Xanax τελος από τη Pfizer? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 30 of 30
    Senior Member
    Το ίδιο πάθανε οι χρήστες ουσιών, κατάργησαν ένα φάρμακο που έπαιρνα οι περισσότεροι το vulbegal και το αντικατεστησαν με το hipnosedon Ι διαφορά τους είναι 1vulbegal ισούται με 3hipno και έχουν ξενερώσει.. Λογικά και εσένα θα σε αλλάξουν φάρμακο κανένα στεντον θα σου φωσουν η κάτι παρόμοιο,δεν ξέρω αν το ανέφερες κάπου αν τελικά τι έκανες
    ....But tell me where can i go to get away from all this pain...

Γιατί γνωρίζεις για τα ψυχοτρόπα; έχεις προσωπική εμπειρία; Ποια είναι η γνώμη σου για τις βενζο; είναι προτιμότερη της βραδειας δράσης ή όχι; μπορεί να γίνει συνδυασμός; πχ 0.25 ζαναξ 0.5 tranxene ;
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Σοπα ρε δεχτικαν να εκτελέσουν συνταγή? Δοεια τους ει αι τεσπα άσε τι λέει ο γιατρός αφού λες ότι πήρες το γενοσημο εσύ δεν καταλαβαίνεις αν δρα το φάρμακο? Και σε εμάς τους χρήστες που κόψανε το vulbegal μας έλεγε ο γιατρός ίδιο είναι και το hipnosedon αλλά καμία σχέση το ένα με το άλλο θέλεις 5 χάπια από το δεύτερο για να σου κανει ότι κάνει 1 από το πρώτο που ανέφερα. Το γενοσημο είναι ίδιο και καλά αλλά φάρμακο πατέντα έχει όμως την κυρία ουσία κάθε φαρμάκου να το γνωρίζουν όσοι το διαβάζουν
    ....But tell me where can i go to get away from all this pain...

Banned
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Γιατί γνωρίζεις για τα ψυχοτρόπα; έχεις προσωπική εμπειρία; Ποια είναι η γνώμη σου για τις βενζο; είναι προτιμότερη της βραδειας δράσης ή όχι; μπορεί να γίνει συνδυασμός; πχ 0.25 ζαναξ 0.5 tranxene ;
    1)Τα ψυχοτρόπα είναι ένα κάρο ουσίες.. Από καφεϊνη μέχρι Leponex.. μεγάλη κουβέντα.. 2)Οι βένζο μπορούν να σώσουν ζωές στιγμιαία, περί εθισμού μην το ανοίξουμε..όχι άλλο κάρβουνο. Αν θες η καλύτερη βενζο είναι το lexotanil, σπάνια ακούς άτομα να έχουν εθιστεί στο lexo , Οι πιο πολλοί κάνουν ζαναξιαία απεξάρτηση.. 3) Δε νομίζω ότι υπάρχει ουσία στο να συνδυάσεις βενζοδιαζεπίνες, όταν κορεστείς σε μια βένζο καλύτερα να πας σε άλλη αυτούσια, άσε που οι μισες βενζο έχουν φτιαχτεί για ν απεξαρτηθείς από τις άλλες μισές......

Θέλεις να ανοίξεις δικό σου θέμα; Έχω αρκετές απορίες για όλες τις ουσίες. Έχω διαβάσει ναι μεν τα βασικά αλλά φυσικά δεν είμαι ειδικός. Όταν πέρασα μείζον κατάθλιψη μου έδωσε συνδυασμό σερτραλινη μιρταζαπινη ναι μεν ξεκολλησσα αλλά ακόμα δεν ξέρω το γιατί. Το δεύτερο ήταν κάτι ως booster ;

Banned
    Θέλεις να ανοίξεις δικό σου θέμα; Έχω αρκετές απορίες για όλες τις ουσίες. Έχω διαβάσει ναι μεν τα βασικά αλλά φυσικά δεν είμαι ειδικός. Όταν πέρασα μείζον κατάθλιψη μου έδωσε συνδυασμό σερτραλινη μιρταζαπινη ναι μεν ξεκολλησσα αλλά ακόμα δεν ξέρω το γιατί. Το δεύτερο ήταν κάτι ως booster ;
    Ναι η μιρταζαπίνη θα σε ανέβασε λογικά, Για πες μου για το zoloft τι εμπειρία είχες??

Νομίζω πως άργησαν να μου βρουν ακριβώς τι φταίει. Ξεκίνησα με ζολοφτ ζαναξ κλασσικό. Πήγα ζολοφτ ρεμερον ζαναξ. Έκοψα ρεμερον. Σεροξατ τρανξεν και μισό λιθιοφορ. Το τελευταίο με απογείωσε. Είμαι στον κύκλο αγωγών χρόνια.

Banned
    Νομίζω πως άργησαν να μου βρουν ακριβώς τι φταίει. Ξεκίνησα με ζολοφτ ζαναξ κλασσικό. Πήγα ζολοφτ ρεμερον ζαναξ. Έκοψα ρεμερον. Σεροξατ τρανξεν και μισό λιθιοφορ. Το τελευταίο με απογείωσε. Είμαι στον κύκλο αγωγών χρόνια.
    Κι εγώ έχω κάποια χρονάκια στην πλάτη και απ' ότι φαίνεται θα τραβήξει πολύ ακόμα. Απ' τα λίγα που μού είχαν ξεφύγει είναι το seroquel το οποίο παίρνω εδώ και 2 εβδομάδες, ήπιο μού φαίνεται προς το παρόν..To Λίθιο σε απογέιωσε εννοείς?? Παράξενο..

Το λιθιο έχει δύο εκδοχές. Παίρνω τη κατώτατη δοση ( μου έκοψε αυτοκτονικη σκέψη διάθεση άμεσα). Το λαντοζ με είχε σπινταρει απίστευτα αλλά κάποιες παρενέργειες δεν τις άντεχα. Το σχήμα αντικαταθλιπτικο λίθιο βενζο με απογείωσε. Μειώθηκαν οι απότομες μεταπτώσεις και το μόνιμο αίσθημα πανικού ανησυχίες ή δυσθυμιας. Το seroquel είναι και καλά αντιψυχωτικο; το λιθιο το ονομάζουν αντιψυχωτικομανιοκαταθλιπ τικο. Με τι βασανιζεσαι κυρίως; κατάθλιψη; μανια; ocd ; εμμονές;;

Banned
    Το λιθιο έχει δύο εκδοχές. Παίρνω τη κατώτατη δοση ( μου έκοψε αυτοκτονικη σκέψη διάθεση άμεσα). Το λαντοζ με είχε σπινταρει απίστευτα αλλά κάποιες παρενέργειες δεν τις άντεχα. Το σχήμα αντικαταθλιπτικο λίθιο βενζο με απογείωσε. Μειώθηκαν οι απότομες μεταπτώσεις και το μόνιμο αίσθημα πανικού ανησυχίες ή δυσθυμιας. Το seroquel είναι και καλά αντιψυχωτικο; το λιθιο το ονομάζουν αντιψυχωτικομανιοκαταθλιπ τικο. Με τι βασανιζεσαι κυρίως; κατάθλιψη; μανια; ocd ; εμμονές;;
    Έχω παρανοϊκή ψύχωση που σημαίνει: Βλέπω μέσα από τα πρόσωπα και κάτω από τις ασφάλτους μηνύματα που μόνο εγώ καταλαβαίνω! Δεν μπορώ να κάνω παρέα με κανέναν άνθρωπο, κάποιες νύχτες ξεχνιέμαι σε κανένα παγκάκι και γυρνάω χαράματα στο σπίτι. Βλέπω ταινίες , κάθομαι για ολόκληρες εβδομάδες μόνος μου, η πρόσληψη του κόσμου για μένα γίνεται με έναν αλλόκοτο φαντασμαγορικό τρόπο. Εμμονές έχω Full, σκέφτομαι συνέχεια και συνέχεια πράγματα και μικροπράγματα και σχήματα και αριθμούς και και και. Ναι η κουετιαπίνη είναι άτυπο αντιψυχωσικό που καλύπτει πολλές παράνοιες. Από άγχος μέχρι σχιζοφρένεια ανάλογα τη δοσολογία.

Εμφανίστηκε στην εφηβεία ή αργότερα; το κατάλαβες ή σε πίεσαν γονείς για αγωγή και παρακολουθηση; το να δεις ταινία και να μείνεις συγκεντρωμένος εκεί για όσο χρειαστεί είναι δύσκολο. Μικρός μου ακούγεσαι. 35 ; έκανες χρήση ουσιών και ξεκίνησε η όραση κρυφών μηνυμάτων;
    Είδα ταινία και σε μια φάση ο ψυχιατρος λέει " είναι σε κατατονια ή catalepsy σαν να έχει διαχωριστεί η ψυχή από το σώμα εκείνη τη στιγμή ο άνθρωπος νιώθει ότι. Είναι μόνο μια εικονα" ακριβώς έτσι είχα νιώσει σε αυτό π μου έγραψε ο άλλος μείζον. Κάτσε να σου δωσω και τίτλο ταινίας.
    Professor and the Madman 2019

Banned
    Εμφανίστηκε στην εφηβεία ή αργότερα; το κατάλαβες ή σε πίεσαν γονείς για αγωγή και παρακολουθηση; το να δεις ταινία και να μείνεις συγκεντρωμένος εκεί για όσο χρειαστεί είναι δύσκολο. Μικρός μου ακούγεσαι. 35 ; έκανες χρήση ουσιών και ξεκίνησε η όραση κρυφών μηνυμάτων;
    Είδα ταινία και σε μια φάση ο ψυχιατρος λέει " είναι σε κατατονια ή catalepsy σαν να έχει διαχωριστεί η ψυχή από το σώμα εκείνη τη στιγμή ο άνθρωπος νιώθει μόνο μια εικονα" ακριβώς έτσι είχα νιώσει σε αυτό π μου έγραψε ο άλλος μείζον. Κάτσε να σου δωσω και τίτλο ταινίας.
    Mάλλον από πάντα. Σαν να γεννήθηκα με αυτό το πράγμα, απλώς έκανε το μεγάλο μπαμ πιο μετά στα 27. Χρήση ουσιών?? όχι , όχι, ούτε καν τσιγάρο. Δηλώνω 17χρονος και 50χρονος στο ίδιο σώμα.

Το αντιλήφθηκες το μπαμ ή όχι; έχεις νοσηλευθει ποτέ; μπόρεσες να κρατήσεις επαφές με φίλους μετά από αυτό; από ότι καταλαβαίνω τώρα είσαι σχετικά καλύτερα και με αγωγή μπορείς να λειτουργησεις όσο γίνεται με δομημένη σκέψη και λόγο. Αν λέω αηδίες βάλε μου στοπ.

Banned
    Το αντιλήφθηκες το μπαμ ή όχι; έχεις νοσηλευθει ποτέ; μπόρεσες να κρατήσεις επαφές με φίλους μετά από αυτό; από ότι καταλαβαίνω τώρα είσαι σχετικά καλύτερα και με αγωγή μπορείς να λειτουργησεις όσο γίνεται με δομημένη σκέψη και λόγο. Αν λέω αηδίες βάλε μου στοπ.
    Μπα, δεν έχω νοσηλευτεί ακόμα χάρη στο ταλέντο μου στην υποκριτική..Δεν με παίρνουν χαμπάρι εύκολα..! Ναι τα καταφέρνω να γράψω μερικές προτάσεις πλέον, ποιο μπάμ????????

Αν και γράφουμε πάνω στο ζήτημα της διακοπής των ζαναξ και σηκώνει αναφορά γράψε ότι θες. Ή άνοιξε δικό σου θέμα για να γράφεις ότι επιθυμείς.

Page 2 of 2 FirstFirst 12