ανχως μεσα στο στρατοπεδω και αιπνια λογω εφιαλτον - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
    Junior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Μπάμπη, το να πας στρατό ή να χρειαστεί να φύγεις από κοντά τους για ένα διάστημα ή για πάντα, δεν σε κάνει κακό γιό και σίγουρα άλλο να νοιάζεσαι για τους δικούς σου κι άλλο στο μυαλό σου να έχεις αναλάβει το ρόλο του προστάτη. Νομίζω ότι τα έχεις λίγο μπερδεμένα.
    Όλοι είναι αγχωμένοι με κάποια αλλαγή περιβάλλοντος κι όλοι έχουν προβλήματα, το ότι μπορεί να μην είναι τόσο εκδηλωτικοί, δεν σημαίνει ότι κι οι άλλοι γύρω σου δεν περνάνε ζόρια. Γνώμη μου είναι να τα δεις αλλιώς τα πράγματα και να πας στον στρατό για την εμπειρία και να πειραματιστείς με τον εαυτό σου για το πως είναι να είσαι μακριά από το σπίτι. Να μετρήσεις τις δυνάμεις σου βρε αδερφέ. Ενήλικας είσαι, πρέπει να μάθεις να τις διαχειρίζεσαι πιο ψύχραιμα αυτές τις καταστάσεις.
    απω την ιμερα που μπικα στιν μοναδα με ιχε παρη ι κατω βολτα δεν μπορουσα πσιχολογικα με τιποτα να κατσω εκη μετρουσα αντιστροφα τις μερες για να παρο τιν αδια ορκομοσιας και να γιρισω σπιτη μου ευτασα στο σιμιο να παρω τιλεφονω και σε γραμη ιποστιριξης

Junior Member
    γενικα απω την ιμερα που μπικα ιχα προβλιματα με των ιπνω και γενικα με τους εφιαλτες μετρουσα αντιστροφα της μερες για την αδια ορκομοσιας για να σικοθω να φιγω ιχα φταση στο σιμιο να παρω τιλεφωνω και σε γραμη ιποστιριξης

Junior Member
    δεν μπορο να πο πος αυτο ισχη για εμενα απο την προτη μερα που ιμουν εκη περνουσα δισκολα με ιχε πιαση καταθλιπση και επσαχνα γονια για να κλαπσω

Junior Member
    Quote Originally Posted by Sidis119 View Post
    Φίλε αν είναι να έχεις συνέχεια το άγχος των γονιών σου καλύτερα πάρε ι5 διότι δεν θα μπορέσεις να ανταποκριθείς με τίποτα στις απαιτήσεις του στρατού και το άγχος σου θα επιδεινωθεί.
    αυτο σκευτομε να κανω να παρω ι5 διοτι δεν μπορω παλη να πσιχοπλακονομε και να με πιανουν ι καταθλιπσης μου και τετια

Junior Member
    Quote Originally Posted by Sidis119 View Post
    Φίλε αν είναι να έχεις συνέχεια το άγχος των γονιών σου καλύτερα πάρε ι5 διότι δεν θα μπορέσεις να ανταποκριθείς με τίποτα στις απαιτήσεις του στρατού και το άγχος σου θα επιδεινωθεί.
    αυτο σκευτομε να κανω να παρω ι5 δεν μπορω να πσιχοπλακονωμε και να με πιανουν ι εφιαλτες μου και ι καταθλιπση οχη τιποτα αλλω βγενη το διαζιγιο τον γονιον μου οπουνανε και νιοθω οτι περη να ειμαι εδω

σαν εμενα με περιγραφει ακριβως αυτο π λες. τωρα π αλλαξα επεσε σε μαυρες πλερεζες η μανα μου, το γραφω και στο δικο μ ποστ... πρεπει να μαθω πια να ζω. και πολλοι αλλοι.

Page 2 of 2 FirstFirst 12