Μια ερωτηση παιδια
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
    Senior Member

Μια ερωτηση παιδια

Γεια σας παιδια ειχα ενα θεμα με την στυση που ειχα γραψει και παλια δοξα τον θεο τελευταιο καιρο το ξεπερασα τελιος απλα εχτες τυχεα διαβασα πος αμα εχεις καπιο θεμα με την στυση μπορει να εχεις φραγμενες αρτηριες και αγχοθικα παρα πολυ να πω πως ειμαι 26 χρονον κανονικο βαρος εκανα αναλυσης αιματος ολα πολυ καλα

Senior Member
    Φίλε μην αγχώνεσαι για μια πτώση που έγινε μεμονωμένα!
    Συμβαίνουν αυτά ;-) όλοι το παθαίνουμε κάποια φορά;-)

Senior Member
    Δεν εχει περιπτοση να ειναι κλιστι καμια αρτιρια ετσι?

Senior Member
    Όχι φιλαρακι στην ηλικία σου τέτοια πράγματα...
    Άγχος είναι αυτό. Τι σε προβληματίζει;

Senior Member
    Βασικα νομιζω φοβεια αδελφε το ειχα παθει παλια και μου εμινε καπος φοβος παρολο που τους τελευτεους μηνες ειμαι πολυ καλα δοξα τον θεο για να καταλαβεις προχτες εκανα 2 φορες σεξ εχτες αυνανιστικα 3 φορες και αημερα ακομα 2 και επιδη δεν ειχα πολυ σκληρη στυση αγχοθικα για αυτο το θεμα με της αρτιριες

Senior Member
    3 φορες σε μια μέρα;;;; Πωωω!!! Ε πως να μην έχεις θέμα ρε συ; Άστο να ηρεμίσει λιγο να γεμίσει τα πυρομαχικά του! Χεχεχε
    Το δουλεύεις και εσυ μόνος ε;

Senior Member
    Το θέμα με τις αρτηρίες παίρνει αρκετό χρόνο και είναι σταδιακό, θα βλέπεις δηλ μια πτώση απόδοσης σιγά σιγά που θα καταλήξει σε πρόβλημα, αλλά αυτό θα γίνει σε διάστημα καποιων ετών και οχι μηνων.
    Δεν παίζει να σου είναι κάγκελο μέχρι τα Χριστούγεννα και από Φλεβάρη γιοκ, να σε έχει αγχωσει κάποιο γεγονός, να είσαι 26 και να φαντασιώνεσαι κλειστές αρτηρίες.

Senior Member
    Οχι φιλε παω και με γυναικες ολα μια χαρα απλα μολις παω με γυναικα την αλλη μερα αρχιζουν παλι η σκεψεις μηπως το ξαναπαθω και τετοια μου εγινε κατι σαν εμμονη

Senior Member
    Φίλε μου έχεις άγχος!!! Προσπάθησε να το περιορίσεις! Βρες ένα έμπιστο φιλαρακι για κουβέντα και βγάλε από μέσα σου έστω και το ποιο ασυμαντο για εσένα πράγμα. Η κουβέντα είναι φάρμακο ;-)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vaper View Post
    Γεια σας παιδια ειχα ενα θεμα με την στυση που ειχα γραψει και παλια δοξα τον θεο τελευταιο καιρο το ξεπερασα τελιος απλα εχτες τυχεα διαβασα πος αμα εχεις καπιο θεμα με την στυση μπορει να εχεις φραγμενες αρτηριες και αγχοθικα παρα πολυ να πω πως ειμαι 26 χρονον κανονικο βαρος εκανα αναλυσης αιματος ολα πολυ καλα
    Εσύ τώρα πώς βραχυκύκλωσες έτσι; :P Υπάρχουν πολλά αίτια που μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στη στύση.

Αν έφτανες λόγω στένωσης αρτηριών να έχεις προβλήματα εκεί, θα είχες κι άλλα προβλήματα υγείας ή έστω ανησυχητικά συμπτώματα πριν. Η στένωση είναι μια αργή διαδικασία και στην ηλικία σου αυτό είναι σχεδόν αδύνατο να συμβεί. Μόνο αν συνέτρεχαν λόγοι κληρονομικότητας και έκθεσης σε βλαβερούς περιβαλλοντικούς παράγοντες, που θα επέτρεπαν στα γονίδια να εκφραστούν, θα εξετάζαμε σοβαρά ένα τέτοιο ενδεχόμενο στην ηλικία σου. Αλλά και πάλι, όπως είπα δε θα φαινόταν μόνο στη στύση.

Senior Member
    Αγχος ειναι ............................

Senior Member
    Η αλιθεια εχω κανει αναλύσεις αιματος και ειναι ολα τελεια δεν εχο ψιλι χολιστερολη η χολιστερολι δεν ειναι που κλινι της αρτιριες?

Senior Member
    Ναι αλλά μην ασχολείσαι με αυτό!!!! Δεν έχεις τέτοιο θέμα!!!!
    Απασχολεί σου με αλλ πράγματα για να το ξεχάσεις όπως γυμναστική τρέξιμο που βοηθανε πολύ !

Senior Member
    Τι κανω και αυτο γυμναζομαι πολυ τακτικα αλλα ειμε και τερμα αρωστοφοβικος τωρα κατα ποσο επιρεαζει αυτο την εμμονη με την στυση δεν ξερω )

Senior Member
    Καταρχήν δεν έχεις πρόβλημα! Ξεκινα από εκεί!
    Μια χαρά είναι η στηση σου όταν δεν έχεις αρρωστοφοβικές σκέψεις και γενικά δεν έχεις αρνητικές σκέψεις.

Page 1 of 2 12 LastLast