Αδιέξοδο - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 13 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 181
    Senior Member
    Και εγω δεν θελω να σε τρομαξω αλλα εχω 2 πολυ φιλους gay που εχουν hiv hpv συφιλη ..αλλα πανε με οποιον νανε και χωρις προφυλαξεις..αν προσεχεις δεν θα εχεις τοσο μεγαλο θεμα αλλα και παλι...το πιο καλο θα ηταν να γνωριζες καποιον και οχι να πας με αγνωστο ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    Γενικά συμφωνώ με eagle. Και δε μπορώ να καταλάβω γιατί αφού κάποιος μπορεί να είναι άθεος γκέι ή οτιδήποτε ελεύθερα, μόλις κάποιος λέει είμαι θρήσκος και πιστεύω αυτό, ΑΑΑ όλοι πετάγονται, μα καλά τι λες, κακώς κτλ. Τι να πω , ελευθερία στους άλλους αλλά ένσταση αν έχει θρησκευτικές πεποιθήσεις, περίεργα μας τα λέτε :)
    Μα αυτή είναι η "φιλελεύθερη δημοκρατία" που ζούμε. Ο άλλος αν του έρθει από 5 χρονών ότι είναι κορίτσι, λύκος (ψάξτε για τους otherkin), εξωγήινος ή οτιδήποτε είναι φυσιολογικός, αλλά αν κάποιος έχει τις θρησκευτικές πεποιθήσεις που είχαν οι πρόγονοι του για 2000 χρόνια στα σεξουαλικά θέματα είναι παρανοικός. Δεν πειράζει remedy, αφού δε σου κάνουν οι απόψεις μου μέχρι το 2050 θα έχεις μια πλήρως ισλαμική κοινωνία (θα είμαστε εμείς 5 εκ, οι μουσουλμάνοι εντός Ελλάδας 3 εκ, οι Αλβανοί μουσουλμάνοι Αλβανίας, Κοσόβου και ΠΓΔΜ 15 εκ και οι Τούρκοι 110 εκ, τι λες να γίνει τότε?) και τότε θα δούμε πόση σεξουαλική "απελευθέρωση" θα φάτε. Και όλα αυτά επειδή κάποια ΖΩΑ τις προηγούμενες δεκαετίες θέλανε να "απελευθερωθούμε από τα ταμπού", να γίνουν όλοι sex-addict και συνεπώςνα ξεκινήσει το δημογραφικό πρόβλημα. Και elisabet, κάποιος που θα δοκιμάσει ομοφυλοφιλικό σεξ χωρίς να είναι γκέι μπορεί να γλυκαθεί και να γίνει γκέυ (ψάξε για ex-gays, ιστορίες για στρέιτ που πήγαν με γκέυ στη Μύκονο και τους έγινε συνήθεια κλπ). Οπότε, ναι, αφού ερωτεύεται γυναίκες να ΜΗΝ δοκιμάσει σεξ με άντρα

Senior Member
    Η ομοφυλοφιλία είναι δικαίωμα, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί να προβάλλεται τόσο και να λέμε σε όλους να τη δοκιμάσουν σε χώρες και λαούς που ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ δημογραφικά. Τόσο πολύ σας πήρε ο πόνος? Εμάς που δε θέλουμε να γίνουμε τουρκαλβανοπακιστανική επαρχία δε μας λυπάστε? Οι μουσουλμάνες αραδιάζουν παιδιά με το τσουβάλι κι εμείς "μήπως μου αρέσει το σεξ με γκέυ" "μήπως είμαι πολυγαμικός" "μήπως δεν ταιριάζουμε στο σεξ" "μήπως δεν έχω οργασμό" "μήπως είμαι σαδομαζο" κτλ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by confus View Post
    Ναι... με εξιτάρει πολύ η σκέψη ότι υποδύομαι μια γυναίκα...Κάποτε μιλούσα με μία αφέντρα που απευθυνόταν σε εμένα χρησιμοποιώντας θηλυκό γένος εν ώ μου είχε πει να αγοράσω και να φορέσω στρινγκ και καλσον και με ερέθιζε πολύ όλο αυτό. Επίσης σε διάφορα σάιτ που μπαίνω, έχω κάποιες φωτογραφίες μου σε γυναικείες πόζες με εσώρουχα ή χωρίς...
    οπως ειπε κι αλλο μελος, η σεξουαλικοτητα εχει πολυ περισσοτερες μορφες απο αυτο που συνηθως νομιζουμε, δλδ στρ8, gay, αντε με το ζορι και bi.
    αυτο που περιγραφεις, ειναι μια γνωστη μορφη σεξουαλικης επιθυμιας κι αφου μιλας τοσο πολυ στο ιντερνετ, φανταζομαι οτι το ξερεις κι εσυ, οτι συμβαινει και σε αλλους... δεν το ξερεις;
    οποτε ποιο ειναι το θεμα;;
    εγω νομιζω οτι πρεπει να επιδιωκεις να κανεις τα πραγματα που σε εκφραζουν ...
    αλλα πως μπορουμε να βοηθησουμε;

Senior Member
    Τόσο πολύ δεν το περίμενα. Δηλαδη αν είναι ετσι, να ψαξω για κανεναν που θα είναι η πρωτη του φορα
    και που θα τον βρεις; θα εχει καμια πιστοποιηση;
    ο καθενας στο ιντερνετ ή και υπο το βαρος των ενοχων του, δηλωνει οτι θελει.. εκει θα βασιστεις;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Eagle guy View Post
    Μα αυτή είναι η "φιλελεύθερη δημοκρατία" που ζούμε. Ο άλλος αν του έρθει από 5 χρονών ότι είναι κορίτσι, λύκος (ψάξτε για τους otherkin), εξωγήινος ή οτιδήποτε είναι φυσιολογικός, αλλά αν κάποιος έχει τις θρησκευτικές πεποιθήσεις που είχαν οι πρόγονοι του για 2000 χρόνια στα σεξουαλικά θέματα είναι παρανοικός. Δεν πειράζει remedy, αφού δε σου κάνουν οι απόψεις μου μέχρι το 2050 θα έχεις μια πλήρως ισλαμική κοινωνία (θα είμαστε εμείς 5 εκ, οι μουσουλμάνοι εντός Ελλάδας 3 εκ, οι Αλβανοί μουσουλμάνοι Αλβανίας, Κοσόβου και ΠΓΔΜ 15 εκ και οι Τούρκοι 110 εκ, τι λες να γίνει τότε?) και τότε θα δούμε πόση σεξουαλική "απελευθέρωση" θα φάτε. Και όλα αυτά επειδή κάποια ΖΩΑ τις προηγούμενες δεκαετίες θέλανε να "απελευθερωθούμε από τα ταμπού", να γίνουν όλοι sex-addict και συνεπώςνα ξεκινήσει το δημογραφικό πρόβλημα. Και elisabet, κάποιος που θα δοκιμάσει ομοφυλοφιλικό σεξ χωρίς να είναι γκέι μπορεί να γλυκαθεί και να γίνει γκέυ (ψάξε για ex-gays, ιστορίες για στρέιτ που πήγαν με γκέυ στη Μύκονο και τους έγινε συνήθεια κλπ). Οπότε, ναι, αφού ερωτεύεται γυναίκες να ΜΗΝ δοκιμάσει σεξ με άντρα
    Πού ακριβώς το στηρίζεις αυτό; Υπάρχει κάποια επιστημονική μελέτη/έρευνα κτλ που να το αποδεικνύει; Δεν μιλάμε φυσικά για βιασμούς ή ανήλικα. Μιλάμε για ενήλικες που θέλουν να δοκιμάσουν και να πειραματιστούν με την σεξουαλικότητα τους.

Να "γλυκαθεί' μπορεί μόνο κάποιος που μέσα του το θέλει αλλά το καταπιέζει ή φοβάται να το παραδεχτεί. Αυτός είναι και ο ενδόμυχος φόβος της πλειοψηφίας των ομοφοβικών. Φοβούνται να δοκιμάσουν μήπως τους αρέσει τελικά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    Αν όντως είναι ομοφυλόφιλος ότι και να πω ότι και να κάνει στο τέλος , δε θα του κάνει η γυναίκα. Αν όμως πάει με άντρα χωρίς να είναι γκέι φοβάμαι ότι θα γίνει ζημιά μεγάλη. Ενώ στην αντίστροφη περίπτωση καταλαβαινεις ότι δε θα γίνει καμία ζημια. Ωστόσο αυτό που επέμενα είναι να πάει σε ειδικό ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΙΝ δοκιμάσει. Πιο πολύ αυτό με καίει.

Τώρα από τα λεγόμενα, όταν μου λέει κάποιος βλέπω και και μου αρέσει το γυναικείο σώμα όχι τι αντρικό, εμένα άντρας μου φαίνεται, το σεξουαλικό θέμα μου μοιάζει κάτι λανθάνον ίσως κάποια παλιά καταπίεση ? Δε ξέρω , δε μπορώ να ξέρω, βουρ στον ειδικό , θέλει ανάλυση το θέμα.

Επιμένω όμως ΜΗΝ δοκιμάσεις τίποτα. Πρώτα στον ειδικό, δε θα κάνουμε πειράματα με αυτά.
    οχι, ΔΕΝ καταλαβαινω. γιατι το θεωρεις τοσο αυτονοητο οτι μιλας κατανοητα;
    τι ζημια μπορει να παθει ενας ανδρας που παει με την θεληση του με εναν αλλο ανδρα, για πες μου...
    και τι θα πει οτι μπορει να μην ειναι γκει αλλα να παει με ανδρα ;;; υπαρχει περιπτωση να παει κανεις με ανδρα χωρις να το θελει, αν δεν του ασκηθει βια;;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Πού ακριβώς το στηρίζεις αυτό; Υπάρχει κάποια επιστημονική μελέτη/έρευνα κτλ που να το αποδεικνύει; Δεν μιλάμε φυσικά για βιασμούς ή ανήλικα. Μιλάμε για ενήλικες που θέλουν να δοκιμάσουν και να πειραματιστούν με την σεξουαλικότητα τους.

Να "γλυκαθεί' μπορεί μόνο κάποιος που μέσα του το θέλει αλλά το καταπιέζει ή φοβάται να το παραδεχτεί. Αυτός είναι και ο ενδόμυχος φόβος της πλειοψηφίας των ομοφοβικών. Φοβούνται να δοκιμάσουν μήπως τους αρέσει τελικά.
    εγω ξερω μια αλλη "μελετη", που λεει οτι οι ομοφοβικοι, ειναι καταπιεσμενοι ομοφυλοφιλοι και φοβουνται να το παραδεχτουν...

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    οπως ειπε κι αλλο μελος, η σεξουαλικοτητα εχει πολυ περισσοτερες μορφες απο αυτο που συνηθως νομιζουμε, δλδ στρ8, gay, αντε με το ζορι και bi.
    αυτο που περιγραφεις, ειναι μια γνωστη μορφη σεξουαλικης επιθυμιας κι αφου μιλας τοσο πολυ στο ιντερνετ, φανταζομαι οτι το ξερεις κι εσυ, οτι συμβαινει και σε αλλους... δεν το ξερεις;
    οποτε ποιο ειναι το θεμα;;
    εγω νομιζω οτι πρεπει να επιδιωκεις να κανεις τα πραγματα που σε εκφραζουν ...
    αλλα πως μπορουμε να βοηθησουμε;
    Σε κάθε περίπτωση, κάνω πράγματα που με εκφράζουν. Αυτό που με ενδιαφέρει σε αυτή τη φάση, όπως είπα και στο πρώτο σχόλιο, είναι να γίνω πιο δραστήριος σεξουαλικά, γατί δε λέω, καλό το πορνό, καλό το τσατ, καλή κι αυτοϊκανοποίηση αλλά όχι να αντικαθιστούν τη σεξουαλική επαφή στην πράξη... Επειδή όμως οι προτιμήσεις μου είναι πολύ συγκεκριμένες, φαντάζει πολύ πιο δύσκολο αυτό...

και που θα τον βρεις; θα εχει καμια πιστοποιηση;
    ο καθενας στο ιντερνετ ή και υπο το βαρος των ενοχων του, δηλωνει οτι θελει.. εκει θα βασιστεις;
    αυτό που είπα ήταν τελείως θεωρητκό. σαφώς και δε μπορεί κανείς να ξέρει για κανέναν...

Senior Member
    εγω ξερω μια αλλη "μελετη", που λεει οτι οι ομοφοβικοι, ειναι καταπιεσμενοι ομοφυλοφιλοι και φοβουνται να το παραδεχτουν...
    Χαχα την ίδια ξέρω κι εγώ!

Senior Member
    Σε κάθε περίπτωση, κάνω πράγματα που με εκφράζουν. Αυτό που με ενδιαφέρει σε αυτή τη φάση, όπως είπα και στο πρώτο σχόλιο, είναι να γίνω πιο δραστήριος σεξουαλικά, γατί δε λέω, καλό το πορνό, καλό το τσατ, καλή κι αυτοϊκανοποίηση αλλά όχι να αντικαθιστούν τη σεξουαλική επαφή στην πράξη... Επειδή όμως οι προτιμήσεις μου είναι πολύ συγκεκριμένες, φαντάζει πολύ πιο δύσκολο αυτό...
    φανταζομαι, οτι θα ειναι πιο δυσκολο, οντως.
    υποθετω οτι οπως βρισκουν συντροφους αλλοι ανθρωποι που δεν ανηκουν στην πλειοψηφια, καπως ετσι μπορεις κι εσυ να βρεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Χαχα την ίδια ξέρω κι εγώ!
    δλδ, θα σκισω τα πτυχια μου, αν υπαρχουν νεοι ανθρωποι που πιστευουν οτι η ομοφυλοφιλια ειναι κολλητικη, η την αποκτας αν δοκιμασεις χωρις να το θελεις και "γλυκαθεις".
    εμ αν γλυκαθεις σταυραητεεεεεεε, αυτο ηθελες και δεν το ηξερες!! hellooooo!!!
    και μετα μας ελεγε ο χρηστηςναρκωτικων οτι οι παπουδες εχουν απαρχαιωμενες αντιληψεις για τους ομοφυλοφιλους...

Senior Member
    οχι, ΔΕΝ καταλαβαινω. γιατι το θεωρεις τοσο αυτονοητο οτι μιλας κατανοητα;
    τι ζημια μπορει να παθει ενας ανδρας που παει με την θεληση του με εναν αλλο ανδρα, για πες μου...
    και τι θα πει οτι μπορει να μην ειναι γκει αλλα να παει με ανδρα ;;; υπαρχει περιπτωση να παει κανεις με ανδρα χωρις να το θελει, αν δεν του ασκηθει βια;;;
    Εύλογα ερωτήματα.
    Ίσως έχει να κάνει με το ότι εμείς ως άνδρες θεωρούμε αυτονόητα κάποια πράγματα και ξεχνάμε ότι οι γυναίκες δε τα βλέπετε με το ίδιο μάτι. Εξηγουμαι...
    Το να πάει γυναίκα με γυναίκα δεν είναι το ίδιο με το να πάει άνδρας με άνδρα, εμείς βλέπουμε την οποιαδήποτε επαφή με άντρα άκρως αποκρουστική (για τον εαυτό μας λέω, οι στρ8) αντίθετα μια γυναίκα πιο εύκολα θα φιλήσει μια γυναίκα, girls are so kissable ;)

Πιστεύω μπορεί να πάει με άντρα χωρίς να το θέλει πραγματικά σε μια ψυχολογικα περίεργη φάση και να οδηγήσει σε λανθασμένη κατεύθυνση.

Και προφανώς ο φίλος μας εδώ είναι σε μια σύγχυση, όχι σε ξεκάθαρη ψυχολογικά περίοδο. Γι'αυτό λέω ανάλυση πρώτα με κάποιον ειδικό.

Senior Member
    Παιζει να εχεις εγκλωβιστεί στην ευκολία και την " ασφάλεια" που προσφέρει το ίντερνετ; εννοώ σου είναι πολύ πιο ευκολο οποία στιγμη σου ερθει να ανοιξεις τον υπολογιστή και να βρεις κάποιον να ικανοποιηθεις ειτε άντρα, ειτε γυναικα και μετα απλά να επιστρέψεις στην καθημερινότητα σου. Στην πραγματική ζωή αυτό θα είχε κόστος και ρίσκο και ανάληψη ευθύνης για τις επιλογές σου κάτι που ψηφιακά το ελαχοστοποιεις. Υπόθεση κάνω... Μήπως αυτός είναι ο λογος που μένεις ανενεργός στην κανονική ζωή;

Page 7 of 13 FirstFirst ... 56789 ... LastLast