Βadoo - θετικές εμπειρίες;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 13 of 13

Βadoo - θετικές εμπειρίες;

Γεια σας! Κανένας θετική εμπειρία από το badoo καταφέρνοντας να βρει σύντροφο με επιτυχία; Αν μπορείτε πείτε και την ιστορια σας αν θέλετε. Θα βοηθήσει καθώς σκέφτομαι να το δοκιμάσω σοβαρά αυτήν την φορά αλλά καμία ιστορία από άλλους θα βοηθούσε! [emoji16]

Senior Member
    δεν το προσπαθησα ποτε λογω πολλων προσωπικων στοιχειων που ζηταει. ηξερα φιλες που εβρισκαν για σεξ κυριως.

Senior Member
    Η τωρινή μου σχέση ειναι απο μπαντου και γενικά εχω γνωρίσει πολλους αξιόλογους ανθρώπους.. Για μενα δοκιμασε το.
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Quote Originally Posted by thlimenamatia View Post
    δεν το προσπαθησα ποτε λογω πολλων προσωπικων στοιχειων που ζηταει. ηξερα φιλες που εβρισκαν για σεξ κυριως.
    Για σχέση σοβαρή έχουν βρει καθόλου;

Senior Member
    οχι απο οσο θυμαμαι ολοι ηθελαν σεξ κυριως.
    Quote Originally Posted by chaotic-love View Post
    Για σχέση σοβαρή έχουν βρει καθόλου;

Senior Member
    Θεωρώ το badoo μια μεγάλη αποτυχία... τουλάχιστον για εμένα

Senior Member
    δεν το γνωρίζω αυτό το φόρουμ αλλά συνήθως σε κάτι τέτοιο μπαίνουν οι περισσότεροι σε σχέση που θέλουν μια περιπέτεια οι παντρεμένοι αλλά υπάρχουν βέβαια και οι εξερεσεις..καλά δεν χάνεις και τπτ να μπεις αν δεν σαρέσει απλά δεν θα ξανασχοληθεις

Miliva21
    Guest
    Εγώ πάντως αν και θα ήθελα σχέση δεν θα το ρίσκαρα να ψάχτω σε μια τέτοια εφαρμογή που κυρίως προωθεί την γνωριμία για σεξ.....γιατί πιστεύω ότι είναι το λάθος μέρος να βρεις κάτι πιο ουσιαστικό και το πιο σωστό και εύκολο αν ψάχνεις κάτι απλο γρήγορο κ εφήμερο

Όσοι κάναν σχέση από εκεί το θεωρώ εξαίρεση της εξαίρεσης......Και περίπτωση............

Έφτιαξα λογαριασμό και τον έκλεισα μετά από 10 λεπτά. Δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται πολύ χάλια φάση. Γενικά δεν το κόβω και πολύ easy για να βρεις σοβαρή σχέση εκεί. Δεν ξέρω μου φαίνεται ότι είναι πολύ φάση για ξεπέτες. Εύχομαι να είμαι λάθος.

Senior Member
    Γενικά αυτές οι εφαρμογές θέλουν και τον αντίστοιχο πολιτισμό - κουλτούρα που εδώ δεν υπάρχει. Βόρειες χώρες μπορεί να είναι πετυχημένη εφαρμογή κι εδώ χαλιά. Δεν τα έχω χρησιμοποιήσει αρκετά, πάντα τα διεγραφα μετά από 1-2 μέρες, βαριόμουν, λίγα να περιμένεις και κυρίως αν έχεις υπομονή.

Senior Member
    Εμενα ολες μου οι γνωριμίες απο το μπαντου ειχαν πολύ θετικό αποτελεσμα. Εκτος απο μια περίπτωση που ο τύπος ήταν οτι να ναι ολοι οι υπόλοιποι ηταν πολυ νορμαλ. Ίσως να εχω αυστηρο κτιτηριο και διώχνω πολύ ευκολα κοσμο αν νιώσω οτι κατι δε μου λεει καλα.
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Κοίταξα από το λίγο που το κράτησα (μέσα σε 10 λεπτά το έκλεισα το προφίλ στο badoo) και παρατήρησα ένα παιδί ένα χρόνο μικροτερο μου, παίζει να είναι ο μόνος που το είδα και είπα κάτι λέει. Κρίμα όμως πάει τώρα το προφίλ μου έχει διαγραφεί και αντε να τον βρεις. Δεν πειράζει θα βρω κανέναν άλλον μέσω κοινων παρέων [emoji14]

Senior Member
    Quote Originally Posted by chaotic-love View Post
    Κοίταξα από το λίγο που το κράτησα (μέσα σε 10 λεπτά το έκλεισα το προφίλ στο badoo) και παρατήρησα ένα παιδί ένα χρόνο μικροτερο μου, παίζει να είναι ο μόνος που το είδα και είπα κάτι λέει. Κρίμα όμως πάει τώρα το προφίλ μου έχει διαγραφεί και αντε να τον βρεις. Δεν πειράζει θα βρω κανέναν άλλον μέσω κοινων παρέων [emoji14]
    Καλά από κοινές παρέες σωθηκες .. είναι πολύ μικρό το δείγμα. Κι εγώ πάντως τα βαριέμαι τα social media. Ότι κάνω το κάνω χύμα στο δρόμο στην καφετέρια μπαρ κτλ. 2 φορές μόνο μου έκατσε φάση από κοινη παρέα ... Κουκλεςςς ήταν :)
    Last edited by Georgewww; 12-07-2019 at 14:22.