Θέμα με φιλη - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 17 of 17
    Κάθε φορά που κάποιος κάνει μια ερωτική σχέση η δυνατή η φιλία αλλάζει συχνότητα επικοινωνιας κτλ για ευνόητους λόγους. Μπορεί κάποτε η μια να στάθηκε στην άλλην αλλά στη ζωή όλοι και όλα αλλάζουν. Εάν την θες στη ζωή σου θα της μιλήσεις γλυκά και θα υπάρχεις στην καθημερινότητα της όταν μπορεί. Εάν αισθάνεσαι πως δεν μπορεί να σε ακούσει και αδιαφορεί για εσένα ενώ παλαιότερα έδινε βάση τότε ή κάνεις υπομονή ή προχωράς και το αφήνεις στην άκρη χωρίς καυγά. Έχω ζήσει παρόμοιες καταστάσεις. Εγώ στενοχωριόμουν εκεινη πραγματικά δεν έβλεπε που είναι το πρόβλημα. Συμπέρασμα; Βρήκα άλλους ανθρώπους να καταλαβαίνουν το ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Μετά από κάποια χρόνια δεν θα σε αγγίζει. Τώρα είναι φρέσκο διότι εσύ βιώνεις την "απωλεια" της σχέσης σας. Πολλές φορές όλοι είμαστε λάθος στο να διαχειριστούμε μια κατάσταση. Μην στοχοποιεις το παλικάρι της. Εκείνος είναι η επιλογή της. Ακόμα και εαν τσακωθεί μαζί του δεν είναι η θέση σου να τον κράξεις. Πίστεψε με... Εκείνη μπορεί να τα ξανά βρει μαζί του εσένα όμως αν ξέρει ότι δεν τον συμπαθείς καθόλου δε θα μπορεί να σε πλησιάσει. Ο χρόνος δίνει απαντήσεις σε όλα τα θέματα. Εμείς βιαζόμαστε να λύσουμε κάτι. Άσε την φίλη να σε ψάξει να σε αναζητησει να δει τι κάνεις αν είσαι καλά. Αν χαθεί τοτε..... η προταιρεοτητα της είναι άλλη. Εσύ θα αποφασίσεις τι ποιότητες θέλεις να έχουν οι άνθρωποι οι κοντινοί σου.
    Last edited by Constantly curious; 14-07-2019 at 10:24.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nelia_ View Post
    Καλησπέρα! Νέο μέλος! Έχω ένα θέμα με τη κολλητή μου( πρώην πια όπως λέει η ίδια). Πριν έξι χρόνια έχασα την μαμά μου... Αυτοε έριξε πάρα πολύ και ήμουν αρκετό καιρό στο στάδιο της κατάθλιψης και γενικά είχα και νεύρα. Όλα ξεκίνησαν όταν έκανε σχέση. Δεν ήμουν σωστή απέναντι της και το έχω καταλάβει . Με φασαρίες και τσακωμούς την έκανα να νιωθει άσχημα. Τώρα πια δεν θέλει να κάνουμε παρέα κολλητή λέει δεν με αντέχει.. Έχει γίνει ίδια σε χαρακτήρα με το αγόρι της ο οποίος είναι ανώριμος και περίεργος χαρακτήρας χωρίς φιλους. Τον ακούει συνέχεια και έχει την αρνητική αντίδραση απέναντι μου. Ούτε εκείνη στα πρώτα χρόνια της φιλίας μας ήταν σωστή με άσχημη συμπεριφορά . Ούτε και οι γονείς της απέναντι μου. Όμως ήμουν πάντα δίπλα της. Εκείνη δεν αντέχει λέει . Τι μπορώ να κάνω? Με έχει κάνει να νιώσω αδικία όλο αυτό. Την αφήνω τώρα πια στην ησυχία της. Άλλα τόσα χρόνια μόνο εγώ της στάθηκα... Φταίνε και οι δύο πλευρές δεν ρίχνω το δικό μου φταίξιμο εκτός αλλά είναι και το αγόρι της που χώνει τη μύτη του. Μέχρι και για γάμο που συζηταγανε της είπε ότι δεν θέλει να την παντρευτεί γιατί νιώθει ότι θα πάρει και μένα μαζί επειδή μιλουσαμε συχνά στο μεσσετζερ. Και απο τότε εκείνη είναι αρνητική στο να της στέλνω μηνύματα συχνά. Τι να της πω πια?
    Βασικά συγγνώμη, αλλά εγώ δεν βλέπω μία φιλία που χάλασε τώρα τελευταία, αλλά μία φιλία που από την αρχή είχε πολλά προβλήματα και δεν είχατε τόσο καλή επικοινωνία ή τόσο αγνά αισθήματα όσο λες. Και ξέρεις, όπως είχες εσύ το πένθος σου και τα προβλήματά σου και άλλες προτεραιότητες παλιότερα και παραμέλησες εκείνη, έτσι κι αυτή έχει τη σχέση της και την προοπτική του γάμου τώρα και παραμελεί εσένα. Αν δεν μπορείτε να έχετε καμία κατανόηση και ενσυναίσθηση για τον άλλο, αυτό φιλία δεν το λες. Άλλωστε σου έχει πει στην ψύχρα πως δεν σε αντέχει. Εκεί έπρεπε να έχεις ήδη βάλει τελεία.

Page 2 of 2 FirstFirst 12