Results 1 to 14 of 14
-
09-07-2019, 08:59 #1
Χώρισα μετα απο 4,5χρονια και ειμαι ράκος.
Γεια σας. Πριν λιγες μερες χωρισα με την αρραβωνιαστικιά μου μετα απο 4,5 χρονια σχεσης. Η αποφαση ηταν δική της και μαλιστα ισως την τελευταία μέρα πριν συναντηθουμε μετα απο καιρο λογω της δουλειάς μου. Εγω ειμαι ναυτικος κ ειχα λείψει 5 μηνες. Γυρισα πιο συντομα αποτι αναμενονταν λογω ενος προβλήματος υγειας που αντιμετώπισα εν πλω. Εγω ειμαι 28 χρονων κ η κοπελα ''μου'' 27. Ημουν η πρωτη της σχεση. Οσο καιρο ελειπα μιλαγαμε καθε μερα στο τηλέφωνο οπως ακριβως πριν φύγω..καθε μερα λεγαμε ποσο πολυ αγαπαμε ο ενας τον αλλο κ κάναμε σχεδια κ ονειρα μαζι.Μέχρι που γυρισα πισω. Ακομα κ την τελευταία μέρα πριν γυρισω κ ενω ήμουν σε νοσοκομείο του εξωτερικού για εξετασεις στην επικοινωνία που ειχαμε με είχε ρωτησει αν λογω της αποστασης μπορει να έρθει εκει να με δει αν εκανα επέμβαση. Αφου γυρισα κ συναντηθηκαμε αγκαλιαστηκαμε σφιχτά φιληθηκαμε δακτρυσαμε...πηγαμε για καφε κ εκει μου ζητησε να της πω ολα μου τα νεα κ πως πέρασα στο πλοιο...ηξερε για τις πολλες δυσκολιες που συναντησα μεσα καθως ηταν ο άνθρωπος μου ,της τα ελεγα ολα κ με στηριζε οπως εκανα κ εγω. Επειτα φυγαμε κ κάναμε βολτα στα μαγαζι κ καποια στιγμη μου ζητησε να καθισουμε σε ενα παγκάκι για λιγο...εκει μου ειπε οτι θελει να χωρισουμε...με δακρυα στα ματια. Παντα ειχαμε απολυτη ειλικρίνεια μεταξυ μας κ τα λεγαμε ολα! Ετσι ειχαμε πει απο την αρχη της σχεσης μας οτι θα κανουμε... την ρωτησα αν με αγαπαει κ μου απαντησε παρα πολυ...ο λογος της αποφασης αυτης ειναι οτι ημουν ο πρώτος της κ δεν ειχε γνωρισει κατι αλλο κ πως φοβοταν οτι στο μελλον θα της μεινει αποθυμένο...μου είπε οτι δεν ειναι ερωτευμένη μαζι μου κ πως της λείπει το εντονο...κατι παρομοιο ειχε συμβει το 2017 αλλα τοτε την διεκδικησα κ ολα ειχαν γινει ξανα οπως στη αρχη...τα ειχαμε βρει κ εν τελη αρραβωστηκαμε το Δεκέμβρη του 18 στη Ρώμη. Όταν λεω την διεκδικησα εννοω οτι πηγα κ την βρηκα στη Κρήτη (σαν έκπληξη) δλδ εκει που σπουδαζε παρα της οικονομικες μου δυσκολιες τις οποιες κ ηξερε κ οι οποίες μας ειχαν κανει να βρεθούμε καιρο. Κ λογω των δικών της οικονομικών δυσκολιών βεβαια. Απο τοτε μεχρι πριν χωρισουμε ήμασταν οσο το δυνατον περισσότερο μαζι. Δεν υπηρχαν τσακωμοί γτ ηξερα οτι δεν θελει τετοιες εντάσεις κ ειχαμε συμφωνησει να μην κανουμε να ζηλευει ο ενας τον αλλο αν κ εγω κάποιες φορές ζηλευα, πραγμα που της αρεσε αποτι μου ελεγε...Όταν μου ανακοινωσε το λογο π δεν θελει να ειμαστε μαζι προσπαθησα να της εξηγησω οτι ειναι λογικο μετα απο τοσο καιρο να μην νιωθει ερωτευμένη εξαλλου ουτε εγω ενιωθα ετσι...αλλα δεν ειναι λογικο; επειτα απο αυτο το συναίσθημα δεν δημιουργείται η βαθεια αγαπη; γτ μου το ειπε ξεκαθαρα... με αγαπαει με νοιάζεται θελει να ειμαι παντα καλα κ πως παντα θα ειμαι ο πρίγκιπας της. Χαρη σε εκεινη ξεπερασα της ντροπες μου κ εγινα οσο ρομαντικος δεν φανταζόμουν οτι θα γινω απο το λουλουδακι που της εδινα σχεδον καθε φορά π την εβλεπα με αποκορύφωμα την πρόταση γαμου στη Ρώμη. Ήξερα οτι αυτο θελει γτ κ εκεινη ηταν - ειναι ενα υπεροχο κοριτσάκι που τετοια ηθελε και ονειρεύονταν. Νιώθω να εχω χασει την γη κατω απο τα ποδια μου..ειμαι πλ χαλια κ την σκέφτομαι καθε δευτερόλεπτο της ημερας. Θα εκανα τα παντα να ήμασταν οπως πριν. Γτ να γίνεται αυτο αφου κ οι δυο λατρεύουμε ο ενας τον αλλο. Οταν πια πηγε να φυγει με έσφιξε στη αγκαλιά της με δακρυα στα ματια με φιλησε στο στομα κ χωριστηκαμε.... ξερει οτι ειμαι απειρα ευαίσθητος κ με ρωταει καθε μερα πως ειμαι κ τι κανω...πως παει η υγεια μου κ οταν εχω νεα απο το γιατρό να της τα πω αμεσως.. Νιώθω ότι ζω τον χειρότερο μου εφιάλτη... χρειζομαι βοήθεια!!! Την χρειάζομαι κ την λατρεύω.
- 09-07-2019, 09:27 #2
Kirtheo, δεν νομίζω η κοπέλα να πήρε αυτή την απόφαση από τη μία στιγμή στην άλλη, εμένα συνειδητοποιημένη μου ακούγεται. Όσο σκληρό κι αν είναι, δεν γίνεται με το ζόρι παντρειά που λένε.
09-07-2019, 10:06 #3
Γεια σου φιλε μου ..εισαι ο πρωτος αντρας που εκανε σχεση της φεροσουν αψογα και θελεις να την παντρευτεις και φευγει...τι να πω ..
θα βγει εξω στην ζωη θα δει οτι οι πιο πολλοι θελουν μονο σεξ και θα καταλαβει τι μεγαλη βλακεια εκανε να χωρισει ..κανει μεγαλο λαθος και στο λεω εγω που τον ερωτα τον βαζω πανω απο ολα.. δεν φευγεις απο καποιον που ερωτευτηκες και αγαπας.
Ακομη κ αν δεν χτυπαει πια τρελα η καρδια σου οπως στην αρχη ..σε ποσους γινετε αυτο αν ηταν ετσι δεν θα εμενα κανεις με κανεναν .
εχω και εγω 2 φιλες που χωρισαν με τον πρωτο για να εχουν εμπειριες και μεχρι στιγμης οι αντρες πανε μαζι τους 1 φορα και τις παρατανε ....
Μπορει να παιζει κατι με αλλον ?
09-07-2019, 10:50 #4
Ευχαριστώ πολύ που απαντήσατε! Η κοπελα ειναι σιγουρα πλ συνειδητοποιημενη κ σιγουρα δεν εχει παίξει κατι με αλλον διοτι πανω απο ολα ειχαμε ειλικρίνεια...ειπα οτι πηρε την αποφαση αυτη τελευταία μερα κ πιστεύω οτι επηρεάστηκε απο την κολλητή της διότι εκεινη μεν καλη κοπελα αλλα '' της εχει βγει το πολυ γιολο'' που λεγαμε κ μεταξυ μας λογο καποιον συνθηκων στη ζωη της...κ την πρωτη φορα το 17 που ειχαμε χωρισει καποια '' φιλη'' της ειχε βαλει λογια την οποια εν τελη την αποστασιοποίησε μολις το κατάλαβε...πάντα μου έλεγε οτι εγω κ η κολλητή της μπορουμε να κατάλαβουμε αμεσως τους ανθρώπους ενω εκεινη οχι...αυτο που με βασανίζει είναι οτι ενω ολα ηταν καλα καναμε σχεδια για ολα κ πλ κοντινα κ μη να παιρνει αυτη την αποφαση κ στη ουσια χωρις καποιο λογο...λογο φοβιας λογο μη αλλης εμπειρίας ενω με δακρυα μου ελεγε οτι με αγαπαει...ξερω οπως κ εκεινη οτι στη κοινωνια πλεον κυριαρχεί η ''σαπιλα'' κ ειναι ενας ακομα λογος που αυτη η αποφαση με πεθαινει....
* να πω απλα οτι οι φιλες της κ ειδικα η κολλητη της που θα γινόταν κ κουμπαρα μας με συμπαθούσαν οπως κ εγω παρα πολυ κ ελεγαν τα καλύτερα για εμενα...πιστεύω απλά οτι επηρεάστηκε απο τον τροπο που βλεπει εκεινη την ζωη..αυτο το ''γιολο'' και καλα
09-07-2019, 11:31 #5
09-07-2019, 13:15 #6
Δεν ηθελα ουτε θελω να την αναγκασω να ειναι μαζι μου...
09-07-2019, 14:33 #7
Συμφωνώ γενικά, αν και είναι και θέμα τύχης λίγο. Κι εγώ συμφωνώ ότι δεν είναι καλή ιδέα ο χωρισμός αλλά είναι ένα σενάριο που παίζει πολύ στις μικρές ηλικίες.
Πιστεύω είναι θέμα αντίληψης, οποίο δρόμο και να πάρετε μπορείς να πεις ότι ήταν λάθος ή σωστός, γιατί δε θα μάθεις ποτέ τον άλλο , προσωπικά θα την συμβουλευα μη χωρίσει. ( Εκτός αν παίζουν αλλά πράματα που τα ξέρει μόνο εκείνη)
Ε εσύ, κράτα μια ευγενική επαφή διακριτικά αλλά με διεκδίκηση ταυτόχρονα, δυσκολη η θέση σου. Δε το συζητάει καν ?
09-07-2019, 15:02 #8
λυπαμαι παρα πολυ. τι να σου πω ξεχασε την και προχωρα; αυτα δεν γινονται ιδιως οταν μεαα σου ξερεις οτι ειναι ο ανθρωπος σου. ολα τα αλλα που λεει δικαιολογιες. αστην να κανει τα λαθη της. νομιζω αδικα αν το θελεις θα προσπαθησεις να την διεκδικησεις ξανα. απο οτι λες εχει παρει τις αποφασεις της και τις επιλογες της. απλα νομιζω θα ηταν καλυτερο να μην εχει καμια σχεση μαζι της να κανει αυτα ποτ εχει στο μυαλο της και ισως καταλαβει το λαθος της και να μην ειναι αργα.
09-07-2019, 18:07 #9
καλησπέρα και από μένα εγώ με αυτά που διάβασα βλέπω δύο σενάρια να παίζουν η επιρεαστικε όντως από κάποια φίλη να τις κάνουν κάθε μέρα πλύσεις εγκεφάλου κάνε κιαλλες εμπειρίες και τέτοια...η έκανε κάτι με άλλον για εμπειρία είδε την σαπιλα και τον τρόπο που αντιμετωπίζουν μερικοί σεξ = μηχάνημα πέρασα καλά γεια σου...και γι'αυτό σε χώρισε ίσως μετάνιωσε για ότι έκανε και ντρέπεται να στο πει....γνώμη μου είναι αν αγαπιεστε πράγματικα μην αφήσετε να χαθεί αυτό...μίλησε τηςμε το καλό πες της αν θέλεις να σ αφήσω χρόνο να ηρεμήσεις θα περιμένω πες της ότι νιώθεις...αν τώρα στο κόψει μαχαίρι αστη να κάνει της επιλογή της...δική σου απόφαση εμείς τώρα όλοι λέμε την γνώμη μας
09-07-2019, 19:25 #10
Διάβασα όλο το κείμενο που έγραψες στην αρχή και αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι θέλει απλά να πάρει και άλλες εμπειρίες. Αυτό είναι κατανοητό αλλά δεν μπορείς κιόλας να κάτσεις να την περιμένεις μέχρι να το πάρει απόφαση να γυρίσει. Εγώ πιστεύω ότι θα δει τι παίζει εκεί έξω και σε κάποια φάση θα γυρίσει. Το θέμα είναι ότι αυτό δεν ξέρεις πότε και αν θα γίνει. Αν θες μπορείς να της μιλήσεις μια φορά ακόμα και να την ρωτήσεις αν απλά θελει χρόνο. Αν σου πει ότι είναι σίγουρη και δεν θέλει τότε άσε την και προχώρα μπροστά. Εξάλλου να την πιέσεις χωρίς να είναι έτοιμη δεν γίνεται, έχει την ελεύθερη επιλογή να διάλεξει. Ευχομαι να αλλάξει γνώμη!
09-07-2019, 23:18 #11
Εγώ πάλι διαφωνώ λίγο στην προσέγγιση των άλλων. Τι είναι, 5 χρονών να την επηρεάσει η φίλη της; Αν αισθανόταν απόλυτα καλά στη σχέση δεν θα τη χαλούσε. Δεν πάει να πει ότι πρέπει να συμβεί κάτι κραυγαλέο όπως να υπάρξει τρίτο πρόσωπο ή τσακωμοί ή βία μέσα στη σχέση ξέρω κι εγώ για να του τελειώσει του άλλου ή να μην του είναι πλέον αρκετό αυτό που έχει.
Αφού η κοπέλα έχει κάποιους προβληματισμούς και δεν αισθάνεται ερωτευμένη πλέον ή έτοιμη να δεσμευτεί καλά κάνει και το είπε και είναι ειλικρινής. Τι να κάνει δηλαδή, να κάθεται μαζί σου και να υποκρίνεται ότι όλα είναι καλά αν αισθάνεται αλλιώς;
10-07-2019, 00:27 #12
σε αυτό Σόνια δεν έχεις και άδικο το ότι μπορεί όντως να της τελείωσε της κοπέλας γιατί αμέσως όλοι αυτό σκεφτόμαστε υπάρχει άλλος και βγήκε το συμπέρασμα δεν ξέρουμε πως νιώθει όμως..
10-07-2019, 00:31 #13Miliva21GuestΘεωρώ και εγώ πως η κοπέλα είναι πλήρως συνειδητοποιημένη και άψογη μαζί σου......Ήταν ειλικρινής και δεν έπαιξε μαζί σου είπε ξεκάθαρα τι θέλει....Δεν ξέρω αν είναι λάθος η σωστό που χώρισατε......πάντως στη ζωή του καθένας τραβάει το δρόμο που ζητάει κάθε φορά.....αν θέλει να ερωτευτεί ξανά και να πάει σε άλλη σχέση σημαίνει ότι αυτό που είχατε της τελείωσε.....Δεν έχει κάτι άλλο να της δώσει.....Κάτι να τη πάει παρακάτω......σίγουρα πάντως δεν θα της είναι εύκολο να φτιάξει μια σχέση παρόμοια με τη δική σας που τα είχε όλα....ομως από τη στιγμή που πήρε την απόφαση ξέρει ότι ο δρόμος που θα τραβήξει θα είναι δύσκολος....Όμως για να διεκδικήσεις αυτό που θες στη ζωή σου πρέπει να ρισκάρεις....οπότε και μαγκια της που δεν βολεύτηκε και σε μια σχέση που για εκείνη τελείωσε....
Ίσως να υπάρχει και το ενδεχόμενο πέρα από την επιθυμία της να ερωτευτεί....να ωρίμασε και να είδε ότι μπορεί να θέλει οικογένεια και να το σκέφτηκε διπλά ότι ο άντρας της δεν θα είναι μαζί της Αλλά θα απουσιάζει αρκετό χρονικό διάστημα από τη ζωή της και αυτό θα είναι για πάντα.....
Και εφόσον ο έρωτας της έσβησε....Αυτό το πρόβλημα μεγάλωσε.....Ποιος ξέρει....Είναι απόφαση ζωής να πεις ότι εγώ θα παντρευτώ ναυτικό και θα κάνω οικογένεια μαζί του ...Όταν εκείνος θα λείπει συνέχεια σε ταξίδια ......
Το ξέρω ότι είναι δύσκολο να το ξεπεράσεις ....Είναι λογικό....θρήνησε την απώλεια και βγάλε το από μέσα σου....Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να τη φέρεις πίσω
10-07-2019, 13:30 #14
Έχει πάρει την απόφαση της φίλε, οπότε είναι η ώρα να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και τη δική σου ζωή. Η σχέση αυτή όσο όμορφη κι αν ήταν τελείωσε. Ασχολήσου με άλλα πράγματα προς το παρόν, για να βοηθήσεις τον εαυτό σου να την ξεπεράσει όσο πιο ανώδυνα μπορεί.
Προχώρα στη ζωή σου και να θυμάσαι μόνο τις καλές στιγμές. Άσχετα με τους λόγους για τους οποίους θέλησε να χωρίσετε δώσε αξία σ' εκείνη ως άνθρωπο γιατί αξίζει πραγματικά αφού ήταν μαζί σου αυτά τα χρόνια, το ίδιο κι εσύ.
Σου εύχομαι ο,τι καλύτερο!