Αδιέξοδο - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 13 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 181
    Senior Member
    Είναι lifestyle χάπι αλλά τεσπα ξέχνα το, δεν είναι η ουσία , η ουσία είναι μια, πάνε σε ειδικο και θα βρεις λύση. Τώρα αν ακούς τις Κασσάνδρες , δικαιωμα σου, αυτό εννοώ όταν λέω εσύ αποφασίζεις.

Δε θα σου πάρει πολλά λεφτά, και μπορεί να σε καθοδηγήσει καλύτερα αποτι κάποια παπαγαλάκια τρολλ που είναι εδώ μέσα. Ονόματα δε λέω.

Άσε να κράξουν όσο θέλουν. Σιγά μη ντραπω για την θρησκεία μου, αν δε κάνω τέτοιες χαρές .

Senior Member
    Quote Originally Posted by confus View Post
    Νομίζω θα ήμουν οκ. Αν ήταν να θελω να κανω σεξ με αντρα δε θα ημουν μαζι της. Οσες φορες ειχα κάτι με γυναικες, σχεση ή φλερτ, δε μου εβγαινε να φαντασιώνομαι άντρες, δε μου εκανε αισθηση. Απλως η σκεψη ότι μια γυναικα θελει συνεχως σεξ ή θελει να μπορεις να την ικανοποιήσεις ανα πασα στιγμη, με αγχωνει. Θα προτιμουσα καποια που να μην την ενοχλουσε καθολου το γεγονος ότι δεν εχω εντονη επιθυμια ούτε εύκολη στύση...
    Πολύ φυσιολογικό φίλε μου αυτό που λες, και δεν είναι περίεργο. Μπορείς απλά να βρεις κάποια που έχει τα ίδια θέλω, είχα μια τέτοια που λες και σίγουρα υπάρχουν κι άλλες.

Senior Member
    φανταζομαι πολλες γυναικες θα σκεφτονται και αυτες να υπηρχαν αντρες που να μην ειχαν συχνα σεξουαλικη επιθυμια. αλλα αν εισαι ερωτευμενος με καποιον θες συνεχεια αλλα σου φτανει και μονο μια αγκαλια ενα αγγιγμα. βεβαια ειναι και ο καθε ανθρωπος διαφορετικος οτι και να λεμε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    Είναι lifestyle χάπι αλλά τεσπα ξέχνα το, δεν είναι η ουσία , η ουσία είναι μια, πάνε σε ειδικο και θα βρεις λύση. Τώρα αν ακούς τις Κασσάνδρες , δικαιωμα σου, αυτό εννοώ όταν λέω εσύ αποφασίζεις.

Δε θα σου πάρει πολλά λεφτά, και μπορεί να σε καθοδηγήσει καλύτερα αποτι κάποια παπαγαλάκια τρολλ που είναι εδώ μέσα. Ονόματα δε λέω.

Άσε κράξουν όσο θέλουν. Σιγά μη ντραπω για την θρησκεία μου, αν δε κάνω τέτοιες χαρές .
    τι σημαίνει lifestyle χαπι georgewww???
    αντι να ζητήσεις συγγνώμη για την πατάτα, πας να το μπαλώσεις κιόλας και πουλάς τρελίτσα.

Προσωπικά έχω κάνει αναφορά στο μνμ σου να ξέρεις.

Quote Originally Posted by thlimenamatia View Post
    φανταζομαι πολλες γυναικες θα σκεφτονται και αυτες να υπηρχαν αντρες που να μην ειχαν συχνα σεξουαλικη επιθυμια. αλλα αν εισαι ερωτευμενος με καποιον θες συνεχεια αλλα σου φτανει και μονο μια αγκαλια ενα αγγιγμα. βεβαια ειναι και ο καθε ανθρωπος διαφορετικος οτι και να λεμε.
    Με αυτές που ήμουν ερωτευμένος υπήρχε επιθυμία και έντονες φαντασιώσεις, γενικώς ένιωθα ότι ήθελα να γευτώ κάθε σημείο του σώματός τους. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν υπήρχε η ανησυχία για το θέμα της στύσης. Δυστυχώς δεν έχω κάνει σεξ με γυναίκα με την οποία να είμαι ερωτευμένος, ώστε να δω πως αντιδράει το σώμα μου. Το θέμα είναι όμως ότι αν ερωτευτώ ξανά μία γυναίκα και της πω αυτά που με απασχολούν, το πιο πιθανό είναι να ξενερώσει εντελώς.

Senior Member
    Αν απλα θες μια γυναικα χωρις πολυ εντονη σεξουλικη επιθυμια δεν νομιζω να ειναι δυσκολο να βρεις ..δεν θελουν πια ολες οι γυναικες ολη μερα σεξ ...ξερεις ποσες γυναικες θα εχουν βαρεθει να τις βλεπουν σαν σεξουαλικα αντικειμενα και θελουν μια σχεση κανονικη χωρις σεξ καθε μερα ?απλα εγω καταλαβα οτι σεξουαλικα βλεπεις μονο τους αντρες ..ετσι γραφεις ..οι σχεσεις σου ποσο κρατουσαν ?και για πιο λογο χωριζες ?

Senior Member
    Με αυτές που ήμουν ερωτευμένος υπήρχε επιθυμία και έντονες φαντασιώσεις, γενικώς ένιωθα ότι ήθελα να γευτώ κάθε σημείο του σώματός τους. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν υπήρχε η ανησυχία για το θέμα της στύσης. Δυστυχώς δεν έχω κάνει σεξ με γυναίκα με την οποία να είμαι ερωτευμένος, ώστε να δω πως αντιδράει το σώμα μου. Το θέμα είναι όμως ότι αν ερωτευτώ ξανά μία γυναίκα και της πω αυτά που με απασχολούν, το πιο πιθανό είναι να ξενερώσει εντελώς.
    καλα αυτο δεν το ξερεις οτι θα ξενερωσει ισα ισα μπορει και να της αρεσει εξαλλου αν σε θελει ολα μπορει να γινουν. παντως να ξερεις οτι το να κανεις ερωτα με ατομο που εχεις ερωτευτει ειναι ανεκτιμητο απεριγραπτο. ευχομαι να σου συμβει και σε ολους εννοειται. το εκανα και ηταν καθε φορα σαν πρωτη φορα και καθε φορα καλυτερο. απλα απεριγραπτο.

Quote Originally Posted by ντολορ View Post
    Αν απλα θες μια γυναικα χωρις πολυ εντονη σεξουλικη επιθυμια δεν νομιζω να ειναι δυσκολο να βρεις ..δεν θελουν πια ολες οι γυναικες ολη μερα σεξ ...ξερεις ποσες γυναικες θα εχουν βαρεθει να τις βλεπουν σαν σεξουαλικα αντικειμενα και θελουν μια σχεση κανονικη χωρις σεξ καθε μερα ?απλα εγω καταλαβα οτι σεξουαλικα βλεπεις μονο τους αντρες ..ετσι γραφεις ..οι σχεσεις σου ποσο κρατουσαν ?και για πιο λογο χωριζες ?
    Χώριζα ακριβώς γι αυτό, επειδή, δηλαδή δεν υπήρχε εντονη σεξουαλικη επιθυμία ή συναισθήματα κι ετυχε σε όλες τις περιπτώσεις να μην είμαι ερωτευμενος, απλώς να κάνω κάτι μαζί τους επειδή δείχναν πολύ διαθέσιμες. Δεν είναι ότι βλέπω μόνο τους άντρες σεξουαλικά. Απλώς με εξιτάρει πιο πολύ ο παθητικός ρόλος. Μεταξύ μιας ενεργητικής γυναίκας κι ενός ενεργητικού άντρα, προτιμώ μακράν τη γυναίκα...

Senior Member
    και συγνωμη για το ασχετο αλλα να πω οτι οσο πανεμορφο ειναι να κανεις ερωτα με αυτον που εισαι ερωτευμενος τοσο κακο ειναι να μην σε θελει αυτος που εισαι ερωτευμενος.

Quote Originally Posted by thlimenamatia View Post
    και συγνωμη για το ασχετο αλλα να πω οτι οσο πανεμορφο ειναι να κανεις ερωτα με αυτον που εισαι ερωτευμενος τοσο κακο ειναι να μην σε θελει αυτος που εισαι ερωτευμενος.
    αυτό είναι σίγουρο

Senior Member
    Η αλήθεια είναι ότι θα μου άρεσε πολύ να ήμουν με μια γυναίκα ακόμη κι αν δεν κάναμε ποτέ σεξ... Με τους άντρες με ερεθιζει η σκεψη και η θέα του πέους αλλά δε μπορώ να φανταστώ ότι φιλάω ή αγκαλιάζω έναν άντρα κτλ...
    Το μόνο πρόβλημα που βλέπω στα προηγούμενα είναι το πού θα βρεις τα άτομα που θα αποδεχτούν τέτοιες προτιμήσεις, γιατί, κακά τα ψέμματα, αυτός ο κόσμος γενικά λειτουργεί αλλιώς κι εσύ περιπλανιέσαι στο λυκόφως της ανθρώπινης σεξουαλικότητας. Πιστεύω όμως ότι υπάρχουν και γυναίκες που θα αποδέχονταν συντροφική ζωή χωρίς σεξ, και άντρες που θα αποδέχονταν επαφές του είδους που αποζητάς χωρίς το ρομαντικό στοιχείο. Δεν είναι όμως προφανές πού και πώς τους βρίσκεις.

Quote Originally Posted by Vox View Post
    Το μόνο πρόβλημα που βλέπω στα προηγούμενα είναι το πού θα βρεις τα άτομα που θα αποδεχτούν τέτοιες προτιμήσεις, γιατί, κακά τα ψέμματα, αυτός ο κόσμος γενικά λειτουργεί αλλιώς κι εσύ περιπλανιέσαι στο λυκόφως της ανθρώπινης σεξουαλικότητας. Πιστεύω όμως ότι υπάρχουν και γυναίκες που θα αποδέχονταν συντροφική ζωή χωρίς σεξ, και άντρες που θα αποδέχονταν επαφές του είδους που αποζητάς χωρίς το ρομαντικό στοιχείο. Δεν είναι όμως προφανές πού και πώς τους βρίσκεις.
    Ναι αλλά ακόμη κι αν μια γυναίκα το αποδεχόταν, όταν θα είχε επιθυμία για σεξ τι θα έκανε;

Senior Member
    Ναι αλλά ακόμη κι αν μια γυναίκα το αποδεχόταν, όταν θα είχε επιθυμία για σεξ τι θα έκανε;
    Αναφέρομαι σε γυναίκες που είναι πολύ υποτονικές στο θέμα του σεξ και δεν το αποζητούν. Υπάρχουν, όπως και άντρες, αλλά το είδος σπανίζει, εξ ου και η δυσκολία του εγχειρήματος.

Quote Originally Posted by Vox View Post
    Αναφέρομαι σε γυναίκες που είναι πολύ υποτονικές στο θέμα του σεξ και δεν το αποζητούν. Υπάρχουν, όπως και άντρες, αλλά το είδος σπανίζει, εξ ου και η δυσκολία του εγχειρήματος.
    Σίγουρα σπανίζει. Φαντάσου, εγώ δεν έχω γνωρίσει καμία. Θα με χαλάρωνε πολύ η σκέψη ότι είμαι με μία κοπέλα που είτε κάνουμε είτε δεν κάνουμε σεξ, δεν αλλάζει πραγματικά τίποτα...

Senior Member
    Σίγουρα σπανίζει. Φαντάσου, εγώ δεν έχω γνωρίσει καμία. Θα με χαλάρωνε πολύ η σκέψη ότι είμαι με μία κοπέλα που είτε κάνουμε είτε δεν κάνουμε σεξ, δεν αλλάζει πραγματικά τίποτα...
    Η ερωτική σχέση απο τη φιλική διαχωρίζεται κατα κυριο λογο απο την ερωτική πράξη. Σίγουρα υπάρχουν ασεξουαλ αλλα για ποιο λογο να έχεις τέτοια σχέση; θεωρώ οτι δεν αποδέχεσαι τη φύση σου.
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Page 3 of 13 FirstFirst 12345 ... LastLast