Results 1 to 15 of 23
-
05-07-2019, 13:28 #1
Ξαφνική ταχυπαλμία με ζαλάδα και έξαψη στο πρόσωπο!
Καλησπέρα. Θέλω να μοιραστώ κατι ακομα μαζι σας και αν μπορείτε να με βοηθήσετε κάπως. Σημερα καθώς καθόμουν στο κρεβάτι μου χαλαρός έβλεπα μια σειρά ξαφνικά άρχισα να εχω αίσθημα παλμών δισπνοια και όταν πηγα να σηκωθώ ήμουν έτοιμος να πέσω κάτω. Το προγραμμα μου με τη δουλεια ειναι μια πρωι μια απόγευμα. Όταν δουλεύω πρωι ειμαι μια χαρά σηκώνομαι ετοιμάζομαι και παω. Σημερα πιάνω στις 3 δουλεια και απο την ωρα που ξύπνησα μεχρι να παω στη δουλεια απλά χαλαρώνω τρωω ξαπλώνω κτλ. Δουλεύω σε νησί και ειναη καθημερινή η εργασία μου! Εχω παρατηρήσει οτι όποτε δουλεύω μεσημερι εχω πάντα λίγη αδιαθεσία μεχρι να παω στη δουλεια. Ίσως λόγω της ζέστης η κατι αλλο αλλα δεν ξερω. Σημερα εκει που καθόμουν το επαθα και με τρόμαξε. Έγραψα και τις προάλλες για ενα σφίξιμο-μούδιασμα αριστερά στο σαγονι αλλα παρατήρησα οτι όταν ανοίγω δυνατά το στόμα μου τοτε μουδιαζει πιο πολυ η περιοχή άρα δεν ειναι καρδιά. Τωρα αυτο στο ξαφνικό με τάραξε. Και αναρωτιέμαι τα πρωινά γιατι δεν εχει συμβεί κατι παρόμοιο; Ίσως φταίει ο ύπνος; Η οτι τρωω και παω δουλεια; Δεν ξερω πραγματικά ειναι πολυ άσχημο όλο αυτο!
- 05-07-2019, 14:04 #2
Καλώς τον Μπίλι. Ακόμη βασανιζεσαι βλέπω. Δεν είχες πάει σε κάποιον ομοιοπαθητικό? Βοήθησε καθόλου?
"Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."
05-07-2019, 14:12 #3
Βοήθησε παρά πολυ φιλε. Τοσο καιρο τιποτα. Τωρα μίλησα με κατι παιδιά απο τη δουλεια ολοι τα ίδια. Η ζέστη μαλλον το προκαλεί και το οτι δεν πινω πολυ νερό. Είχα και κλειστά τα πάντα μεσα στο σπιτι και επαθα ζημιά Ασε. Ειδικα αν αφήσω το αμάξι στον ήλιο φιλε και μετα μπω μεσα να παω δουλεια εκει να δεις ταχυπαλμίες! Η ζέστη παιζει μεγάλο ρόλο. Κατα τ αλλα ολα καλα δεν εχω τιποτα απο αυτα που είχα. Απλά ήμουν μονος τωρα και έγραψα εδω γιατι χεστηκα πάνω μου παλι. Είχα φάει και ξάπλωσα μετα να δω μια σειρά μεχρι να παω δουλεια. Τωρα ολα κομπλε σηκώθηκα έκανα κάποιες δουλειές και σε λιγο ετοιμάζομαι για δουλεια. Εκει να δεις ζόρι Ασε!!
05-07-2019, 16:24 #4MrgilleasGuestεγω μετα απο ισχυρη πνευμονια που περασα και περναω εχω πανω απο 100 παλμους συνεχεια εδω και δυο εβδομαδες συνεχομενα.παιρνω laprasor νομιζω ετσι λεγεται το φαρμακο που μειωνει τις σφυξεις πεφτουν στους 90 παλμους την επομενη ημερα ξανα πανω απο 100.
05-07-2019, 16:27 #5MrgilleasGuestlopresor λεγεται το φαρμακο που μειωνει τις σφυξεις
05-07-2019, 16:31 #6
Δεν θα χρειαστώ νομιζω να παρω κάποιο φάρμακο γιαυτο. Επίσης δεν μπορώ να παρω κατι αν δεν ρωτήσω τον γιατρο μου. Εγω παλι πνευμονία δεν είχα μια χαρά ειμαι δουλεύω παίρνω καλα λεφτά ειμαι οκ. Αλλα όταν δουλεύω μεσημερι 3-11 τοτε ειναι που τα παθαίνω ολα Ειδικα πριν παω στη δουλεια. Αυτο τωρα μιλαμε για κανα δυο φορές να το επαθα μετα την ομοιοπαθητική. Θα καλέσω σημερα τον γιατρο μου να του πω και για αυτο που νιώθω στο σαγονι και για το τι ακριβώς συνέβη! Μπορεί να ειναι στη καρδιά κατι μπορεί να με πειράζει η ζέστη η επειδή ξυπνάω κανα 3 ωρες πιο αργά όταν ειμαι μεσημεριανός. Πχ το πρωι ξυπνάω 7:30 όταν ειμαι πρωινή βάρδια και τις άλλες μερες το πολυ 10:30 εχω ξυπνήσει. Ίσως αυτο να φταίει ίσως η ζέστη κανεις δεν ξέρει. Περιμένω να παει η κατάλληλη ωρα για να ρωτήσω τον γιατρο μου μηπως και κανω κατι να περάσει η να μη ξαναγινει. Αλλα πλέον γίνεται πολυ σπάνια και δεν ειναι όπως ήταν. Μεσα σε 3 μήνες 2 φορές το εκει όλο κ όλο!
05-07-2019, 16:44 #7
Η ζέστη δεν προκαλει αυτά που λες...αυτά είναι σημασία άγχους...δεν θα σε έπιανε μόνο το μεσημέρι πριν φύγεις αλλά και όταν σχολάς,στα ενδιάμεσα κλπ...Οπότε πιστεύω είναι το ωράριο που σε αγχώνει και τίποτε παθολογικό.Η ζέστη προκαλεί ταχυκαρδίες γενικά εφιδρωσεις για να ρίξει την θερμοκρασία του σώματος και σε πόλη ζέστη φροντίζουμε καλή ενυδάτωση,σωστή διατροφή και ξεκούραση....και δεν εκτιθεμεθα στον ήλιο τις μεσημεριανές ώρες!!!Αν συνεχίσει αυτό και δεις και στο ενδιάμεσο κάτι τότε ψαξτο εκτενέστερα και θα βρεις την άκρη.
05-07-2019, 17:31 #8
Εγώ πιστεύω ότι ίσως έχει να κάνει με το στομάχι. Αν η τροφή πέσει απότομα και δεν χωνέψεις το πεπτικο σύστημα φέρνει παρα πολλά συμπτωματα που φρικάρουν κάθε άνθρωπο. Απότομη εφιδρωση αίσθηση λιποθυμίας και άλλα που δεν μου έρχονται αυτή τη στιγμή. Αν εχεις αποκλείσει παθολογιες απλά δοκίμασε ελαφρύ γεύμα φυσικά νερό αρκετό γιατί όλοι αφυδατωνομαστε το καλοκαίρι και απουσία καφεΐνης ή πιο ελαφρύ καφέ. Μπορεί να κοιμάσαι σε λάθος στάση μπορεί να σε χτυπά κάποιο κλιματιστικό υπάρχουν διάφοροι " αθώοι λογοι" που πολλές φορές δεν περνάνε από το νου μας.
"Make sure your worst enemy isn't you"
05-07-2019, 17:32 #9
Εγω αυτά τα πάθαινα σε κρίση πανικού...
Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..
05-07-2019, 19:01 #10
Αυτο που λες με το πεπτικό εχει μια βάση γιατι πριν το πάθω καμια ωρα πριν η και λιγότερο είχα φάει περισσευούμενο γύρο απο το προηγούμενο βραδυ και μετα αμέσως την έπεσα και έβλεπα σειρά. Ήθελα να χαλαρώσω πριν τη δουλεια επιτέλους μια φορα και να παω ξεκούραστος γιαυτο. Επίσης το εχω παρατηρήσει κ άλλες φορές οτι μπορεί να ειναι το στομάχι. Αλλα εχω και τσιμπήματα πόνους κτλ πιο πάνω απο το στομάχι στην περιοχή της καρδιάς. Μονο χθες και σημερα με έπιασε αυτο. Πριν λιγο με έπιασε βήχας και πονούσα πολυ όταν εβηχα στη περιοχή της καρδιάς. Μπορεί να ειναι κρυωμα μπορεί οτιδήποτε. Και αυτο για το κλιματιστικό που λες εχεις δίκιο αλλα δεν ήταν απο αυτο!
Καφε τσιγάρο και τέτοια δεν κανω ποτε όποτε δεν παιζει να με πειράζει κατι τέτοιο. Τωρα δεν ξερω τι και πως. Μηπως όταν ξυπνάω και ειμαι πρωι ειμαι απασχολημένος κατευθειαν και δε με πιάνει; Δεν ξερω. Όσο για την ωρα δεν με αγχώνει καθόλου. Δουλεύω πολυ καιρο εδω στο νησί και εχω συνηθίσει ούτε με αγχώνει κατι. Μονο στην αρχή ειχα άγχος όπως οι περισσότεροι. Δεν ξερω τι αλλο μπορεί να ειναι. Πάντως εγω θα παρω τον γιατρο τωρα μολις βρω λίγη ωρα!
05-07-2019, 20:38 #11
Παθολόγο παίρνεις;
05-07-2019, 20:54 #12
Ναι. Στον καρδιολόγο πριν 6 μήνες ούτε έκανα τα πάντα οτι εξέταση είχε. Και αιματολογικές κτλ. Δεν βρήκε κατι ο άνθρωπος! Μετα τη σεζόν θα ξαναπάω για όλες τις εξετάσεις!! Αυτος που παίρνω ειναι ομοιοπαθητικος και παθολόγος και με εχει βοηθήσει παρά πολυ. Εχει φύγει κατα 95% όλο αυτο που είχα και απλά τωρα εχει δυο μερες ίσως απο την κούραση η κατι αλλο και με έπιασε αυτο. Δεν διαρκεί πολυ. 2-3 λεπτά το πολυ. Και μπορεί να λεω και πολυ απλά εκείνη την ωρα δεν καταλαβαίνω.
05-07-2019, 20:56 #13
Οκ. Πιστεύω πως αν συζητήσεις και σου εξηγήσουν ακριβώς τη λειτουργία των οργάνων και φυσικά έχοντας τα αποτελέσματα των εξετάσεων σου μπορείς να διαχειριστείς ψύχραιμα κάθε σύμπτωμα. Εισαι υγιής. Δες και αυτό με την διατροφή και πιστεύω όλα καλά. Κάτι που δεν κοιτάνε εύκολα στους άντρες είναι ο θυρεοειδής που επίσης φέρνει συμπτωματολογια εφάμιλλη άγχους. Όλα καλά μπιλ
05-07-2019, 21:23 #14
05-07-2019, 21:40 #15
Διάβασα λίγα από τα θέματα που έχεις γράψει. Το γεγονός ότι ο πατέρας σου σε μικρή ηλικία ( 47 ) δε το θεωρώ μεγάλος, χρειάστηκε επεμβαση στη καρδιά, μήπως σε έχει επηρεάσει βαθύτερα από όσο νομίζεις; το έζησες από κοντά όλο το γεγονός; επίσης γκουγκλαρες συμπτωματα που ως γνωστόν μεγενθυνουν το άγχος. Μήπως είσαι σε άρνηση μπιλ;;