O κύκνος που έγινε ασχημόπαπο! - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 10 FirstFirst ... 678910 LastLast
Results 106 to 120 of 148
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Δεν ήρθα να βοηθήσω, απλα της απάντησα...Δε νομίζω να χαλάω κανενα θεμα. Μη δαγκώσεις γλώσσα θα πάθεις δηλητηριαση επίσης κάνεις λες και το φόρουμ σου ανήκει...
    Οχι αυτός που κάνει λες και το φόρουμ του ανήκει ενώ είμαστε όλοι φιλοξενούμενοι εδώ είναι αυτός που δεν σέβεται τον χώρο που τον φιλοξενεί και πιάνει χαζοκουβεντούλα σε όλα τα θέματα ανεξαιρέτως. Κι όταν παλιότερα μέλη πάνε να του πουν ότι αυτό που κάνει απαγορεύεται και δείχνει έλλειψη σεβασμού επιτίθεται κιόλας και μετά μας λέει πως οκ είναι λίγο ευέξαπτη λες κι όλοι οι υπόλοιποι είμαστε υποχρεωμένοι να δεχτούμε τα νευράκια.

Αν δεν ήρθες να βοηθήσεις, τότε δεν έχεις καταλάβει σε τι φόρουμ βρίσκεσαι. Πράγμα που φαίνεται έξαλλου από την γενικότερη συμπεριφορά σου.

Senior Member
    Το δελφινι ειναι απο τα λιγα ατομα που δε μπορω να σεβαστω γιατί την θεωρώ ανηθικη.. .
    Ανήθικη είσαι εσύ που με στολίζεις κανονικά χωρίς λόγο και αιτία !!!!!!!!!!!!!!!!! Εγώ πάλι με θεωρώ και όλοι οι γύρω μου με θεωρούν το πιο ηθικό κορίτσι του κόσμου!!!!!!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Ανήθικη είσαι εσύ που με στολίζεις κανονικά χωρίς λόγο και αιτία !!!!!!!!!!!!!!!!! Εγώ πάλι με θεωρώ και όλοι οι γύρω μου με θεωρούν το πιο ηθικό κορίτσι του κόσμου!!!!!!!!!!
    και το πιο μετριόφρων να προσθέσω :P
    Δεν αντεξα να μη σε πειραξω :) (με αγαπη πάντα)

Ειρήνη Υμίν κορίτσια. (το ρισκάρω που μπλεκομαι στον γυναικοκαυγα... ελπίζω μη με παρει καμια αδεσποτη)

Senior Member
    Δελφίνι εσύ αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να εστιάσεις στον εαυτό σου και όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους.
    Αν έχεις πάρει πολλά κιλά, ίσως θα ήταν καλή ιδέα να ξαναπροσπαθήσεις με διατροφολόγο γιατί μπορεί να σου δημιουργήσει και θέμα υγείας. Πάντως να ξέρεις ότι οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουμε δίπλα μας ανθρώπους που να μας κάνουν να νιώθουμε ωραία, πολλές παχουλές γυναίκες έχουν ευτυχισμένες σχέσεις γιατί είναι οι ίδιες καλά με τον εαυτό τους και το σώμα τους.

Οπότε, πέρα από το θέμα των κιλών που πρέπει να το κοιτάξεις έτσι κι αλλιώς για την υγεία σου, προσπάθησε να περιποίησε τον εαυτό σου, να είσαι καθαρή, να φτιάχνεις τα μαλλιά σου κι όλα αυτά και κυρίως με καλή διάθεση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Δελφίνι εσύ αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να εστιάσεις στον εαυτό σου και όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους.
    Αν έχεις πάρει πολλά κιλά, ίσως θα ήταν καλή ιδέα να ξαναπροσπαθήσεις με διατροφολόγο γιατί μπορεί να σου δημιουργήσει και θέμα υγείας. Πάντως να ξέρεις ότι οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουμε δίπλα μας ανθρώπους που να μας κάνουν να νιώθουμε ωραία, πολλές παχουλές γυναίκες έχουν ευτυχισμένες σχέσεις γιατί είναι οι ίδιες καλά με τον εαυτό τους και το σώμα τους.

Οπότε, πέρα από το θέμα των κιλών που πρέπει να το κοιτάξεις έτσι κι αλλιώς για την υγεία σου, προσπάθησε να περιποίησε τον εαυτό σου, να είσαι καθαρή, να φτιάχνεις τα μαλλιά σου κι όλα αυτά και κυρίως με καλή διάθεση.
    Σε ευχαριστώ πολύ αλλά ταλαιπωρήθηκα για πολλά χρόνια και πλέον θεωρώ ότι είμαι καμένο χαρτί.....:(

Όσο ζω όμως θα προσπαθώ για τον εαυτό μου για το καλύτερο

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Εδώ εσύ σε άλλο ποστ μας έλεγες πως μοίραζες παντού γυμνές φωτο μιας άλλης που είχατε κόντρα και πως έβγαλες όλα τα προσωπικά της στην φόρα....οι φώτο της θεματοθέτριας σε πείραξαν ;;
    Βέβαια μετά που κατάλαβες ότι θα φας κράξιμο, το πήρες πίσω και αυτό αλλά τι να κάνεις που τα γραπτά μένουν...
    Ηθική αλα καρτ
    Δειξε μου που ειπα οτι ΕΓΩ τις έστειλα. Μέχρι τοτε μην πετας κοτσανες. Επισης Ελισάβετ εγω δε σκυλιασα επειδή μου έφαγαν εναν γκομενο. Η συγκεκριμένη κυρια μου ειχε κανει πολυ ανηθικο πόλεμο λέγοντας με βιζιτα και ενα καρο αλλα οπότε ναι, δε θα χα κανενα πρόβλημα να μοιράσω τα γυμνα της ο μόνος λόγος που δε το εκανα ήταν για να μη χασω το προφιλ μου και οχι για ηθικούς λόγους εφοσον η συγκεκριμένη μου πετούσε λάσπη για πολλούς μήνες, και έχω και άτομο απο εδω που ήταν παρών σε αυτά. Σε καλυψα ; σύγκρινε με τωρα ξανά με το δελφινι που έκανε σαν υστέρω επειδή δε την προτίμησαν. Το ιδιο πράγμα ειναι ναι.
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Αν δεν αναγνωρίζεις τα λάθη σου δε θα λυθεί και το πρόβλημα και θα συνεχίσεις να αναρωτιέσαι γιατί είσαι μόνη. Εβγαλες κακια, και δεν έπρεπε να το κάνεις

Senior Member
    Αν δεν αναγνωρίζεις τα λάθη σου δε θα λυθεί και το πρόβλημα και θα συνεχίσεις να αναρωτιέσαι γιατί είσαι μόνη. Εβγαλες κακια, και δεν έπρεπε να το κάνεις
    Κοπέλα μου τι είναι αυτά που λες? Μήπως είσαι τρελή?????

Senior Member
    Κοπέλα μου τι είναι αυτά που λες? Μήπως είσαι τρελή?????
    Ψυχιατρος εισαι ρε μεγαλη;

Senior Member
    Δειξε μου που ειπα οτι ΕΓΩ τις έστειλα. Μέχρι τοτε μην πετας κοτσανες. Επισης Ελισάβετ εγω δε σκυλιασα επειδή μου έφαγαν εναν γκομενο. Η συγκεκριμένη κυρια μου ειχε κανει πολυ ανηθικο πόλεμο λέγοντας με βιζιτα και ενα καρο αλλα οπότε ναι, δε θα χα κανενα πρόβλημα να μοιράσω τα γυμνα της ο μόνος λόγος που δε το εκανα ήταν για να μη χασω το προφιλ μου και οχι για ηθικούς λόγους εφοσον η συγκεκριμένη μου πετούσε λάσπη για πολλούς μήνες, και έχω και άτομο απο εδω που ήταν παρών σε αυτά. Σε καλυψα ; σύγκρινε με τωρα ξανά με το δελφινι που έκανε σαν υστέρω επειδή δε την προτίμησαν. Το ιδιο πράγμα ειναι ναι.
    Εσύ δεν πας καθόλου καλά ε? ποιος κάνει σαν υστερικός αναρωτιέμαι εγώ ή εσύ λέγοντάς με ανήθικη και μεγαλοποιώντας τα πράγματα??? Και αν θες να μάθεις εγώ δεν τους ήθελα όχι αυτοί εμένα

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Δελφίνι θεωρείς ότι είσαι καλός άνθρωπος?

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Δελφίνι θεωρείς ότι είσαι καλός άνθρωπος?
    Κανονικός άνθρωπος είμαι νομίζω

Senior Member
    Εσύ δεν πας καθόλου καλά ε? ποιος κάνει σαν υστερικός αναρωτιέμαι εγώ ή εσύ λέγοντάς με ανήθικη και μεγαλοποιώντας τα πράγματα???
    Εθαβες κοπελες που δεν ηταν εδω; εστελνες φώτο τους με σκοπό να τις γελοιοποιησεις; ελα σε παρακαλω το παίζεις και ηθική. Θα μου πεις οτι τα μεγαλοποιω κιολας. Μετά αναρωτιέσαι και γιατί είσαι μόνη σου. Όλοι σου ειχαν γράψει τοτε οτι βγάζεις πολυ κακια κάποιοι ειχαν γράψει κιολας οτι δε θα ηταν μαζι σου λογω συμπεριφορας εσυ εκει να λες τα δικα σου και να συνεχίζεις. Πες εκανα μαλακια ήταν λαθος μου κλπ. Μη συνεχίζεις εμετικες συμπεριφορές

Senior Member
    Εθαβες κοπελες που δεν ηταν εδω; εστελνες φώτο τους με σκοπό να τις γελοιοποιησεις; ελα σε παρακαλω το παίζεις και ηθική. Θα μου πεις οτι τα μεγαλοποιω κιολας. Μετά αναρωτιέσαι και γιατί είσαι μόνη σου. Όλοι σου ειχαν γράψει τοτε οτι βγάζεις πολυ κακια κάποιοι ειχαν γράψει κιολας οτι δε θα ηταν μαζι σου λογω συμπεριφορας εσυ εκει να λες τα δικα σου και να συνεχίζεις. Πες εκανα μαλακια ήταν λαθος μου κλπ. Μη συνεχίζεις εμετικες συμπεριφορές
    Όχι κάποιοι εσύ και η Κύκνος κανένας άλλος. Η γνώμη της Κύκνου δεν μετράει γιατί με πάει κόντρα σε όλα τα θέματα. Τι θες και τα σκαλίζεις όμως έκανα κάτι σε αυτό το θέμα. Αν θες κάνε μου μήνυση και άσε το bulling κατα μέρος . Σε αυτό το θέμα βλέπω όμως ότι όλοι είναι εναντίον σου!!!!!!!!!

Senior Member
    Όχι κάποιοι εσύ και η Κύκνος κανένας άλλος. Η γνώμη της Κύκνου δεν μετράει γιατί με πάει κόντρα σε όλα τα θέματα. Τι θες και τα σκαλίζεις όμως έκανα κάτι σε αυτό το θέμα. Αν θες κάνε μου μήνυση και άσε το bulling κατα μέρος . Σε αυτό το θέμα βλέπω όμως ότι όλοι είναι εναντίον σου!!!!!!!!!
    Σου ειχαν γράψει και άντρες αλλα έχεις επιλεκτική μνήμη. Δε πειράζει εγω θυμάμαι καλα τι ειχε γινει. Οσο δε λύνεις το πρόβλημα μην αναρωτιέσαι γιατί δε σε προτιμούν. Εχεις φουλ θράσος

Page 8 of 10 FirstFirst ... 678910 LastLast