Διαλέγουν πάντα τις άλλες και με αφήνουν εμένα μπουκάλα. - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 108
    Senior Member
    ρε συ δελφινι...
    εισαι πολυ ανταγωνιστικη.
    δεν θελεις κανεναν.
    θελεις παντα να μπεις στο ματι μιας αλλης γυναικας.
    παλια πηγες με τον γκομενο μιας φιλης σου και προσπαθουσες να μας πεισεις ποσο καλυτερη της εισαι και γιατι κεινη να την θελουν και να ειναι τωρα παντρεμενη κι εσυ να εισαι μονη.
    μετα μας ελεγες οτι εκανε κινηση ενας που δεν τον ηθελες.
    και ενδιαφερθηκες ξαφνικα, οταν εκεινος προτιμησε μια αλλη και προσπαθουσες να μας πεισεις ποσο καλυτερη της εισαι.
    τωρα μας λες οτι 2 ανδρες που ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ προτιμησαν 2 γυναικες που εσυ τις βρισκεις χειροτερες σου.
    τι θα γινει με την περιπτωση σου;
    κανεις δεν θα σε θελει χωρις να τον γουσταρεις, μονο για να μπεις στο ματι μιας αλλης γυναικας.

Banned
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Λες να είμαι χάλια???

Αυτό κάνω και εγώ ψάχνομαι.....

Βέβαια δεν είχα ολοκληρωμένη σχέση μαζί τους....
    Να ψαχτεις σαν ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ δελφινακι ... σαν ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ... αυτο εννοουσα.
    Λοιπον, κυκλους κανουμε. Η δικη μου αποψη ειναι ΨΑΞΕ τι καλυτερο εχουν οι αλλες δυο
    (οι συγκεκριμενες) απο σενα. Οχι τι χειροτερο, τι καλυτερο. Δεν εχω αλλο τιποτα
    να προτεινω. Ειναι τοσο απλο ....

Το οτι δεν ειχες ολοκληρωμενη σχεση μαζι τους, δεν θυμαμαι να το γραψες στην αρχη.
    Αυτο αλλαζει αρκετα πραγματα. Ποσο καιρο τους ειχες ΧΩΡΙΣ να ολοκληρωσεις μαζι τους ?

Senior Member
    Λες να είμαι χάλια???

Αυτό κάνω και εγώ ψάχνομαι.....

Βέβαια δεν είχα ολοκληρωμένη σχέση μαζί τους....
    Καλησπέρα,

τι σχέση είχες με αυτούς τους δύο? Πχ πόσο καιρό κράτησαν αυτές οι σχέσεις? Αισθήματα γεννήθηκαν καθόλου? Επιθυμία για σεξ υπήρχε? Αν ναι γιατί δεν προχώρησε και αν όχι γιατί καθόσουν με αυτούς?

Συγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτος, προσπαθώ να πιάσω λίγο την όλη εικόνα
    "Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."

Senior Member
    Τον έναν τον γνώρισα στα ΙΕΚ που πήγαινα τότε και ήμουνα 18 χρονών αυτός έφυγε στο εξωτερικό και μου έστειλε γράμμα από εκεί ότι με θέλει μετά όταν ήρθε εδώ έβγαινα μαζί του φιλικά και λίγο προς το ερωτικό αλλά αυτός γνώρισε και αυτήν που παντρεύτηκε και έγειρε προς αυτήν. Α, τώρα είμαι 43 και τον δεύτερο τον ήξερα από το σχολείο παντρεύτηκε για 20 χρόνια και χώρισε μου έλεγε ψέμματα ότι με ήθελε από τότε και εγώ του έριξα άκυρο και βρήκε την άλλη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ρε συ δελφινι...
    εισαι πολυ ανταγωνιστικη.
    δεν θελεις κανεναν.
    θελεις παντα να μπεις στο ματι μιας αλλης γυναικας.
    παλια πηγες με τον γκομενο μιας φιλης σου και προσπαθουσες να μας πεισεις ποσο καλυτερη της εισαι και γιατι κεινη να την θελουν και να ειναι τωρα παντρεμενη κι εσυ να εισαι μονη.
    μετα μας ελεγες οτι εκανε κινηση ενας που δεν τον ηθελες.
    και ενδιαφερθηκες ξαφνικα, οταν εκεινος προτιμησε μια αλλη και προσπαθουσες να μας πεισεις ποσο καλυτερη της εισαι.
    τωρα μας λες οτι 2 ανδρες που ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ προτιμησαν 2 γυναικες που εσυ τις βρισκεις χειροτερες σου.
    τι θα γινει με την περιπτωση σου;
    κανεις δεν θα σε θελει χωρις να τον γουσταρεις, μονο για να μπεις στο ματι μιας αλλης γυναικας.
    Ναι πολύ σωστά είναι αυτά που λες Ρέμεντυ . Τι θα γίνει πώς θα γίνει να θέλω κάποιον ?

Senior Member
    Ναι πολύ σωστά είναι αυτά που λες Ρέμεντυ . Τι θα γίνει πώς θα γίνει να θέλω κάποιον ?
    .....
    δεν υπαρχουν τετοιες οδηγιες βρε δελφινι.
    οταν θελεις καποιον, το ξερεις πολυ καλα.
    το θεμα ειναι ομως να σε θελει κι εκεινος.

Senior Member
    Γιατί αυτές τις ξέρεις ? Πώς λες ότι είναι καλύτερες από μένα στον χαρακτήρα? Μπορεί να προσποιούνται για να τυλίξουν κάποιον.
    Δεν τις ξέρω αλλά θεωρώ ότι δεν μιλάς όμορφα, δεν μπορείς να προσβάλλεις έτσι ανθρώπους που δεν σε έχουν βλάψει, δεν είναι σωστό...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Τον έναν τον γνώρισα στα ΙΕΚ που πήγαινα τότε και ήμουνα 18 χρονών αυτός έφυγε στο εξωτερικό και μου έστειλε γράμμα από εκεί ότι με θέλει μετά όταν ήρθε εδώ έβγαινα μαζί του φιλικά και λίγο προς το ερωτικό αλλά αυτός γνώρισε και αυτήν που παντρεύτηκε και έγειρε προς αυτήν. Α, τώρα είμαι 43 και τον δεύτερο τον ήξερα από το σχολείο παντρεύτηκε για 20 χρόνια και χώρισε μου έλεγε ψέμματα ότι με ήθελε από τότε και εγώ του έριξα άκυρο και βρήκε την άλλη.
    43? Και μιλάς για κάποιον όρο 20 ετών? Εγώ νόμιζα ήσουν 20+ και μιλάς για πριν λίγα χρόνια . Γι'αυτό επέμενα ηλικίες κτλ. Αυτό αλλάζει λίγο το πράμα.
    Εγώ μπερδεύτηκα. :/
    Τελευταία 10 χρόνια λες

Η δελφίνι είναι παλαιό μέλος που έχει παιδευτει με κάποια γεγονότα. Μπορείτε να διαβάσετε τις αναρτήσεις των μελών μπαίνοντας στο προφίλ.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Άρα ήτανε βλαμμένοι γιατί αν στις δείξω θα φρίξεις....
    Εξακολουθείς να βγάζεις κακια.. Τι σε νοιάζει εσενα τι έκαναν άνθρωποι που δε γούσταρες καν; καθισες κ τις έστειλες στη ρεμεντι και εδώ τις θάβεις.. Σορρυ αλλα βγάζεις πολυ κατινια
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Μάλλον δεν με θέλει κανένας εμένα ούτως ή άλλως!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Εξακολουθείς να βγάζεις κακια.. Τι σε νοιάζει εσενα τι έκαναν άνθρωποι που δε γούσταρες καν; καθισες κ τις έστειλες στη ρεμεντι και εδώ τις θάβεις.. Σορρυ αλλα βγάζεις πολυ κατινια
    Κοπέλα μου δεν τις θάβω λέω την αλήθεια .... με απασχολούν κάποια πράγματα και θέλω και μια δεύτερη γνώμη.

Δεν νομίζω ότι είναι κακία.

Senior Member
    Μάλλον δεν με θέλει κανένας εμένα ούτως ή άλλως!!!
    Αν βγάζεις τη κακια που βγάζεις και εδώ δε μου κανει εντύπωση. Επίσης το να στέλνεις κοπελες που δε σε έχουν πειράξει και να της κατηγορείς και να είσαι και 43 χρόνων ολόκληρη γυναίκα είναι απλα τραγικό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Αν βγάζεις τη κακια που βγάζεις και εδώ δε μου κανει εντύπωση. Επίσης το να στέλνεις κοπελες που δε σε έχουν πειράξει και να της κατηγορείς και να είσαι και 43 χρόνων ολόκληρη γυναίκα είναι απλα τραγικό.
    Επειδή δεν με ξέρεις να μην μιλάς καλύτερα ....κόλλησε η βελόνα με το αν βγάζω κακία ή όχι. Εδώ και κακές παντρεύονται δεν είναι αυτό το πρόβλημα σου λέω.

Senior Member
    Επειδή δεν με ξέρεις να μην μιλάς καλύτερα ....κόλλησε η βελόνα με το αν βγάζω κακία ή όχι. Εδώ και κακές παντρεύονται δεν είναι αυτό το πρόβλημα σου λέω.
    Απο τη στιγμή που ανοίγεις ενα ποστ να δέχεσαι τη γνώμη του αλλου ακομα και οταν δεν σου αρέσει. Εισαι αρκετα μεγάλη για να μπαίνεις σε κατινιες να θάβεις πισώπλατα αλλες κοπελες και να τις ρεζιλευεις στέλνοντας πριβε λες και σε εχουν ενοχλησει. Ειναι ολοφάνερο νομίζω γιατί δε σε προτιμούν. Βγάζεις πολυ ανασφάλεια πέρα απο κακια..

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast