Χωρισμός μετά από ενάμιση χρόνο
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3
    Junior Member

Χωρισμός μετά από ενάμιση χρόνο

Είμαι με μια κοπέλα ενάμιση χρόνο και πριν από 2 βδομάδες με χώρισε. Πριν σας πω το λόγο που με χώρισε θα σας εξηγήσω πρώτα πως ήταν περίπου η σχέση με αυτή την κοπέλα. Υπήρχαν σε όλο το διάστημα της σχέσης πολλοί τσακωμοί και ένταση ,ζηλιες από μεριά μου και ψέματα από μεριάς της στις αρχές της σχέσης Αλλά επίσης υπήρχε πολύ αγάπη πολλές όμορφες στιγμές και γενικά μια πολύ ωραία εμπειρία και για τους 2 ακόμα και με τους τσακωμούς. Όταν είχαμε φτάσει στους 9 μήνες με χώρισε για πρώτη φορά γιατί η ζήλια μου και η πίεση που της ασκουσα είχε καταντήσει ανυπόφορη και δεν άντεχε άλλο οπότε αποφάσισε να το τελειώσει. Εγώ επέμεινα να τα ξαναβρούμε και να το πάμε από την αρχή Αλλά αυτή ήταν της άποψης ότι δεν πρόκειται να διορθώσω τπτ Και ότι ήταν αποφασισμένη να με χωρίσει. Εντέλει μετά από επιμονή από μεριάς μου αλλά και από λίγη αδιαφορία μετά από 2 βδομάδες ξαναγύρισε και συνεχίσαμε να είμαστε μαζί. Όλο το υπόλοιπο διάστημα που μας πέρασε 6 μήνες δηλαδή είχαμε ηρεμήσει αρκετά δεν υπήρχε ζήλεια και πίεση από μεριάς μου και οι τσακωμοί περιορίστηκαν αρκετά. Μάλιστα αυτή ήταν που είχε αρχίσει να ζηλεύει περισσότερο επειδή όσο είμασταν χωρια πίστευε ότι την είχα ξεπεράσει και κοίταγα άλλες. Υπήρξαν και 2 3 περιπτώσεις από κοπέλες που τους αρεσα και έτσι άρχισε να ζηλεύει περισσότερο. Τον τελευταίο μήνα όμως συνέβησαν κάποια περιστατικά. Αρχικά κατάλαβα ότι μου είχε πει ψέματα και μου έκρυβε πολλά πράγματα για έναν πρώην της με τον οποίο είχε μιλήσει όταν είχαμε χωρίσει για πρώτη φορά. Εκεί ήταν που ενώ δεν το ήθελα καθόλου την πίεσα πάρα πολύ μετά από πολύ καιρό για να μάθω τι ακριβώς είχε γίνει με τον πρώην της με αποτέλεσμα να τσακωθούμε για 2 μέρες και αυτή να είναι πολύ χάλια ψυχολογικά και να έχει φτάσει στο σημείο να κλαίει και να με παρακαλάει να μη χωρίσουμε. Εντέλει αποφάσισα να ξεχάσω το σκηνικό γτ κατάλαβα ότι δεν θα μάθω ποτέ την αλήθεια Αλλά τις επόμενες μέρες ένιωθα ξενερωμενος και η συμπεριφορά μου είχε γίνει πιο απότομη απέναντι της και στην ουσία νευριαζα Και της έκανα σκηνικά για αστεία πράγματα. Μου είπε ότι αυτό που έκανα την ενόχλησε και μου είπε ότι είχε μπει σε σκέψεις να με χωρίσει Αλλά εντέλει της ζήτησα συγνωνη για τη συμπεριφορά μου της εξγηγσα και συνεχίσαμε μαζί πάλι χωρίς εγώ να κάνω πάλι τέτοια σκηνικά. Μέχρι που ένα Σάββατο βράδυ είδα μια πρώην μου και είπα στην κοπέλα μου ότι η πρώην μου Ε χει ομορφύνει πολύ και με τα από 2 ώρες της έκανα φασαρία γιατί δεν τηρούσε τη διατροφή που Επρπεε να κάνει επειδή είχε πάρει κιλά και είχε βγει νε τις φίλες της για πιτογυρα. Κατάλαβα ότι της το είπα με πάρα πολύ λάθος τρόπο Αλλά πραγματικά οι προθέσεις μου ήταν να της δείξω ότι έχει ένα σώμα με πολύ καλές δυνατότητες και δε τις αξιοποιεί. Και προφανώς όλο αυτό που έκανα την ενόχλησε και την πλήγωσε με αποτέλεσμα την επόμενη μέρα να μου πει ότι σταματάμε .αυτό μου το χει πει 2 βδομάδες τώρα και από τότε έχω προσπαθήσει να τα ξαναβρούμε Αλλά ακόμα Δε τα έχω καταφέρει. Δεν έχουμε κόψει επαφές μάλιστα την πρώτη βδομάδα αποφάσισα να την κυνηγήσω για να της δείξω ότι είναι πολύ σημαντική για μένα και δεν θέλω να κοιτάξω καμία άλλη. Αλλά επειδή με είχε μια κρύο μια ζεστή όπως την πρώτη φορά που χωρίσαμε μετά από 5 μέρες προσπάθειας της είπα ότι θα σεβαστώ την επιλογή της όσο δύσκολο και να είναι και θα αποδεχτώ ότι έχουμε χωρίσει .Και τότε ήταν που έβαλε τα κλάματα και νευρίασε γτ όπως είπε την έκανα να δείξει τα συναισθήματα της .την επόμενη μέρα μου έστειλε μόνη της κάτι άσχετο που αφορούσε τη δουλειά και προσπάθησα να είμαι όσο πιο ψυχρός γινόταν. Την άφησα για 4 μέρες χωρίς να στείλω τπτ Και μετά από αυτές τις μέρες πήγα σπίτι της να της αφήσω κάποια πράγματα όπου την βρήκα χάλια και κατάλαβα ότι χάρηκε που με είδε . Επίσης μου έκανε κάποιες ερωτήσεις μεταξύ αστείου και σοβαρού αν την ξεπέρασα και αν έκανα κάτι με κάποια άλλη. Της είπα για άλλη μια φορά ότι δεν έκανα κάτι γτ μόνο αυτή μπορώ να κοιτάω και με τα από λίγη ώρα έφυγα γτ την είδα ότι αισθανόταν άβολα γτ φοβόταν να μη ξαναπεσει .Τις επόμενες μέρες είχαμε μια σχετικά σταθερή επικοινωνία με έπαιρνε μόνη της τηλέφωνο να μιλήσουμε πάλι για άσχετα θέματα . Μιαμερα με είδε στη δουλειά και εγώ προσπάθησα να την προσέγγισω και από την ώρα που με είδε είχε αναστατώθει πάρα πολύ και είχε πάρα πολλά νεύρα χωρίς να της κάνω κάτι. Παρολαυτα συνεχίσαμε να μιλάμε μέχρι μια μέρα που βγήκε με τις φίλες της και είδαμε στο ινσταγραμ με ένα φίλο μου ότι είχαν ανεβάσει στορυ την κοπέλα μου σε βίντεο να το παίζει ξεγνοιαστη και ότι όλα είναι καλά. Και μου είπαν όλοι τότε ότι ήταν φτιαχτο και Επρπεε να κάνω και εγώ νε τους φίλους μου φίλους για να σταματήσει να το κάνει αυτό. Οπότε ανεβάσαμε και εμείς στορυ. Και την επόμενη μέρα δλδ χθες μου μιλάει με το ζόρι την έχω πάρει 2 φορές τηλ Αλλά δεν το σηκώνει και γενικά φαίνεται οτι Δε θέλει να μιλήσει καθόλου και αποτι καταλαβαίνω όπως την ξέρω Πρπει να ήταν χάλια ψυχολογικά από χθες το πρωί και να αισθάνεται πάρα πολύ μπερδεμένη. Από χθες όμως μιλάει με το ζόρι, τα μνμτα Που της στέλνω δεν τα διαβάζει και γενικά έχω αρχίσει να ανησυχώ. Οι κοντινοί μου μου λένε ότι στην ουσία νευρίασε που αυτό που ήθελε να κάνει σε εμένα τελικά το έκανα εγώ σε αυτή το στορυ δλδ. Επίσης ξέρω ότι οι φίλες της την πιέζουν πάρα πολύ να χωρίσει περισσότερο από όσο θα έπρεπε για φίλες όπως έκαναν την πρώτη φορά που χωρίσαμε. Και μου λένε όλοι ότι είναι αυτά τα 2 πράγματα σε συνδυασμό από προχθές και γαιυτο δεν μου μιλάει. Πείτε μου και εσείς την άποψη σας και γενικά δώστε μου συμβουλές για το τι να κάνω

Senior Member
    Να καθίσεις μόνος σου και να την αφήσεις ήσυχη. Μπερδεμένα αισθήματα έχει και κάποια που αγαπάει τον άντρα της κι αυτός ο μαλάκας τη βαράει, δεν πάει να πει ότι είναι καλό για εκείνη ή για εκείνον να μείνουνε μαζί. Να λύσεις εσύ τα θέματά σου με τις ζήλιες κι εκείνη τις ανασφάλειες της και να δείτε ο καθένας πιο σοβαρά τι θέλετε από τη ζωή σας και αν τυχόν στο μέλλον είναι να ξαναγίνει κάτι, θα γίνει. Χλωμό όμως να φτιαχτεί μία σχέση που ενάμιση χρόνο τρωγόσαστε σαν το σκύλο με τη γάτα, αν ήταν να πάει καλά θα είχε πάει μέχρι τώρα.
    Και οι φίλες της μια χαρά φίλες είναι, μία δεν την εμπιστεύεσαι μία λες χοντράδες και την υποτιμάς, τι να σε κάνει δηλαδή;

Banned
    εγω δε πιστευω οτι σου κρυβει κατι για τον πρωιν της απλα τον βλεπει ως πηγη εμπνευσης απλα τρωει κατι περιεργα κολυματα με τα σοσιαλ μιντια που εγω δε το βρισκω σοβαρο αυτο τι ανεβασε κανεις στο ινταγραμ