Tι θέλει από εμένα ο πρώην; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 66
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Πολύ πιθανό και αυτό. Οι άντρες στις μέρες μας δε συμπαθούν τη δέσμευση. Είναι αρκετά δυσεύρετο...
    Υπάρχει και αυτοί που θέλουν απλά για κάποιο λόγο οι γυναίκες δεν τους επιλέγουμε. Είναι λες και μας προσέλθουν περισσότερο τα "κακά" αγόρια που δεν θέλουν κάτι σοβαρό κτλ. Είμαι και εγώ μια από τις περιπτώσεις αυτές [emoji23][emoji24]

Senior Member
    Quote Originally Posted by chaotic-love View Post
    Υπάρχει και αυτοί που θέλουν απλά για κάποιο λόγο οι γυναίκες δεν τους επιλέγουμε. Είναι λες και μας προσέλθουν περισσότερο τα "κακά" αγόρια που δεν θέλουν κάτι σοβαρό κτλ. Είμαι και εγώ μια από τις περιπτώσεις αυτές [emoji23][emoji24]
    Μαλλον έχεις μαγνήτη. [emoji23][emoji23]Υπομονή και δύναμη!! Πιστεύω οτι ειναι οχι ευκολο αλλα ούτε και αδύνατο να γνωρίσουμε καποιον για σχέση. Ίσως πρέπει να κάνεις πιο αυστηρα τα φίλτρα σου...
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Σαυτο μπορω να εχω γνωμη γιατι ημουν και τα 2 σεναρια...
    Λοιπον, δεν ειναι δυσεύρετο ιδικα σε ηλικιες 30+ , ΑΛΛΑ επειδη οι "θελω να περασω απλα καλα" οπως ειναι αναμενωμενο θα πανε σε πολλες γυναικες να μιλησουν... φαινεται σα να ειναι πολλοι. Καθαρα μαθηματικα, ενας θα παει σε 10 πχ και ναι να του πει καποια .. μετα απο λιγες μερες... θα παει σε αλλες 10.. κτλ... ενω ο θελω σχεση.. μολις του πει μια που την θελει "ναι" ... τελος.

Το ποιους τραβας εσυ.. επισης μεγαλη συζητηση... μη περιμενεις να ντυνεσαι σα ντιβα και να περιμενεις να ερθει αυτος που θελει οικογενεια, αυτος που εχει ακριβο αυτοκ και θελει να παιξει θα ερθει.. γιατι και οι 2 πιστευουν οτι αυτο θελεις κι εσυ. Ντυσου ΑΠΛΑ = τραβα τους "θελω σχεση" (φυσικα τιποτα δεν ειναι απολυτο.. αλλα η στατιστικη υπάρχει).

Μετα εινια και το σε ποια στεκια πας, κοκτειλ 2 η ωρα το βραδυ στο κλαμπ... ε ... στα 30+ δεν εχεις θεση εκει.. αν θες και σχεση. Πανε καπου πιο χαλαρα πιο νωρις... ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ την αλλη μερα οι "θελω σχεση" :) και θελουμε να ειμαστε τιμιοι και στη δουλεια μας οπως και στη σχεση μας.

Μαλλον έχεις μαγνήτη. [emoji23][emoji23]Υπομονή και δύναμη!! Πιστεύω οτι ειναι οχι ευκολο αλλα ούτε και αδύνατο να γνωρίσουμε καποιον για σχέση. Ίσως πρέπει να κάνεις πιο αυστηρα τα φίλτρα σου...
    Και όμως μου έχουν πετυχοι καλά αγόρια να με θέλουν, εννοώ για σχέση και εγώ δεν τους δέχτηκα να είμαστε μαζί. Οπότε εμένα έρχονται οι καλοί το μυαλό δεν θέλει να ξεκολλήσει από τους λάθος [emoji23][emoji23] θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ [emoji23]

Senior Member
    Και όμως μου έχουν πετυχοι καλά αγόρια να με θέλουν, εννοώ για σχέση και εγώ δεν τους δέχτηκα να είμαστε μαζί. Οπότε εμένα έρχονται οι καλοί το μυαλό δεν θέλει να ξεκολλήσει από τους λάθος [emoji23][emoji23] θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ [emoji23]
    Εντάξει δε φταις κιόλας. Δε γίνεται να μας ελκυουν ολοι... Και εγω εχω απορρίψει πολλούς που υποτίθεται ηθελαν σχέση αλλα δε μου εβγαιβε το ερωτικό μαζι τους

Εντάξει δε φταις κιόλας. Δε γίνεται να μας ελκυουν ολοι... Και εγω εχω απορρίψει πολλούς που υποτίθεται ηθελαν σχέση αλλα δε μου εβγαιβε το ερωτικό μαζι τους
    Αχ άσε καταλαβαίνω, είμαι και εγώ επιλεκτική πολύ γενικά.

Senior Member
    Αυτό το έχετε συζητήσει ποτέ με ψυχολόγο? Έχω διαβάσει κάποια πράγματα σχετικά με αυτό και έχω περίεργια να ακούσω τι σας είπε.
    Είναι από τα πιο σοβαρά προβλήματα που ταλαιπωρούν πολλούς ανθρώπους και η πηγή των προβληματων των σχέσεων και έχει ρίζες στην οικογένεια.
    Επισης δεν λυνεται καθολου ευκολα, μην πω απλα καθολου και καποια στιγμη συμβιβάζεσαι, δηλ όταν θελήσεις να προχωρήσεις σε κάτι σοβαρό, συνήθως θα βάλεις το ερωτικό κομμάτι, σεξ σε δεύτερη η και τρίτη μοίρα.

Οκ λοιπόν έκανα τεράστια βλακεια. Δεν είχα τι να κάνω και λέω ας του στείλω σε φιλική φάση να πάμε για καφέ. Τελικά κανονίσαμε για αύριο αλλά το μετάνιωσα, δεν θέλω να πάω ούτε να τον δω. Δεν μπορώ να το κάνω το φιλικό και ούτε θέλω να κάνω παρέα με ένα άτομο σαν αυτόν που θα επιλέξει να κάνει παρέα μαζί μου μόνο όταν τον βολεύει. Παιδιά αν πω ότι μου έτυχε δουλειά και να το αναβαλουμε για άλλη μέρα είναι οκ σαν δικαιολογία;
    Ξέρω lame αλλά ας πούμε ήταν στιγμή αδυναμίας.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Οκ λοιπόν έκανα τεράστια βλακεια. Δεν είχα τι να κάνω και λέω ας του στείλω σε φιλική φάση να πάμε για καφέ. Τελικά κανονίσαμε για αύριο αλλά το μετάνιωσα, δεν θέλω να πάω ούτε να τον δω. Δεν μπορώ να το κάνω το φιλικό και ούτε θέλω να κάνω παρέα με ένα άτομο σαν αυτόν που θα επιλέξει να κάνει παρέα μαζί μου μόνο όταν τον βολεύει. Παιδιά αν πω ότι μου έτυχε δουλειά και να το αναβαλουμε για άλλη μέρα είναι οκ σαν δικαιολογία;
    Mα καλά,μέλι έχει και σε τραβάει ο πρώην?

Senior Member
    Θα σε μαλωσω. Γιατί βρε κορίτσι μου γλυκο έστειλες του τύπου; ολοι νομίζω συμφωνησαμε ότι φαίνεται οτι στη καλύτερη σε ηθελε για κατι ελεύθερο και χαλαρο και του δίνεις τη χαρα να του στειλεις ξανα. Δωστου μια μουτζα και στειλτον για βρούβες

Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Mα καλά,μέλι έχει και σε τραβάει ο πρώην?
    Την ίδια απορία έχω και εγώ. Τίποτα απλά θα του το ακυρώσω και μετά μπαίνω απευθείας No contact. Δεν του στελνω ξανά καθώς είναι χάσιμο χρόνου.

Θα σε μαλωσω. Γιατί βρε κορίτσι μου γλυκο έστειλες του τύπου; ολοι νομίζω συμφωνησαμε ότι φαίνεται οτι στη καλύτερη σε ηθελε για κατι ελεύθερο και χαλαρο και του δίνεις τη χαρα να του στειλεις ξανα. Δωστου μια μουτζα και στειλτον για βρούβες
    Ναι ναι βρήκα και την δικαιολογία οπότε όλα καλά. Καλά παιδιά του είπα να βγούμε βράδυ και μου είπε ότι αυτές τις μέρες έχει πολύ δουλειά οπότε ήθελε το πρωί. Τελικά κατάλαβα ότι τα βράδια κτλ τα κρατάει για τους φίλους και εμένα με έβαλε οπότε ήταν το πιο πιθανό απλά να μπορεί και να μην θέλουν οι φίλοι του. Καλά αυτό που με βάζει όταν δεν έχει κάτι καλύτερο με ξεπερνάει. Θα το ακυρώσω και δεν θα ασχοληθώ ξανά.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Την ίδια απορία έχω και εγώ. Τίποτα απλά θα του το ακυρώσω και μετά μπαίνω απευθείας No contact. Δεν του στελνω ξανά καθώς είναι χάσιμο χρόνου.
    Ε δεν μπορεί,κάτι θετικό θα έχει!

Senior Member
    Ναι ναι βρήκα και την δικαιολογία οπότε όλα καλά. Καλά παιδιά του είπα να βγούμε βράδυ και μου είπε ότι αυτές τις μέρες έχει πολύ δουλειά οπότε ήθελε το πρωί. Τελικά κατάλαβα ότι τα βράδια κτλ τα κρατάει για τους φίλους και εμένα με έβαλε οπότε ήταν το πιο πιθανό απλά να μπορεί και να μην θέλουν οι φίλοι του. Καλά αυτό που με βάζει όταν δεν έχει κάτι καλύτερο με ξεπερνάει. Θα το ακυρώσω και δεν θα ασχοληθώ ξανά.
    Εννοείται να τον ακυρώσεις. Είναι το χειρότερο μου να με έχουν τελευταία επιλογή και για όλους το ιδιο πιστεύω..να κοιτας ανθρώπους που βρίσκουν χρόνο για σενα και δε σε συναντάνε λες και σου κάνουν χαρη

Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Ε δεν μπορεί,κάτι θετικό θα έχει!
    Καλό παιδί είναι, το θέμα είναι όμως οτι παίζει μαζί μου και όσο πιο πολύ εύκολο του το κάνω τόσο πιο πολύ συνεχίζει οπότε καλύτερα το αφήνω για τώρα. Νιώθω πολύ άσχημα και δεν έχω αυτήν την στιγμή να έχω πιο μπερδεμένη ζωή με κάποιον που απλά δεν θέλει να είναι μαζί μου. Σε αυτήν την φάση είμαι με αντικαταθλιπτικα και προσπαθώ να διατηρώ όσο καλύτερη διάθεση και αυτός μου την χαλάει όταν δεν είναι ξακεθαρος με το τι θέλει με εμένα :(

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast