Results 1 to 15 of 21
-
05-07-2019, 04:00 #1
Το ένστικτο λέει πάντα την αλήθεια;;;
Καλησπέρα παιδιά γράφω πρώτη φορά.
Έχω σχέση δύο χρόνια, πάντα μου έδειχνε ότι παίζει το μάτι του είχαμε διάφορα σκηνικά στην σχέση μας αλλά μέχρι στιγμής έχω δει μόνο μνμ σεξουαλικού περιεχομένου με αλλες. Δεν είναι το θέμα μου όμως αυτό σταματήσαμε να κάνουμε σεξ( δύο φορές το μήνα) βέβαια όλα ξεκίνησαν όταν πήγε στρατό είχε έρθει με άδεια και δεν με ακούμπησε βέβαια μαλώναμε πολύ μέσω τηλεφώνου με διαφορά που έκανε και εκεί είπα ότι είχε ξενερώσει μετά έσκασε μια βόμβα σε μνμ ότι του αρέσει το από πίσω σε αυτον!!! Κάθε φορά που μιλούσαμε για σεξ πάντα φανταζόταν ότι έκανε με άντρες εγώ πουθενα το συζητήσαμε και μου είπε ότι είχε δοκιμάσει πιο μικρός κτλ πλέων όμως μένουμε μαζί αλλά τίποτα καμία κίνηση προς εμένα ..γίνεται μόνο όταν κάνω κίνηση εγώ αλλά και πάλι είναι κουραστικό να κάνω κίνηση μόνο εγώ, περιμένει πώς και πώς να μείνει μόνος για να κάνει τα δικά του τι γίνεται ρε παιδιά ???? Δεν ξέρω τι να σκεφτώ δε με θέλει; Το ένστικτο μου λέει ότι έχω φάει φουλ κέρατο αλλά δεν μπορώ να χωρίσω δεν ξέρω γτ
- 05-07-2019, 04:02 #2
Αρχικά τι θες με ενα ατομο που καυλαντιζει με αλλες; τόσο στο ντουκου το πέρασες; οτι τι ειναι φυσιολογικό ας πουμε και σε πειραξε μόνο οτι θελει να τον φαει;
Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..
05-07-2019, 04:08 #3
Δε το πέρασα στο ντουκου πάντα ερχόταν μετανιωμένος και συνέχιζα απλά
05-07-2019, 04:50 #4
Δε ξέρω πόσο οπισθοδρομικη μπορει να ειμαι αλλά θα είχε φάει πόδι αν επιανα ότι γκομενιαζε αλλου
Δε θα τον συγχωρουσα σε καμια περίπτωσηΗ άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..
05-07-2019, 05:03 #5
Ως προς το δεύτερο σκύλος του θεματος ο άνθρωπος σου λεει ξεκαθαρα οτι τείνει στους αντρες.οπως ειπες εσυ πουθενά. Γιατί δεν χωρίζεις; και καυλαντιζε και θελει αλλες εμπειριες. Τι αλλο περιμένεις ακριβώς για να χωρίσεις ;
05-07-2019, 05:37 #6
Δεν ξέρω τι περιμένα μέχρι τώρα πάντα τα έριχνα φταίξιμο σε μένα λόγο της υγεία μου και ίσως και αυτός είναι και ο λόγος που δεν χωριζω ίσως φοβάμαι ότι θα μείνω μόνη τα καταλαβαίνω σιγά σιγά. Ευχαριστώ πολύ που απάντησες
05-07-2019, 05:57 #7
Αυτος ο φόβος της μοναξιάς ειναι που μας κρατάει με λαθος τοξικά ατομα. Και εγώ είχα βολευτει χωρίς νς περνάω καν καλα με τον τελευταίο. Καντε μια συζήτηση σε πολιτισμένα πλαίσια. Ρωτα τον τι θελει, γιατι και η άποψη σεξ από τη σχέση δεν ειναι οτι πιο νορμαλ. Αν θελει πχ εμπειρίες με άντρες ειναι κατι που δε μπορεις να το προσφέρεις εσυ οποτε θα απομακρυνθείς. Καλύτερα συζητα μαζι του. Νομιζω έχετε πολλα να πείτε. Και μη φοβάσαι μη μείνεις μόνη σου... Στο χερι σου ειναι να βρεις κάτι αξιόλογο
05-07-2019, 13:40 #8
What The Fuck? Ψιλοπράγματα δηλαδή. Και το λες σαν να μην τρέχει τίποτα;
Μακριά. Τι δεν καταλαβαίνεις; Τρέχα. Όλα τα υπόλοιπα θέματα (αμφισεξουαλικότητα, έλλειψη επιθυμίας για σεξ μαζί σου) μπροστά σε αυτό φαντάζουν τριτεύοντα προβλήματα κοινωνιολογικού-ψυχολογικού ενδιαφέροντος. Αν λέει αλήθεια και δεν αποτελεί δικαιολογία ώστε να αποφεύγει το συχνό σεξ μαζί σου. Φύγε τώρα, τι περιμένεις;
Χωρίς να θέλω σε καμιά περίπτωση να παραστήσω τον ειδικό ή τον έμπειρο, θα ήθελα να σου μεταφέρω μια διαφορετική οπτική γωνία στο πρόβλημα που αντιμετωπίζεις, χωρίς να ισχυρίζομαι απαραίτητα ότι βρίσκει εφαρμογή και στη δική σου περίπτωση, αλλά τουλάχιστον μπορεί να αποτελέσει τροφή για σκέψη. Αν και δεν έχεις αναφέρει γεγονότα από προηγούμενες σχέσεις ώστε να υπάρχει κάποιο μέτρο σύγκρισης, το μοτίβο συμπεριφοράς που περιγράφεις μου θυμίζει ανάλογες περιπτώσεις γυναικών που η ανοχή τους απέναντι στην απιστία των συντρόφων τους είχε ως αίτια αφενός μια πολύ ανταγωνιστική σχέση με το φύλο τους και αφετέρου μια εξαιρετικά τοξική και αυτοκαταστροφική ψευδαίσθηση. Ανταγωνιστική σχέση, διότι έβλεπαν ότι ο άπιστος σύντροφός τους μπορεί να βρει πολλές άλλες για να τις αντικασταστήσει και αυτό τον ανεβάζε σε αξία στα μάτια τους. Κατά συνέπεια, παρέβλεπαν όλα τα υπόλοιπα μειονεκτήματά του (έλλειψη αφοσίωσης, έλλειψη ενδιαφέροντος για τη δική τους ευτυχία κλπ) και επιδίωκαν να υπερισχύσουν έναντι όλων των υπολοίπων γυναικών με τις οποίες είχε επαφή. Η ψευδαίσθηση έγκειται στο ότι πίστευαν πως στο τέλος θα τα κατάφερναν να τον αλλάξουν και να τον κάνουν να είναι φουλ ερωτευμένος μαζί τους. Αυτά γίνονται μόνο στις ταινίες.
Οι πιο ακραίες περιπτώσεις αποφεύγουν συστηματικά τις φυσιολογικές σχέσεις και αναζητούν το επόμενο "κακό" παιδί που θα ξεκινήσει από την αρχή τον κύκλο της μιζέριας. Για αυτό, πιστεύω πως καλό θα ήταν να επισκεφτείς έναν ειδικό ώστε να σε βοηθήσει να αντιληφθείς αν όντως υπάρχει τέτοιο προβληματικό μοτίβο συμπεριφοράς, ώστε να το αντιμετωπίσεις και να το αλλάξεις πριν μπλέξεις ξανά σε περιπέτειες. Δύο χρόνια ανοχή στην απιστία δεν είναι καθόλου καλό σημάδι.
Το να μείνεις μόνη σου με τίποτα δεν συγκρίνεται με το να ζήσεις τη ζωή σου μαζί με έναν άνθρωπο που θα σε κάνει δυστυχισμένη. Αν δεν σε παρατήσει κάπου στα μέσα της μίζερης συμβίωσής σας.
05-07-2019, 17:02 #9
Κατ αρχας εδω δεν μιλαμε για ενστικτο, ο άνθρωπος στα λέει κατάφατσα
05-07-2019, 17:28 #10
05-07-2019, 18:10 #11
να φύγεις κορίτσι μου στα λέει ξεκάθαρα τι θέλει δεν κρύβεται...δεν έχει νόημα να χαραμιζεις τη ζωή σου για κάτι που δεν αξίζει και θα έρθει η στιγμή που θα βρεις ότι αναζητάς πραγματικά..
05-07-2019, 19:23 #12
Ευχαριστώ που μου απαντήσατε ειλικρινά έχετε δίκιο και το κακό είναι ότι πάντα μέσα ήξερα απλά πλεων είναι που τα σκέφτομαι πιο ξεκάθαρα ευχαριστώ πράγματικα
05-07-2019, 19:25 #13
05-07-2019, 21:59 #14
Ποιο είναι το πρόβλημα υγείας σου αν επιτρέπεται;; Ή είσαι πολύ ερωτευμένη ή πιστεύεις πως δεν θα βρεις κάποιον άλλο. Εκείνος μπορεί να γυρίζει μετανιωμένος γιατί ίσως δεν θέλει να δείξει ότι του αρέσουν οι άντρες στην κοινωνία. Εσύ θα αποδεχθείς να σε έχει για βιτρίνα; Τον εαυτό σου να κοιτάξεις να είναι καλά με όποιον άνθρωπο έχεις δίπλα σου. Τον εαυτό σου να προσέχεις και χωρίς κάποιον άντρα. Εύχομαι να είσαι καλά και να πάρεις μια απόφαση για τη δική σου ευημερία.
"Make sure your worst enemy isn't you"
06-07-2019, 13:42 #15
Αιμοκάθαρση κάνω αρκετά χρόνια τώρα απλά ποτε δεν ένιωθα άσχημα ούτε για μένα ούτε για την υγεία μου δεν ξέρω τι έχει αλλάξει στην ψυχολογία μου και δεν αντιδρώ και να βλέπω ότι δεν είναι σωστός απέναντι μου μέσα μου θέλω να φύγω και να μην έχω καμία επαφή μαζί του αλλά εκείνες τις στιγμές που είναι τόσο καλός μαζί μου τα ξεχνάω όλα και μετά τα ίδια και τα ίδια σκέφτηκα πολλες φορές να πάω σε ψυχολόγο . Μάλλον αυτό πρέπει να κάνω ίσως με βοηθήσει να φύγω από όλα αυτα