Άλλη μία μπερδεμένη κοπέλα..Σας έχει συμβεί?? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 95
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Sunny View Post
    Τι κι αν είμαι ομοφυλοφιλη και η σχέση μου αποτελεί έναν αντιπερισπασμό από αυτό που πραγματικά ειμαι;Μήπως μου αρέσουν οι γυναίκες αλλά ερωτεύτηκα τόσο πολύ τον συγκεκριμένο άντρα που το έθαψα μέσα μου;".Οι σκέψεις αυτές πυροδοτήθηκαν και εν όψει του gay pride με το οποίο ασχολούνται όλοι αυτήν την περίοδο.Η συγκεκριμένη λοιπόν ιδέα άρχισε να φωλιάζει σιγά σιγά στο μυαλό μου και από τα βάθη του να αναδύεται στο κέντρο του ως εμμονή και διαρκή αναζήτηση επιβεβαίωσης.
    @Sunny θα σου μιλησω ειλικρινά, αν και ξερω οτι κάποιοι θα μου την πέσουν, ολοι οι δηθεν "απελευθερωμενοι" που δεχονται ελευθερία μονο στο να δηλωνει καποιος γκει αλλα οχι στο να δηλωνει καποιος θρησκειες ηθη κτλ. αλλα δε πειραζει, θα διαστρεβλωσουν τα λεγομενά μου και θα με συκοφαντήσουν, ας ειναι, την αγαπη και τις ευχες μου να εχουν, δε θα τους απαντησω, εκτος αν ειναι ευγενικές ερωτήσεις.

Στην ουσία τωρα. Καποιοι λέγανε στο παρελθον (ανθρωποι φωτισμένοι, καποιοι της εκκλησιας και όχι μονο) να περιοριστεί η προβολή αυτων που περιγράφεις, δηλαδη ναι μεν ο καθενας ειναι ελεύθερος να κανει οτι θελει... αλλα να μη "διαφημιζεται" τοσο πολύ, δεν υπαρχει καποια καταπιεση νομικα, να γινονται ανοιχτα συζητησεις ναι, ελευθερια ισοτητα σε καθε βαθμο, δε πρεπει να ασχολητε κανεις με το τι κανει ο αλλος στο κρεβατι του, αλλα όχι διαφημιση υπερβολικη χωρις λόγο.

Τότε ήμουν αντιθετος σε με αυτους... ελεγα γιατι το λενε? αν καποιος ειναι γκει ή δεν ειναι .. δε θα τον επηρεάσει η προβολή αυτών των εκδηλώσεων και όχι μονο. Τωρα με το μνμ που γραφεις καταλαβα οτι ειχα αδικο και ειχαν δικιο. Λες οτι:

"πυροδοτήθηκαν και εν όψει του gay pride με το οποίο ασχολούνται όλοι αυτήν την περίοδο"
    "Η συγκεκριμένη λοιπόν ιδέα άρχισε να φωλιάζει σιγά σιγά στο μυαλό μου και από τα βάθη του να αναδύεται στο κέντρο του ως εμμονή"

οποτε πιστεύω (προσωπική άποψη) οτι εισαι str8 όλα οσα ειπες εκει οδηγούμε και ελπίζω να μη χαλασεις την σχεση σου. Στην μικρη ηλικια που εισαι και σε μια δυσκολη φαση που μπορει να περασει καποιος στη ζωή του, δε θελει πολυ να του μπουν ιδεες μεσα απο μια συνεχωμενη προβολη - διαφημιση. Σκέψου πως γινεται με τα τραγουδα.. τα ακους συνεχεια τα ιδια και τα ιδια και μετα μπορει να ειναι ως εμμονη στο κεφαλι σου, κλασικο παραδειγμα μαρκετινγκ.

"Απλως προτιμώ να παλεύω και λιγο μονη μου όσο μπορώ." καλυτερα οχι μονη, και φυσικα μη κανεις δοκιμες... δεν ειναι παιχνιδι αυτα.

Ο Θεός να σε φωτίσει.

Senior Member
    @Georgewww ,
    Από που ν'αρχισω?
    Σ'αυτό το forum και συγκεκριμένα σε θέματα που έχουν να κάνουν με σεξουαλικό προσανατολισμό έχω δει από άτομα να λένε ότι: "Σίγουρα είσαι τουλαχιστον αμφιφυλοφιλος.ΠΡΕΠΕΙ να δοκιμασεις!" σε ενα ατομο που απλα μπορει να ειναι προβληματισμενο μεχρι και ανθρωπους να λενε: "Εισαι straight και απλως μπερδεμένος και επηρεασμενος" σε ανθρωπους που έχουν το λιγότερο ενδείξεις για καποια αλλη σεξουαλικότητα...Ο καθένας φυσικά είναι ελεύθερος να εκφράσει τη γνώμη του και είναι σεβαστή.
    Εγώ σέβομαι τους ανθρώπους που δεν προκαλουν(ειτε σεξουαλικά είτε με τις αντιλήψεις τους είτε με τη θρησκευτικότητα τους είτε με την ιδιαιτερότητα τους είτε με το οτιδήποτε μπορεί να έχει κανείς),ζουν τη ζωή τους,σέβονται τα δικά τους δικαιώματα και τα δικαιώματα των άλλων και προκαλούν καλό στην κοινωνία.Εξου και από θρησκευτικής απόψεως δε δέχομαι,εγώ ως Sunny,ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι καταδικασμένοι ακριβώς λόγω των σεξουαλικών τους προτιμήσεων.Αν ένας άνθρωπος είναι αξιοπρεπής,σωστός,δίκαιος,� �αλός και ειλικρινής πιστεύω ότι πληρει όλες τις προϋποθέσεις της οποιασδηποτε "σωτηρίας"(επιγειας,παραδεί σιας,τωρινης,μελλοντικής ή σε ο,τι πιστεύει ο καθένας τέλος παντων).Αλλωστε ο Χριστός δίδαξε να αγκαλιαζουμε και να προστατεύουμε το διαφορετικό.Αλλα δε θελω να επεκταθώ παραπάνω γιατί τέτοια ζητήματα είναι προσωπικά του καθενός και δε θέλω το thread μου να γίνει αντικείμενο θρησκευτικής πάλης.
    Συμφωνώ με όσα λες περί "διαφημισης".Αυτο στο οποίο πιστεύει ο καθενας(ο,τι κι αν ειναι αυτο)δε χρειάζεται να το διατυμπανίζει.Για μένα είτε δω ένα straight ζευγάρι "καβάλα" στο δρομο να προκαλει ειτε ενα ομοφυλοφιλο το ιδιο θα με προσβάλει.Όπως επίσης θεωρώ ότι με όλα αυτά τα κινηματα(pride,ακόμα και κάποιες διαδηλώσεις για τα δικαιώματα των γυναικών κ.α)ξεφεύγουν απ'το μέτρο της αξιοπρεπούς διεκδίκησης των δικαιωμάτων τους και καποιοι φτάνουν σε ακρότητες που τους ξεφτιλίζουν και ευτελίζουν τελικά το νόημα των ενεργειών τους.
    Πιστεύω επίσης ότι ναι μεν η υπερβολική προβολή του οτιδήποτε μπορεί να σε βάλει σε σκέψεις αλλά κάποιος νοητικα ώριμος ανθρωπος δε θα φτασει ποτε να αλλαξει ζωη σε κατι που δεν του ταιριάζει απλως και μονο απο κατι που ειδε.
    Δεν πιστεύω ότι ο πειραματισμός μπορεί να σε συγχισει και να σε καταστρέψει,τουλάχιστον αν δεν εισαι επιρρεπής στην αυτοκαταστροφή ως άνθρωπος γενικά.Μπορει να σε βοηθήσει να καταλάβεις ίσως κάποια πραγματα,ακομα όμως και να σε μπερδεψει χειροτερα.Ειναι διαφορετικό σε κάθε άνθρωπο.Αρκει ο οποιος πειραματισμός στη ζωή να είναι συνειδητός και οχι απο εξαναγκασμενες σκεψεις,προσωπικη πιεση ή ανασφαλεια.Αλλα επειδή το έχεις ανάγκη και το θες πραγματικά.
    Τέλος, όταν λέω μόνη μου εννοώ με τον εαυτό μου(χωρίς να τρέχω με το παραμικρό σε ειδικούς)αλλά με το να μοιράζομαι επίσης τις σκέψεις μου με δικους μου ανθρωπους αλλα και με εσας εδω.Γιατι,αν και δε γνωρίζετε τίποτα για μένα,ως εξωτερικοί παρατηρητές μπορείτε να κρίνετε κάποια πράγματα.

Senior Member
    Για να ειμαι απόλυτα ειλικρινής, δε θα ήθελα να ειμαι λεσβια.Και αυτό όχι λόγω κοινωνικής κατακραυγής.Αλλωστε η κοινωνία μπορεί να σε κατακρίνει ακόμα και για το αν στραβοπερπατας ή κουτσενεις.Επειδη δε θεωρώ ότι μου ταιριάζει και δε μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να πορεύομαι στη ζωή με γυναίκα σύντροφο.Απλως και μονο επειδή δε θα μου άρεσε και δε με εκφράζει θεωρώ.Απλως σκέφτομαι και αυτούς τους ανθρώπους που μπορεί να είναι αρνητικοί απλώς και μόνο επειδή δυσκολεύονται να αποδεχτούν τη σεξουαλικότητα τους.Και λέω: "Μηπως συμβαίνει το ίδιο και μ'εμενα?".
    Μπορεί να ακουστεί υπερβολικό αυτό που θα πω αλλά για τον άνθρωπο με τον οποίο ειμαι μαζί και εφόσον μου αρέσουν οι σεξουαλικές σχέσεις μαζί του(πράγμα που μάλλον δε με κάνει σιγουρα λεσβια βεβαια),ακόμα και λεσβια να ήμουν,θα έμενα μαζί του μέχρι και όλη μου τη ζωή.Τοσο πολύτιμος είναι για μένα και τόσο τον αγαπάω.
    Τώρα..Ειναι κι αυτό μια ακόμα ιδεοληψία μου?Δοκίμασα με άντρα και πιστεύω ότι μου αρέσει περισσότερο επειδή δεν είχα ποτέ ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή με γυναίκα?Θα δοκιμασω,αν και δε με ελκυει,με γυναικα ποτέ για να δω τι παιζει?Ο πειραματισμος μηπως με μπερδέψει χειρότερα?Μήπως να προσπαθήσω να ηρεμήσω και να γίνουν όλα όπως ήταν πριν?Ή μάλλον να τα ξανακάνω εγώ η ίδια όπως ήταν.Πολλα ερωτήματα με βασανίζουν...Τι θα γίνει στην πορεία δεν ξέρω.
    Αυτό που ξέρω είναι ότι σε καμία περίπτωση για μια επιπολαιότητα δε θα θυσίαζα ο,τι πιο όμορφο μου έχει συμβεί μέχρι στιγμής.

Banned
    σε καποια σημεια βοηθαει και σε αλλα οχι οι γυναικες πχ ως ωραιο φυλο δεν ειναι αναμενομενο να εχουν προτιμηση στον εαυτο τους απ τον γκοτζιλα απλα πρεπει να μαθουν πως θα επιλεγουν σωστα ανθρωπους αυτο ειναι το δυσκολο

οστοσο μπορει και να μη σου ταιριαζει

Senior Member
    Γεια σου @αλεξανδρος_77 ,
    Θα ήθελες να μου το εξηγήσεις λίγο περισσότερο?Γιατί κάπου χαθηκα.Ιδιως εκεί που λες για το gozilla!Χαχαχα!!

Senior Member
    Επίσης σε περίπτωση που διάβασες όλα όσα με απασχολούν, έχεις σχηματίσει κάποια τυχον άποψη?Εχεις κάποια ιδέα για το τι συμβαίνει?Απο την ανθρωπινη εμπειρια σου δλδ και τα πιστευω σου.Αν θες , μου λες. :)
    Και επίσης μπορείς να μιλήσεις και γενικά αντί ειδικά για μένα.

Banned
    ισως ειναι περιεργο αυτο που θα πω αλλα οι γυναικες που ειναι λεσβιες αυτο δεν ειναι τοσο δυσαρμονικο για τη φυση επειδη η γυναικα ετσι και αλλιως ειναι δεκτικη δηλαδη εχει παθητικο ρολο ενω ενας αντρας ισως εχει τασεις αυτοκαταστροφης οταν ειναι γκει επειδη ειναι σα να σκεφτεται οτι θελει να αυτοπακετοθει οποιος καταλαβαινει τι ενοω πολυ πιθανο να αυτοπακετωνει και το μυαλο του με τον ιδιο τροπο ενταξει αυτο ισως ειναι υπερβολικο που λεω

Banned
    εγω νομιζω οτι εισαι στρειτ πραγματι και θα πρεπει να διαλεξεις αν προτημας την δυσαρεστη για σενα αληθεια η το ομορφο ψεμα

Senior Member
    Σ'ευχαριστώ @αλεξανδρος_77 που μοιράστηκες τη γνώμη σου μαζί μας.
    Ωστόσο δεν κατάλαβα τι εννοείς με το "δυσάρεστη αλήθεια"..Αφου το να ειμαι straight είναι αυτό που θελω(και αυτό το οποίο υποστηρίζεις κι εσυ),πως είναι αυτή για μένα δυσάρεστη αλήθεια?Και ποιο είναι το όμορφο ψέμα?

Senior Member
    Καταλαβα τι εννοεις.
    Ειναι μια ευρέως διαδεδομένη άποψη ότι οι γυναίκες είναι περισσότερο ίσως ανοικτές σε ομοφυλοφιλικές εμπειρίες.Διοτι θελουν την διείσδυση την οποία μπορεί να προσφέρει και ένα sex toy το οποιο μπορει να χρησιμοποιήσει μια άλλη γυναίκα.Βεβαια υποθέτω πως δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το ανδρικό μόριο ένα πλαστικό παιχνίδι.Επισης, μια κοπέλα του forum έγραψε παραπανω ότι δεν της αρέσει η διείσδυση,οπότε μάλλον δεν ισχύει αυτό που είπα σε όλες τις περιπτώσεις.Λενε επίσης ότι ίσως είναι πιο συναισθηματικό το σεξ μεταξύ γυναικών πράγμα με το οποίο δε συμφωνώ καθώς είναι θέμα ανθρώπου η σύνδεση και η αγάπη που θα έχεις.
    Εν ολίγοις εφόσον οι γυναίκες είναι φτιαγμένες απο τη φυση τους για διείσδυση πιστεύω ότι αυτοι θέλουν να πουν ότι γι'αυτό είναι πιο ανοικτές σε εναλλακτικους τρόπους πάνω σ'αυτό το κομμάτι.Ενω οι άνδρες που ίσως απ'τη φύση τους δεν είναι φτιαγμένοι για διείσδυση γι'αυτό να τους φαίνεται πιο "τραγικο".
    Να ξεκαθαρισω οτι αυτές είναι απόψεις άλλων τις οποίες σχολιαζω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sunny View Post
    Για να ειμαι απόλυτα ειλικρινής, δε θα ήθελα να ειμαι λεσβια.Και αυτό όχι λόγω κοινωνικής κατακραυγής.Αλλωστε η κοινωνία μπορεί να σε κατακρίνει ακόμα και για το αν στραβοπερπατας ή κουτσενεις.Επειδη δε θεωρώ ότι μου ταιριάζει και δε μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να πορεύομαι στη ζωή με γυναίκα σύντροφο.Απλως και μονο επειδή δε θα μου άρεσε και δε με εκφράζει θεωρώ.Απλως σκέφτομαι και αυτούς τους ανθρώπους που μπορεί να είναι αρνητικοί απλώς και μόνο επειδή δυσκολεύονται να αποδεχτούν τη σεξουαλικότητα τους.Και λέω: "Μηπως συμβαίνει το ίδιο και μ'εμενα?".
    Μπορεί να ακουστεί υπερβολικό αυτό που θα πω αλλά για τον άνθρωπο με τον οποίο ειμαι μαζί και εφόσον μου αρέσουν οι σεξουαλικές σχέσεις μαζί του(πράγμα που μάλλον δε με κάνει σιγουρα λεσβια βεβαια),ακόμα και λεσβια να ήμουν,θα έμενα μαζί του μέχρι και όλη μου τη ζωή.Τοσο πολύτιμος είναι για μένα και τόσο τον αγαπάω.
    Τώρα..Ειναι κι αυτό μια ακόμα ιδεοληψία μου?Δοκίμασα με άντρα και πιστεύω ότι μου αρέσει περισσότερο επειδή δεν είχα ποτέ ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή με γυναίκα?Θα δοκιμασω,αν και δε με ελκυει,με γυναικα ποτέ για να δω τι παιζει?Ο πειραματισμος μηπως με μπερδέψει χειρότερα?Μήπως να προσπαθήσω να ηρεμήσω και να γίνουν όλα όπως ήταν πριν?Ή μάλλον να τα ξανακάνω εγώ η ίδια όπως ήταν.Πολλα ερωτήματα με βασανίζουν...Τι θα γίνει στην πορεία δεν ξέρω.
    Αυτό που ξέρω είναι ότι σε καμία περίπτωση για μια επιπολαιότητα δε θα θυσίαζα ο,τι πιο όμορφο μου έχει συμβεί μέχρι στιγμής.
    Mονο για ΕΝΑΝ λογο θα ηθελες να εισαι λεσβια.
    για να υπονομευσεις την ευτυχια σου και την ασφαλεια σου.
    δλδ, ειναι μια εμμονη αυτο πουε χεις και οχι επιθυμια, αλλα σαν εμμονη, δεν εχει νοημα να φυγει,γιατι θα ερθει καποια αλλη.
    εχει νοημα να διερευνησεις και να διαχειριστεις τον μηχανισμο που σου δημιουργει τις εμμονες, και δεν εξρω αν μπορεις να το κανεις μονη σου.
    ισως και να μπορεις.

ακομα κι αν σκεφτοσουν να ξαναδοκιμασεις για να δεις αν σου αρεσει,
    πως γινεται να δοκιμασεις χωρις να νοιωθεις ελξη για τις γυναικες;;;
    σκεψου οτι ακομα και σαν ετεροφυλοφιλη, δεν ελκεσαι απο ολους τους ανδρες.
    αν πηγαινες "με το ζορι" με εναν ανδρα που δεν σε ελκει, θα ενοιωθες τπτ; οχι, δεν θα ενοιωθες.
    πως θα νοιωσεις επομενως και για μια γυναικα κατι, αν πας μχανικα για δοκιμη.
    εχει νοημα να δοκιμασεις αν ερωτευτεις η αν λαχταρησεις (ας πουμε) γυναικα. αλλα αυτο δεν σου συμβαινει, επομενως η υποψια σου δεν θα επρεπε καν να υφισταται.
    μια τετοια υποψια θα μπορουσε να ειναι αληθινη μονο αν διαπιστωνες οτι επιθυμεις η ερωτευεσαι γυναικες και οχι δια της ατόπου οπως το κανεις τωρα "δεν με ελκουν οι γυναικες, αλλα μηπως ειμια λεσβια και δεν το ξερω;;;;;"
    δλδ η ενδειξη οτι εισαι λεσβια, ειναι το οτι δεν σε ελκουν οι γυναικες;;;;;
    κι εγω δεν τραγουδαω καλα, αλλα μηπως ειμαι τραγουδιστρια της οπερας και δεν το ξερω;
    Last edited by Remedy; 06-07-2019 at 09:48.

Senior Member
    Έχεις δικιο σ' αυτά που λες, αγαπητή @Remedy .
    Ίσως και να χρειάζομαι λίγο πιο συστηματική βοήθεια.
    Να σου πω την αλήθεια.Μπορει να βρω μια γυναίκα ελκυστική και να τη χαζέψω ακόμα.Και να θαυμασω ενα γυναικειο σωμα.Αυτο ομως μαλλον δε με κάνει λεσβια.Απλως σκέφτηκα μήπως δήλωνε κάποια κρυφή μου επιθυμία.Και το ότι δε μπορώ να με φανταστώ στο κρεβάτι με γυναίκα να ήταν ένας μηχανισμός άρνησης για υποσυνείδητους λόγους γιατί ναι μεν δε με ενδιαφερει η κριτικη της κοινωνιας για το τι κανω στο κρεβατι μου αλλα θα υπηρχε μια καποια πιεση.Ομως δεν έχω ερωτευτεί ποτέ κοπέλα,δεν έχω φαντασιωθει ποτε κοπέλα και μου περνάνε γενικά αδιάφορες.Εως οτου έβαλα την υποψία στο μυαλό μου και υποβάλω διαρκώς σε τεστ τον εαυτό μου.Να παρατηρώ ολες τις γυναίκες στο δρομο μη τυχόν και αισθανθώ κάτι που ποτέ δεν είχα αισθανθεί,να πιέζω τον εαυτό μου να με φανταστεί στο κρεβάτι με μια γυναίκα και σε σχέση μαζί της αλλά τίποτα.
    Είσαι πολύ σωστή στο ότι πρέπει να ερωτευθείς κάποιον για να αισθανθείς την ερωτική πράξη μαζί του.Δεν έχει νόημα να πας για να πας.
    ..Συγγνώμη που σας έχω πρήξει αλλά πραγματικά με βοηθάτε και έχω ανάγκη να τα πω μπας και ταρακουνηθω και ησυχάσω..

Banned
    ενοω οτι αν θελεις να μπεις στο σωστο δρομο θα πρεπει να κανεις αυτο που δε σ αρεσει και ισχυει για σενα μονο και οτι ειναι σαν εσενα απλα δε ξερω αν θελεις να το κανεις αυτο που λεω η θελεις να κανεις αυτο που σ αρεσει εστω και αν δεν ειναι οφελιμο

Senior Member
    Παλι με μπερδεψες..
    Τι έχεις καταλάβει ότι μ'αρέσει και λες ότι δεν είναι ωφέλιμο?

Αν αυτό εννοούσες ως θέμα για να απαντήσω νομίζω πως είναι κρίμα που υποφέρεις σωματικα λόγω της ανησυχίας σου για το εάν και ίσως σε ελκύει το ίδιο φυλο. Πολύ σημαντικό ότι απευθύνθηκες σε ειδικό και κρίνει πως μπορείς να το διαχειριστεις. Του έχεις αναφέρει τα σωματικα συμπτωματα; ( συγνώμη αν έχεις ήδη απαντήσει σε αυτό). Και εμένα με ελκύουν ως γοητευτικά πλάσματα κάποιες γυναίκες. Μου προκαλούν ένα δέος μπορώ να σου πω. Επιβεβαίωσα πως δεν είμαι bi όταν ενστικτωδώς δεν ήθελα να προχωρήσω με κάποια. Έχω ακούσει άντρα να προτιμά λεσβιακες ταινίες γιατί τις βρίσκει πιο αισθησιακές και όχι ωμές άρα ίσως η επιλογή σου να έγινε επειδή είσαι στο ξεκίνημα κατά κάποιο τρόπο της ανακάλυψης του φάσματος ερωτισμος. Με στεναχωρεί που βασανίζεσαι. Άλλο οι φαντασιώσεις μας άλλο η σχέση μας και άλλο οι αναζητήσεις μας σε ένα θεωρητικό στάδιο. Δεν στα γράφω σαν να είμαι ειδικός ή άνετη κτλ απλά είσαι μια συνειδητοποιημενη για την ηλικία σου κοπέλα και ίσως σε κρίνεις / τιμωρείς υποσυνείδητα. Ελπιζω να βρεις μέσα σου τον τρόπο να μην σε ταλαιπωρεί η αμφιβολία αλλά να το αφήσεις ως ένα ερώτημα προς ανακάλυψη που δεν επηρεάζει άμεσα και τραυματικα την ζωή σου στο παρόν.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast