apostasi
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7

Thread: apostasi

Junior Member

apostasi

γειαααα εχω σχέση από απόσταση δυο χρόνια κ τώρα π καταφέρνω ν παω στην πόλη τ αυτός πάει φαντάρος δεν ξερω τ να κανω αν δεν βρει μέσω για την πόλη τ ειμαι στεναχωριμενη κ αυτό βγαίνει στο σώμα ψυχοσωματικά τ ν κάνω? πολλές φορές οταν βγαίνει κ περνάει ωρα δεν μ στέλνει μυνημα κ εγώ δεν τ μπορω γτ νιώθω ότι μ ξεχνάει δεν ξερω τ ν κάνω δεν μπορώ ν τον χασω το ν έχεις σχέση από απόσταση είναι δύσκολο κ
    Last edited by νικολετακι; 30-06-2019 at 09:32.

Miliva21
    Guest
    καλησπερα φιλη
    μια σχεση απο αποσταση δυστυχως εχει αυτα τα αρνητικα...ουσιαστικα δεν εισαι μαζι με τον αλλο...δεν ζεις τη καθημερινοτητα μαζι του....δεν μοιραζεστε στιγμες...απλα υπαρχει επικοινωνια και οσο μπορειτε βλεποσαστε μεσω ταξιδιων......επισης γενικα σε καθε σχεση που κανουμε ειτε απο αποσταση ειτε οχι...πρεπει να εχουμε εμπιστοσυνη στο συντροφο μας....ωστε να του δινουμε χωρο και ωστε να συνυπαρχουμε ομαλα και οι δυο και να μην υπαρχει ελεγχος και πιεση ....... εσυ τωρα που γραφεις οτι εχεις αγχος και φοβασαι οταν δεν σε παιρνει τηλ ενω ειναι με φιλος του...τι φοβασαι ακριβως? τι σε ανησυχει...? ειναι λογικο οταν μενετε μακρια να μην ξερεις που ειναι και τι κανει...καιναπο κοντα το ιδιο...αλλα πες οτι σου δημιουργει μεγαλυτερη ανασφαλεια η αποσταση....εσενα ομως τι σε φοβιζει και αγχωνεσαι οταν δεν σε καλει και ειναι εξω..?

Senior Member
    καλημερα νικολετακι.
    τι ηλικια εχεις;
    ασχολεισαι με κατι; πας σχολειο; σπουδαζεις; δουλευεις;
    μου δινεις τ ην αισθηση τοι δεν ασχολεισαι με τπτ ολη μερα εκτος απο το να σκεφτεσαι τι θα γινει με τον φιλο σου.
    ισχυει;
    το φανταρικο, δεν ειναι προβλημα. αυτος θα ειναι φυλακη εκει. μια ομορφη σχεση, μονο ανακουφιση ειναι γι αυτον και θα κολλησει περισσοτερο μαζι σου.
    το θεμα ειναι, εκτος του φανταρικου, ειναι οπως θελεις η σχεση σας;
    γιατι αγχωνεσαι τοσο αν αργησει να στειλει μνμ; δειχνει αδιαφορια, η ειναι καθαρα απροκλητη ανησυχια; σου φερεται καλα; περνατε χρονο μαζι;

Junior Member
    εχω τελειώσει σπουδές αλλά δεν βρίσκω δουλειά κ τ βλέπω πρόβλημα τ φανταρικο γτ όταν ήδη έχεις σχέση από απόσταση αυτο φαντάζει ακόμα πιο μεγάλο κ ανησυχώ όταν είναι έξω οχι μην κάνει κτ αλλα γτ δεν μπορώ ν είμαι εκει αλλά γενικά είμαστε Καλά η απόσταση είναι τ θεμα

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by νικολετακι View Post
    εχω τελειώσει σπουδές αλλά δεν βρίσκω δουλειά κ τ βλέπω πρόβλημα τ φανταρικο γτ όταν ήδη έχεις σχέση από απόσταση αυτο φαντάζει ακόμα πιο μεγάλο κ ανησυχώ όταν είναι έξω οχι μην κάνει κτ αλλα γτ δεν μπορώ ν είμαι εκει αλλά γενικά είμαστε Καλά η απόσταση είναι τ θεμα
    Καταρχάς μην τα παρατάς όσον αφορά τη δουλειά.....ψάξιμο και αισιοδοξία θέλει μόλις τελείωσες...

Το φανταρικο όπως σου είπε και η ρεμεντυ μπορεί να λειτουργήσει θετικά για τη σχέση σου .....γιατι το αγόρι σου θα θέλει να μιλάτε ..θα έχει ανάγκη την επικοινωνία... εφόσον θα νιώθει μόνος.....Τώρα θα πρέπει να πέρασει και αυτή η περίοδος και να τελειώσει τη θητεία του μπορείτε να βρίσκεστε όταν θα βγαίνει....

Τώρα όσον αφορά.... που το αγόρι σου είναι έξω και δεν μιλάτε.....λες ότι σε ανησυχεί επδ δεν είστε μαζί.....το ξέρεις ότι από τη στιγμή που είστε μακριά θα βγαίνετε ξεχωριστά.....το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να εύχεσαι να περνάει καλά και να τον παίρνεις τηλ να μιλάτε εφόσον γυρίσει....

Άρα προς τι η ανησυχία σου;

Senior Member
    Quote Originally Posted by νικολετακι View Post
    ειχα σχεση απο αποσταση... γενικα δεν ειναι θεμα, αρκει να μη τραβηξει παρα πολυ, φυσικα οταν βρισκετε ευκαιρια να συναντιεστε συχνα απο κοντα. Ο στρατος ειναι μια περιεργη φαση, διαφορετικη για τον καθε ανθρωπο.. αν δεις αλλαγες στην συμπεριφορα... να εισαι ευγενικη :) αλλοι περναν καλα αλλοι δυσκολα, υπομονη.

Senior Member
    Eγω θα πω χαρα στο κουράγιο σας. Ειναι πολυ δυσκολο να κάνεις σχέση απο απόσταση.. Εγω δε θα μπορουσα ποτε να το κανω.. Θελω τη σχέση μου δίπλα μου, στα ευκολα στα δύσκολα στα πάντα
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..