Δεν έχω στύσει όταν παρακολουθώ κάποιο αισθησιακό βίντεο - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 110
    Banned
    Σε ευχαριστω !

Senior Member
    Quote Originally Posted by Thanasis25 View Post
    Γιατί είμαι τυχερός τι είναι η περιτομή?
    Είσαι τυχερός γιατί η περιτομή είναι ο μερικός ακρωτηριασμός του ανδρικού μορίου με σκοπό την αφαίρεση της ακροποσθίας, συχνά δε και του χαλινού. Οδηγεί με το χρόνο, λόγω της έκθεσης της βαλάνου στον αέρα και της συνεχούς τριβής της με τα ρούχα, σε καταστροφή των αισθητηρίων που σχετίζονται με τη σεξουαλική διέγερση. Τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα όταν αφαιρείται και ο χαλινός, που έχει πολύ μεγάλη πυκνότητα νευρικών απολήξεων.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Thanasis25 View Post
    πίστεψε με δεν κόβονται εύκολα μου έχει γίνει συνήθεια
    Εγώ σε πιστεύω. Και αυτό που λες σημαίνει ότι μάλλον έχεις εθιστεί.

Όταν όμως έρθει η ώρα να «πας» με μια κοπέλα, μην εκπλαγείς αν δε σου κάνει «κούκου». Δε λέω ότι σίγουρα θα συμβεί κάτι τέτοιο, απλά έχε το υπόψιν σου για να λάβεις τα μέτρα σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vox View Post
    Είσαι τυχερός γιατί η περιτομή είναι ο μερικός ακρωτηριασμός του ανδρικού μορίου με σκοπό την αφαίρεση της ακροποσθίας, συχνά δε και του χαλινού. Οδηγεί με το χρόνο, λόγω της έκθεσης της βαλάνου στον αέρα και της συνεχούς τριβής της με τα ρούχα, σε καταστροφή των αισθητηρίων που σχετίζονται με τη σεξουαλική διέγερση. Τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα όταν αφαιρείται και ο χαλινός, που έχει πολύ μεγάλη πυκνότητα νευρικών απολήξεων.
    περιτομη δεν κανουν και οι μουσουλμανοι?
    οι ταινιες πορνο κανουν σε καπου καλο?
    Last edited by panos19; 09-07-2019 at 13:46.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vox View Post
    Δεν αποκλείεται να έχει γίνει ζημιά. Το θέαμα αυτό αντενδείκνυται σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις, αλλά πολύ περισσότερο στην εφηβεία που πλάθεται ο οργανισμός και η προσωπικότητα. Εσύ όμως πέρασες όλη την εφηβεία έτσι. Υπάρχουν διάφορες ανώνυμες αναφορές νεαρών ατόμων που παρακολουθούσαν τέτοιο θέαμα κατά τα εφηβικά χρόνια και όταν ήρθε η ώρα να αποκτήσουν σχέσεις με κοπέλες διαπίστωσαν ότι έπασχαν από στυτική δυσλειτουργία, γιατί δεν τους έκανε πλέον καμία αίσθηση το φυσικό γυναικείο σώμα. Δυστυχώς αυτές οι αναφορές εκ φύσεως δεν μπορούν να αξιολογηθούν επιστημονικά ώστε να εξαχθεί ένα ασφαλές συμπέρασμα, δείχνουν όμως ότι κάτι συμβαίνει.

Όσον αφορά εσένα, και τον κάθε νεαρό, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να διακόψεις εντελώς αυτά τα θεάματα. Ίσως να επανέλθεις έτσι.

Καλό αυτό. Δεν πρέπει να είναι κάτι οργανικό λοιπόν, εξάλλου είσαι πολύ νέος για τέτοια. Οπότε τα στοιχεία συγκλίνουν σ' αυτό που έγραψα πιο πάνω.

Οποτεδήποτε, και πριν και μετά.

Και κάτι τελευταίο. Μήπως έχεις υποστεί περιτομή;

Τι σχέση έχει η περιτομή??? εκατομμύρια άνδρες σε όλο τον κόσμο έχουν περιτομή και έχουν μια χαρά στύση..και εγώ επίσης έχω περιτομή ..και δεν με ρπιρεασε ποτέ τη στύση μου...
    Θεωρώ ότι όλα είναι θε.α καλής ψυχολογίας..
    Εγώ από τότε που έπιασα δουλειά και δουλεύω η στυτική δυσλειτουργία έμεινε στο παρελθόν..δεν ξέρω πως και τι..αλλά μετά από ένα μήνα συνεχής εργασίας η στύση μου αποκατάσταθηκε τέλειος..μέχρι που έφτασα σε σέξι να κάνω σεξ μέχρι και δύο φορές την ημέρα και ας έχω περιτομή..θαύμα για εμένα που επερνα διεγερτικά για να έχω στύση...όλα λοιπόν είναι θέμα ψυχολογίας..

Banned
    Συμφωνω απολυτως !
    Οταν βιωνεις στην πραξη, καθημερινα, οτι εισαι χρησιμος (σε οτιδηποτε),
    οτι αλλοι ανθρωποι σε χρειαζονται για να ξεκινησουν η να τελειωσουν κατι
    αυτο ανεβαζει κατακορυφα την λιμπιντο σου !

Οταν δεν σε χρειαζεται κανεις ... δεν σε χρειαζεται ουτε το οργανο σου !

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    [/B]

Τι σχέση έχει η περιτομή??? εκατομμύρια άνδρες σε όλο τον κόσμο έχουν περιτομή και έχουν μια χαρά στύση..και εγώ επίσης έχω περιτομή ..και δεν με ρπιρεασε ποτέ τη στύση μου...
    Θεωρώ ότι όλα είναι θε.α καλής ψυχολογίας..
    Εγώ από τότε που έπιασα δουλειά και δουλεύω η στυτική δυσλειτουργία έμεινε στο παρελθόν..δεν ξέρω πως και τι..αλλά μετά από ένα μήνα συνεχής εργασίας η στύση μου αποκατάσταθηκε τέλειος..μέχρι που έφτασα σε σέξι να κάνω σεξ μέχρι και δύο φορές την ημέρα και ας έχω περιτομή..θαύμα για εμένα που επερνα διεγερτικά για να έχω στύση...όλα λοιπόν είναι θέμα ψυχολογίας..
    επερνες κάποια αγωγή? ο γιατρός τι σου ειπε?

Senior Member
    Quote Originally Posted by panos19 View Post
    επερνες κάποια αγωγή? ο γιατρός τι σου ειπε?
    Οι γιατροί έλεγαν ότι είναι από άγχος...εγώ δεν το πίστευα αμφεβαλα...νόμιζα ότι με είχαν πειράξει κάτι χάπια που επερνα για υπογονιμότητα και δεν το παραδέχοντουσαν οι γιατροί..τελικά είχαν δίκιο ήταν καθαρά απτό άγχος..ναι μου είχαν δώσει και διεγερτικά για να βοηθήσουν τη στύση...είχα ολική απώλεια...με διεγερτικά έκανα σεξ..τώρα πια δεν τα χρειάζομαι...γιατί όπως είπα από τότε που έπιασα δουλειά είμαι μες στης στύσης...χωρίς διεγερτικά χωρίς τίποτα...σε βαθμό να κάνω σεξ κάποιες φορές και δύο φορές την ημέρα..δηλαδή έφτασα στο άλλο άκρο .
    Είναι θέμα καλής ψυχολογίας όλα...
    Αλλά μπορεί να παιξαν πολλά πράγματα ρόλο σε εμένα από τότε που έπιασα δουλειά..δηλαδή..
    Αφού δουλευ θέλω δεν θέλω κάνω κινήσεις...
    Άρα το αίμα κυκλοφορη πολύ καλύτερα..
    Εφόσον δουλεύω δεν μπορώ να καπνιΖω ανά πάσα στιγμή..είμαι υποχρεωμένος να καπνίζω ανά δύο ώρες στα διαλείμματα μου..άρα αυτόματα έχω ελατωση το τσιγάρο θέλω δεν θέλω..το ίδιο ισχύει και για το καφέ.
    Δεν αγχονομαι για λογαριασμούς-υποχρεώσεις..εφόσον δουλεύω θα της πληρώσω..άρα τέλος το άγχος..
    Είμαι πολύ καλύτερα οικονομικά...όπου θέλουμε πηγενουν ε με την η γυναίκα μου..έχω τέλειος διαφορετική ψυχολογία σε σχέση με Τοτες που ειμουν άνεργος ..
    Τι από όλα έπαιξε ρόλο δεν ξέρω .αλλά μάλλον όλα παιξαν ρόλο και διορθώθηκε η στύση αυτόματα...

Senior Member
    όταν είχες δυσλειτουργια πως αντέδρασε η γυναίκα σου?
    εσένα η δουλειά μπορεί να σου έκανε καλό αλλά σε κάποιους άλλους να έχει αντίθετα αποτελέσματα λόγω άγχους
    αν έκανες γυμναστική δεν θα σε βοηθούσε?
    τα κιλά επιρρεαζουν την στύση?

Senior Member
    Quote Originally Posted by panos19 View Post
    όταν είχες δυσλειτουργια πως αντέδρασε η γυναίκα σου?
    εσένα η δουλειά μπορεί να σου έκανε καλό αλλά σε κάποιους άλλους να έχει αντίθετα αποτελέσματα λόγω άγχους
    αν έκανες γυμναστική δεν θα σε βοηθούσε?
    τα κιλά επιρρεαζουν την στύση?
    Σίγουρα είναι ανάλογα και με τη δουλειά του καθενός.π.χ άμα είναι κάποιος οδηγός λεωφορείου παίζει αρνητικο ρόλο στη στύση διότι κάθεσε συνέχεια.οσο γιατί αγχος εδώ μέσα ξέρουν πόσο αγχοτικος τύπος είμαι με της δουλειές και έχω ανοίξει και θεματα.το άγχος με κάνει να παραιτουμε από δουλειές τόσο άγχος έχω...αλλά παρόλαυτα διορθώθηκε η στύση μου..δηλαδή η δουλειά μου έκανε καλό....
    Για τα κιλά δεν ξέρω..έτσι λένε ότι παίζουν ρόλο...εγώ μια ζωή αδυνατουλης ειμουν

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Σίγουρα είναι ανάλογα και με τη δουλειά του καθενός.π.χ άμα είναι κάποιος οδηγός λεωφορείου παίζει αρνητικο ρόλο στη στύση διότι κάθεσε συνέχεια.οσο γιατί αγχος εδώ μέσα ξέρουν πόσο αγχοτικος τύπος είμαι με της δουλειές και έχω ανοίξει και θεματα.το άγχος με κάνει να παραιτουμε από δουλειές τόσο άγχος έχω...αλλά παρόλαυτα διορθώθηκε η στύση μου..δηλαδή η δουλειά μου έκανε καλό....
    Για τα κιλά δεν ξέρω..έτσι λένε ότι παίζουν ρόλο...εγώ μια ζωή αδυνατουλης ειμουν
    εχεις θεμα με την γονιμοποιηση? επειδη ποιο πανω το ειχες γραψει
    στην γυναικα σου με το προβλημα στυσεις το ειχες πει?

Senior Member
    η ποσότητα του σπέρματος από τι εξαρτάται? υπάρχει διαφορά αν είναι από αυνανισμό, ονειρωξη και από σεξουαλικη επαφή?

Senior Member
    Στυσεις και Στυσεις μου βγαλατε τα ματια. Γραψτε το τουλαχιστον σωστα.. Στυση είναι
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

@Νοσηρη Σε ευχαριστώ.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    @Νοσηρη Σε ευχαριστώ.
    Χαχαχα ε μααααα
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast