Το ένστικτο λέει πάντα την αλήθεια;;; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
    Member
    Quote Originally Posted by Nina View Post
    εκείνες τις στιγμές που είναι τόσο καλός μαζί μου τα ξεχνάω όλα και μετά τα ίδια και τα ίδια
    Αυτές ακριβώς οι στιγμές είναι που θα έπρεπε να σε πεισμώνουν ακόμα περισσότερο να φύγεις.
    Ξέρω τι σκέφτεσαι. "Αφού υπάρχουν στιγμές που είναι τόσο καλός μαζί μου, αυτό σημαίνει ότι κατά βάθος με αγαπάει και είναι ερωτευμένος". ΟΧΙ. Δεν είναι έρωτας, είναι στρατηγική για να σε κρατάει φυλακισμένη σε συναισθηματική εξάρτηση μαζί του. Δεν είναι καλός μαζί σου από αγάπη. Σε χειρίζεται σαν μαριονέτα. Αν σε αγαπούσε δεν θα σε απατούσε δύο χρόνια τώρα, ούτε θα σε κρατούσε συναισθηματικά αιχμάλωτη. Σου παριστάνει τον καλό για να τον δικαιολογείς μέσα σου. Κοινώς, σε κοροϊδεύει με τον χειρότερο τρόπο, παίζοντας με τα συναισθήματά σου. Αυτό δεν είναι ούτε αγάπη ούτε καλοσύνη. Χειραγώγηση λέγεται. Χώνεψέ το για να πας παρακάτω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Jason IV View Post
    Αυτές ακριβώς οι στιγμές είναι που θα έπρεπε να σε πεισμώνουν ακόμα περισσότερο να φύγεις.
    Ξέρω τι σκέφτεσαι. "Αφού υπάρχουν στιγμές που είναι τόσο καλός μαζί μου, αυτό σημαίνει ότι κατά βάθος με αγαπάει και είναι ερωτευμένος". ΟΧΙ. Δεν είναι έρωτας, είναι στρατηγική για να σε κρατάει φυλακισμένη σε συναισθηματική εξάρτηση μαζί του. Δεν είναι καλός μαζί σου από αγάπη. Σε χειρίζεται σαν μαριονέτα. Αν σε αγαπούσε δεν θα σε απατούσε δύο χρόνια τώρα, ούτε θα σε κρατούσε συναισθηματικά αιχμάλωτη. Σου παριστάνει τον καλό για να τον δικαιολογείς μέσα σου. Κοινώς, σε κοροϊδεύει με τον χειρότερο τρόπο, παίζοντας με τα συναισθήματά σου. Αυτό δεν είναι ούτε αγάπη ούτε καλοσύνη. Χειραγώγηση λέγεται. Χώνεψέ το για να πας παρακάτω.
    ΠΟλύ σωστά! Μήπως φοβάσαι τη μοναξιά και ανέχεσαι αυτή την κοροιδία? Χειραγωγός, υποκριτής και απατεώνας είναι ο τύπος

Senior Member
    Βασικά οτι σου ξαναειπαν και τα παιδιά. Μόνο και μονο που καυλαντιζε μεσω ιντερνερ θα επρεπε να σου ήταν αρκετό για να τον στείλεις. Τώρα σου λεει ξεκαθαρα οτι αλλαξες σεξουαλικες προτιμησεις και εσυ παραμένεις εκει κάνοντας τη βιτρίνα του που πίστεψε με πολλοι γκει επιθυμούν κατι τετοιο. Δε βρίσκω τον λογο που δε προχωράς μπροστα. Ουτε παιδια εχετε ουτε κοινες υποχρεώσεις. Παρτο απόφαση και στειλτον στην ευχή
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Σε ευχαριστώ που μου απαντησες. Θεωρώ οτι κάθε ζήτημα υγείας χρόνιο μας επηρεάζει ακόμα και ασυνείδητα. Σίγουρα σε μια σχέση που αισθάνεσαι πλέον παθολογική και ενώ το παλεύεις μόνη δυσφορεις καλο είναι να κουβεντιασεις. Μακάρι να το είχα κάνει και εγώ παλαιότερα.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Junior Member
    Μακάρι να σκεφτόμασταν όταν έπρεπε το έχω πάρει απόφαση θα πάω σε ψυχολόγο να με βοηθήσει αλήθεια ευχαριστώ

Σου εύχομαι καλή αρχή! Υπάρχει νήμα με συμβουλές περί ψυχολόγου ψυχοθεραπευτη και πως πάνω κάτω έχουμε βιώσει κάποιοι την εμπειρία.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Page 2 of 2 FirstFirst 12