Διαλέγουν πάντα τις άλλες και με αφήνουν εμένα μπουκάλα. - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 108
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Απο τη στιγμή που ανοίγεις ενα ποστ να δέχεσαι τη γνώμη του αλλου ακομα και οταν δεν σου αρέσει. Εισαι αρκετα μεγάλη για να μπαίνεις σε κατινιες να θάβεις πισώπλατα αλλες κοπελες και να τις ρεζιλευεις στέλνοντας πριβε λες και σε εχουν ενοχλησει. Ειναι ολοφάνερο νομίζω γιατί δε σε προτιμούν. Βγάζεις πολυ ανασφάλεια πέρα απο κακια..
    Κακό άτομο δεν είμαι και δεν χρειάζεται να πείσω κανέναν για αυτό το ξέρω μόνη μου. Ανασφάλεια μπορεί να βγάζω. Δεν νομίζω ότι με βοηθάς λέγοντάς με ότι είμαι κακιά και αυτό είναι φόρουμ αλληλοβοήθειας αν δεν κάνω λάθος.

Senior Member
    Ήσουν ποτέ με κάποιον που ήθελες πραγματικά? Ή έχασες το χρόνο σου με ανθρώπους που δεν ήθελες?

Μη τρελενεσαι νταξ όλοι εχουμε κάποιους που ταιριάζουμε, αλλά τώρα μέχρι 43 και είχες μόνο 2 που δεν τους ήθελες κιόλας , περίεργο.

Ε πάντως οι απαντήσεις σου δε στάζουν και καλοσύνη για να λέμε την αλήθεια [emoji846]

Σίγουρα θέλει και αυτοκριτική, όλοι μας πιστεύω το κάνουμε, ειδικά μετά από κάποια αποτυχία ή κάτι που μας παραξένεψε.

Senior Member
    Είχα φυσικά και άλλες σχέσεις σε μικρότερη ηλικία αλλά με ενδιαφέρουν αυτές οι τελευταίες ύστερα από κάποια γεγονότα που πέρασα

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Κακό άτομο δεν είμαι και δεν χρειάζεται να πείσω κανέναν για αυτό το ξέρω μόνη μου. Ανασφάλεια μπορεί να βγάζω αλλά δεν νομίζω ότι με βοηθάς λέγοντάς με ότι είμαι κακιά και αυτό είναι φόρουμ αλληλοβοήθειας αν δεν κάνω λάθος.
    Και τι περιμένεις ακριβώς; να σου πω μπράβο που θάβεις αλλες κοπελες και μάλιστα τις εκθέτεις με το να στέλνεις φωτογραφίες; ποιος ακριβώς σου εδωσε το δικαίωμα να τις στείλεις σε φωτογραφίες και ποια είσαι εσύ για να το κάνεις. Το οτι εισαι σε ενα φορουμ αλληλοβοηθειας δε σημαίνει οτι θα βγάζεις χολή θα φέρεσαι ανήθικα κα8 εμείς θα σου λέμε μπράβο. Τα χεις πολυ μπερδεμενα στο κεφαλι σου. Και ναι για μενα ξεπέρασες κάθε όριο με το να στείλεις φώτο που δεν ειχες κανενα δικαίωμα. Άποψη μου.
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Και τι περιμένεις ακριβώς; να σου πω μπράβο που θάβεις αλλες κοπελες και μάλιστα τις εκθέτεις με το να στέλνεις φωτογραφίες; ποιος ακριβώς σου εδωσε το δικαίωμα να τις στείλεις σε φωτογραφίες και ποια είσαι εσύ για να το κάνεις. Το οτι εισαι σε ενα φορουμ αλληλοβοηθειας δε σημαίνει οτι θα βγάζεις χολή θα φέρεσαι ανήθικα κα8 εμείς θα σου λέμε μπράβο. Τα χεις πολυ μπερδεμενα στο κεφαλι σου. Και ναι για μενα ξεπέρασες κάθε όριο με το να στείλεις φώτο που δεν ειχες κανενα δικαίωμα. Άποψη μου.
    Πήγες πολύ μακρυά την βαλίτσα νομίζω και μεγαλοποιείς πολύ τα πράγματα!!! Ας ήτανε έτσι όλοι οι ανήθικοι έτσι....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    Ήσουν ποτέ με κάποιον που ήθελες πραγματικά? Ή έχασες το χρόνο σου με ανθρώπους που δεν ήθελες?

Μη τρελενεσαι νταξ όλοι εχουμε κάποιους που ταιριάζουμε, αλλά τώρα μέχρι 43 και είχες μόνο 2 που δεν τους ήθελες κιόλας , περίεργο.

Ε πάντως οι απαντήσεις σου δε στάζουν και καλοσύνη για να λέμε την αλήθεια [emoji846]

Σίγουρα θέλει και αυτοκριτική, όλοι μας πιστεύω το κάνουμε, ειδικά μετά από κάποια αποτυχία ή κάτι που μας παραξένεψε.
    Τα χώνεις με το γάντι.. Εγω παλι δε μπορώ. Κάποια πράγματα με βγάζουν έξω απο τα ρούχα μου. Και καλα να ηταν κανα κοριτσάκι 20 χρονων ακομα ανωριμο. Αλλα 43 και να έχει τετοια συμπεριφορά; το χουμε βρει καραμελα οτι το σαιτ ειναι αλληλοβοηθειας για να φερομαστε ανήθικα και να μη μπορούν να μας πουν και τιποτα. Ε οχι ρε φιλε. Κάθεσαι και εκθέτεις γυναίκες που δεν σε εχουν ενοχλησει ποτε; θα κάτσεις να τα ακούσεις.

Senior Member
    Τα χώνεις με το γάντι.. Εγω παλι δε μπορώ. Κάποια πράγματα με βγάζουν έξω απο τα ρούχα μου. Και καλα να ηταν κανα κοριτσάκι 20 χρονων ακομα ανωριμο. Αλλα 43 και να έχει τετοια συμπεριφορά; το χουμε βρει καραμελα οτι το σαιτ ειναι αλληλοβοηθειας για να φερομαστε ανήθικα και να μη μπορούν να μας πουν και τιποτα. Ε οχι ρε φιλε. Κάθεσαι και εκθέτεις γυναίκες που δεν σε εχουν ενοχλησει ποτε; θα κάτσεις να τα ακούσεις.
    Δεν τα χώνει με το γάντι σε μένα αλλά σου κάνει και εσένα το χατήρι αν δεν κατάλαβες να με πει κακιά γιατί παίσατε 2 να με φάτε

Senior Member
    Πήγες πολύ μακρυά την βαλίτσα νομίζω και μεγαλοποιείς πολύ τα πράγματα!!! Ας ήτανε έτσι όλοι οι ανήθικοι έτσι....
    Εγω πηγα τη βαλίτσα μακρυά; οχι εσυ που εστελνε φωτογραφίες τους στα πριβε θαβοντας τες; καταλαβαίνεις οτι ειναι φουλ ανηθικο ή το θες και εσυ ζωγραφισμενο;

Senior Member
    Εγω πηγα τη βαλίτσα μακρυά; οχι εσυ που εστελνε φωτογραφίες τους στα πριβε θαβοντας τες; καταλαβαίνεις οτι ειναι φουλ ανηθικο ή το θες και εσυ ζωγραφισμενο;
    Και σένα τι σε νοιάζει ???? Πολύ προσωπικά το πήρες το θέμα εσένα έστειλα ????

Senior Member
    Δεν τα χώνει με το γάντι σε μένα αλλά σου κάνει και εσένα το χατήρι αν δεν κατάλαβες να με πει κακιά γιατί παίσατε 2 να με φάτε
    Κανενα χατήρι δε μου κανει. Το οτι βγάζεις κακια στο ειπαν και άλλοι. Οπως και απειρα κόμπλεξ.

Senior Member
    Ανήθικο αν θες να μάθεις είναι αυτό που κάνεις εσύ να λασπολογείς εις βάρος μου και να με λες ανήθικη και κακιά.

Senior Member
    Και σένα τι σε νοιάζει ???? Πολύ προσωπικά το πήρες το θέμα εσένα έστειλα ????
    Ειναι απάντηση 43 χρόνων γυναίκας; θα πρέπει να στείλεις εμενα για να το θεωρήσω εμετική κίνηση; θεματακια φουλ διακρίνω. Λυστα οσο προλαβαίνεις. Τελος και δε σου απαντάω αλλο. Σε θεωρω χάσιμο χρονου.

Senior Member
    Ειρήνη ημίν κορίτσια. Τόσο όμορφα κορίτσια δε θέλω να μαλώνουν, στεναχωριέμαι :)

Ταπεινοφροσύνη, μετριοφροσύνη. Θα πρόσθετα λίγο από αυτά δελφίνι μου και θα είσαι κελεπουρι ;) Όλοι οι άνθρωποι έχουμε τα στραβά και τα καλά μας, ε κάτι τους χάλασε σε σένα κάτι άρεσαν στις άλλες, οκ , πάμε παρακάτω, άστο να φύγει. Λίγο αυτοκριτική, αλλά μην ασχολείσαι με τις άλλες, τζάμπα βασανίζεσε, μπορεί ποτέ να μην μαθεις τι έκανε κλικ στον άλλο και πήγε , άστο.

Senior Member
    Κανενα χατήρι δε μου κανει. Το οτι βγάζεις κακια στο ειπαν και άλλοι. Οπως και απειρα κόμπλεξ.
    Εσύ και η Κύκνος

Senior Member
    Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    Ειρήνη ημίν κορίτσια. Τόσο όμορφα κορίτσια δε θέλω να μαλώνουν, στεναχωριέμαι :)

Ταπεινοφροσύνη, μετριοφροσύνη. Θα πρόσθετα λίγο από αυτά δελφίνι μου και θα είσαι κελεπουρι ;) Όλοι οι άνθρωποι έχουμε τα στραβά και τα καλά μας, ε κάτι τους χάλασε σε σένα κάτι άρεσαν στις άλλες, οκ , πάμε παρακάτω, άστο να φύγει. Λίγο αυτοκριτική, αλλά μην ασχολείσαι με τις άλλες, τζάμπα βασανίζεσε, μπορεί ποτέ να μην μαθεις τι έκανε κλικ στον άλλο και πήγε , άστο.
    Τζορτζ ελα στο τι σκέφτεστε

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast