βοηθεια δεν αντεχω την εξαρτηση - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18
    Member
    κουραγιο κ δυναμη κ σε σενα.απο οτι καταλαβα εισαι κι εσυ εξαρτημενος με τα χαπια που μας συνταγογραφουν οι γιατροι με τοση ευκολια....δεν μπορω να το καταλαβω αυτο.. πηγα αρχικα σε 3 γαιτρους ολοι τους με ρωτουσαν τι νιωθω μεσα σε 5 λεπτα καταλαβαιναν τι εχω κμε ελεγαν ακριβως τι ειναι κ απευθειας το χαρτι για τη συνταγη των χαπιων...μονο η τελευταια γιατρος μου εκανε ψυχοθεραπεια αλλα συνεχιζει να μου τα δινει εδω κ 2 χρονια ενω στο χαρτι γραφει οτι προκαλουν εξαρτηση μεσα σε 3 μηνες κ δεν επιτρεπετε να τα δινεις σε καπιον παραπανω απο 6 μηνες...τι να πω μηπως δεν θελουν πραγματικα να μας θεραπευσουν κ απλα επειδη ειμαστε εξαρτημενοι να πηγαινουμε κ να ξαναπηγαινουμε?μηπως τελικα δεν θεραπευεται η διαταραχη πανικου κ πρεπει για να ειμαστε καλα να ζουμε με αυτα?

Banned
    Originally posted by feskana

τι να πω μηπως δεν θελουν πραγματικα να μας θεραπευσουν κ απλα επειδη ειμαστε εξαρτημενοι να πηγαινουμε κ να ξαναπηγαινουμε?μηπως τελικα δεν θεραπευεται η διαταραχη πανικου κ πρεπει για να ειμαστε καλα να ζουμε με αυτα?
    αν και τραβηγμενο σεναριο δεν το αποκλειω να ισχυει για μερικους μερικους \"ειδικους\".

Για την ερωτηση αν γιατρευεται θα σου απαντησω ναι και γνωριζω προσωπα που το εχουν κανει με ευκολια κιολας.
    Μαλιστα αν τους ρωτουσες σημερα τι θα ελεγαν για ολα οσα σκεφτοντουσαν τοτε, θα χαμογελασουν απλα μην ξερωντας και οι ιδιοι γιατι ειχαν μπει σε αυτο το λουκι.

Βρες ενα καλο ψυχοθεραπευτη και δουλεψε μαζι του ολες τις φοβιες σου, το πιο πιθανον ειναι συντομα να τα εχεις ξεχασει ολα αυτα. Το κλειδι ομως ειναι να μπορεσεις να κλειδωσεις με αυτον που θα αρχισετε την ολη διαδικασια.
    Αν δεν σου το βγαζει αυτο (για οποιο λογο) παρατησε τον και πηγαινε στον επομενο.

Μεινε μακρια απο χαπια και χημειες γιατι ολα εινια ζητηματα που τριγυρνανε στο μυαλο σου και οπως σου μπηκαν ετσι μπορουν να βγουν.
    Μην απελπιζεσαι οτι εχεις κατι που δεν θα μπορεσεις να το διαχειριστεις με τιποτα, η ολη υποθεση θελει τροπο και οχι κοπο....

Member
    σευχαριστω για την απαντηση αλλα που θα μπορουσα να ψαξω για καπιο καλο ψυχιατρο που να κανει καλη ψυχοθεραπει για τον πανικο δηλαδη νομιζω ειναι γνωσιακη.σαυτους που πηγα μου τους προτειναν αλλα δεν μου τεριαξαν.η τελαιυτεα κανει ψυχοθεραπεια [κανω μια φορα τον μηνα] αλλα απο οτι φεναιτε δεν εγινα καλα...με τον τροπο της...που να ψαξω για να βρω καπιον καλο δεν μπορω να πηγαινω κ να δινω τσαμπα χρηματα...σε ψυχολογο παλι δεν μπορω να παω γιατι εχω εθιστει με τα φαρμακα κ ειναι κ αυτο ενα προβλημα..

Page 2 of 2 FirstFirst 12