Όλοι οι σεξουαλικοί προσανατολισμοί: Γενική συζήτηση
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 52
    Senior Member

Όλοι οι σεξουαλικοί προσανατολισμοί: Γενική συζήτηση

Καλησπέρα στην ομάδα του forum.Σκεφτηκα να δημιουργήσω ένα καινούριο thread μιας και έχει πέσει μια σχετική σιγή τις τελευταίες μέρες(χαχα!).Θα ήταν ωφέλιμο να συμμετέχουν πολλά άτομα όλων των σεξουαλικών προσανατολισμών και να μοιραστούν την εμπειρία τους για να βοηθήσουν κι εκείνους που είναι τυχόν μπερδεμένοι.
    •Πρώτο θέμα: Τί θεωρείται ως ένδειξη σεξουαλικού προσανατολισμού στη νεαρή ηλικία και αν οι πρώτες αυτές ενδείξεις μπορούν να αλλάξουν μελλοντικά;Οι ενδείξεις αυτές υπάρχουν συνειδητά ή υποσυνείδητα και καταπιέζονται;Όταν οι προτιμήσεις αλλάζουν πρόκειται για καταπιεσμένο σεξουαλικό προσανατολισμό,σεξουαλική ρευστότητα,διάθεση πειραματισμού ή ακόμα και ψυχολογικά αίτια;Πού εντοπίζονται οι διαφορές των αιτίων αλλαγής και πώς τις καταλαβαίνουμε;
    •Δεύτερο θέμα: Είναι διαφορετική η διέγερση από τη σεξουαλική επιθυμία;Δλδ γίνεται π.χ μια γυναίκα να διεγερθεί από μια άλλη χωρίς όμως να έχει την ανάγκη να αναπτύξει σεξουαλική σχέση μαζί της;Δλδ υπάρχει η πιθανότητα να έλκεσαι αισθητηριακά από το ίδιο φύλο χωρίς όμως να έχεις διάθεση ομοφυλοφιλικής ερωτικής πράξης; Ή πρόκειται για άρνηση αποδοχής σεξουαλικής ταυτότητας;Αντίστοιχα στην περίπτωση των ανδρών.
    •Τρίτο θέμα: Γίνεται,χωρίς να υπάρχει ψυχολογικό αίτιο ικανό να οδηγήσει εκεί(π.χ βιασμός,αρνητική εμπειρία σχέσης,άγχος,σεξουαλική δυσλειτουργία)να αλλάζεις σεξουαλικό προσανατολισμό σε διάφορες φάσεις της ζωής σου;
    •Τέταρτο θέμα: Πιστεύετε ότι ισχύει πως κάθε άνθρωπος τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του θα αισθανθεί έλξη από άτομο του ίδιου φύλου;
    •Πέμπτο θέμα: Τί καθορίζει τελικά τον σεξουαλικό προσανατολισμό,το φύλο με το οποίο έχεις σεξουαλικές σχέσεις ή το φύλο με το οποίο θέλεις να κάνεις σχέση και να περάσεις τη ζωή σου μαζί του;Τι συμβαίνει όταν το φύλο σε αυτά τα δύο δε συμπίπτει;Π.χ όταν είσαι γυναίκα και σου αρέσει να πραγματοποιείς λεσβιακή σεξουαλική πράξη αλλά δε θα ήθελες να είσαι σε σχέση ποτέ με γυναίκα(είναι πάντα φόβος κοινωνικής κατακραυγής και άρνηση αποδοχής ή μπορεί όντως να υφίσταται απλά και πραγματικά ως προτίμηση);Αν σου αρέσει παράλληλα και το ετεροφυλοφιλικό σεξ;Αν δε σου αρέσει το σεξ με άνδρα και απλώς αυτό που θέλεις είναι να περάσεις τη ζωή σου με άνδρα χωρίς αυτό να οφείλεται σε κοινωνικό φόβο αποδοχής ομοφυλοφιλίας;(Αντίστοιχο θέμα έχει εκφραστεί στο forum πρόσφατα)
    •Έκτο θεμα: Οι μπερδεμένοι σεξουαλικά άνθρωποι έχουν απαραιτήτως κάποια κλίση σε αυτό με το οποίο είναι μπερδεμένοι; Ή μπορεί να πρόκειται για άγχος και αυθυποβολή;
    •Έβδομο θέμα: Τι συμβαίνει με τους ανθρώπους που από ετεροφυλόφιλοι γίνονται ομοφυλόφιλοι σε προχωρημένη ηλικία;Υπάρχουν και ομοφυλόφιλοι που γίνονται ετεροφυλόφιλοι;
    •Όγδοο θέμα: Όταν είσαι μπερδεμένος και εμφανίζεις σεξουαλική δυσλειτουργία(που δεν είχες πρώτιστα)δείχνει απαραίτητα συνειδητοποίηση της πραγματικής σεξουαλικής σου ταυτότητας ή μπορεί να οφείλεται σε ανεξέλεγκτο φόβο;Π.χ ενώ απολαμβάνεις απίστευτα το ετεροφυλοφιλικό σεξ να ξυπνήσεις μια μέρα και να συνειδητοποιήσεις ότι δε σου αρέσει πια;
    •Ένατο θέμα: Πιστεύετε ότι η παρακολούθηση ταινιών σεξουαλικού περιεχομένου(τσόντες)βοηθο ύν τη σεξουαλική ζωή του ατόμου ή μπορεί να τον μπερδέψουν και να του δημιουργήσουν δυσλειτουργία;(κι αυτό από κάποια threads του forum)
    •Δέκατο θέμα: Γίνεται να γνωρίσεις ένα άτομο για το οποίο και μόνο γι'αυτό θα θυσιάσεις τη σεξουαλική σου προτίμηση;Αυτό ποια σεξουαλική ταυτότητα σου δίνει;
    • Ενδέκατο θέμα: Αν δε θες να είσαι ετεροφυλόφιλος,ομοφυλόφιλ� �ς,αμφισεξουαλικός
    ή οτιδήποτε άλλο υπάρχει;Μπορείς να καταπολεμήσεις την έλξη;Είναι πάντα άρνηση αποδοχής ή γίνεται απλώς να μη θέλεις να είσαι κάτι και τελικά να το καταπολεμήσεις;
    Μπορείτε να απαντήσετε σε όποιο από τα θέματα θέλετε ή και σε όλα.Θα χαρώ να πάρω απαντήσεις και να γεμίσει το thread από τις εμπειρίες πολλών ανθρώπων!
    (Οι πληροφορίες που παραθέτω αφορούν προβληματισμούς μου που προκύπτουν απ'την επαφή με διάφορες απόψεις του forum,στο Διαδίκτυο,προσωπικές μου κλπ.)

Banned
    εγω με μια ματια μπορω να σου πω σχεδον αυτοματα τι ειναι καποιος γιατι η φυση που εχει καποιος δεν αλαζει αυτο που αλαζει ειναι αν πηγαινει με αυτην η αναποδα

μια γυναικα απολυτως ομοφυλοφυλη κατι σπανιο ειναι πολυ πιθανο ναι ειναι καταξιωμενη επιστημονας στο χαρβαντ

υπαρχουν ανθρωποι που εχουν καλη φυση και ανθρωποι που εχουν κακη φυση

Senior Member
    @αλεξανδρος_77
    Πού το στηρίζεις ότι πιθανώς θα είναι καταξιωμένη επιστήμονας;Γιατί αν το λες σκεπτόμενος ότι έχει ανδρικά χαρακτηριστικά και ως εκ τούτου οι άνδρες καταλαμβάνουν με μεγαλύτερη επιτυχία ανώτερες θέσεις,συγγνώμη αλλά η άποψή σου είναι για μένα άκρως οπισθοδρομικη..
    Επίσης, πιστεύω ότι ως προς το σεξουαλικό προσανατολισμό κανείς δε μπορεί να μιλήσει για καλή και κακή φύση.Για καλή και κακή φύση μπορείς να μιλήσεις για συγκεκριμενα πραγματα,π.χ ταση να σκοτώνεις,να αδικείς,να κάνεις κακό,και όχι για την τάση προς τη σεξουαλική προτίμηση.
    Ακόμα, το ποιος θα σε ελκύσει δεν είναι επιλογή.Γιατι και στις ετεροφυλοφιλικες σχέσεις δεν επιλέγεις συνειδητά και σχεδιασμένα ποιον θες και ερωτεύεσαι.

Banned
    μπορει απλα επεδη οι περισσοτεροι δε πολυσυνεργαζονται και νομιζουν οτι ετσι δε καταλαβαινω τι βλεπω δε την εξελιξα καθολου

απλα ειναι πιο ευκολο για μια "τελειωμενη" λεσβια να βρει τη διδυμη ψυχη της γιατι μπορει να αναζητησει απλα αυτη που της μιαζει και απο ενα μυαλο να γινει δυο μυαλα και να πλησιασει το σκεπτικο του θεου

ενω για μια στρειτ πρεπει να μπλεχτει στος δυσνοητες διαφορες μεταξυ μιας γυναικας και ενος αντρα και να μαντεψει πιος τις μιαζει και ποτε την εξαπατουν τα ματια της αρα οι πιθανοτητες απο ενα μυαλο να γινει δυο ειναι λιγοτερες

καποιοι ανθρωποι εχουν δαιμονικες επιροες αλλα καποιοι απ αυτους θα επιλεξουν να ειναι πνευματικα κενοι και θα συγχωρεθουν

Senior Member
    Επίτρεψέ μου να πω ότι ο λόγος σου είναι πάντα πολύ συμβολικός,αινιγματικός και μπερδεύει.
    Μάλλον φταίει το ότι ο καθένας μας προσανατολιζει σε διαφορετικά πλαίσια τη συζήτηση.
    Άκυρο, αλλά σου είχα γράψει κάποια πράγματα πάνω στις ερωτήσεις σου που αφορούν το άλλο thread που εχω ανοίξει.Δεν τα εχεις δει.Αν θα ηθελες και έχεις την ευγενή καλοσύνη, να απαντήσεις κάποια στιγμή.

Banned
    οταν καποια ειναι για να γινει λεσβια σιγουρα θα υπαρξει καποιος βιασμος γιατι ελκει πολυ τους αντρες εμφανισιακα και ολο και καποιος θα βρεθει

σε σενα συμβαινει κατι περιεργο μιαζεις να εχεις μυαλο αντρα αλλα παρ ολα αυτα σε ελκουν οι αντρες δε το εχω ψαξει αυτο πως γινεται

εγω νομιζω οτι θες να κανεις μια στρειτ σχεση και να εισαι εσυ ο αντρας γι αυτο λες συνεχεια για μπερδεμα

Senior Member
    Θα σου πω εγώ πως γίνεται.
    Κατά πρώτον δεν έχω ανδρικό μυαλό.Δεν καταλαβαίνω σε τι το στηρίζεις αυτό.
    Δεν είναι ότι θέλω να κάνω μια straight σχέση.Είμαι ήδη σε μία.Και ούτε θέλω να είμαι ο άνδρας της σχέσης(αν μπορείς να μιλήσεις για ρολους μέσα σε μια σχέση).
    Οι άνθρωποι,ειδικά οι νέοι,έχουν δεν έχουν κάποια τάση για κάποιο άλλο σεξουαλικό προσανατολισμό,μπορεί να περάσουν μια φάση προβληματισμού στη ζωή τους πανω σ'αυτο το κομματι.Και αν είχες κάτσει να διαβάσεις όλα όσα γράφω θα είχες καταλάβει που μπορεί να οφείλεται αυτό(πιθανώς σε ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη).
    Υπάρχει και κάτι που λέγεται Ψυχιατρική πέρα απ'την παραδοσιακή αντίληψη του κόσμου και την εκκλησία.
    Last edited by Sunny; 10-07-2019 at 04:48. Reason: Επαναπροσδιορισμός για μεγαλύτερη σαφήνεια

Συγχαρητήρια για την τόσο δομημένη διατύπωση πάνω στο ζήτημα Σεξουαλικοτητα θεματοθετρια. Είναι κουραστικό να υπάρχουν διάσπαρτα ερωτήματα σε άπειρα νήματα. Πιστεύω πως αν η ανακάλυψη της ερωτικής απόλαυσης γίνει χωρίς ενοχές ή παραβίαση από ενήλικο σε νεαρή ηλικία τότε δημιουργείται μια υγιής σχέση στο άτομο. Επίσης θεωρώ φυσιολογικο να αναρωτιέται κάποιος αν ποθεί το ίδιο φυλο. Το σημαντικότερο είναι να το ανακαλύψει ίσως μετά την εφηβεία(πολλςς αμφιβολίες κυκλοθυμίες ανασφαλειες ) για να νιώθει μεγαλύτερη σιγουριά. Ο παράγοντας κακοποίηση είτε έμμεσα είτε άμεσα σίγουρα αναδιαμορφωνει την αντίληψη του ατόμου για το ρόλο που έχει στη κοινωνία. Εαν μια κοπέλα σε παιδική ηλικία ανακαλύψει με λάθος τρόπο τι της δίνει ηδονή ίσως εξαναγκαστει να γίνει " αντράκι " για να προστατευτει στην ανδρικη τεστοστερόνη ορμητικοτητα. Δεν ξέρω Sunny αν γίνομαι κατανοητή. Συγνώμη που έγραψα τόσο λίγα αλλά αυτή τη στιγμή αυτά μπορώ λογω τρεξίματος. Πραγματικα μπράβο που άνοιξες νήμα γιατί το θέμα αυτό είναι αχανες και υπάρχουν αυτό το διάστημα αρκετά παρόμοια θέματα στο φόρουμ.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Αγαπητή @Constantly curious
    Σ'ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου για την τόσο σοβαρή σου απάντηση.
    Συμφωνώ σε όσα λες και ιδιαιτέρως στο κομμάτι της αναζήτησης.Η οποιαδήποτε περιέργεια ή ορμή,εφόσον το "θάψιμό" της στην ψυχή προκαλεί δυσφορία,δεν είναι διόλου κακό να ανακαλύπτεται απ'τη στιγμή μάλιστα που μπορείς να πάρεις περισσότερες απαντήσεις απ'το αν επέλεγες να μην ανακαλύψεις ποτέ ένα κομμάτι του εαυτού σου.Χωρις αυτό,προς Θεού,να σημαίνει ότι όλοι οι άνθρωποι πρέπει να τα δοκιμάσουν ολα.Αλλά αυτοί που ύστερα από συνειδητοποιημένη σκέψη καταλαβαίνουν ότι πραγματικά θέλουν να δοκιμάσουν κάτι και όχι λόγω μόδας,επηρεασμού ή διαταραγμένου ψυχισμού(Γιατί υπάρχουν και οι άνθρωποι που υποφέρουν από ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή προσανατολισμου φύλου και ουσιαστικά,υπό το φόβο π.χ ομοφυλοφιλίας ή αμφιφυλοφιλιας,εξαναγκάζο� �ται κατά κάποιον τρόπο να αισθανθούν έλξη για κάτι που υπό συνθήκες ψυχικής γαλήνης δε θα αισθανονταν.Την ανάγκη διαρκούς ελέγχου των αντιδράσεων σε τέτοια ερεθίσματα προκαλεί η ανασφάλεια και ο παραλυτικος φόβος.)
    Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντησή σου και θα χαρω να σχολιάσουμε και κάτι περαιτέρω πάνω στο συγκεκριμένο thread,αν και όποτε έχεις το χρόνο και μπορείς.
    Θα ήθελα να σου ζητήσω,χωρίς να είναι εκβιαστικό και να περιμένω να το κάνεις,να μου πεις τη γνώμη σου και πάνω σε ένα πιο προσωπικό μου θέμα που έχω ανοίξει λίγο πιο κάτω.

Senior Member
    Εγώ θα σχολιάσω το 8ο και το 11ο θέμα, την περίπτωση του μπερδέματος και της σεξουαλικής δυσλειτουργίας και της καταπολέμισης της έλξης. Ανήκω σε εκείνη τη περίπτωση που ο έρωτας σκότωσε το σεξ. όταν ερωτεύτηκα πρώτη και μοναδική φορά δεν ένιωθα σαρκική έλξη και έχασα την εφηβική σεξουαλική μου παρόρμηση γενικα όχι μόνο προς τον άνθρωπο που ερωτεύτηκα. Το πρόβλημα το έχω εντοπίσει, ως γκει στη εφηβεία ποτε δεν φαντάστηκα ότι θα ερωτευτώ και ένιωθα ενοχές για τη σεξουαλικότητά μου. την έβλεπα σαν αρρώστια και είχα πρόβλημα ταυτότητας φύλου. Μετά όταν ερωτεύτηκα έλυσα το πρόβλημα της ταυτοτητας φύλου αλλά μου έφυγε κάθε διάθεση για σεξ. Ναι μεν υπερίσχυσε η αρσενική πλευρά μου αλλά αδρανοποιήθηκε ταυτόχρονα η libido μου, χρόνια πάλευα να την ανακτήσω με κάθε τρόπο και δοκιμή αλλά ανεπιτυχώς. Είναι μεγάλη ειρωνία, τη στιγμή που χτίζεις τη ταυτότητά σου, το εγώ σου και αρχίζεις να αποδέχεσαι τον ευατό σου με τα ελαττώματά του ξαφνικά χάνεις ένα κομμάτι του εαυτού σου, τη σεξουαλικότητά σου. Δεν νομίζω ότι καταπίεσα την θηλυκή πλευρά μου, γιατί ακόμη και σε μερικές περιπτώσεις που την άφησα ελεύθερη, πάλι δεν είχα σεξουαλική παρόρμηση. Το πρόβλημά μου είναι δυσνόητο, ουσιαστικά θεραπεύτηκα απο την ομοφυλοφιλία χωρίς να το θέλω. Παρόλα αυτά συνεχίζω να λέω ότι ειμαι γκει, το ασεξουαλικός το θεωρώ όνειδος

Senior Member
    Αγαπητέ μου @petros81 ,
    Ένα μεγάλο ευχαριστώ που μοιράστηκες την ιστορία σου και εννοείται πως ο,τι άλλο θες να μοιραστείς πάνω σ'αυτήν θα ήθελα πολύ να ακούσω.
    Πιστευω πως ο σεξουαλικός προσανατολισμός,όσο ξεκάθαρη κι αν ειναι η έλξη,είναι πολλές φορές δύσκολο να προσδιοριστεί και μπορεί να είναι ασταθής.Ειναι σημαντικό να αποδεχόμαστε πράγματα για τον εαυτό μας ακόμη κι αν αυτα είναι αντιθετικά, π.χ στην περίπτωση των αμφιφυλοφιλων.Στη διαδικασία της ανακάλυψης και συνειδητοποίησης μπορεί να προκύψουν διάφορα θέματα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε πολλές φορές μη γνωρίζοντας αν είναι το μυαλό μας που τα δημιουργεί ή αν όντως υπάρχουν.
    Φαίνεσαι συνειδητοποιημενος άνθρωπος και εύχομαι πραγματικά να ξεκαθαρίσουν σιγά σιγά όλα μέσα σου.
    Μπορώ να σε ρωτησω;Λες πως συνεχίζεις να λες ότι είσαι gay.Αυτο σημαίνει ότι αμφιταλαντεύεσαι μεταξύ ετεροφυλοφιλίας και ομοφυλοφιλίας και μεχρι και σημερα δεν ξερεις τί ακριβως συμβαινει(ρωταω καθως δεν ξεκαθαρισες και το φύλο του πρώτου σου ερωτα)ή ότι αυτό ουσιαστικά που σε μπερδεύει είναι η σεξουαλική δυσλειτουργία ενώ είναι ξεκάθαρες στο μυαλό σου οι σεξουαλικές σου προτιμησεις;

Senior Member
    Ναι μάλλον δεν μίλησα με ιδιαίτερη σαφήνεια

ο πρώτος μου έρωτας ήταν αγόρι. Απο τα 12 ένιωθα έλξη προς το ίδιο ίδιο φύλο, οπότε όλες οι ερωτικές φαντασιώσεις μου προσδιορίζονταν ως ομοφυλοφιλικές. Λέγοντας ότι είχα πρόβλημα ταυτότητας φύλου, εννοώ ότι δεν αισθανόμουν καλά με το φύλο μου, η σεξουαλική μου παρόρμηση είχε γυναικείο προσανατολισμό όσο και αν αυτό ακούγεται ακατανόητο καθότι ήμουν πολύ μικρούλης. Με λιγα λόγια δεν αισθανόμουν αγοράκι απο την ηλικία των 6-7

Οπότε ήμουν μπερδεμένος, το πρόβλημα ταυτότητας μου δημιούργησε πολλά υπαρξιακά προβλήματα, είχα μια θολή εικόνα για τον εαυτό μου, δεν μπορούσα να καταλάβω ποιος είμαι και να βρω τα πατήματα μου στη ζωή. το να νιώθεις κάτι άλλο απο αυτό που φαίνεται αποτελεί τροχοπέδη σε κάθε προσπάθεια να χτίσεις μια υγιή προσωπικότητα και ένα σταθερό εγώ. Πελαγοδρομούσα

όταν ερωτεύτηκα συντελέστηκε κοσμογονική αλλαγή μέσα μου. ήταν σχέση απο απόσταση, οπότε μπορεί ο άνθρωπος αυτός να ήταν και λίγο προιόν της φαντασίας μου. Πρόβαλα σε αυτόν τον εξιδανικευμένο μου εαυτό, ήταν ο άνθρωπος που με συμπλήρωνε, που ήθελα να μοιάσω και έτσι έγινε ο φάρος για τον μετασχηματισμό μου. Μπορεί να έπαθα ψυχολογική εξάρτηση αλλά είχε όλα τα στοιχεία στον χαρακτήρα του που μου έλειπαν και έσπευσα με τα χρόνια να υιοθετήσω. Τον ανήγαγα σε γονεικό ανδρικό πρότυπο, ίσως και τώρα που το σκέφτομαι όλες τις επιτυχίες στη ζωή μου, που δεν ήταν λίγες, τις οφείλω σε αυτή τη ταύτιση. Αγάπησα το φύλο μου, ένιωσα άνετα με αυτό, ισχυροποίησα όσο δεν πάει τα αρρενωπά χαρακτηριστικά του χαρακτήρα μου, έγινα δυναμικός δραστήριος και έχτισα μια ισχυρή προσωπικότητα με άξονα τη πνευματική και γνωστική μου ανάπτυξη χωρίς να παραμελώ και τη σωματική άσκηση.

Και εκεί που άρχισα να νιώθω καλά με τον εαυτό μου και το φύλο μου έχασα τη σεξουαλική μου παρόρμηση, αρα αυτό που με μπερδεύει είναι η σεξουαλική δυσλειτουργία, ενώ είμαι σχεδόν ξεκάθαρος για τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις. Και λέω σχεδόν γιατί Το να πάω με γυναίκα, είναι σαν να προσπαθώ να φάω ένα φαγητό που δεν έχω δοκιμάσει ποτέ και δεν είμαι τόσο τολμηρός

έχεις πάντως δίκιο όταν λες ότι υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν ξέρουμε αν το μυαλό μας τα δημιουργεί ή αν είναι υπαρκτά. Μπορεί να έγινα γκει επειδή είχα αναπτύξει στρεβλές σκέψεις ή γιατί το περιβάλλον μου το υπέδειξε και εγώ ανθυποβλήθηκα. Το γεγονός είναι ότι όταν έγινε στη πράξη η σεξουαλική επαφή δεν μου άρεσε ή καλύτερα αισθάνθηκα εντελώς ουδέτερα....

Επομένως ίσως εγκλωβίστηκα σε αυτές τις σκέψεις, το να λέω ότι είμαι γκει είναι εύκολο, το να προσπαθήσω να γίνω στρειτ ίσως θα είναι και επώδυνο γιατί είναι εντελώς αχαρτογράφητα νερά για μένα

Senior Member
    Με συγχωρείτε για την καθυστέρηση.Θα απαντήσω σήμερα το απόγευμα. :)

MartinH97
    Guest
    Πρώτου πω και εγώ την ιστορία μου έχω μια ερώτηση , μπορεί ένας ομοφυλόφιλος να ερεθιστεί σεξουαλικά φλερτάροντας με μια γυναίκα ;

Senior Member
    Quote Originally Posted by MartinH97 View Post
    Πρώτου πω και εγώ την ιστορία μου έχω μια ερώτηση , μπορεί ένας ομοφυλόφιλος να ερεθιστεί σεξουαλικά φλερτάροντας με μια γυναίκα ;
    Δε ξέρω πάντως έχω φιλο γκει που τελειώνει βλέποντας γυναικείο στήθος. Που δε το λες και πολυ σύνηθες για γκει
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Page 1 of 4 123 ... LastLast