Results 31 to 45 of 50
Thread: Θα υπάρξουν και χειρότερα;;
-
15-07-2019, 09:55 #31
Για να μήν ανοίγω άλλο post συνεχίζω εδω..Ο γιατρός μου είπε δεν είναι κάτι να ανυσηχώ δεν με έχει πιάσει ακόμα το χάπι κ αγχώνομαι να γίνω καλά,λίγη υπομονή ακόμη κ να μην σκέφτομαι τόσο πολύ...C.C ανάσες κ θετικές σκέψεις..
- 15-07-2019, 09:59 #32
Μπράβο που πήρες τηλέφωνο. Εύχομαι να κυλήσει η μερα καλά σήμερα. Κράτησε το παιδί απασχολημένο και θα περάσει η μέρα. Να ζωγραφίσει να παίξετε κρυφτό κάτι θα βρούμε κ θα πάνε όλα καλά. Είναι κάτω των 5 ετών; μπορεί να μείνει απασχολημένος ή χρειάζεται οριοθέτηση; ( δηλαδή χρειάζεται συνεχή προσοχη και προκλητική συμπεριφορά; ) αλλιώς είναι σε κάθε ηλικία.
"Make sure your worst enemy isn't you"
15-07-2019, 10:06 #33
Σκέφτομαι θετικά κ ελπίζω..θα αναλάβω τον μικρό το απόγευμα ναι είναι 3 κ κάτι μηνών,θα τα καταφέρω κ αργά το βράδυ θα παω για τρέξιμο..Μικροί στόχοι κάθε μέρα..Έυχομαι μια καλή κ γεμάτη μέρα στον καθένα κ προσωπικά σε εσένα C.C.Είσαι στυλοβάτης μου απο την αρχή!!!
15-07-2019, 10:10 #34
Έχω και εγώ φουλ μέρα αν και από τις μόνιμες αϋπνίες (βρέφος) κάθε μέρα νιώθω κομμάτια αλλά δε μπορώ να κάνω κάτι. 3 και κάτι θέλουν ήρεμο ύφος ομιλίας όχι απάντηση με νεύρα. Στα αγοράκια συνήθως βγαίνει μια τάση εκδήλωσης μπαμ μπουμ χεράκια μπουνιτσες. Λύση; χτυπάμε στα μαξιλάρια. Ανάσες και βλέπουμε. Ελπιζω να έχεις ένα back up. Αν χρειαστεί να μπορεί να έρθει κ κάποιος να σου κάνει παρέα. Κάποιος έμπιστος σαφώς.
15-07-2019, 10:17 #35
Να ρωτήσω βοήθεια με το μικρό δεν έχεις απο κάποιον;;Αυτό το κομμάτια το έχω ζήσει στο πετσί μου κ δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ..Οσο για μένα κάποιον εχω στο νού μου θα του το πω αλλίως θα πάρουμε τους δρόμους...
15-07-2019, 10:38 #36
Όταν θα κλείσεις τα 50 ποστ θα σου πω με π.μ παραπάνω στοιχεία για το τι βιώνω.
15-07-2019, 10:59 #37
Όταν κάνω 50 πόστ;;Εντάξει μπορώ να περιμένω ετσι κ αλλιώς πιστέυω κάνουμε καλή παρέα!!!
15-07-2019, 14:03 #38
Είχες διαλέξει κάποιο παιχνίδι όταν ήταν περίπου 5 μηνών; έχεις εμπειρία από τα και καλά εκπαιδευτικά της Fischer ; θέλω να πάρω κάτι αλλά όχι χαζαμαρες.
15-07-2019, 14:06 #39
Το κλασσικό της Fischer δεν είναι κ καλά αληθεία είναι ωραίο..Είναι το τραπεζάκι με μουσική κτλ.μισό αν το βρώ θα στο στείλω..
15-07-2019, 14:10 #40
https://www.skroutz.gr/s/9872095/Fis...%B6%CE%B9.html δεν ξέρω αν επιτρέπονται οι διαφημισείς,διάβασε σχόλια εμένα ακόμα οταν το δεί πάει κ παίζει..Ενα βασικό που έχουν είναι η αντοχή τους..
15-07-2019, 14:12 #41
Είναι όταν πλέον στέκεται όρθιο το μικρό σωστά; επειδή ακόμα ούτε αυχένα δεν έχουμε απόλυτα σταθερό ψάχνω κάτι να τραβήξει ενδιαφέρον. Είναι η φάση ότι κρατήσει όταν είναι ανάσκελα και του κάνω τις 5λεπτες ασκήσεις μπρούμυτα. Το ουλο έχει ξεκινήσει και ενοχλεί( θα ξεκινήσει δοντάκι σιγά σιγά) και μάλλον από τον άλλον μήνα θα ξεκινήσω τη στερεα. Έχουμε μπροστά μας επαναληπτικά εμβόλια κλαμματα τα γνωστα. Είχες πάρει εκείνο το χαλάκι δραστηριοτήτων;; είναι ψηλά οι φιγούρες. Τι νόημα έχει απλά να τα κοιτάει; βρεφακι ακόμα είναι.
*** Σε ευχαριστώ πολυυυυ. Όχι δεν έχουμε θέμα διαφημίσεων. Εδώ ανεβάζουν σπαμαρισματα στα αγγλικά.
Διάβασα πως πρώτα σταθεροποιειται ο αυχένας κατόπιν σιγά σιγά να καθίσει μετά μπουσουλημα κ τσουπ άιντε πρώτα βήματα. Κάποια μωρά δεν μπουσουλανε. Ο μικρός τρελαίνεται να τον κρατάω όρθιο και πατά με τα πατουσακια κάτω."Make sure your worst enemy isn't you"
15-07-2019, 14:23 #42
Α ναι ξεχάστηκα είναι μικρό..Στο τραπεζάκι αυτο βέβαια τα 4 πόδια αφαιρούνται κ μπορείτε μαζί να παίζετε.Το χαλάκι οχι δεν το πήραμε,ουτε σε εμάς μπουσούλησε πολύ..Αρα θα περπατήσει νωρίς,πάλι καλά που άρχισε το ούλο εμείς πήγαμε 11 μηνών για να ξεκινήσουμε κ τα βγάζε 2-2..
15-07-2019, 14:36 #43
Ελπίζω να μην σε φέρνω σε δύσκολη θέση με ερωτήσεις περί παιδιού. Να μου το πεις αν υπάρχει θέμα. Εγώ το ψάχνω μόνη και μελετώ. Ταυτόχρονα το βλέπω εξατομικευμένα όσο μπορώ. Κάθε παιδί έχει το δικό του ρυθμό ανάπτυξης και δε θέλω να αγχωθω πότε θα καταφέρει να κάνει κάποια. ( όλες οι γυναίκες έχουν άποψη. Το δικό μου μπόρεσε νωρίτερα , το δικό σου γιατί το έντυσες έτσι;;; γιατί το μαθαίνεις στην αγκαλιά;;; θα κακομάθει!!!! πφφφ δε τα μπορώ αυτά). Είχε κολικους και ήμουν κάθε μέρα με 2ωρο κλάμμα. Το σπαρακτικό... Εν τέλει βρήκα κάποια τρικ για να ανακουφιστει αλλά και για να μην κάψω εγκέφαλο. Πρώτο παιδί και από την εγκυμοσύνη είχα θέματα. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Δεν είμαι εύκολη καταναλωτρια. Δε Θελω να γεμίσω τον τόπο με πράγματα ενώ υπάρχουν πιο σημαντικές ανάγκες. Αυτό που μου έδειξες θα το πάρω είναι και στα Ελληνικά
Θελω να δω με τον κρίκο οδοντοφυιας αν θα ανακουφιστει. Πλησιάζει 3 εύχομαι να έχεις ηθικό ακμαίο.
15-07-2019, 15:08 #44
Θα υπάρξουν και χειρότερα;;
Μέχρι κ να πάει 18 θα ακούσεις ενα καρο μαλακίες συγνώμη κιόλας..Τα χω ζήσει,κανείς μας δεν γεννήθηκε γονιός κ κανείς δεν ξέρει καλύτερα το παιδί σου απο σένα..Αν χτύπα ξύλο συμβαίνει κάτι θα το δει ο παιδίατρος,ξέρει έχει σπουδάσει,μην αγχωθείς κ αναλωθείς με θεωρίες κ άλλα γιατί χάνεις την ουσία της ανατροφης.Παίξε,τραγούδησε καντο αγκαλιές κανε οτι σου βγαίνει..τα παιδία αγάπη θέλουν..Σίγουρα κάποια στιγμή θα ρθουν νέυρα οκ καποια στιγμή δεν θα την παλέψεις οκ είσαι όμως ανθρωπος κ εσυ..Τώρα για τα μασητικά πετάξου σε ενα τζαμπο εχει 100δες κ τζαμπα..Την παλέυω αρκετά πέρασε σχεδόν η μέρα!!!
15-07-2019, 16:11 #45
Έχω συναισθηματικη διαταραχή. Εύκολα από τη χαρά πάω στη λύπη ή στο θυμό. Μέχρι τώρα στη ζωή μου ζημιά έκανα μόνον στον εαυτο μου. Δεν κάνω καυγά δεν χρησιμοποιώ βία κτλ. Μπορεί να ακούσω κάτι να μην αντιδράσω αλλά να το σκέφτομαι ξανά και ξανά. Τώρα με το παιδί δεν γίνεται να αναλώνομαι με αυτά. Η λογική μου απαιτεί να τα ξεπερνάω όλα γρήγορα και εύκολα αλλά δεν είναι έτσι. Μακάρι να μου επιτρέψουν τα οικονομικά μου αλλά να κλείσει και ο μικρός έτος και να μπορεσω να ξανά κάνω συνεδρίες. Στη παρούσα φάση νιώθω τύψεις να αφήσω το παιδί και να αφιερώσω χρόνο σε εμένα. Προτιμώ να με παιδεψω παρά να λείπω από κοντά του. Όποιος μεγαλώνει το παιδί καταλαβαίνει ακόμα κ τη μικρή αλλαγή στο κλάμμα. Όλοι οι άλλοι απλά Θέλουν ντε και καλά να έχουν γνώμη.
Ακούω φιλτραρω απορρίπτω. Είναι τεράστια αλλαγή ζωής. Δεν έχω προλάβει ακόμα να συνειδητοποιήσω πόσα συνέβησαν πόσα άλλαξαν. Θα πάω στο γιατρό μου σύντομα και ελπίζω να με βρει σε καλή κατάσταση. Είχα απαιτήσει απο εμένα να μην φανώ λιγοψυχη και παρά τους πόνους ήμουν όρθια άμεσα. Δεν ήθελα να πέσω ψυχολογικά γιατί σκεφτόμουν το παιδί. Έκανα μείωση στην αγωγη μου για να είμαι σε εγρήγορση. Είμαι σε πολύ κλειστό κύκλο και αυτό πλέον με πνίγει. Δεν βοηθά καθόλου το έτερον. Ότι αντέχω και ότι μπορώ μόνη.
Ξεκίνησα με αγχώδη διαταραχή για να φτάσω πολλά χρόνια μετά να λάβω γνωμάτευση διαταραχής διάθεσης δλδ " είσαι διπολικουλα αλλά προς κατάθλιψη πλευρά ". Δεν κολλάω στον όρο. Δεν λαμβάνω κατανόηση από το περιβάλλον και θα λάβω κατανόηση από τον γιατρό."Make sure your worst enemy isn't you"