Δεν έχω στύσει όταν παρακολουθώ κάποιο αισθησιακό βίντεο - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 110
    Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Τι σχέση έχει η περιτομή??? εκατομμύρια άνδρες σε όλο τον κόσμο έχουν περιτομή και έχουν μια χαρά στύση..
    Το ανέφερα πιο πάνω. Με την περιτομή η βάλανος παραμένει μόνιμα εκτεθειμένη (και προφανώς δε σχεδιάστηκε από τη φύση να λειτουργεί έτσι), με αποτέλεσμα τη σταδιακή απώλεια ευαισθησίας και υγρασίας. Επίσης, αν στη διαδικασία αφαιρεθεί και ο χαλινός, τότε τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα γιατί το μόριο χάνει τη ζώνη με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση αισθητηρίων. Αυτά αυξάνουν σημαντικά τις πιθανότητες να παρουσιαστούν κάποια στιγμή προβλήματα με τη σεξουαλική λειτουργία.

και εγώ επίσης έχω περιτομή ..και δεν με ρπιρεασε ποτέ τη στύση μου...
    Τα αποτελέσματα της περιτομής γίνονται αντιληπτά μετά από πολλά χρόνια, εκτός κι αν γίνει κάποια ζημιά από την αρχή.

Θεωρώ ότι όλα είναι θε.α καλής ψυχολογίας..
    Πολλά ναι, αλλά σίγουρα όχι όλα. Υπάρχουν και οι παθολογίες, όπως και οι ειδικοί γιατροί για να τις αντιμετωπίσουν. Απλά δεν πηγαίνει εκεί το μυαλό μας όταν μιλάμε για νεαρά άτομα.

Εγώ από τότε που έπιασα δουλειά και δουλεύω η στυτική δυσλειτουργία έμεινε στο παρελθόν..δεν ξέρω πως και τι..αλλά μετά από ένα μήνα συνεχής εργασίας η στύση μου αποκατάσταθηκε τέλειος..μέχρι που έφτασα σε σέξι να κάνω σεξ μέχρι και δύο φορές την ημέρα και ας έχω περιτομή..θαύμα για εμένα που επερνα διεγερτικά για να έχω στύση...
    Θυμάμαι καθαρά την περίπτωσή σου και χαίρομαι που το ακούω.

όλα λοιπόν είναι θέμα ψυχολογίας..
    Για την περίπτωσή σου αποδείχθηκε ότι έτσι ήταν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vox View Post
    Το ανέφερα πιο πάνω. Με την περιτομή η βάλανος παραμένει μόνιμα εκτεθειμένη (και προφανώς δε σχεδιάστηκε από τη φύση να λειτουργεί έτσι), με αποτέλεσμα τη σταδιακή απώλεια ευαισθησίας και υγρασίας. Επίσης, αν στη διαδικασία αφαιρεθεί και ο χαλινός, τότε τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα γιατί το μόριο χάνει τη ζώνη με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση αισθητηρίων. Αυτά αυξάνουν σημαντικά τις πιθανότητες να παρουσιαστούν κάποια στιγμή προβλήματα με τη σεξουαλική λειτουργία.

Τα αποτελέσματα της περιτομής γίνονται αντιληπτά μετά από πολλά χρόνια, εκτός κι αν γίνει κάποια ζημιά από την αρχή.

Πολλά ναι, αλλά σίγουρα όχι όλα. Υπάρχουν και οι παθολογίες, όπως και οι ειδικοί γιατροί για να τις αντιμετωπίσουν. Απλά δεν πηγαίνει εκεί το μυαλό μας όταν μιλάμε για νεαρά άτομα.

Θυμάμαι καθαρά την περίπτωσή σου και χαίρομαι που το ακούω.

Για την περίπτωσή σου αποδείχθηκε ότι έτσι ήταν.
    Ναι...έσπαγα το κεφάλι μου να βρω τη φταίει..είναι θέμα καλής ψυχολογίας και διάθεσης..

Αυτό με τη περιτομή εγώ προσωπικά δεν το πίστευω..οκ εκτός αν πέσεις σε κάποιο γιατρό χασάπη που θα σβαζη και θα κόβει χωρίς να τον νοιάζει καν..
    Αλλά τότε όχι στύση δεν θα έχει μην σου πω ούτε καν πέος..ούτε έχω ακούσει ποτέ περίπτωση να μην έχει στύση λόγο περιτομής...να στο πω αλλιώς το θεωρώ πολύ σπάνια περίπτωση απώλεια στύσης λόγο περιτομής ...αλλά οκ.δεν επιμένω...

Senior Member
    παιδια η ποσοτητα του σπερματος απο τι εξαρταται?

Πανο γιατί δεν γκουγκλαρεις αυτό το ερώτημα; Η βιολογία έχει έναν αριθμό στατιστικά. Τώρα σε ml αν υπολογίζεται μπορείς να το δεις σε κυπελλάκι με αριθμησεις αν έχει. Η λογική λέει πως όσες περισσότερες φορές έναν άνδρας εκσπερματωνει τόσο λιγότερη ποσότητα παραγει. Συμφωνούν τα αγόρια στο νήμα;
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Πανο γιατί δεν γκουγκλαρεις αυτό το ερώτημα; Η βιολογία έχει έναν αριθμό στατιστικά. Τώρα σε ml αν υπολογίζεται μπορείς να το δεις σε κυπελλάκι με αριθμησεις αν έχει. Η λογική λέει πως όσες περισσότερες φορές έναν άνδρας εκσπερματωνει τόσο λιγότερη ποσότητα παραγει. Συμφωνούν τα αγόρια στο νήμα;
    Ναι ισχύει αυτό άλλη ποσότητα θα βγάλεις στην πρώτη φορά κ άλλη στην τρίτη

Είμαι κοπέλα Θανάση αλλά διδαχθηκα και βιολογία. Δεν νομίζω ότι εξαρτάται από κάτι η ποσότητα. Όλοι οι άνδρες εκ φύσεως παράγουν σπερματοζωάρια. Δεν καταλαβαίνω τον συμφορουμιτη Πανο. Δεν υπάρχει χάπι να τα αυξάνει ή μειώνει. Εκτός και αν έμεινα πίσω στην ιατρική και καλώς να με βάλει στη θέση μου κάποιος. Με όλο τον σεβασμό σε όλα τα μέλη του φόρουμ που είναι άνδρες.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    ούτε έχω ακούσει ποτέ περίπτωση να μην έχει στύση λόγο περιτομής...να στο πω αλλιώς το θεωρώ πολύ σπάνια περίπτωση απώλεια στύσης λόγο περιτομής ...αλλά οκ.δεν επιμένω...
    Όταν λέω ότι μια περιτομή μπορεί να επηρεάσει τη στύση δεν εννοώ ότι η περιτομή που έχει εκτελεστεί σωστά από έμπειρο χειρούργο με τις προδιαγραφές της μοντέρνας ιατρικής οδηγεί με βεβαιότητα σε ανικανότητα. Εννοώ μόνο αυτό που έγραψα πριν, δηλαδή ότι η περιτομή, όσο καλά κι αν πραγματοποιηθεί, δεν παύει να είναι μερικός ακρωτηριασμός του ανδρικού μορίου που έχει συνέπειες στη σεξουαλική λειτουργία γενικά, μερικές φορές ακόμα και στην ίδια τη στύση. Οι πιο τυχεροί, που είναι και η πλειοψηφία πιστεύω, τις βιώνουν σε ήπια μορφή (όπως π.χ. το να χρειάζεται λιπαντικό για τον αυνανισμό ή το αίσθημα ευαισθησίας να μειώνεται με το χρόνο). Το θέμα είναι ότι με τα χρόνια, λόγω αυτών των συνεπειών, μπορεί να εμφανιστεί νωρίτερα στυτική δυσλειτουργία απ' ότι χωρίς περιτομή στο ίδιο άτομο. Αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Η αποτυχημένη περιτομή είναι άλλο κεφάλαιο. Μπορεί να σημάνει το τραγικό τέλος της σεξουαλικής ζωής ενός νέου άντρα. Ίσως κάτι σπάνιο για τη σημερινή ιατρική στον ανεπτυγμένο τεχνολογικά κόσμο, αλλά σίγουρα πιο συχνό σε χώρες του τρίτου κόσμου όπου εκτελείται πολλές φορές κάτω από συνθήκες που είναι τουλάχιστον αμφιλεγόμενες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by panos19 View Post
    παιδια η ποσοτητα του σπερματος απο τι εξαρταται?
    Κάτι ερωτήσεις που κάνεις ώρες-ώρες ... Κι έτρωγα ένα γιαουρτάκι με σιρόπι σφενδάμου. :P

Λοιπόν, ανάμεσα σε δύο διαφορετικά άτομα, η διαφορά στην ποσότητα σπέρματος (το εκλαμβάνω ως «σπερματικών υγρών»), κάτω από τις ίδιες συνθήκες έκκρισης, εξαρτάται από τη διαφορά στην παραγωγικότητα των εσωτερικών οργάνων του καθενός (προστάτης - σπερματοδόχες κύστεις).

Για το ίδιο άτομο, η ποσότητα των υγρών επηρεάζεται από τη γενική κατάσταση του οργανισμού, την αποχή που προηγείται, το ερέθισμα και τη διάρκεια αυτού. Είναι τελείως διαφορετικό το να τελειώνεις σε πέντε λεπτά μετά από αποχή μιας μέρας από το να τελειώνεις μετά από ασταμάτητο «ψήσιμο» μιας ή δύο ωρών ενώ έχει προηγηθεί αποχή δύο εβδομάδων.

Η ηλικία παίζει επίσης ρόλο καθώς το μέγιστο παραγωγής γενικά παρατηρείται περίπου στα 35.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vox View Post
    Κάτι ερωτήσεις που κάνεις ώρες-ώρες ... Κι έτρωγα ένα γιαουρτάκι με σιρόπι σφενδάμου. :P

Λοιπόν, ανάμεσα σε δύο διαφορετικά άτομα, η διαφορά στην ποσότητα σπέρματος (το εκλαμβάνω ως «σπερματικών υγρών»), κάτω από τις ίδιες συνθήκες έκκρισης, εξαρτάται από τη διαφορά στην παραγωγικότητα των εσωτερικών οργάνων του καθενός (προστάτης - σπερματοδόχες κύστεις).

Για το ίδιο άτομο, η ποσότητα των υγρών επηρεάζεται από τη γενική κατάσταση του οργανισμού, την αποχή που προηγείται, το ερέθισμα και τη διάρκεια αυτού. Είναι τελείως διαφορετικό το να τελειώνεις σε πέντε λεπτά μετά από αποχή μιας μέρας από το να τελειώνεις μετά από ασταμάτητο «ψήσιμο» μιας ή δύο ωρών ενώ έχει προηγηθεί αποχή δύο εβδομάδων.

Η ηλικία παίζει επίσης ρόλο καθώς το μέγιστο παραγωγής γενικά παρατηρείται περίπου στα 35.
    το αν αυνανιστεις,εχεις ονειρωξη ή απο σεξουαλικη επαφη διαφερει το σπερμα?
    η ποσοτητα εχει κανει κανει με την γονιμοποιηση?
    η λιγη ποσοστητα μηπως πρεπει να μας ανησυχη?
    ερεθισμα τι εννοεις?

Senior Member
    το αν αυνανιστεις,εχεις ονειρωξη ή απο σεξουαλικη επαφη διαφερει το σπερμα?
    Δεν υπάρχει καμία ουσιαστική διαφορά. Έχω μόνο μια μικρή αμφιβολία για την ονείρωξη.

η ποσοτητα εχει κανει κανει με την γονιμοποιηση?
    η λιγη ποσοστητα μηπως πρεπει να μας ανησυχη?
    Η συντριπτική πλειοψηφία των αντρών εκκρίνει από 2 ως 5 ml σπερματικών υγρών σε μια εκσπερμάτωση. Ως σημείο αναφοράς μπορείς να θυμάσαι ότι ένα μικρό κουτάλι («του γλυκού» όπως λέμε) χωράει περίπου 5 ml. Αυτό που έχει σημασία για τη γονιμότητα είναι η συγκέντρωση σπερματοζωαρίων σ' αυτά τα υγρά, δηλαδή ο αριθμός τους ανά μονάδα όγκου. Αν αυτή η συγκέντρωση είναι χαμηλότερη από κάποιο κατώφλι (νομίζω 15 εκατομμύρια σπερματοζωάρια ανά ml μετά την τελευταία αναθεώρηση του Π.Ο.Υ.), τότε μπορεί να προκύψει πρόβλημα γονιμότητας.

Η γονιμότητα επηρεάζεται επίσης και από την ποιότητα των σπερματοζωαρίων. Όλα αυτά όμως είναι μικροσκοπικές παράμετροι που δεν μπορείς να εκτιμήσεις μόνος σου. Σε περίπτωση αμφιβολίας, παραγγέλνεις ειδικές εργαστηριακές εξετάσεις.

ερεθισμα τι εννοεις?
    Εννοώ το αίτιο που προκαλεί τη σεξουαλική διέγερση. Υπάρχουν διαβαθμίσεις. Άλλο είναι π.χ. να σκέφτεσαι κάποια κοπέλα που απλά σου αρέσει από μακριά, και άλλο να έχεις αφεθεί πλήρως σε στενή φυσική επαφή με κάποια που σε διεγείρει πολύ και με την οποία συνδέεσαι συναισθηματικά.

Senior Member
    τι αμφιβολία έχεις για την ονειρωξη?
    αν εκσπερματωνεις με οποιαδήποτε τρόπο υπάρχει περίπτωση να σου έχει επιπτώσεις στην γονιμότητα?
    δηλαδή το να πας μια για ξεπέτα και μια που σου αρέσει θα είναι διαφορετικό αλλά είναι και το ενδεχόμενο του άγχους

Senior Member
    τι αμφιβολία έχεις για την ονειρωξη?
    Λόγω της φύσης της, η ονείρωξη είναι ένα φαινόμενο που είναι πολύ δύσκολο να μελετηθεί. Πιστεύω ότι τα άτομα που λένε ότι τους συμβαίνει κατά τη διάρκεια ερωτικών ονείρων παράγουν και σπερματοζωάρια, αλλά δεν ξέρω τι γίνεται όταν συμβαίνει νυχτερινή έκκριση χωρίς ερωτική διέγερση μέσω ονείρου, π.χ. όταν ο οργανισμός αποβάλλει την περίσσεια των προστατικών υγρών για να αποφευχθεί πιθανή συμφόρηση.

αν εκσπερματωνεις με οποιαδήποτε τρόπο υπάρχει περίπτωση να σου έχει επιπτώσεις στην γονιμότητα?
    δηλαδή το να πας μια για ξεπέτα και μια που σου αρέσει θα είναι διαφορετικό αλλά είναι και το ενδεχόμενο του άγχους
    Η «ξεπέτα» (δε γνώριζα τον όρο παλιότερα και αν καταλαβαίνω καλά σημαίνει το ευκαιριακό σεξ) μπορεί να διαφέρει από το σεξ στα πλαίσια μιας κλειστής μακροχρόνιας σχέσης στο ότι μια τυχάρπαστη μπορεί να σου κολλήσει «παράσημα» με συνέπειες στην αναπαραγωγική υγεία σου. Αυτός είναι ένας κίνδυνος που υπάρχει πάντα στο σεξ, αλλά στις σχέσεις μιας βραδιάς (ή μιας ώρας) ο κίνδυνος είναι πολύ μεγαλύτερος.

Senior Member
    ειναι αλλο τα προστατικα υγρα και αλλο το σπερμα?
    κατσε ειναι διαφορετικη η ονειρωξη απο την νυκτερινη εκκριση?
    ενοειται παντα με προφυλαξεις,το μεγαλυτερο προβλημα ειναι μην σου κολλησει τιποτα ΣΜΝ,εχεις και πειπτωσεις στην αναπαραγωγη μετα?

Senior Member
    ειναι αλλο τα προστατικα υγρα και αλλο το σπερμα?
    Τα σπερματικά υγρά (σπέρμα αν θέλεις) αποτελούνται από περίπου 2-5% σπερματοζωάρια και 98-95% εκκρίσεις των σπερματοδόχων κύστεων και του προστάτη. Χρησιμοποίησα καταχρηστικά τον όρο «προστατικά υγρά» γιατί το σπέρμα πριν την έξοδό του από το σώμα συγκεντρώνεται στον προστάτη.

Ας πω συμπληρωματικά ότι συνήθως υπάρχουν στο σπέρμα και προσπερματικά υγρά, αρκετά ορισμένες φορές - ανάλογα με την παραγωγικότητα του αδένα του Cowper, που παρασύρονται όταν το σπέρμα τα συναντήσει στην ουρήθρα.

κατσε ειναι διαφορετικη η ονειρωξη απο την νυκτερινη εκκριση?
    Βασικά είναι το ίδιο πράγμα. Συνήθως με τον όρο «ονείρωξη» (ή ρεύση) εννοούμε τη νυχτερινή έκκριση σπέρματος που πυροδοτείται από ερωτικά όνειρα. Δεν αποκλείεται όμως να μπορεί να συμβεί αυτόματη ρεύση χωρίς όνειρο και σεξουαλική διέγερση αν ο προστάτης κάνει υπερχείλιση λόγω παρατεταμένης αποχής.

ενοειται παντα με προφυλαξεις,το μεγαλυτερο προβλημα ειναι μην σου κολλησει τιποτα ΣΜΝ,εχεις και πειπτωσεις στην αναπαραγωγη μετα?
    Ναι, μπορεί να έχει επιπτώσεις. Π.χ. η γονόρροια και τα χλαμύδια μπορούν να προκαλέσουν επιδιδυμίτιδα που, αν δεν αντιμετωπιστεί εγκαίρως, οδηγεί σε υπογονιμότητα ή ακόμα και σε στειρότητα.

Senior Member
    η υπογονιμοτητα μπορεί να αντιμετωπιστει?
    μου έχει συμβεί στον στρατό επειδή 9μηνες δεν αυνανιζομουν αλλά ούτε έβλεπα κάποιο όνειρα εβρισκα σπέρμα

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast