Διαλέγουν πάντα τις άλλες και με αφήνουν εμένα μπουκάλα. - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 76 to 90 of 108
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Ειναι απάντηση 43 χρόνων γυναίκας; θα πρέπει να στείλεις εμενα για να το θεωρήσω εμετική κίνηση; θεματακια φουλ διακρίνω. Λυστα οσο προλαβαίνεις. Τελος και δε σου απαντάω αλλο. Σε θεωρω χάσιμο χρονου.
    Χάσιμο χρόνου είσαι εσύ κορίτσι μου και ντροπή σου για την επίθεση που μου κάνεις στο θέμα μου τόση ώρα.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Δελφίνι στάνταρ δεν κάνεις τίποτε για να βελτιώσεις τον εαυτό σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Χάσιμο χρόνου είσαι εσύ κορίτσι μου και ντροπή σου για την επίθεση που μου κάνεις στο θέμα μου τόση ώρα.
    Οτι πεις. Συνεχιζε να βγάζεις κομπλεξ. Κακο σε σενα κανεις. Ελα καληνύχτα..
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Δεν τα χώνει με το γάντι σε μένα αλλά σου κάνει και εσένα το χατήρι αν δεν κατάλαβες να με πει κακιά γιατί παίσατε 2 να με φάτε
    Ε όχι και να σε φάω, δε ξέρω τι έχει περάσει ο καθένας γι'αυτό και δε κρίνω, αλλά προσπαθώ να απαντάω επί του θέματος αλλά και με ειλικρίνεια.

Ναι μου αρέσει πολύ η ευγένεια ειδικά απέναντι στις γυναίκες μιας και σας έχω αδυναμία. Εσείς είστε πιο σκληρές μεταξύ σας [emoji848]

Χαλαρή κουβεντουλα κάνουμε, μη τρελενεστε μωρέ.

Άλλωστε και οι κακες έχουν τη γοητεία τους [emoji39] και καμιά φορά σε κατάλληλο περιβάλλον βγαίνει βγαίνει πολύ καλό :) οπότε μη μου κατηγορείτε τις κακές γυναίκες ( δε λέω ότι εσύ είσαι κακια δελφίνι, γενικά το λέω αυτό )
    Last edited by Georgewww; 09-07-2019 at 01:21.

Senior Member
    Εσύ και η Κύκνος
    Κι ο GeorgeGr1 μαζί μας συμφωνεί, όχι μαζί σου... Για σκέψου λίγο... Αυτά κι από μένα, λίγα και καλά...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Κι ο GeorgeGr1 μαζί μας συμφωνεί, όχι μαζί σου... Για σκέψου λίγο... Αυτά κι από μένα, λίγα και καλά...
    Aυτός ένα πόστ έγραψε ο άνθρωπος ...

Senior Member
    Aυτός ένα πόστ έγραψε ο άνθρωπος ...
    Κι εγώ τρία, δεν είναι και τόσα πολλά αλλά όπως το βλέπει κανείς... Εγώ απαξιώ ν' ασχοληθώ άλλο αλλά αν συνεχίσεις έτσι μια ζωή άλλες θα διαλέγουν οι άντρες... Άντε γεια...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Κι εγώ τρία, δεν είναι και τόσα πολλά αλλά όπως το βλέπει κανείς... Εγώ απαξιώ ν' ασχοληθώ άλλο αλλά αν συνεχίσεις έτσι μια ζωή άλλες θα διαλέγουν οι άντρες... Άντε γεια...
    Εσύ είσαι γνωστό πνεύμα αντιλογίας και ότι έχεις μια εμπάθεια μαζί μου για αυτό σε ανέφερα γιατί σε κάθε θέμα μου παίρνεις το μέρος αυτού που με πολεμάει.

Senior Member
    Εσύ είσαι γνωστό πνεύμα αντιλογίας και ότι έχεις μια εμπάθεια μαζί μου για αυτό σε ανέφερα γιατί σε κάθε θέμα μου παίρνεις το μέρος αυτού που με πολεμάει.
    ποιος σε πολεμαει καλε; οι γυναικες των αλλων;
    εσυ τις πολεμας και τις γλωσσοτρως. αυτες, ασχολουνται μαζι σου;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ποιος σε πολεμαει καλε; οι γυναικες των αλλων;
    εσυ τις πολεμας και τις γλωσσοτρως. αυτες, ασχολουνται μαζι σου;
    Όχι αυτές μια χαρά ζούνε και βασιλεύουν με τους έρωτες τους ευτυχισμένες. Εννοώ στο φόρουμ με " πολεμάει" η Κύκνος και η Νοσηρή φαντασία(χαχαχαχα)

Σιγά την γλωσσοφαγιά που τις κάνω δηλαδή !!!
    Last edited by δελφίνι; 09-07-2019 at 11:07.

Senior Member
    Όχι αυτές μια χαρά ζούνε και βασιλεύουν με τους έρωτες τους ευτυχισμένες. Εννοώ στο φόρουμ με πολεμάει η Κύκνος και η Νοσηρή φαντασία(χαχαχαχα)

Σιγά την γλωσσοφαγιά που τις κάνω δηλαδή !!!
    Λοιπόν, επειδή το παρατραβάς θα σου πω κάτι... Καμία εμπάθεια δεν έχω μαζί σου και μην πλάθεις ιστορίες με το μυαλό σου που δεν στέκουν αλλά αυτά που κάνεις και λες (μιλάς με τρομερή αγένεια για τις άλλες κοπέλες) κι επίσης δεν έχεις κανένα δικαίωμα -μέχρι που είναι και παράνομο- να στέλνεις φωτογραφίες τους, αυτό το ξέρεις;
    Άντε να δούμε μήπως καταλάβεις τώρα αν και χλωμό το βλέπω... Εσύ νομίζεις ότι είσαι η αγία και φταίνε για όλα οι άλλοι/ες...

Senior Member
    Λοιπόν, επειδή το παρατραβάς θα σου πω κάτι... Καμία εμπάθεια δεν έχω μαζί σου και μην πλάθεις ιστορίες με το μυαλό σου που δεν στέκουν αλλά αυτά που κάνεις και λες (μιλάς με τρομερή αγένεια για τις άλλες κοπέλες) κι επίσης δεν έχεις κανένα δικαίωμα -μέχρι που είναι και παράνομο- να στέλνεις φωτογραφίες τους, αυτό το ξέρεις;
    Άντε να δούμε μήπως καταλάβεις τώρα αν και χλωμό το βλέπω... Εσύ νομίζεις ότι είσαι η αγία και φταίνε για όλα οι άλλοι/ες...
    Πραγματικά πρέπει να σε δει ειδικός είσαι υπερβολική και δεν το λέω μόνο για εδώ αλλά για όλα τα πόστ σου !!! Αρκετά ασχολήθηκα.

Senior Member
    Πραγματικά πρέπει να σε δει ειδικός είσαι υπερβολική και δεν το λέω μόνο για εδώ αλλά για όλα τα πόστ σου !!! Αρκετά ασχολήθηκα.
    Με βλέπει ειδικός, μην ανησυχείς και δεν συμφωνεί μαζί σου... Αυτό είναι το τελευταίο που θα πω, εσένα δεν θα σε θέλει κανείς με το χαρακτήρα που έχεις, δεν έχω εγώ το πρόβλημα... Άντε γιατί κι εγώ πολύ σημασία κι αξία σου έδωσα... Συνέχισε να τρως χυλόπιτες και μετά να κλαίγεσαι εδώ...

Senior Member
    Τι να πω εμένα με έχω για καλό και έξυπνο κορίτσι πώς είναι δυνατόν να πέφτω τόσο έξω ?????
    Γιατί εγώ δεν έχω καλό χαρακτήρα? σε πληροφορώ ότι είμαι πάρα πολύ καλό κορίτσι!!!
    Αυτά ποιος τα λέει; Εσύ μόνο ή και άλλοι;

Senior Member
    Έλα μωρέ το πήραμε από τα μούτρα το κορίτσι, νταξ έχει ένα τόνο λίγο "κάπως" αλλά ας μην της την πέφτουμε , θαχει κιαυτη τα θέματα της.

Δε πειράζει, ο καθένας έχει τον χαρακτήρα του, ειρήνη υμίν.

Για φβ είναι μεγάλη συζήτηση η αλήθεια είναι. Αν στείλει κάποιος το προφίλ κάποιου σε έναν άλλο ούτε παράνομο είναι ούτε τίποτα αφού είναι δημόσιο, το σχόλιο ωστόσο τύπου πχ "να αυτή είναι τέτοια κτλ" μπορεί να είναι συκοφαντική δυσφήμιση αλλά μόνο αν είναι δημόσιο σχόλιο. Σε απόρρητο pm ( αν ειναι απόρρητο) δεν υπάρχει θέμα.

Ας έχουμε καλή θέληση και διάθεση ακόμα και με αυτούς που δε μας αρέσουν , με την επίθεση θα γίνει πιο αμυντική , με την ευγένεια ίσως μαλακώσει και το δελφινακι και αρχίσει να μιλάει πιο όμορφα και μαλακά για τις άλλες κοπέλες και ανθρώπους. Κάτι που το εύχομαι.

Δελφίνι δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξυ και επιθυμητό από μια κοπέλα που είναι και όμορφη και πολύ ευγενική τόσο στην ουσία όσο και στο λόγο της. Ποτέ δεν είναι αργά.

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast