 7
    Last Post: 03-03-2019, 21:58
  2. Σας έχει συμβεί ποτέ????
    By WhyAlwaysMe? in forum Σχέσεις και Επικοινωνία
    Replies: 94
    Last Post: 06-06-2016, 23:31
  3. Τι έχει συμβεί στην ψυχολογία της;
    By Pcychelp in forum Σχέσεις και Επικοινωνία
    Replies: 7
    Last Post: 17-10-2014, 11:35
  4. ποια ειναι η γνωμη σας? σας εχει συμβει
    By elle in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή
    Replies: 14
    Last Post: 02-10-2010, 00:00
  5. Τί μπορεί να έχει συμβεί?Υποτροπή?
    By Nikos2006 in forum Κατάθλιψη - Δυσθυμία
    Replies: 6
    Last Post: 31-05-2006, 23:19

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •