O κύκνος που έγινε ασχημόπαπο! - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 148
    Senior Member
    Με συγχωρείς είμαι στη δουλειά και δεν μπορώ να μπω σε debate τώρα.
    Μην ξεχνάς πως εδώ δεν είναι γενικού φόρουμ, πολλά από τα άτομα που μιλάς έχουν περάσει πολλά ψυχολογικά και για χρόνια , όπως και το δελφίνι προφανώς.
    "Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."

Senior Member
    Quote Originally Posted by geodim View Post
    Με συγχωρείς είμαι στη δουλειά και δεν μπορώ να μπω σε debate τώρα.
    Μην ξεχνάς πως εδώ δεν είναι γενικού φόρουμ, πολλά από τα άτομα που μιλάς έχουν περάσει πολλά ψυχολογικά και για χρόνια , όπως και το δελφίνι προφανώς.
    Αυτό δεν ειναι δικαιολογία για να ξεφτιλίζει ανθρώπους όπως εκανε σε αλλα ποστ. Όλοι έχουμε θέματα εδω δεν κάνουμε τέτοιες κατινιες. Συγγνώμη αλλα για μενα ειναι ανεπίτρεπτο.
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Αυτό δεν ειναι δικαιολογία για να ξεφτιλίζει ανθρώπους όπως εκανε σε αλλα ποστ. Όλοι έχουμε θέματα εδω δεν κάνουμε τέτοιες κατινιες. Συγγνώμη αλλα για μενα ειναι ανεπίτρεπτο.
    Νομίζεις...
    κΙ εσύ χαλάς τα θέματα όλων με τα off topic και τα ρατσιστικά αλλά σε υπομένουμε.

Και εν πάσει περιπτώσει αν την θεωρείς κακιά γιατί ήρθες στο θέμα της να "βοηθήσεις";

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Νομίζεις...
    κΙ εσύ χαλάς τα θέματα όλων με τα off topic και τα ρατσιστικά αλλά σε υπομένουμε.

Και εν πάσει περιπτώσει αν την θεωρείς κακιά γιατί ήρθες στο θέμα της να "βοηθήσεις";
    Δεν ήρθα να βοηθήσω, απλα της απάντησα...Δε νομίζω να χαλάω κανενα θεμα. Μη δαγκώσεις γλώσσα θα πάθεις δηλητηριαση επίσης κάνεις λες και το φόρουμ σου ανήκει...

Senior Member
    Είσαι εντελώς υπερβολική σε αυτό που λες για μένα με αυτό το πόστ σου! Δεν ξεφτιλίζω κανέναν και αυτό έγινε αλλού πάει τελείωσε γιατί το συνεχίζεις? Και συνεχίζεις να αρπάζεσαι σε κάθε θέμα αυτό αν δεν είναι κακία τότε ποια είναι ? Η κακιά είμαι εγώ ή εσύ στην τελική?

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Είσαι εντελώς υπερβολική σε αυτό που λες για μένα με αυτό το πόστ σου! Δεν ξεφτιλίζω κανέναν και αυτό έγινε αλλού πάει τελείωσε γιατί το συνεχίζεις?
    Δε τις ξεφτιλίζεις οταν τις θάβεις; και στέλνεις και φωτο τους; αλήθεια τώρα;

Senior Member
    Δε τις ξεφτιλίζεις οταν τις θάβεις; και στέλνεις και φωτο τους; αλήθεια τώρα;
    Γιατί τι είπα ότι είναι χοντρές και άσχημες και από χαρακτήρα δεν λένε τίποτα το ιδιαίτερο την αλήθεια είπα όπως την λες και εσύ!!!!!!!!!

Δελφίνι καλησπέρα. Πως είναι η σχέση με τη μητέρα σου πλέον; Ο αδερφός σου είναι καλύτερα; με εκείνην την παλιά εκκλησία έκοψες επαφές;; ξανά έπιασες δουλειά ; ελπίζω να μην κόβεις απότομα την αγωγή σου. Δεν φταις που κάποια κιλά δεν φεύγουν. Έχεις βασανίσει τον εαυτό σου μέσα σε αυτά τα χρόνια. Πως θέλεις να είναι ο άντρας που θα παντρευτεις;; τι στοιχεία να έχει στο χαρακτήρα του;
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Δελφίνι καλησπέρα. Πως είναι η σχέση με τη μητέρα σου πλέον; Ο αδερφός σου είναι καλύτερα; με εκείνην την παλιά εκκλησία έκοψες επαφές;; ξανά έπιασες δουλειά ; ελπίζω να μην κόβεις απότομα την αγωγή σου. Δεν φταις που κάποια κιλά δεν φεύγουν. Έχεις βασανίσει τον εαυτό σου μέσα σε αυτά τα χρόνια. Πως θέλεις να είναι ο άντρας που θα παντρευτεις;; τι στοιχεία να έχει στο χαρακτήρα του;
    Καλησπέρα βασικά και για να απαντήσω και στην elisabet η εμφάνιση παίζει ρόλο γιατί εάν είσαι χοντρή θα πάρεις χοντρό αν είσαι χαζή θα πάρεις χαζό εγώ θέλω έναν κανονικό άνθρωπο που θα το πετύχω αν χάσω τα κιλά μου.

Αν θέλεις απάντησε μου και στις άλλες ερωτήσεις. Σε ευχαριστώ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Αν θέλεις απάντησε μου και στις άλλες ερωτήσεις. Σε ευχαριστώ
    Καλύτερα είμαστε γενικά στην οικογένεια δουλεύουμε ,την αγωγή μου την παίρνω ανελλιπώς σε εκείνη την εκκλησία δεν πάω.

Senior Member
    Εφόσον λεω την αλήθεια τι ενοχλείσαι;

Senior Member
    Εφόσον λεω την αλήθεια τι ενοχλείσαι;
    Σε μένα δεν λες την αλήθεια! Επίτηδες το κάνεις για να ανάψουν τα αίματα!! Ξέρεις πολύ καλά ότι δεν έκανα κάτι σοβαρό.

Ευχάριστα είναι αυτά δελφίνι. Στον χώρο εργασίας σου ίσως υπάρξει φλερτ. Παίζει ρόλο αν θα σου κάνει το κλικ αν θα έχετε κοινό χιούμορ ηλικία κτλ. Εκτός από το ζήτημα κιλών. Φτιαχνεις τα μαλλάκια σου; έχεις διάθεση να καλλωπιστεις;

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Καλησπέρα βασικά και για να απαντήσω και στην elisabet η εμφάνιση παίζει ρόλο γιατί εάν είσαι χοντρή θα πάρεις χοντρό αν είσαι χαζή θα πάρεις χαζό εγώ θέλω έναν κανονικό άνθρωπο που θα το πετύχω αν χάσω τα κιλά μου.
    Αν και δεν ισχύει αυτό , ο κόσμος είναι γεμάτος με χοντρούς που έχουν ωραίες απλά και μόνο επειδή έχουν λεφτά κτλ αλλά γενικά ναι κάπως ισχύει στατιστικά υπό συνθήκες κανονικότητας και χαίρομαι που το λες έτσι, ότι λες θα βάλω στόχο να αδυνατίσω για να βρω έναν αδύνατο, είναι τίμιο :)

Γίνε θα έλεγα λίγο πιο ελαστική με τους ανθρώπους, και με τον λόγο πιο ευγενική, δηλαδή να λες μια γυναίκα χοντρή άσχημη με κακό χαρακτήρα...ε δεν είναι ευγενές, ... ακόμα και αλήθεια να είναι .. μπορείς να το πεις με όμορφο τρόπο, δηλαδή να πεις "δεν τις θεωρώ εμφανισιμες , έχουν παραπάνω κιλά, χαρακτήρα δε ξέρω " , θα ήταν πιο κομψό και όμορφο για μια κυρία, άλλωστε ομορφιά δεν είναι μόνο η εξωτερική ;)

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast