ΑΓΧΟΣ_ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΑ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3
    Senior Member

ΑΓΧΟΣ_ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΑ

Καλησπέρα, είμαι καινούριος στο φόρουμ εδώ και περίπου 4 μήνες μετά από ένα γεγονός παρουσίασα πολύ άγχος για το ότι θα πάθω κάτι. Όλο αυτό το διάστημα έχω κάνει αμέτρητες εξετάσεις και γενικά έχω μπει σε διαδικασία η οποία είναι πολύ ψυχοφθορα.Αυτο όμως που με φόβισε πιο πολύ είναι ότι μετά από το 1 μήνα που άρχισε όλο αυτό εμφανίστηκαν και τα ψυχοσωματικα στη κοιλιά κατά βάση κάτι το οποίο με έκανε να πηγαίνω ακόμα πιο συχνά σε γιατρούς,, για να μην πολυλογώ τον τελευταίο 1.5 μήνα άρχισα θεραπεία με ladoze κάτι που με βοήθησε να εξαφανιστούν οι πόνοι στη κοιλιά αλλά η εμμονή είναι ακόμα εδώ,,, με αποκορύφωμα τις τελευταίες δέκα περίπου μέρες έχω ένα μόνιμο βάρος στο αριστερό στήθος κάτι που με έκανε πριν 5 μέρες να ξαναεπισκεφτω νοσοκομείο ύστερα από πολύ καιρό όπου με κάναν ακτινογραφια καρδιογραφημα και μια γενική αίματος και βγήκαν όλα καλά,,, δεν ξέρω τ
    Πως να το διαχειριστω όλο αυτο,,,όλη τν ώρα σκέφτομαι γιατί πονάω κάτι έχω;;; έχει περάσει κανένας κάτι αντίστοιχο.. Σας ευχαριστώ.

Senior Member
    Εφοσον έχεις κάνει εξετάσεις και ολα καλα να σκεφτεσαι οτι εισαι υγιής και οτι απλα φοβάσαι υπερβολικά. Δεν υπάρχει λογος να τρελενεσαι. Τι ηλικια έχεις;
    Quote Originally Posted by Giannisk91 View Post
    Καλησπέρα, είμαι καινούριος στο φόρουμ εδώ και περίπου 4 μήνες μετά από ένα γεγονός παρουσίασα πολύ άγχος για το ότι θα πάθω κάτι. Όλο αυτό το διάστημα έχω κάνει αμέτρητες εξετάσεις και γενικά έχω μπει σε διαδικασία η οποία είναι πολύ ψυχοφθορα.Αυτο όμως που με φόβισε πιο πολύ είναι ότι μετά από το 1 μήνα που άρχισε όλο αυτό εμφανίστηκαν και τα ψυχοσωματικα στη κοιλιά κατά βάση κάτι το οποίο με έκανε να πηγαίνω ακόμα πιο συχνά σε γιατρούς,, για να μην πολυλογώ τον τελευταίο 1.5 μήνα άρχισα θεραπεία με ladoze κάτι που με βοήθησε να εξαφανιστούν οι πόνοι στη κοιλιά αλλά η εμμονή είναι ακόμα εδώ,,, με αποκορύφωμα τις τελευταίες δέκα περίπου μέρες έχω ένα μόνιμο βάρος στο αριστερό στήθος κάτι που με έκανε πριν 5 μέρες να ξαναεπισκεφτω νοσοκομείο ύστερα από πολύ καιρό όπου με κάναν ακτινογραφια καρδιογραφημα και μια γενική αίματος και βγήκαν όλα καλά,,, δεν ξέρω τ
    Πως να το διαχειριστω όλο αυτο,,,όλη τν ώρα σκέφτομαι γιατί πονάω κάτι έχω;;; έχει περάσει κανένας κάτι αντίστοιχο.. Σας ευχαριστώ.
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση νοσηρή φαντασία, είμαι 28 χρονών, Αλήθεια είναι η χειρότερη στιγμή της ζωής μου, από τν μια στιγμή αλλαξαν τα παντα,,, αλήθεια δεν μπορείς να φανταστείς τι εξετάσεις έχω κάνει,δεν είναι ότι δεν θέλω να πιστέψω τις εξετάσεις που ως τώρα ευτυχώς όλες είναι φυσιολογικές αλλά αυτοί οι πόνοι που νιώθω πλέον στο σώμα μου,, τν πρώτη φορά δεν θα δώσω σημασία ούτε τν δεύτερη την Τρίτη όμως με πιάνει πανικός ότι δεν γινεται κάτι εχω η έτσι όπως πονάω κάτι γίνεται,,, εντάξει για να είμαι ειλικρινής οι περισσότεροι πόνοι φύγαν με το ladoze τώρα έχω κάποιους καινουριους στο στήθος,, αλλά και πάλι,,, η αλήθεια είναι δεν ξέρω αν έχει δράσει και στο 100% το ladoze, το παίρνω 45 μέρες και τις τελευταίες 15 το έχω αυξήσει από 20mg σε 40mg, εχει να μου δώσει κι άλλο το φάρμακο;