Αδιέξοδο - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 13 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 181
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Νομίζω ο κολλητός απο όσους είχε μονο ενας παιζει να ηταν υγιής...γενικά ειναι λιγο σπανιο γιατί δε προσέχουν.
    Τόσο πολύ δεν το περίμενα. Δηλαδη αν είναι ετσι, να ψαξω για κανεναν που θα είναι η πρωτη του φορα

Senior Member
    Quote Originally Posted by confus View Post
    Τόσο πολύ δεν το περίμενα. Δηλαδη αν είναι ετσι, να ψαξω για κανεναν που θα είναι η πρωτη του φορα
    Δε ξέρω τι να σου απαντήσω. Εχω πολλους φίλους γκει. Οι 2 έχουν ειτζ και οι υπόλοιποι κονδυλώματα. Μόνο εναν ξέρω απόλυτα υγιή... Να πω ότι έτυχε; θα το ελεγα αλλα καιε φορα μου λεει και ο κολλητός μου οτι ο τάδε μου βγηκα εχει αυτο ο αλλος εχει το αλλο.. Πολυ κριπι
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Εχω δικαιωμα να εχω άποψη; η αποψη μου είναι αυτή. Και ειτε σου αρέσει είτε όχι μια ερωτική σχέση περιλαμβάνει και σεξ..
    Μια ερωτική σχέση όντως περιλαμβάνει συνήθως σεξ, αλλά και στις σπάνιες περιπτώσεις που δεν περιλαμβάνει μπορεί να χαρακτηριστεί ερωτική σχέση. Εννοώ ότι το σεξ είναι το σύνηθες για μια σχέση αλλά δεν είναι απαραίτητο

Quote Originally Posted by Eagle guy View Post
    Μια ερωτική σχέση όντως περιλαμβάνει συνήθως σεξ, αλλά και στις σπάνιες περιπτώσεις που δεν περιλαμβάνει μπορεί να χαρακτηριστεί ερωτική σχέση. Εννοώ ότι το σεξ είναι το σύνηθες για μια σχέση αλλά δεν είναι απαραίτητο
    Κι εγώ θα έλεγα ότι μια ερωτική σχέση λέγεται αυτή που περιλαμβάνει έρωτα, ας μην είναι και σεξουαλική σχέση. Παρεμπιπτόντως σε προηγούμενο σχόλιο που μίλησες για ασέξουαλ, ντεμισέξουαλ κοινότητα, υπάρχει όντως κάτι στην Ελλάδα, κάποιο σάιτ ας πούμε;

Senior Member
    Καλησπέρα. Είμαι άντρας 28 χρονών και είμαι λίγο μπερδεμένος ως προς τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό. Από τη μία μου αρέσουν πολύ οι γυναίκες εξωτερικά αλλά δεν έχω επιθυμία για σεξ μαζί τους, τουλάχιστον σε ενεργητικό ρόλο, ενώ από την άλλη φαντασιώνομαι κυρίως άντρες αλλά η επιθυμία κρατάει όσο κρατάει η φαντασίωση και η αυτοϊκανοποίηση και με το που τελειώνω, χάνεται.

Όταν είμαι σε ουδέτερη, χαλαρή φάση, δε μου αρέσουν οι άντρες, δεν έχω νιώσει έλξη για κάποιον, ούτε μου έχει αρέσει ποτέ κάποιος.

Με γυναίκες έχω κάνει κάποιες απόπειρες αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις είχα δυσκολία στη στύση.

Νιώθω ότι είμαι σε αδιέξοδο γιατί, ενώ οι γυναίκες μου αρέσουν πολύ δεν υπάρχει σεξουαλική επιθυμία και με τους άντρες που υπάρχει η σεξουαλική επιθυμία, δε μου αρέσουν όλα τα υπόλοιπα. Επομένως στην παρούσα φάση δε μπορώ να προχωρήσω ούτε με το ένα φύλο ούτε με το άλλο, καθώς και στις δύο περιπτώσεις κάτι λείπει... Πώς θα μπορούσα να το χειριστώ;
    εφοσον φαντασιωνεσαι ανδρες αλλα οχι γυναικες και αυτοικανοποιεισαι, θεωρω οτι ο λογος που σε απωθουν κατα τα αλλα οι ανδρες, ειναι οι ενοχες σου και η επιθυμια σου να καταφερεις να λειτουργησεις σεξουαλικα με γυναικες.
    ομως, η σεξουαλικοτητα δεν λειτουργει με λογικες διεργασιες και λογικες επιθυμιες αλλα με βαθυτερες επιθυμιες.
    νομιζω οτι αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να αποδεχθεις τις βαθυτερες και ειλικρινεις επιθυμιες σου και να μην νοιωθεις ασχημα γι αυτες, ωστε να μπορεσεις να προχωρησεις στην ερωτικη σου ζωη.
    αν δεν μπορεις μονος σου και καπου κολλας και μπλοκαρεις, ζητα βοηθεια ειδικου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    Φίλε μου δε ξέρω τι λένε, εσύ θα ακούσεις όποιον νομίζεις ελεύθερη βούληση έχεις , ΑΛΛΑ ως άντρας προς άντρα σου λέω είσαι 100% στρ8 και όταν χαλαρώσεις με μια γυναίκα που σου αρέσει, θα σου βγει κανονικοτατα, βγάλε άλλες σκέψεις από το μυαλό σου γιατί σε ανθυποβαλουν, συζητατο αν θέλεις και με κάποιον ειδικό που εξειδικεύεται, προς Θεού, ΜΗΝ πας με άντρα για να δοκιμάσεις , άποψη μου.
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση. Απαγορεύονται οι προτροπές για λήψη/διακοπή φαρμάκων.

Θα χουμε έτσι καλά στοιχεία να συζητήσουμε.
    βρε τζ....
    που βασιζεις μια τοσο μεγαλη βεβαιοτητα;
    νομιζεις οτι η ομοφυλοφιλια ειναι μια θεωρια συνωμοσιας;
    υπαρχουν ομοφυλοφιλοι και δεν το αποδεχονται ολοι το ιδιο ανετα και ελευθερα ...
    δεν ειναι γριπη η ομοφυλοφιλια για να περασει, ουτε κακη σκεψη για να την βγαλει καποιος απ το μυαλο του.
    ειναι υπαρκτη αναγκη και επανερχεται...

Senior Member
    Στις τσόντες προτιμώ λεσβιακά, άντρας-γυναίκα και τρανς. Με δύο άντρες δε μου κάνει αίσθηση. Επίσης στην κανονική ζωή έξω, νιώθω μια αναστάτωση όταν με αγγίζει γυναίκα έστω και κατά λάθος ή όταν ακούω γυναικεία φωνή και γενικώς υπάρχουν γυναίκες που μου αρέσουν τόσο πολύ που δε μπορώ να πάρω τα μάτια μου από πάνω τους που τις βλέπω και τις σκέφτομαι για ώρες. Με τους άντρες δε νιώθω απολύτως τίποτα σε αντίστοιχη περίσταση.
    η παθητικη σταση που σου αρεσει στο σεξ, στις φαντασιωσεις σου, περιλαμβανουν και μεταμφιεσεις σου γυναικειες;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Eagle guy View Post
    Λοιπόν, είσαι heteroromantic homosexual. Εγώ θα σου έλεγα να προτιμάς να κυνηγάς γυναίκες που δεν καίγονται για σεξ, αφού αυτές ερωτεύεσαι. Τώρα το να δοκιμάσεις με άντρα θα έλεγα όχι, και για θρησκευτικούς λόγους και επειδή είναι προφανές ότι δεν τους ερωτεύεσαι ΚΑΘΟΛΟΥ. Ωστόσο, είναι προφανές ότι ερεθίζεσαι με άντρες, άρα είσαι homosexual. Απλά θες τη συντροφικότητα με μια γυναίκα, μπορείς να ψάξεις γυναίκες από την ασέξουαλ/ ντεμισέξουαλ κλπ κοινότητα.
    ποιοι ειναι οι "θρησκευτικοι λογοι" ρε ιγκλ γκαι; θα μας τρελανετε εδω μεσα...

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εφοσον φαντασιωνεσαι ανδρες αλλα οχι γυναικες και αυτοικανοποιεισαι, θεωρω οτι ο λογος που σε απωθουν κατα τα αλλα οι ανδρες, ειναι οι ενοχες σου και η επιθυμια σου να καταφερεις να λειτουργησεις σεξουαλικα με γυναικες.
    ομως, η σεξουαλικοτητα δεν λειτουργει με λογικες διεργασιες και λογικες επιθυμιες αλλα με βαθυτερες επιθυμιες.
    νομιζω οτι αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να αποδεχθεις τις βαθυτερες και ειλικρινεις επιθυμιες σου και να μην νοιωθεις ασχημα γι αυτες, ωστε να μπορεσεις να προχωρησεις στην ερωτικη σου ζωη.
    αν δεν μπορεις μονος σου και καπου κολλας και μπλοκαρεις, ζητα βοηθεια ειδικου.
    Δε νομίζω ότι δεν αποδέχομαι τις επιθυμίες μου. Απολαμβάνω χωρίς ενοχές τις ομοφυλοφιλικές μου φαντασιώσεις και τη διαδικτυακή μου δραστηριότητα, τσατ με άντρες κτλ. Ενώ λέω ξεκάθαρα ότι θέλω να κάνω σεξ με κάποιον άντρα. Αυτό που με δυσκολεύει είναι ότι ενώ στο διαδίκτυο έχω επικοινωνίσει με άντρες με τους οποίους έχω σκεφτεί ότι θα ήθελα να κάνω σεξ, δεν υπάρχει συνοχή σε αυτήν την επιθυμία. Δηλαδή το απολαμβάνω πολύ ως φαντασίωση αλλά δε διαρκεί αρκετά η επιθυμία ώστε να μπορέσω να βγω ραντεβού ας πούμε. Είναι λίγο περίεργο. Ίσως το λάθος είναι ότι ξεκινάω αντίστροφα, δηλαδή νιώθω σεξουαλική επιθυμία και έλξη για έναν άγνωστο που τον ξέρω μονο διαδικτυακά και μετά προσπαθώ να κάνω μια ζωντανή γνωριμία επομένως μου φαίνεται μεγάλη η απόσταση. Ίσως να ήταν καλύτερα αν εστίαζα στο να γνωρίσω πρώτα ένα άτομο, έξω σε κάποιο μαγαζί με το οποίο να ένιωθα άνετα στην επικοινωνία και μετά εξερευνούσα το ενδεχόμενο να νιώσω έλξη... Αυτή θα ήταν μια πιο φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.

Senior Member
    βρε τζ....
    που βασιζεις μια τοσο μεγαλη βεβαιοτητα;
    νομιζεις οτι η ομοφυλοφιλια ειναι μια θεωρια συνωμοσιας;
    υπαρχουν ομοφυλοφιλοι και δεν το αποδεχονται ολοι το ιδιο ανετα και ελευθερα ...
    δεν ειναι γριπη η ομοφυλοφιλια για να περασει, ουτε κακη σκεψη για να την βγαλει καποιος απ το μυαλο του.
    ειναι υπαρκτη αναγκη και επανερχεται...
    Αν όντως είναι ομοφυλόφιλος ότι και να πω ότι και να κάνει στο τέλος , δε θα του κάνει η γυναίκα. Αν όμως πάει με άντρα χωρίς να είναι γκέι φοβάμαι ότι θα γίνει ζημιά μεγάλη. Ενώ στην αντίστροφη περίπτωση καταλαβαινεις ότι δε θα γίνει καμία ζημια. Ωστόσο αυτό που επέμενα είναι να πάει σε ειδικό ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΙΝ δοκιμάσει. Πιο πολύ αυτό με καίει.

Τώρα από τα λεγόμενα, όταν μου λέει κάποιος βλέπω και και μου αρέσει το γυναικείο σώμα όχι τι αντρικό, εμένα άντρας μου φαίνεται, το σεξουαλικό θέμα μου μοιάζει κάτι λανθάνον ίσως κάποια παλιά καταπίεση ? Δε ξέρω , δε μπορώ να ξέρω, βουρ στον ειδικό , θέλει ανάλυση το θέμα.

Επιμένω όμως ΜΗΝ δοκιμάσεις τίποτα. Πρώτα στον ειδικό, δε θα κάνουμε πειράματα με αυτά.

Senior Member
    ποιοι ειναι οι "θρησκευτικοι λογοι" ρε ιγκλ γκαι; θα μας τρελανετε εδω μεσα...
    Γενικά συμφωνώ με eagle. Και δε μπορώ να καταλάβω γιατί αφού κάποιος μπορεί να είναι άθεος γκέι ή οτιδήποτε ελεύθερα, μόλις κάποιος λέει είμαι θρήσκος και πιστεύω αυτό, ΑΑΑ όλοι πετάγονται, μα καλά τι λες, κακώς κτλ. Τι να πω , ελευθερία στους άλλους αλλά ένσταση αν έχει θρησκευτικές πεποιθήσεις, περίεργα μας τα λέτε :)

η παθητικη σταση που σου αρεσει στο σεξ, στις φαντασιωσεις σου, περιλαμβανουν και μεταμφιεσεις σου γυναικειες;
    Ναι... με εξιτάρει πολύ η σκέψη ότι υποδύομαι μια γυναίκα...Κάποτε μιλούσα με μία αφέντρα που απευθυνόταν σε εμένα χρησιμοποιώντας θηλυκό γένος εν ώ μου είχε πει να αγοράσω και να φορέσω στρινγκ και καλσον και με ερέθιζε πολύ όλο αυτό. Επίσης σε διάφορα σάιτ που μπαίνω, έχω κάποιες φωτογραφίες μου σε γυναικείες πόζες με εσώρουχα ή χωρίς...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    Αν όντως είναι ομοφυλόφιλος ότι και να πω ότι και να κάνει στο τέλος , δε θα του κάνει η γυναίκα. Αν όμως πάει με άντρα χωρίς να είναι γκέι φοβάμαι ότι θα γίνει ζημιά μεγάλη. Ενώ στην αντίστροφη περίπτωση καταλαβαινεις ότι δε θα γίνει καμία ζημια. Ωστόσο αυτό που επέμενα είναι να πάει σε ειδικό ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΙΝ δοκιμάσει. Πιο πολύ αυτό με καίει.

Τώρα από τα λεγόμενα, όταν μου λέει κάποιος βλέπω και και μου αρέσει το γυναικείο σώμα όχι τι αντρικό, εμένα άντρας μου φαίνεται, το σεξουαλικό θέμα μου μοιάζει κάτι λανθάνον ίσως κάποια παλιά καταπίεση ? Δε ξέρω , δε μπορώ να ξέρω, βουρ στον ειδικό , θέλει ανάλυση το θέμα.

Επιμένω όμως ΜΗΝ δοκιμάσεις τίποτα. Πρώτα στον ειδικό, δε θα κάνουμε πειράματα με αυτά.
    Τι κακό πιστεύεις πως μπορεί να πάθει κάποιος που δεν είναι γκει αν πάει με το ίδιο φύλο; Ας πούμε, δεν θα είναι γκει, αλλά αν δοκιμάσει μπορεί να του αρέσει; αυτό φοβάσαι; Το ξέρεις φαντάζομαι οτι αυτό μπορεί απλά να εκφράζει δικό σου ενδόμυχο φόβο.
    Κανείς δεν κινδυνεύει να πάθει τίποτα αν δοκιμάσει να πάει με κάποιον του ίδιου φύλου. Αν του αρέσει θα το συνεχίσει, κι αν δεν του αρέσει δεν θα το ξανακάνει. Τόσο απλό.
    Επίσης για ποιον ειδικό μιλάς; σε τι ειδικότητα αναφέρεσαι;

Ο φίλος μας εδώ φαίνεται να είναι πολύ μπερδεμένος και με τον σεξουαλικό του προσανατολισμό και με το φύλο του νομίζω. Μόνο με ανοιχτό μυαλό και προσπάθεια να εξερευνήσει τα θέλω του και τις ανάγκές του μακριά από ταμπού και μεσαιωνισμούς θα μπορέσει να βγάλει άκρη.

Senior Member
    Έτσι πρέπει να είναι. Για να φανταστείς, μέχρι κι εγώ που δεν ασχολούμαι με τις ιδιαιτερότητες της κοινότητας των ομοφυλόφιλων, κάτι έχω ακούσει. Που σημαίνει ότι υπάρχει τουλάχιστον ο καπνός. Βέβαια ορισμένα ΣΜΝ, όπως τα διάφορα στελέχη κονδυλωμάτων, θα περάσουν σχεδόν σε όλα τα σεξουαλικά ενεργά άτομα κάποια στιγμή της ζωής τους, άντρες και γυναίκες ανεξαιρέτως. Αυτοί που θα γλιτώσουν είναι όσοι ξεκινούν υγιείς και μένουν σταθεροί στα πλαίσια μιας κλειστής σχέσης. Όσο φτωχότερη σεξουαλική ιστορία και όσο μικρότερος αριθμός ερωτικών συντρόφων, τόσο καλύτερα από απόψεως ΣΜΝ.

Δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά το να βρεις κάποιον που δεν έχει ξανακάνει κάτι, με όλους τους υπόλοιπους περιορισμούς της υπόθεσης, φαντάζει ουτοπία. Ένας τρόπος είναι, πριν προχωρήσεις, να ζητήσεις από τον άλλον αποτελέσματα ιατρικών εξετάσεων για ΣΜΝ. Το ίδιο θα έκανες κι εσύ βέβαια. Από την άλλη όμως, δεν έχεις κάποιο φίλο που να εμπιστεύεσαι και να είναι ανοιχτός σ' αυτά τα θέματα;

Quote Originally Posted by Vox View Post
    Έτσι πρέπει να είναι. Για να φανταστείς, μέχρι κι εγώ που δεν ασχολούμαι με τις ιδιαιτερότητες της κοινότητας των ομοφυλόφιλων, κάτι έχω ακούσει. Που σημαίνει ότι υπάρχει τουλάχιστον ο καπνός. Βέβαια ορισμένα ΣΜΝ, όπως τα διάφορα στελέχη κονδυλωμάτων, θα περάσουν σχεδόν σε όλα τα σεξουαλικά ενεργά άτομα κάποια στιγμή της ζωής τους, άντρες και γυναίκες ανεξαιρέτως. Αυτοί που θα γλιτώσουν είναι όσοι ξεκινούν υγιείς και μένουν σταθεροί στα πλαίσια μιας κλειστής σχέσης. Όσο φτωχότερη σεξουαλική ιστορία και όσο μικρότερος αριθμός ερωτικών συντρόφων, τόσο καλύτερα από απόψεως ΣΜΝ.

Δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά το να βρεις κάποιον που δεν έχει ξανακάνει κάτι, με όλους τους υπόλοιπους περιορισμούς της υπόθεσης, φαντάζει ουτοπία. Ένας τρόπος είναι, πριν προχωρήσεις, να ζητήσεις από τον άλλον αποτελέσματα ιατρικών εξετάσεων για ΣΜΝ. Το ίδιο θα έκανες κι εσύ βέβαια. Από την άλλη όμως, δεν έχεις κάποιο φίλο που να εμπιστεύεσαι και να είναι ανοιχτός σ' αυτά τα θέματα;
    Γενικώς δεν έχω καθόλου γνωστούς γκέι ή μπάι. Ούτε υπάρχει κάποιος γνωστός μου με τον οποίο θα μου έβγαινε να κάνω κάτι...

Page 6 of 13 FirstFirst ... 45678 ... LastLast