Βοηθεια
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 12 of 12

Thread: Βοηθεια

Junior Member

Βοηθεια

Καλησπέρα σας
    δεν ξέρω απο που να αρχίσω γιατι αυτα που μου συνεβησαν ειναι αρκετα.Το κυριοτερο ομως ειναι οτι 3 χρονια πριν καπνισα μια φορα χασισι και απο τοτε αρχισαν να μου συμβαινουν ασχημα πραγματα.Μου βγηκαν πολλες φοβιες παθαινα κρισεις πανικου επαθα αποπραγματοποιηση αλλα το χειροτερο ειναι οτι απο τοτε μεχρι και σημερα δεν αισθανομαι τιποτα ουτε χαρα ουτε λυπη ουτε θυμο ουτε φοβο κανενα συναισθημα ουτε τα πιο απλα πχ δεν αισθανομαι κουρασμενη δε νυσταζω.Ειμαι σαν ενα ρομποτ ξυπναω τρωω και κοιμαμαι.Τον Νοεμβριο επαθα και ενα ψυχωσικο επεισοδιο και εισηχθησα για 2 μηνες στο ψυχιτρειο.Αρχισα να νομιζω οτι ειμαι η Ευα και οτι ερχεται η αποκαλυψη..Παρακολουθουμαι απο ψυχιατρο φυσικα αλλα δεν με εχει βοηθησει αρκετα.Μπορει καποιος να με βοηθησει που εχει παθει παρομοοιο περιστατικο?Σας ευχαριστω.

I2O
    Guest
    ειναι πολυ δυσκολο σε καποιον οταν ξεκιναει το ψυχωτικο επεισοδειο, να τους πεις την αληθεια οτι για παντα θα εχει προβλημα θα τον βλεπει ψυχιατρος και θα κανει θεραπεια...
    εμενα μου ειπαν το πρωτο βημα σε 2 χρονια θα περασει τωρα ειμαι 6 χρονια και τιποτα δε περασε φαρμακα παιρνω, ευτυχως ομως με τα φαρμακα ειμαι καλα και δεν εχω συμπτωματα

I2O
    Guest
    εμενα 13-14 χρονια τωρα δε μου περναει
    με παρακολουθουν και με δοκιμαζουν οι εξωγηινοι μαζι με τους ισχυρους , οι φωνες μου λενε ασχημα απλα με τα φαρμακα τα τελευταια ειμαι σαν μαστουρωμενη και ξεχνιεμαι απο αυτα λιγο

I2O
    Guest
    Δεν είναι όλα τα ψυχωτικά επεισόδια ίδια. Ξέρω άτομο που έπαθε ψυχωτικό επεισόδιο μετά από τρελό άγχος λόγω δύσκολων καταστάσεων, το οποίο πήρε την αγωγή , ξεπέρασε τις καταστάσεις αυτές και τώρα έχει κόψει τα πάντα εδώ και 4 χρόνια και είναι μια χαρά.

Junior Member
    Ευτυχως εισαι καλα και σου ευχομαι ετσι να εισαι.ναι ειναι πολυ δυσκολο θελει δυναμη..ειχες και εχυ ιδεες με θρησκευτικο περιεχομενο?

Junior Member
    Εγω παλι νομιζω οτι ο πατριος μου ειναι ο διαβολος και το σκυλι μου το φιδι..η μαμα και η γιαγια μου η σκυλα και η χαρυβδη..ολη η γειτονια ειναι στο κολπο το ιδιο και οι ψυχιατροι μου..ενα τεραστιο μπερδεμα..

I2O
    Guest
    Εγω παλι νομιζω οτι ο πατριος μου ειναι ο διαβολος και το σκυλι μου το φιδι..η μαμα και η γιαγια μου η σκυλα και η χαρυβδη..ολη η γειτονια ειναι στο κολπο το ιδιο και οι ψυχιατροι μου..ενα τεραστιο μπερδεμα..

I2O
    Guest
    Ευτυχως εισαι καλα και σου ευχομαι ετσι να εισαι.ναι ειναι πολυ δυσκολο θελει δυναμη..ειχες και εχυ ιδεες με θρησκευτικο περιεχομενο?

Senior Member
    Quote Originally Posted by I2O View Post
    εμενα 13-14 χρονια τωρα δε μου περναει
    με παρακολουθουν και με δοκιμαζουν οι εξωγηινοι μαζι με τους ισχυρους , οι φωνες μου λενε ασχημα απλα με τα φαρμακα τα τελευταια ειμαι σαν μαστουρωμενη και ξεχνιεμαι απο αυτα λιγο
    αυτο το σχολιο ειναι δικο μου απο αλλο θεμα..προς τι η αντιγραφη??τοσο καλο ειναι??
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    εφη συνηθως ειναι πιο ευκολο να επανελθεις οταν ειναι απο ουσιες η ψυχωση..
    εγω το εχω απο τα 16 και ειμαι 30.οταν με πιανουν τα δικα μου πιστευω οτι με παρακολουθουν εξωγινοι και ακουω φωνες
    εχω μπει κι εγω 2 φορες σε κλινικη για 3 μηνες
    εγω δεν εχω θρησκευτικα ψυχωτικα αν και τωρα τελευταια μου συμβαινει μια περιεργη φαση που τεινει προς τη θρησκεια
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Δεν εχω προσωπική εμπειρία αλλα εχω το εξής. Ενας φιλος μου μετά απο χρηση μαριχουανας επαθε σύνδρομο καταδιωξης και ειχε ψευδαισθησεις. Αλλα ηταν μονο για μια φορά και δεν του εμφανιστηκαν ξανά. Πλεον ζει κανονικά και χωρίς φαρμακα. Ελπίζω εστω λιγο να σε ενθάρρυνα....
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Παίζει και η αντιγραφή σχολίων στο φόρουμ;; ύποπτο. Γιατί άραγε να το κάνουν αυτό; μπαίνουν με πρόφαση ασθένεια και έχουν αλλο σκοπό;;;
    "Make sure your worst enemy isn't you"