Διαλέγουν πάντα τις άλλες και με αφήνουν εμένα μπουκάλα. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 108
    Δεν έχει να κάνει με τα κιλά γενικά αν σε θέλει κάποιος η όχι. Γενικά έχει να κάνει και ο χαρακτήρας. Μπορεί κάποιος να σε τραβάει για τον χαρακτήρα και όχι τόσο την εμφάνιση. Μου έχει τύχει να ερωτευτω αγόρι που δεν ήταν και ο γκόμενος αλλά σαν χαρακτήρας με έκανε να τον βλέπω και να λιώνω και να τον βλέπω κούκλο. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι παίζει ρόλο και ο χαρακτηρας κάποιου και μπορεί αυτές οι κοπέλες να είχαν καλό χαρακτήρα οπότε μην εστιάζουμε μόνο στην εμφάνιση, τα κιλά κτλ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by chaotic-love View Post
    Δεν έχει να κάνει με τα κιλά γενικά αν σε θέλει κάποιος η όχι. Γενικά έχει να κάνει και ο χαρακτήρας. Μπορεί κάποιος να σε τραβάει για τον χαρακτήρα και όχι τόσο την εμφάνιση. Μου έχει τύχει να ερωτευτω αγόρι που δεν ήταν και ο γκόμενος αλλά σαν χαρακτήρας με έκανε να τον βλέπω και να λιώνω και να τον βλέπω κούκλο. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι παίζει ρόλο και ο χαρακτηρας κάποιου και μπορεί αυτές οι κοπέλες να είχαν καλό χαρακτήρα οπότε μην εστιάζουμε μόνο στην εμφάνιση, τα κιλά κτλ.
    Γιατί εγώ δεν έχω καλό χαρακτήρα? σε πληροφορώ ότι είμαι πάρα πολύ καλό κορίτσι!!!

Μπορεί οι συγκεγκριμένοι να ήτανε βλάκες γιατί δεν το λες και αυτό?

Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Γιατί εγώ δεν έχω καλό χαρακτήρα? σε πληροφορώ ότι είμαι πάρα πολύ καλό κορίτσι!!!

Μπορεί οι συγκεγκριμένοι να ήτανε βλάκες γιατί δεν το λες και αυτό?
    Δεν διαφωνω ότι εισαι καλό κορίτσι. Είμαι σίγουρη ότι είσαι. Αυτό που λέω είναι ότι απλά μπορεί οι κοπέλες να μην είχα την εμφάνιση την τρομερή αλλά απλά ο χαρακτήρας τους να ήταν αυτό που έκανε εντύπωση. Από εκεί και πέρα ότι και να ήταν αυτοί (βλάκες η μη) το θέμα είναι να κοιτάξεις από εδώ και πέρα τι θα κάνεις. Δεν μπορείς να αφήσεις 2 άντρες να καθορίσουν το τι θα κάνεις. Την αξία σου την ξέρεις και το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να βρεις το σωστό εκείνο παιδί που θα σε θέλει και θα μείνει μαζί σου και μπορείς να το κάνεις αρκεί να το πιστέψεις και εσύ. Άσε τους τι έκαναν τους πρώην και ας είναι με οποία θέλουν, εσύ ξέρεις ότι μπορείς να βρεις κάποιον πολύ καλύτερο για εσένα που θα λιώνει για εσένα!

Senior Member
    Σε πληροφορώ ότι δεν κάνανε καμία εντύπωση ούτε στον χαρακτήρα τους γιατί τις γνώρισα.

Senior Member
    Βασικά βγάζεις κακια. Και αυτο ειναι άκρως απωθητικό ειτε εισαι γυναίκα ειτε Αντρας ειτε εξωγήινος. Και για μενα ειναι μη υγιές το να μπαίνεις σε συγκρίσεις. Τι σε νοιάζει εσενα τι ήταν οι αλλες; για να τις προτίμησαν κατι παραπανω θα είδαν.
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Βασικά πόσο χρονών είσαι ?
    Έχει ένα δίκιο η @φαντασια

Αφού δεν σου άρεσαν και τόσο, γιατί τώρα σκας? Άστο να πάει. Παρακάτω θα βρεις κάτι που σου ταιριάζει, υπομονή.

Banned
    ακομψο για γυναικα να ειναι πολυ αδυνατη λιγο ακουμπιστηρι διχνει μια γυναικα με γεναιοδωρη φυση

καποιοι η μοιρα τους ειναι να ειναι στη κορυφη εσενα οχι... μαλον κατα βαθος σ αρεσει η μοναξια

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    ακομψο για γυναικα να ειναι πολυ αδυνατη λιγο ακουμπιστηρι διχνει μια γυναικα με γεναιοδωρη φυση

καποιοι η μοιρα τους ειναι να ειναι στη κορυφη εσενα οχι... μαλον κατα βαθος σ αρεσει η μοναξια
    Όλα τα πολύ ωραια δεν ειναι (πολυ αδύνατη πολύ παχια κλπ) το θεμα δεν ειναι αυτο. Το θεμα ειναι οτι βγάζει κακια για δυο περιπτώσεις που δε πολυγουσταρε. Δλδ τι φαση; τοσο πολυ την νοιάζει η απόρριψη;
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Banned
    καλο κοριτσι δεν ειναι αλλα προσπαθει τουλαχιστον απλα εχει μια κακη φυση αλλα οταν εναντιωνεται καπιος στη φυση του ειναι σα να κανει συνεχως οτι δε θελει

ας παρατηρισει πχ κανεις τις αμαξες με τα αλογα η μοιρα τους ειναι ο τροχος η το τιμονι

Banned
    Εγω παλι νομιζω οτι το προβλημα της Δελφινω ειναι οτι ΔΕΝ αφηνει την συμπαθεια της να φανει,
    εστω και με εμμεσο τροπο, σε κανεναν. Τουλαχιστον με αυτους που λεει οτι γουσταρει αλλα δεν
    την πλησιαζουν. Επισης θα προσθετα οτι ΙΣΩΣ να ακτινογραφω μεσα στα λεγομενα της μια πολυ
    εκλεκτικη και απορριπτικη μανα η φιλη (η καποιον, τελωσπαντων) ... που την ποτισε ελιτισμο και
    επιτηδευση, με την σεσουλα. Καταβαλλει δυνατη προσπαθεια να φανει δεκτικη, απλη, καλοσυνατη
    ... ομως ... χανει το game στα σημεια.

Φαινεται ο επιτηδευμενος τυπος, καλο μου δελφινακι, οταν λες "σε πληροφορω οτι ειμαι πολυ καλο
    κοριτσι". Αυτο το συγκεκριμενο, ενας πραγματικα καλος χαρακτηρας, αρα και ταπεινος, ΠΟΤΕ ΔΕΝ
    θα το παραδεχθει δημοσια. Ειναι κατι που πρεπει ΜΟΝΟ οι αλλοι να πουν για σενα, οχι εσυ για σενα.
    Χανεις στα σημεια ... προσεξε το !
    Last edited by Del-meme290719b; 08-07-2019 at 11:59.

Senior Member
    Σορυ, αλλά έτσι όπως εκφράζεσαι για άλλους κι εγώ θα σε άφηνα για άλλη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Βασικά βγάζεις κακια. Και αυτο ειναι άκρως απωθητικό ειτε εισαι γυναίκα ειτε Αντρας ειτε εξωγήινος. Και για μενα ειναι μη υγιές το να μπαίνεις σε συγκρίσεις. Τι σε νοιάζει εσενα τι ήταν οι αλλες; για να τις προτίμησαν κατι παραπανω θα είδαν.
    Άρα ήτανε βλαμμένοι γιατί αν στις δείξω θα φρίξεις....

Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Σορυ, αλλά έτσι όπως εκφράζεσαι για άλλους κι εγώ θα σε άφηνα για άλλη.
    Γιατί βγάζω κακία λέω τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη

Senior Member
    Καταλήγω στο συμπέρασμα ότι μάλλον εγώ δεν τους ήθελα πολύ και αυτοί το κατάλαβαν με αποτέλεσμα να στραφούν σε κάποια άλλη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Γιατί βγάζω κακία λέω τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη
    ναι, αλλα τα συκα τα βλεπεις απ την δικη σου πλευρα.
    εκεινοι, για να καταληξουν με αλλες, προφανως προτιμουσαν τις αλλες κι ας μην συμφωνεις..

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast