Αδιέξοδο
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 13 12311 ... LastLast
Results 1 to 15 of 181

Αδιέξοδο

Καλησπέρα. Είμαι άντρας 28 χρονών και είμαι λίγο μπερδεμένος ως προς τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό. Από τη μία μου αρέσουν πολύ οι γυναίκες εξωτερικά αλλά δεν έχω επιθυμία για σεξ μαζί τους, τουλάχιστον σε ενεργητικό ρόλο, ενώ από την άλλη φαντασιώνομαι κυρίως άντρες αλλά η επιθυμία κρατάει όσο κρατάει η φαντασίωση και η αυτοϊκανοποίηση και με το που τελειώνω, χάνεται.

Όταν είμαι σε ουδέτερη, χαλαρή φάση, δε μου αρέσουν οι άντρες, δεν έχω νιώσει έλξη για κάποιον, ούτε μου έχει αρέσει ποτέ κάποιος.

Με γυναίκες έχω κάνει κάποιες απόπειρες αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις είχα δυσκολία στη στύση.

Νιώθω ότι είμαι σε αδιέξοδο γιατί, ενώ οι γυναίκες μου αρέσουν πολύ δεν υπάρχει σεξουαλική επιθυμία και με τους άντρες που υπάρχει η σεξουαλική επιθυμία, δε μου αρέσουν όλα τα υπόλοιπα. Επομένως στην παρούσα φάση δε μπορώ να προχωρήσω ούτε με το ένα φύλο ούτε με το άλλο, καθώς και στις δύο περιπτώσεις κάτι λείπει... Πώς θα μπορούσα να το χειριστώ;

Senior Member
    Δεν έχω εμπειρία για να μιλήσω με σιγουριά (είμαι straight) αλλά θα έλεγα ότι είσαι straight και ίσως αγχώνεσαι με το σεξ? Πόσες φορές δοκίμασες με γυναίκα? Όλες τι φορές δε μπόρεσες ? Εγω πήρα σιαλις και πηγα με μια κούκλα. Νομίζω θα λυθεί η απορία σου ;)

Εγώ θα πονταρα (ας μου επιτραπεί η έκφραση) ότι είσαι straight και με τη σκέψη του αντιθέτου ανθυποβαλεις τον εαυτό σου σε κάτι που δεν είσαι, ίσως αυτό φταίει κατά την επαφή σου με γυναίκα. Βιολογικά όλα καλά? Πήγες σε ανδρολογο κτλ εξετάσεις και ότι χρειάζεται.
    Last edited by Georgewww; 03-07-2019 at 18:40.

αυτό που λες το έχω σκεφτεί κι εγώ. Η αλήθεια είναι ότι το θέμα της στύσης με άγχωνε από πολύ μικρή ηλικία και πάντα όταν ήταν να κάνω κάτι με κοπέλα το σκεφτόμουν πολύ και το μεγαλοποιούσα και φοβόμουν μη δεν έχω στύση. Υπήρχαν και φορές που ήμουν πολύ χαλαρός κι είχα στύση κανονικά. Πάντως οι ομοφυλοφιλικές φαντασιώσεις έγιναν πιο έντονες όσο μεγάλωνε ο φόβος για τη στύση

Senior Member
    Μη κάνεις το λάθος και βασανίζεσε, στρ8 είσαι και δούλεψε με κάνα γιατρό το θέμα. Δεν πιστεύω καν ότι είναι μεγάλο πρόβλημα, μια χαρά θα το λύσεις γιατί είσαι νέος. Αν μου έλεγες ότι η σεξοβομβα απέναντι, δε σου λέει κάτι, ε το συζητάμε , αλλιώς ξεχνατο. Βουρ στα μωράκια (τα θηλυκά ;) )

Το θέμα όμως ότι οι ομοφυλοφιλικές φαντασιώσεςι είναι ένα βασικό κομμάτι της καθημερινότητας μου και θα επηρεάζει τη σχέση μου με οποιαδήποτε γυναίκα ξεκινήσω κάτι, σε συνδυασμό και με το γεγονός ότι έχω ελάχιστη πείρα στο σεξ, θα είναι πολύ δύσκολο να ικανοποιήσω μία κοπέλα που έχει εμπειρίες με άντρες που ήταν εξοικειωμένοι στο σεξ κι είχαν εύκολη στύση, ενώ παράλληλα θα νιώθω ότι κάτι της κρύβω.

Senior Member
    Στις φαντασιώσεις που έχεις με άντρες, έχεις ενεργητικό ρόλο ή όχι;

Το πρόβλημα με την στύση που αναφέρεις το έχεις ψάξει με κάποιον γιατρό αν υπάρχει κάποιος ιατρικός λόγος;

Ετσι όπως τα λες και εφόσον λες πως δεν έχεις σεξουαλική επιθυμία με γυναίκα, δεν μου φαίνεται παράξενο να έχεις πρόβλημα στύσης όταν είσαι με γυναίκα για να είμαι ειλικρινής.

Γενικά από αυτά που λες μοιάζει σαν να προσπαθείς να επιβάλλεις στον εαυτό σου το να είσαι με γυναίκα για κοινωνικούς ή άλλους λόγους αλλά το σώμα σου , σου δείχνει άλλα τα οποία μάλλον εσύ δεν μπορείς να δεχτείς και δεν τα θες.

Εχεις σκεφτεί ας πούμε να δοκίμαζες με άντρα για να σιγουρευτείς για το πώς θα νιώσεις ή είναι κάτι που δεν σου επιτρέπεις;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    Μη κάνεις το λάθος και βασανίζεσε, στρ8 είσαι και δούλεψε με κάνα γιατρό το θέμα. Δεν πιστεύω καν ότι είναι μεγάλο πρόβλημα, μια χαρά θα το λύσεις γιατί είσαι νέος. Αν μου έλεγες ότι η σεξοβομβα απέναντι, δε σου λέει κάτι, ε το συζητάμε , αλλιώς ξεχνατο. Βουρ στα μωράκια (τα θηλυκά ;) )
    Μα αυτό σου λέει. Οτι η σεξοβόμβα απέναντι δεν του λέει τίποτα ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ. Πόσο πιο απλά να το πει;

Senior Member
    Εγω το αδιέξοδο δε βλέπω.. Εφόσον φαντασιωνεσαι αντρα απλα κάντο. Αν δε σου αρεσει μη το ξανακάνεις απλα τα πράγματα
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

στις φαντασιώσεις μου έχω παθητικό ρόλο. Το έχω κοιτάξει για τη στύση, δεν υπάρχει ιατρικός λόγος. Όσες φορές μου έχει κάνει μια γυναίκα στοματικό, είχα στύση αλλά δεν είχα ποτέ αυτόματη στύση και γενικώς δυσκολευόμουν να τη διατηρήσω πολλές φορές. 'Όπως είπα θα ήθελα να δοκιμάσω με άντρα αλλά δεν έχω δει ποτέ έξω στο δρόμο κάποιον που να μου αρέσει ή κάποιον με τον οποίο να σκεφτώ ότι θα ήθελα να κάνω κάτι. Στις φαντασιώσεις μου εστιάζω περισσότερο στο πέος, στη διείσδυση και στο ότι με εξιτάρει η ιδέα ότι έχω παθητικό ρόλο, όμως δε μου αρέσουν οι άντρες ως σύνολο, δηλαδή νιώθω ότι το αντρικό πρόσωπο, η αντρική φωνή κτλ. με απωθούν. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να βρω στην πραγματική ζωή κάποιον άντρα που να θελήσω να κάνω κάτι μαζί του...

Senior Member
    Quote Originally Posted by confus View Post
    στις φαντασιώσεις μου έχω παθητικό ρόλο. Το έχω κοιτάξει για τη στύση, δεν υπάρχει ιατρικός λόγος. Όσες φορές μου έχει κάνει μια γυναίκα στοματικό, είχα στύση αλλά δεν είχα ποτέ αυτόματη στύση και γενικώς δυσκολευόμουν να τη διατηρήσω πολλές φορές. 'Όπως είπα θα ήθελα να δοκιμάσω με άντρα αλλά δεν έχω δει ποτέ έξω στο δρόμο κάποιον που να μου αρέσει ή κάποιον με τον οποίο να σκεφτώ ότι θα ήθελα να κάνω κάτι. Στις φαντασιώσεις μου εστιάζω περισσότερο στο πέος, στη διείσδυση και στο ότι με εξιτάρει η ιδέα ότι έχω παθητικό ρόλο, όμως δε μου αρέσουν οι άντρες ως σύνολο, δηλαδή νιώθω ότι το αντρικό πρόσωπο, η αντρική φωνή κτλ. με απωθούν. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να βρω στην πραγματική ζωή κάποιον άντρα που να θελήσω να κάνω κάτι μαζί του...
    Γιατί δε κοιτας σε γκει εφαρμογές μήπως βρεις κάτι;

Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Στις φαντασιώσεις που έχεις με άντρες, έχεις ενεργητικό ρόλο ή όχι;

Το πρόβλημα με την στύση που αναφέρεις το έχεις ψάξει με κάποιον γιατρό αν υπάρχει κάποιος ιατρικός λόγος;

Ετσι όπως τα λες και εφόσον λες πως δεν έχεις σεξουαλική επιθυμία με γυναίκα, δεν μου φαίνεται παράξενο να έχεις πρόβλημα στύσης όταν είσαι με γυναίκα για να είμαι ειλικρινής.

Γενικά από αυτά που λες μοιάζει σαν να προσπαθείς να επιβάλλεις στον εαυτό σου το να είσαι με γυναίκα για κοινωνικούς ή άλλους λόγους αλλά το σώμα σου , σου δείχνει άλλα τα οποία μάλλον εσύ δεν μπορείς να δεχτείς και δεν τα θες.

Εχεις σκεφτεί ας πούμε να δοκίμαζες με άντρα για να σιγουρευτείς για το πώς θα νιώσεις ή είναι κάτι που δεν σου επιτρέπεις;

Senior Member
    Φίλε μου δε ξέρω τι λένε, εσύ θα ακούσεις όποιον νομίζεις ελεύθερη βούληση έχεις , ΑΛΛΑ ως άντρας προς άντρα σου λέω είσαι 100% στρ8 και όταν χαλαρώσεις με μια γυναίκα που σου αρέσει, θα σου βγει κανονικοτατα, βγάλε άλλες σκέψεις από το μυαλό σου γιατί σε ανθυποβαλουν, συζητατο αν θέλεις και με κάποιον ειδικό που εξειδικεύεται, προς Θεού, ΜΗΝ πας με άντρα για να δοκιμάσεις , άποψη μου.
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση. Απαγορεύονται οι προτροπές για λήψη/διακοπή φαρμάκων.

Θα χουμε έτσι καλά στοιχεία να συζητήσουμε.
    Last edited by Aeon; 03-07-2019 at 17:00.

Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Γιατί δε κοιτας σε γκει εφαρμογές μήπως βρεις κάτι;
    μπαίνω σε διάφορα σάιτ και κάνω τσατ με άντρες αλλά ενώ με ερεθίζει πολύ εκείνη τη στιγμή λόγω διέγερσης, όταν τελειώσει η διέγερση μου φεύγει εντελώς η επιθυμία, δεν υπάρχει συνοχή, ας πούμε, που μου αρέσουν 24 ώρες το 24ωρο σε οποιαδήποτε περίσταση...

Senior Member
    Quote Originally Posted by confus View Post
    μπαίνω σε διάφορα σάιτ και κάνω τσατ με άντρες αλλά ενώ με ερεθίζει πολύ εκείνη τη στιγμή λόγω διέγερσης, όταν τελειώσει η διέγερση μου φεύγει εντελώς η επιθυμία, δεν υπάρχει συνοχή, ας πούμε, που μου αρέσουν 24 ώρες το 24ωρο σε οποιαδήποτε περίσταση...
    Σε ποιες εφαρμογές μπαίνεις; γιατί είναι κάποιες καθαρά για σεξ

Senior Member
    Άμα δεις τσόντες σε φτιάχνεις άντρας με άντρα? Η θέλεις γυναίκα με άντρα πάντα?
    Όταν αγγίξεις στο χέρι έστω μια γυναίκα ή έναν άντρα, τι διαφορά θα περιέγραφες?

Page 1 of 13 12311 ... LastLast