Θα υπάρξουν και χειρότερα;; - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 50 of 50

Θα υπάρξουν και χειρότερα;;

Αν είναι για το καλύτερο δικό σου δεν χρειάζεται να νιώθεις τύψεις..Θα γίνει για να νιώθεις εσυ πιο καλα κ να συμβάλεις ακόμα παραπάνω στην ανατροφή του,δεν χρειάζεται να παιδέυεσαι για κατι τοσο ομορφο σαν την μητρότητα..Χωρίς να είμαι ειδικός αστα ολα φυσικά ανάλογα κ το πόσο συνεργάσιμος είναι ο μικρός κ πιστεψέ με δεν υπάρχει το τέλειο στην ανατροφή..Κάθε βράδυ να κοιμάσαι με την σκέψη οτι έκανες οτι καλύτερο μπορούσες για τον μικρό κ θα σε βοηθήσει..Επίσης απο την μια εισαι τυχερή που δεν έχεις κανένα στα πόδια σου γιατί δεν έχεις κουμάντα απο την αλλη ο γιατρός μονο σε καλύπτει;;

Η τελευταία σου πρόταση ήταν ο στόχος μου εξαρχής και είναι ακόμα. Να κοιμάμαι (όσο προλαβαίνω... ) με αυτήν την διαπίστωση. Δεν μπορώ να γράψω περισσότερα για την κατάσταση αλλά έχω φουλαρει. Όχι από το παιδί. Από απουσία βοήθειας και συμπεριφορες που με απογοήτευσαν στεναχώρησαν. Για αυτό και μετράω αντίστροφα μέχρι το ραντεβού. Δε μπορώ να μην δεν νιώσω τύψεις όταν δεν θέλει κάποιος να με βοηθήσει με το μικρό. Νιώθω ότι δημιουργώ υποχρέωση και ότι το κάνει με το ζόρι το άλλο άτομο. Συν ότι ανησυχώ λόγω έλλειψης υπομονής πως θα αντιμετωπιστεί. Σου φαίνεται μη λογικό;
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Απο τον απρίλιο αναγκάζομαι να χω κάποιον στο σπίτι εστω για μια ώρα.κανείς δεν έχει εκφράσει κάτι μπροστά μας τουλάχιστον αλλα κ εγω αισθάνομαι κάπως αλλα οι καταστάσεις..θα σου έλεγα να ψαχτείς μεσω ΕΣΠΑ για βρεφονηπιακό δεν ξέρω αν παίζουν ακόμα αιτήσεις..κ δεν ξέρω κατα ποσο θέλεις να τον πας..Για να μην έχεις κ κανένα ανάγκη..Έφτασα τα 50 ποστ δεν ξερω αν θες κατι π.μ αλλα νομιζω οτι μπορω..

Δες τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου. Λέει πως δεν δέχεσαι μήνυμα.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Δεν εχω ίδεα τι να κάνω!!

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234