Results 16 to 17 of 17
Thread: Θέμα με φιλη
-
14-07-2019, 10:07 #16
Κάθε φορά που κάποιος κάνει μια ερωτική σχέση η δυνατή η φιλία αλλάζει συχνότητα επικοινωνιας κτλ για ευνόητους λόγους. Μπορεί κάποτε η μια να στάθηκε στην άλλην αλλά στη ζωή όλοι και όλα αλλάζουν. Εάν την θες στη ζωή σου θα της μιλήσεις γλυκά και θα υπάρχεις στην καθημερινότητα της όταν μπορεί. Εάν αισθάνεσαι πως δεν μπορεί να σε ακούσει και αδιαφορεί για εσένα ενώ παλαιότερα έδινε βάση τότε ή κάνεις υπομονή ή προχωράς και το αφήνεις στην άκρη χωρίς καυγά. Έχω ζήσει παρόμοιες καταστάσεις. Εγώ στενοχωριόμουν εκεινη πραγματικά δεν έβλεπε που είναι το πρόβλημα. Συμπέρασμα; Βρήκα άλλους ανθρώπους να καταλαβαίνουν το ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Μετά από κάποια χρόνια δεν θα σε αγγίζει. Τώρα είναι φρέσκο διότι εσύ βιώνεις την "απωλεια" της σχέσης σας. Πολλές φορές όλοι είμαστε λάθος στο να διαχειριστούμε μια κατάσταση. Μην στοχοποιεις το παλικάρι της. Εκείνος είναι η επιλογή της. Ακόμα και εαν τσακωθεί μαζί του δεν είναι η θέση σου να τον κράξεις. Πίστεψε με... Εκείνη μπορεί να τα ξανά βρει μαζί του εσένα όμως αν ξέρει ότι δεν τον συμπαθείς καθόλου δε θα μπορεί να σε πλησιάσει. Ο χρόνος δίνει απαντήσεις σε όλα τα θέματα. Εμείς βιαζόμαστε να λύσουμε κάτι. Άσε την φίλη να σε ψάξει να σε αναζητησει να δει τι κάνεις αν είσαι καλά. Αν χαθεί τοτε..... η προταιρεοτητα της είναι άλλη. Εσύ θα αποφασίσεις τι ποιότητες θέλεις να έχουν οι άνθρωποι οι κοντινοί σου.
Last edited by Constantly curious; 14-07-2019 at 10:24.
"Make sure your worst enemy isn't you"
- 14-07-2019, 10:25 #17
Βασικά συγγνώμη, αλλά εγώ δεν βλέπω μία φιλία που χάλασε τώρα τελευταία, αλλά μία φιλία που από την αρχή είχε πολλά προβλήματα και δεν είχατε τόσο καλή επικοινωνία ή τόσο αγνά αισθήματα όσο λες. Και ξέρεις, όπως είχες εσύ το πένθος σου και τα προβλήματά σου και άλλες προτεραιότητες παλιότερα και παραμέλησες εκείνη, έτσι κι αυτή έχει τη σχέση της και την προοπτική του γάμου τώρα και παραμελεί εσένα. Αν δεν μπορείτε να έχετε καμία κατανόηση και ενσυναίσθηση για τον άλλο, αυτό φιλία δεν το λες. Άλλωστε σου έχει πει στην ψύχρα πως δεν σε αντέχει. Εκεί έπρεπε να έχεις ήδη βάλει τελεία.