Results 1 to 15 of 66
Thread: Tι θέλει από εμένα ο πρώην;
-
06-07-2019, 18:43 #1
Tι θέλει από εμένα ο πρώην;
Γεια σας, θα ήθελα την γνώμη σας για μία κατάσταση. Μου αρέσει ένα αγόρι με το οποιο έγινε φάση πριν 5 χρονια αλλα τα χαλάσαμε γρήγορα οποτε δεν εξελίχθηκε περισσότερο. Πριν 3 μηνες ειχα παει στο σπιτι του για ταινια και οπως ειμασταν στο κρεβατι του ειμασταν αγκαλιασμενοι και του ειπα οτι μου αρεσει ακομα. Μου ειπε οτι σε αυτην την φαση δεν θελει κατι καινουριο να ξεκινησει. Περασε μια φαση καταθλιψης. Προσφατα μετα απο 3 μηνες χωρις να εχουμε μιλησει του εστειλα και του ειπα να παμε για καφε. Μου ζητησε συγγνωμη για τον τροπο που μου ειχε μιλησει οταν με απερριψε και μου ειπε οτι δεν ενιωθε καλα και τωρα ειναι καλα. Θελω να πω οτι ειμαι εγω αυτη που κυριως του λεω να βγουμε καθε φορα εκτος απο προσφατα που με καλεσε καπου, εγω συνηθως ξεκιναω τις συζητησεις facebook κτλ. Προσφατα του ειπα να δουμε παλι ταινια, πηγα σπιτι του και παλι με πηρε αγκαλια και ειμασταν ετσι 2 ωρες. Μου ειπε αν θελει να ακουμπησω στον ωμο του για να ειμαι πιο ανετα αλλα ειμασταν αγκαλια. Τελοσπαντων, μου ειπε να δουμε και την αλλη εβδομαδα ταινια. Την επομενη μερα του στελνω να παμε για μπανιο θαλασσα μετα απο λιγες μερες και ειναι σε φαση να μου λεει οτι δεν ειναι σιγουρος αν θα μπορει διοτι εχει πολλα με την δουλεια. Μου ειπε θα μου πει αλλα χλωμο το βλεπω γιατι συνηθως μου λεει "θα σου πω" και δεν μου στελνει. Τελοσπαντων, η απορια μου ειναι τι ειναι αυτη η φαση με την αγκαλια στο κρεβατι κτλ αλλα δεν το παει παραπερα; Δεν με εχει φιλησει καθολου η εχει κανει καμια κινηση ουτε μου στελνει facebook απο μονος του. Εγω συνηθως στελνω αλλα ειναι ομιλητικος και φαινεται να του αρεσει να κανουμε παρεα αλλα δεν ξερω τι παιζει με την φαση αγκαλια αλλα καμια αλλη κινηση; Αποψη τι παίζει; Eυχαριστω!
- 06-07-2019, 22:14 #2
Μπορεί να είναι τύπος που δε βιάζεται να προχωρήσει ερωτικα εάν δε νιώσει σιγουριά πως δεν θα φύγεις. Υπάρχουν τέτοιοι άντρες ναι. Σπάνιο φυσικά αλλά μπορεί να σε τεστάρει για το πόσο ενδιαφέρεσαι. Τα άλλα σενάρια είναι γνωστά. Μπορεί να έχει σχέση ή να έχει πληγωθεί ( δεν έχει ξεπεράσει πρώην) κτλ. Σου έχει μιλήσει για τη ζωή του για αυτά τα 5 χρόνια;
Φάση ολοκληρωμένη ;;"Make sure your worst enemy isn't you"
06-07-2019, 22:58 #3
Το ότι ενδιαφέρομαι το ξέρει γιατί του το είπα πριν 3 μήνες ξεκάθαρα. Πιστεύω ακόμα το ξέρει (δεν άλλαξε κάτι μέσα σε 3 μήνες από μέρους μου). Το μόνο που μου είπε είναι ότι το 2018 τα είχε με μια η οποία κάτι έκανε και μετά τα χαλάσανε και μετά από αυτό κάπως ένιωσε και από τότε μετά έχασε κάθε όρεξη να θέλει να βγει με άλλες. Ακόμα και με άλλη που βγήκε σταμάτησε αμέσως. Γενικά δεν βλέπει άλλες. Μόνο με τους φίλους του βγαίνει και μια φίλη του από την σχολή (μόνο φίλη) την οποία την εμπιστεύεται. Εμπιστεύτηκε και εμένα και έχει γίνει ήδη 3 φορες να έχω πάει σπίτι να δούμε ταινία και να είμαστε αγκαλιά βλέποντας ταινία αλλά τίποτα άλλο. Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί να με αγκαλιάσει έτσι αν δεν ενδιαφέρεται καθόλου να είμαστε μαζί. Επίσης τελευταία μου λέει όταν βρισκόμαστε να δούμε ταινία κτλ. και γενικά σχεδιάζει πράγματα αλλά εστιάζει πολύ και στην δουλειά του. Δεν ξέρω όμως αν βρε παιδιά είμαι friendzoned η όχι. Αν δηλαδή σκέφτεται να θέλει να είμαστε μαζί ή αν απλά το πάει χαλαρά και παίζει μαζί μου απλά με το κάνει boost το ηθικό του λόγω της καταθλιψης που πέρασε. Δεν τολμαω να τον ρωτήσω, δεν παίζει να του κάνω πάλι εξομολόγηση.
06-07-2019, 23:02 #4
Του λείπει η τρυφερότητα και την καλύπτεις εσύ, αλλά ερωτικά δεν νομίζω ότι ενδιαφέρεται. Όχι σώνει και καλά για 'σένα, γενικότερα.
06-07-2019, 23:04 #5
Δυστυχώς άμα δεν κάνεις το βήμα να ρωτήσεις ίσως εσύ να αναπτύξεις αισθήματα ενώ εκείνος να θέλει απλά τη θαλπωρή. Τόλμησε το. Τι θα χάσεις; εσύ ήσουν ξεκάθαρη πως σου αρέσει. Εκτός αν δεν μπορείς να διανοηθείς να μην βρίσκεστε καθόλου. Εμένα μου φαίνεται πως έμεινε στην σχέση του 2018 και ακόμα δεν είναι έτοιμος για κάτι. Ελπίζω να πάρεις και άλλες απαντησεις αλλά κυρίως να μην παιδευτεις με την κατάσταση.
"Make sure your worst enemy isn't you"
06-07-2019, 23:15 #6
Εγώ εκεί που κολλάω είναι ότι δεν ξέρω αν αξίζει να συνεχίσω την προσπάθεια να είμαι κοντά του ή να τα παρατήσω. Όταν του έστειλα προχθές να πάμε παραλία μου είπε ότι δεν ξέρει σίγουρα, να πω την αλήθεια μου φάνηκε σαν να μην τον ενδιέφερε και πολύ από τον τρόπο που το είπε, άσε που όταν είναι να με δει μου το κανονίζει μετά από 3 μέρες λες και δεν γίνεται νωρίτερα. Γενικα δεν θα το κρύψω ότι έχω αισθήματα ήδη για αυτόν και για αυτό δεν τα έχω παρατήρησει αλλά δεν ξέρω πια, έχω χάσει την μπάλα και δεν ξέρω αν αξίζει η όχι. Νιώθω ότι εκμεταλευεται αυτήν την αδυναμία αλλά τουλάχιστον δεν ξέρω αν σκοπεύει να κάνει κάτι μαζί μου ή αν απλά είναι προσωρινό όλο αυτό.
06-07-2019, 23:21 #7
Μεγάλο ρίσκο το να μείνεις μέχρι να του περάσει. Εκείνος έχει μπει στη "σχέση " μην έχοντας σκοπό να κάνει κάτι σοβαρό. Εσύ ήδη γουστάρεις πολυ. Μακάρι να μην πληγωθείς αλλά... ! Συνήθως δεν αλλάζει ο άλλος έτσι απλά όταν δεν έχει ξεπεράσει κάποια. Πάντως δείχνει σεβασμό μένοντας στην αγκαλιά αντί να επιδιώκει σεχ και μετά να λέει "δε μπορώ δε ξέρω θέλω να το σκεφτώ ".
"Make sure your worst enemy isn't you"
07-07-2019, 09:38 #8
καλημερα.
σε ρωτησε και η cc αλλα δεν απαντησες.
η φαση που κανατε πριν 5 χρονια, ηταν ολοκληρωμενη; τι ακριβως ειχε γινει; και για ποιον λογο τα ειχατε χαλασει τοτε;
τι ηλικια εχεις;
07-07-2019, 18:09 #9
07-07-2019, 18:59 #10
07-07-2019, 19:01 #11
Συμφωνώ, δεν ξέρω καν αν αξίζει να συνεχίσω να προσπαθώ. Μου δίνει την εντύπωση ότι εκμεταλλευται απλά την προσοχή που παίρνει ενώ ξέρει ότι εμένα μου αρέσει. Δεν ξέρω ρε παιδιά, εγώ ξέρω ότι αν ήταν σωστός θα έπρεπε από μόνος του να με πιάσει και να μου πει να μην παίρνω ελπίδες αλλά αυτός εκεί το συνεχίζει. Δεν ξέρω πια τι να σκεφτώ, είμαι τρομερά μπερδεμένη. Από την μία δεν θέλω να τον χάσω έχω ελπίδες από την άλλη νιώθω ότι απλά χάνω τον χρόνο μου. Γενικά είναι πολύ μπάχαλο η φάση.
07-07-2019, 20:22 #12
Λοιπόν, για να ανακεφαλαιώσουμε: Πριν 3 μήνες του είπες πως τον γουστάρεις και σου είπε ότι δεν θέλει να κάνει κάτι. 3 μήνες μετά, έκανες κίνηση πάλι εσύ και σου είπε ότι τότε δεν ήταν καλά ενώ τώρα είναι. Κι από τότε ταινιούλες, αγκαλίτσες κι ως εκεί και φαίνεται εσύ να το κυνηγάς ενώ εκείνος να βρίσκει προφάσεις. Η ερώτησή μου είναι, αφού εκείνος σου είπε ότι γενικά αισθάνεται καλύτερα τώρα και σου ζήτησε συγγνώμη για τον τρόπο του, γιατί δεν τον ρωτάς κι εσύ ευθέως πως αισθάνεται για εσένα κι αν είναι σε φάση να γίνει κάτι αντί να παίζετε την κολοκυθιά; Πες του ότι θα το σεβαστείς αν δεν σε γουστάρει ή το timing είναι λάθος ή δεν του βγαίνει για άλλους λόγους, αλλά θες να ξέρεις που βρίσκεσαι. Που είναι το κακό σε όλο αυτό;
07-07-2019, 21:22 #13
Ξέχασα να πω κάτι. Πριν 2 εβδομάδες βρεθήκαμε μετά από 3 μήνες σιγής (από όταν του είπα ότι τον γουσταρω) εκεί οι κουβέντες του ήταν: "συγγνώμη για τον τρόπο που σου φέρθηκα πριν λίγο καιρό απλά δεν ήμουν σε καλή φάση, δεν ήμουν καλά. Τώρα είμαι έτοιμος, νιώθω καλά" και έμεινα να τον κοιτάω όταν είπε "είμαι έτοιμος" και εγώ ή χαζή δεν τον ρώτησα αν εννοεί να είμαστε μαζί... Ξέρω εγώ κολλάω να τον ρωτήσω πάλι, δεν ξέρω. Σε εκείνη την γουβεντα που είχαμε του είπα οτο έχω περάσει και εγώ τέτοια φάση καταθλιπτική και μου λέει "λόγω της δικιάς μας σχέσης?" και του λέω όχι λόγω άλλης και με ρώτησε από που ήταν ο άλλος, πόσο καιρό τα είχαμε κτλ. Εμένα αυτό μου φάνηκε σαν ζηλεια. Δεν ξέρω μου δίνει την εντύπωση ότι σαν να μην ξέρει ούτε ο ίδιος τι γίνεται με εμάς. Ότι να'ναι.
08-07-2019, 10:09 #14
08-07-2019, 16:44 #15
Ναι είχα. Εχουν περάσει 3 μέρες και δεν έχει στείλει καθόλου. Γενικά για να στείλει από μόνος του πολύ σπάνιο. Συνήθως εγώ του λέω να βγούμε και να πω την αλήθεια το έχω κάνει τόσες φορές που έχω βαρεθεί. Μου είπε "να δούμε και άλλη ταινία την άλλη εβδομάδα", πιστεύω αν ήθελε θα έστελνε αλλά δύσκολο, δεν το κόβω να στέλνει, από μόνος του σπάνια θα μου στείλει :(