Quote Originally Posted by MartinH97 View Post
Φίλε περνάω ακριβώς την ίδια φάση , ενώ αυνανιζομουν με γκέι πορνό όταν τελειωνα ξενερωνα και έλεγα τι μαλακίες κάθομαι και κάνω , ενώ όταν έβλεπα στρέιτ πορνό όλα καλά . Με είχε καταβάλει τόσο πολύ η σκέψη που μπήκα σε μια εφαρμογή και είπα θα το δοκιμάσω , βγήκα με έναν μεγαλύτερο μου , του είπα το πρόβλημα μου και του είπα έλα να σου κάνω στοματικό , σαν τεστ , δεν μπορώ να πω ότι η πραγματικότητα ήταν τόσο ωραία όσο η σκέψη ότι το κάνω και αφού τελείωσα χειρονακτικά δεν ήθελα καν να το δω , αυτός με χάιδευε αλλά καμία αίσθηση πόθου . Μου έλεγε να ανέβω πάνω στην αγκαλιά σου και εγώ γελούσα . Αφού χωρίστηκαν οι δρόμοι ένιωθα με έντονη αηδία στο στόμα μου και έλεγα τι μαλακιά έκανα πάλι αλλά δεν το μετάνιωσα . Αυτό που κατάλαβα είναι μια ανασφάλεια και ότι απλά άμα πάρει μεγάλες διαστάσεις σε γαμαει κυριολεκτικά και μεταφορικά . Για εμένα φίλε η άποψη μου είναι να δοκιμάσεις να δεις ότι δεν είναι τόσο ωραίο όσο το να γλύφεις μια γυναίκα . Μετά την πράξη ένιωσα ανακούφιση και φουλ αυτοπεποίθηση , αίσθηση που μάλλον θα νιώσεις και εσύ αφού δοκιμάσεις . Ακόμη και αν δεν όλη αρέσει τράβηξε το στα άκρα . Για να ξορκισεις τους φόβους σου πρέπει να τους υποδεχτεις με τον καλύτερο τρόπο . Καλή συνέχεια .

Συμφωνώ με αυτά που λες, το θέμα είναι ότι δε θέλω να το διακινδυνέψω από φόβο για ΣΜΝ. Ας πούμε θα έκανα στοματικό με προφυλακτικό, ωστόσο χωρίς προφυλακτικό μου φαίνεται αδιανόητο...