Results 16 to 30 of 181
Thread: Αδιέξοδο
-
03-07-2019, 15:48 #16
Μπαίνω σε πολλά, πορνοσάιτ, γκέι σάιτ κτλ. Το θέμα είναι ότι απολαμβάνω το τσατ τη στιγμή που έχω έντονη σεξουαλική επιθυμία αλλά κρατάει μόνο λίγο η επιθυμία αυτή, όσο αυτοϊκανοποιούμαι, μετά φεύγει εντελώς, δεν έχω βρει ποτέ κάποιον και να πω ότι με αυτόν θέλω να συναντηθώ στ' αλήθεια...
- 03-07-2019, 15:49 #17
03-07-2019, 15:53 #18
Στις τσόντες προτιμώ λεσβιακά, άντρας-γυναίκα και τρανς. Με δύο άντρες δε μου κάνει αίσθηση. Επίσης στην κανονική ζωή έξω, νιώθω μια αναστάτωση όταν με αγγίζει γυναίκα έστω και κατά λάθος ή όταν ακούω γυναικεία φωνή και γενικώς υπάρχουν γυναίκες που μου αρέσουν τόσο πολύ που δε μπορώ να πάρω τα μάτια μου από πάνω τους που τις βλέπω και τις σκέφτομαι για ώρες. Με τους άντρες δε νιώθω απολύτως τίποτα σε αντίστοιχη περίσταση.
03-07-2019, 16:06 #19
Αδερφέ μου άσε τι λένε οι πιο πάνω, εσύ αποφασίζεις αν με ακούσεις, ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ 100% ΑΝΤΡΑΣ ΣΤΡ8
μην ασχολείσαι με γκέι κτλ. Νομίζω θα σου το πει και ειδικός γιατρό αλλά πάνε ρωτά τον μιας και εγώ είμαι ένας άγνωστος. Μην ασχοληθείς άλλο με γκέι stuff πάνε πρώτα στον ειδικό. Θα στα εξηγησει καλύτερα από όλους μας.
Βρε πάνε βρες μια όμορφη και δούλεψε λίγο το άγχος, και όλα καλά θα πάνε.
Ακούς εκεί λεσβιακά , και ακόμα αναρωτιέται [emoji847][emoji6]
Α και κόψε πορνογραφικό υλικό μαχαίρι και φαντασιώσεις για να σε σπρώξει η επιθυμία και η στέρηση να πας πιο γρήγορα στο κοριτσάκι , πάνε σε ειδικο αύριο κιόλας, είναι κατηφόρα.
03-07-2019, 16:19 #20
Νομίζω οτι θεωρείς την ομοφυλοφιλια σα κάτι μη φυσιολογικό γιατί όλους το ιδιο προτρέπεις ότι και να έχουν πει. Σου λεει ο άνθρωπος ερεθιζεται στη ιδέα οτι τον τρώει. Τι στρειτ τον λες θα μας τρελάνεις; ασε τον άνθρωπο να κανει οτι ειναι στη φύση του και στη φύση του δεν ειναι να ειναι στρειτ. Ισως ειναι μπαι. Στρειτ σίγουρα δεν ειναι
Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..
03-07-2019, 16:27 #21
Γεια σου !εγω ειχα γνωρισει καποιον που με ηθελε στην θεση του αντρα μηπως αυτο θες και εσυ μια γυναικα στον ρολο του αντρα?μηπως την γυναικα την θες απλα για τα ματια του κοσμου αφου σεξουαλικα λες οτι θες αντρες !?αυτος ο κοσμος εχει προκαλεσει πολλα προβληματα στους gay...
εχω παααρα πολλους φιλους που βασανιστηκαν πολυ μεχρι να το αποδεχτουν ...
03-07-2019, 16:35 #22
Καλησπέρα. Δε με ενδιαφέρουν τα μάτια του κόσμου. Ό,τι έχω κάνει με γυναίκα το έχω κάνει επειδή μου άρεσε πολύ κι αν κάνω κάτι με άντρα, θα το κάνω για τον ίδιο λόγο. Όσο για το άλλο που είπες, είχα εμπειρίες με γυναίκες σε ενεργητικό ρόλο με χρήση στραπόν και μου άρεσε πολύ γιατί συνδυάζει όλα όσα μου αρέσουν, δηλαδή και το γυναικείο σώμα αλλά και τον παθητικό ρόλο που μου αρεσει.
03-07-2019, 16:36 #23
"Εσυ αποφασιζεις, αν με ακουσεις"
Απλα απιθανο. Λοιπον confus οπως ελεγα και στο διπλανο θρεντ ο σεξουαλικος προσανατολισμος γενικα δεν ειναι μαυρο-ασπρο αλλα εχει διαβαθμισεις. Υπαρχουν τεστ οπως η κλιμακα Kinsey που μπορεις να γκουγκλαρεις αν θες να εξερευνησεις το θεμα λιγο παραπανω.
Α, και οι κινδυνολογιες του τζωρτζ σχετικα με το πορνο, θρησκοληπτες μπουρδες, παντου τετοια γραφει...
υ.γ. λεσβιακο πορνο βλεπουν και παρα πολλες ετεροφυλοφιλες γυναικες. Σαν σεξ. βοηθημα μεσω οθονης πιο πολυ, αν και αναρωτιεμαι τι θα ηθελε να τους πει ο τζωρτζ ωμεγα 3 για τη συμπεριφορα τους."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
03-07-2019, 16:40 #24
Λοιπόν, είσαι heteroromantic homosexual. Εγώ θα σου έλεγα να προτιμάς να κυνηγάς γυναίκες που δεν καίγονται για σεξ, αφού αυτές ερωτεύεσαι. Τώρα το να δοκιμάσεις με άντρα θα έλεγα όχι, και για θρησκευτικούς λόγους και επειδή είναι προφανές ότι δεν τους ερωτεύεσαι ΚΑΘΟΛΟΥ. Ωστόσο, είναι προφανές ότι ερεθίζεσαι με άντρες, άρα είσαι homosexual. Απλά θες τη συντροφικότητα με μια γυναίκα, μπορείς να ψάξεις γυναίκες από την ασέξουαλ/ ντεμισέξουαλ κλπ κοινότητα.
03-07-2019, 16:42 #25
Σαφώς και δεν είναι μαύρο-άσπρο κι έχει διαβαθμίσεις. Αυτό που με απασχολεί δεν είναι να ορίσω το σεξουαλικό μου προσανατολισμό, με ενδιαφέρει να κάνω με κάποιο από τα δύο φύλα. Το πρόβλημα είναι ότι και στις δύο περιπτώσεις κάτι λείπει κι έτσι φαίνεται ότι δε μπορώ να κάνω κάτι ούτε προς τη μία κατεύθυνση, ούτε προς την άλλη.
03-07-2019, 16:50 #26
Αυτό ισχύει. Έχω ερωτευτεί δυο φορές πολύ έντονα και για πολύ καιρό. και στις δύο περιπτώσεις, με απέριπταν μεν, ωστόσο είμαστε καθημερινά μαζί οπότε και τις έβλεπα συνέχεια και δεν υπήρχε προοπτική να κάνουμε άμεσα σεξ οπότε δεν υπήρχε και ο φόβος μην τυχόν δε μπορέσω. Η αλήθεια είναι ότι θα μου άρεσε πολύ να ήμουν με μια γυναίκα ακόμη κι αν δεν κάναμε ποτέ σεξ... Με τους άντρες με ερεθιζει η σκεψη και η θέα του πέους αλλά δε μπορώ να φανταστώ ότι φιλάω ή αγκαλιάζω έναν άντρα κτλ...
03-07-2019, 16:50 #27
Αυτό που προτείνεις είναι φάρμακο?? είσαι σοβαρός???
Το ξέρεις οτι απαγορεύεται από τους κανόνες του φόρουμ αυτό που κάνεις;
Για να μην σχολιάσω το γεγονός ότι πιστεύεις πως σε άνθρωπο που λέει ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ οτι δεν τον ελκύουν σεξουαλικά οι γυναίκες, θα πάρει ένα χάπι και ξαφνικά θα του αρέσουν.
Αντε με τους κομπλεξισμούς του ο καθένας εδώ μέσαLast edited by elisabet; 03-07-2019 at 21:14.
03-07-2019, 16:58 #28
Ναι η αλήθεια ειναι οτι απαγορεύεται να προτείνεις θεραπεία. Ποσο μαλλον ενα χαπι που ειναι επικίνδυνο για την καρδια.
Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..
03-07-2019, 17:06 #29
Αν εισαι δηλαδη με μια γυναικα και δεν κανεις σεξ θα εισαι ο.κ ?και δεν θα σκεφτεσαι να κανεις σεξ με αντρα ?δεν νομιζω ..εσυ βεβαια ξερεις καλυτερα
Δοκιμασε το αυτο αν ειναι ...
03-07-2019, 17:14 #30
Νομίζω θα ήμουν οκ. Αν ήταν να θελω να κανω σεξ με αντρα δε θα ημουν μαζι της. Οσες φορες ειχα κάτι με γυναικες, σχεση ή φλερτ, δε μου εβγαινε να φαντασιώνομαι άντρες, δε μου εκανε αισθηση. Απλως η σκεψη ότι μια γυναικα θελει συνεχως σεξ ή θελει να μπορεις να την ικανοποιήσεις ανα πασα στιγμη, με αγχωνει. Θα προτιμουσα καποια που να μην την ενοχλουσε καθολου το γεγονος ότι δεν εχω εντονη επιθυμια ούτε εύκολη στύση...