Originally Posted by
MartinH97
Φίλε περνάω ακριβώς την ίδια φάση , ενώ αυνανιζομουν με γκέι πορνό όταν τελειωνα ξενερωνα και έλεγα τι μαλακίες κάθομαι και κάνω , ενώ όταν έβλεπα στρέιτ πορνό όλα καλά . Με είχε καταβάλει τόσο πολύ η σκέψη που μπήκα σε μια εφαρμογή και είπα θα το δοκιμάσω , βγήκα με έναν μεγαλύτερο μου , του είπα το πρόβλημα μου και του είπα έλα να σου κάνω στοματικό , σαν τεστ , δεν μπορώ να πω ότι η πραγματικότητα ήταν τόσο ωραία όσο η σκέψη ότι το κάνω και αφού τελείωσα χειρονακτικά δεν ήθελα καν να το δω , αυτός με χάιδευε αλλά καμία αίσθηση πόθου . Μου έλεγε να ανέβω πάνω στην αγκαλιά σου και εγώ γελούσα . Αφού χωρίστηκαν οι δρόμοι ένιωθα με έντονη αηδία στο στόμα μου και έλεγα τι μαλακιά έκανα πάλι αλλά δεν το μετάνιωσα . Αυτό που κατάλαβα είναι μια ανασφάλεια και ότι απλά άμα πάρει μεγάλες διαστάσεις σε γαμαει κυριολεκτικά και μεταφορικά . Για εμένα φίλε η άποψη μου είναι να δοκιμάσεις να δεις ότι δεν είναι τόσο ωραίο όσο το να γλύφεις μια γυναίκα . Μετά την πράξη ένιωσα ανακούφιση και φουλ αυτοπεποίθηση , αίσθηση που μάλλον θα νιώσεις και εσύ αφού δοκιμάσεις . Ακόμη και αν δεν όλη αρέσει τράβηξε το στα άκρα . Για να ξορκισεις τους φόβους σου πρέπει να τους υποδεχτεις με τον καλύτερο τρόπο . Καλή συνέχεια .
Πώς;
14-06-2025, 02:52 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία